bartarinha
Registered User
- نوشتهها
- 142
- لایکها
- 8
من میخرم لایز 970 اون بده فقط قیمت بده اونم یورووووووووووووووووووووو
باندای خوبی داریاین عکس که اینترنتی داداش .. اگه دقت کنی ذکر کردم اگه بخوای عکس بلندگو خودمم میزارم ... اینم عکس مال خودم ... مثل آکبنده ! ذرههههههههههههههههه ای کثیف و زدگی نداره ! آمپ مرنتز هم که تو عکس میبینی مدل 2226 هستش ... و یه نکته دیگه اینکه رنگ مشکیش خودش نسبت به همه آمپ های مرنتز متمایز میکنه ! فقط 100 تومان پول رنگ مشکی بودنشه قیمت با خودت... اما منصفانه...
متوجه نشدم؟ منظورتون 970 میخرید؟من میخرم لایز 970 اون بده فقط قیمت بده اونم یورووووووووووووووووووووو
قابل شمارو نداره عزیزباندای خوبی داری
فدات مرسیقابل شمارو نداره عزیز
آره داداشم همونم ... واسش داستان درست کــــــــردندادش شما همون دوست گلی هستی که a85 فروختی شمال به جوادی داستان داشت
حالا داستان این چی میفروشیش قیمت بده یا نمیخوای بفروشیش فقط زود خبرشو بدهآره داداشم همونم ... واسش داستان درست کــــــــردن
داستان کدوم من که چیزی نگفتم !!حالا داستان این چی میفروشیش قیمت بده یا نمیخوای بفروشیش فقط زود خبرشو بده
اما من از ایشون تاحالا چندتا دستگاه خریدم... انصافاً از خودشون و اجناسشون راضیم.این آقا اکسیژن فقط داره تعریف میکنه فکر نکنم چیزی برای فروش داشته باشه آره
سلام.آمپ و اکولیزر و دک و تیونر آ97 رو دارم.خیلی خیلی تمیز و کاملا سالمه.خریدار ضبطهای کنوود a97 a67 a47 a65 a85
کسی کنوود نداره میخوام پولهامو خرج کنم نبود از همه بالاتر میخرم