• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترین خریدار ضبطتهای کنوود سری a

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
حالا من عاشق دستگاه های قدیمی هستم . زیاد هم دارم . منتهی نه از این ست های وینتیج دهه 90 ژاپن ! از اون دهه 70 دی ها :D

اکسیژن جان آمپیلی و باند دهه 70 چی داری ؟
قیمتو خودت بگو
استریو پایونیر هم دارم عجوبه ! فانتزی . انقد که خوشگل و تمیز و فانتزیه که دلت میخواد شبا کنارش بخوابی و .... :D
مدل استریو پاییونیرت چیه خریدارم ؟

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
این آقا اکسیژن فقط داره تعریف میکنه فکر نکنم چیزی برای فروش داشته باشه آره;)
دادا یه سری ب پروفم تو ایسام بزن ! ببین چند قلم جنس صوتی فروختم
تو این فروم فقط بزخر زیاده . کسی جنس بخر نیست ! برای همین دیگه اینجا جنسی واسه فروش نمیذارم ! فقط مردم آزاری میکنن

featit

Registered User
لایک‌ها
134
تو این فروم فقط بزخر زیاده . کسی جنس بخر نیست ! برای همین دیگه اینجا جنسی واسه فروش نمیذارم ! فقط مردم آزاری میکنن
دقیقا ! اینجا همه فروشنده هستن تا خریدار !

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
دادش گلم فکر نکنم تو ایسام بتونی خریدو فروش کنیی من اگه نام کاربریهامو بگم منو با فامیلی میشناسن من العان خریدارم رو کن نمیبینم چیزی برای فروش آره

featit

Registered User
لایک‌ها
134
دادش گلم فکر نکنم تو ایسام بتونی خریدو فروش کنیی من اگه نام کاربریهامو بگم منو با فامیلی میشناسن من العان خریدارم رو کن نمیبینم چیزی برای فروش آره
یعنی با چند تا اکانت میری تو ایسام تو سر مال میزنی؟!

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
شما بدشو فکر میکنی من از دید خریدو فروش میگم گردش خریدم خیلی بالاتر از فروشم بوده تو ایسام همینا شیپور ایستگاه ایران تجارت روبه نو دیوار ووووووو

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
چرا نمیتونم دادا ؟ بیش از 20 قلم جنس صوتی فروختم
ضمناً این جمله بندیت منو کشته ! :D

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
بخر نیستی که !
کاست باز هستی ؟ کاست ناکامیچی dr-10 دارم ! 1 تومن میخری رو کنم ؟
بلندگو st-100 پایونیر 1500 میخری ؟
ست وینتیج پایونیر سه تیکه آلومینیومی در حد آک 2 تومن میخری ؟
کارتریج پایونیر 200 میخری ؟
گرام ناسیونال پاناسونیک کارتریج و کاست و رادیو و aux دار 1 تومن میخری ؟
اگه بخر هستی بیشتر برات رو کنم !!! ;)

اومدی یه تاپیک زدی و دنبال مفت خری هستی برادرم :cool:. کسی هم با اون قیمتهایی که مدنظرته جنس آس بهت نمیده !

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
میگم یا نداری یا داری فروشنده نیستی همینه اینها چی رو میکنی یا رو نکن یا درست روکن اخه دادش گلم دکتمم طلا باشه کسی 1 میخره برای همین دوساله نمیتونی بفروشی دادش تو ایران برای اطلاع خودت میگم که دفعه بد رو دست نمونه چند سال فقط فقط کنوود و سونی تازه سونی قند تره من 705 تو 12 ساعت فروختم العان برای 905 حسین حسین میکنن از گوشه کنار ایران زنگ میزنن که من بفروئشمش یا 950 همینطور یا810 در حد که رو دمو میزاری صدای ولومها مثل پیانو مینوازه داره از پاناسونیک میگی یا کنوود 999 گلد که دلت نمیاد روشنش کنی دوست داری فقط دردو دل کنی باهاش خواستی خوب پول بدل شماره ام میدم من پول رایج نمگیرم فقط یورو میگیرم بیا ببینو بخرو ببر:D:D:D:D:D:D:D:D

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
میگم یا نداری یا داری فروشنده نیستی همینه اینها چی رو میکنی یا رو نکن یا درست روکن اخه دادش گلم دکتمم طلا باشه کسی 1 میخره برای همین دوساله نمیتونی بفروشی دادش تو ایران برای اطلاع خودت میگم که دفعه بد رو دست نمونه چند سال فقط فقط کنوود و سونی تازه سونی قند تره من 705 تو 12 ساعت فروختم العان برای 905 حسین حسین میکنن از گوشه کنار ایران زنگ میزنن که من بفروئشمش یا 950 همینطور یا810 در حد که رو دمو میزاری صدای ولومها مثل پیانو مینوازه داره از پاناسونیک میگی یا کنوود 999 گلد که دلت نمیاد روشنش کنی دوست داری فقط دردو دل کنی باهاش خواستی خوب پول بدل شماره ام میدم من پول رایج نمگیرم فقط یورو میگیرم بیا ببینو بخرو ببر:D:D:D:D:D:D:D:D
بابا اینا همش خز و خیله !
یه دستگاه پدر و مادر دار مثل ناکامیچی یا مرنتز رو کن , حتی اگه کاست باشه ! ببینم پولش رو داشتی که حتی همون کاست بدون مصرفش رو بخری ؟:D:D:D:D

featit

Registered User
لایک‌ها
134
شما اینطوری فکر بکن دادا
این 2 مدل شاهکار کنوود رو دارم ! یه قیمت بگو منصفانه باشه میفروشم ... فقط همینجا اعلام کن ! بدون کوچکترین دست خوردگی یا تعمیر ! کاملا سالم ! به هر کدوم از ووفرها دست بزنی اون یکیش هم به حرکت در میاد ! اینم گفتم که بدونی دست خوردگی نداشته از آکبندی دست خودم بوده ! خواستی عکس خود بلندگو خودم رو هم میزارم ! فقط قیمت پرت نده ! یه آمپ مرنتز 2226 هم دارم.. واسه سازمان کشتیرانی USA هستش ‍‍! :)
208881-kenwood_ls770_mkii_speakers_in_boxes_kenwood_best.jpg
503380-kenwood_ls770_speakers_two_pairs_recapped.jpg

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
دادش روی این چیزها من نمیتونم قیمت بدم شما اسم بزار من صداش کنم ولی خریدارم مال خود جورج بوش باشه من میخرم منتظر اسمتم:):):):):)

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
البته میخوره عسکش اینتری باشه ولیییییییییییییییییییییی باز هستیم:D:D:D:D:D:D

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
گونده سیستم امده روکنید نمیخواستم بیام ولی امدم بخاطر قیمت بزیا که قیمتهارو خراب میکنن 97 میگن 1/5 پول رایج اره داد فقط فقط یورو یورووووووووووووووووووو ;);););)

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
ما عکس نمیزاریم خودشو میدیم اره بیاید چرا نمیاد داره بدم میاد از این سایت رو کنید شماره بده یورو بگیرید:D:D:D:D:rolleyes:

featit

Registered User
لایک‌ها
134
البته میخوره عسکش اینتری باشه ولیییییییییییییییییییییی باز هستیم:D:D:D:D:D:D
این عکس که اینترنتی داداش .. اگه دقت کنی ذکر کردم اگه بخوای عکس بلندگو خودمم میزارم ... اینم عکس مال خودم ... مثل آکبنده ! ذرههههههههههههههههه ای کثیف و زدگی نداره ! آمپ مرنتز هم که تو عکس میبینی مدل 2226 هستش ... و یه نکته دیگه اینکه رنگ مشکیش خودش نسبت به همه آمپ های مرنتز متمایز میکنه ! فقط 100 تومان پول رنگ مشکی بودنشه :D قیمت با خودت... اما منصفانه...

02012006021_1.jpg
02012006027_1.jpg
02012006027.jpg

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
حالا شد اسم بزار ما هستیم قبلی اینتریی بود ولی این ایرونی:):)

featit

Registered User
لایک‌ها
134
حالا شد اسم بزار ما هستیم قبلی اینتریی بود ولی این ایرونی:):)
قیمت من بگم که نمیخری ! پس یه چیزی بگو منصفانه باشه... اگه فقط یه خال رو بلندگو بود مجانی ببر ! خوبه؟! آمپ و بلندگو رو باز کن اگه چیزیش تعویض شده بود مجانی ماله خودت... :)

بالا