• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترین خریدار ضبطتهای کنوود سری a

featit

Registered User
لایک‌ها
134
قیمتو خودت بگو
استریو پایونیر هم دارم عجوبه ! فانتزی . انقد که خوشگل و تمیز و فانتزیه که دلت میخواد شبا کنارش بخوابی و .... :D
باور کن قیمت دستم نیست... آدم بد معمله ای نیستم... احتمالا یه بلندگو اروپایی بخرم .. 2 دلم :D

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
950 میدم 800میگیرم با 97 خوبهههههههههههههه

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
آهان فهمیدم منظورت چیه !!!
اینا رو خودت فرومودی :
بالاترین خریدار کنوود سری a
با سونی حال نمیکنی

حالا چطور مال شما مال شد مال ما بیت المال ؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخ
واسه شما نقده واسه ما خواب داره ؟ من بیشترین قیمتی که واسه همین ست های 5 تیکه دیدم 2 میلیون بوده ! اونم a-97 . میتونی بری از همون پاساژ مرکزی بپرسی . اون فروشگاه شیکه ! روبروی همون نوعی .حالا میگی خواب داره ؟ عجیبه والا ! :دی
همینجا a-85 رو 900 تومن معامله کردن .
همون پاساژ مرکزی a-85 رو داره میده 1.5 بدون بلندگو فابریک ! سونی v-950 رو میده 1100 ! ماشالله خودت هم که اونجا زیاد میری ظاهراً و قیمت دستته !!!
;)

Last edited:

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
950 میدم 800میگیرم با 97 خوبهههههههههههههه

داداش با 800 تومن میشه v-950 خرید . اصلاً نه ! با 1 تومن
چه کاریه کنوود به این شاخی رو بدم و 800 تومن هم بدم v-950 بگیرم ؟ یعنی ست خودمو مجانی بدم به شما ؟ خودت باشی اینکارو میکنی رفیق ؟ :confused:

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
اگه جاویدو میگی ۹۷در حد داره یک ماه نمیتونه 900 بده ولی 950 یک روزه ۱۸۰۰فروخت آره دادش اکسیژن سیناونوعی یدونه داره میگه ۲ بیا باهم بریم ببینیم ما کدومونو میخرن شما یا من ححححححححح اسم بگو نه دکر

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اگه جاویدو میگی ۹۷در حد داره یک ماه نمیتونه 900 بده ولی 950 یک روزه ۱۸۰۰فروخت آره دادش اکسیژن سیناونوعی یدونه داره میگه ۲ بیا باهم بریم ببینیم ما کدومونو میخرن شما یا من ححححححححح اسم بگو نه دکر

همشون رو میشناسم . عباسی اولین فروشگاه سمت راست و نوعی سومین فروشگاه سمت چپ . منتهی بعضی وقتا اسماشون رو از یاد میبرم .
اسم و فامیل فروشنده ها برام اهمیتی نداره که بخوام واسه خودم بزرگشون کنم ;)
شما دستگاهتو ببری نهایت ازت 500 میخرن و منم ببرم ازم 500 میخرن !

ببخشیدا ! دیگه طرف باید چقدر هالو باشه 1800 پول یه سیستم 20 سال پیش رو بده که هر لحظه ممکنه زیقش در بره !:D حالا هر مدلی که میخواد باشه .
ضمناً شما مگه دلالی که اینحرفو میزنی ؟ ماها مصرف کننده ایم و پول عشقمون رو داریم میدیم ! اینجوری که شما میگی ! میخوای یه سیستم بخری و یکی هم بفروشی که از بغل اونی که فروختی پول اونی که خریدی رایگان در بیاد !!!!
نه داداش گلم ! مصرف کنندگی تا کن نه دلالی ;)
قربونت برم داداش ما نیستیم. من با 1 تومن از همون پاساژ مرکزی برات 950 میخرم .
200 بیشتر میدم عوضش a-97 مثه یه پسر خوب پیشم میمونه و جیک نمیزنه ! ;)
من ستم رو 200 تومن نمیدم دادا !:)

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
شما درست میگید البته گفتید برای دادشتون خریدید پس شما فکر کنم زیاد نباید نظر بدی دادش اکسیژن برادر باید نظر تعویض یا فروش بده:D

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
شما درست میگید البته گفتید برای دادشتون خریدید پس شما فکر کنم زیاد نباید نظر بدی دادش اکسیژن برادر باید نظر تعویض یا فروش بده:D
درسته برای برادرم خریدم و هنوز پیش منه . اما چون مبلغی نداده هنوز مالکیت دستگاه در اختیار منه و میتونم هرکاری که دوست دارم باهاش بکنم . برادرمه ! نه ازم ناراحت میشه و نه مشکلی پیش میاد

a-97 = v950
;) :D:cool:
خودت هم کاااااااااملاً میدونی که جفتشون از نظر عرفی یه قیمت دارن .دیگه ماشالله ته و توی پاساژ مرکزی و فروشنده ها و قیمتاشون رو هم درآوردی ;) خواستی در خدمتیم وگرنه همون کنوودهای خوابیده اونا رو بخر که سالهاست مایه نشده واسشون :D ! سنتر omni فابریکش هم بهت میدم . کابل برقشو بزن پشت دستگاه تا لوگوی کنوودش روشن بشه حال کنی :D

سونی سیخی چنده ! :D

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
خدایا فقط حرف زدن فروشنه فعلا کسی نبوده شکر

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
a-97 برای فروش هست . فروشنده هستم

قیمت 1.5 میلیون تومان نقد پول رایج مملکت

رخصت جوون

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
باشه دادش اکسیژن تو خوبی همین یه دونه کنوود زده برای شما دیگه نیست حالا خوب ضبط زابلی خریدی اینقدر فخر میفروشی :D

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
باشه دادش اکسیژن تو خوبی همین یه دونه کنوود زده برای شما دیگه نیست حالا خوب ضبط زابلی خریدی اینقدر فخر میفروشی :D

شما هم همون ضبط زابلی رو به من 1.5 داری قیمت میدی عزیز :)

داداش عزیزم . رفیق .رییس . یارو اگه تو مغازه داره ضبط رو میده 1.5 میلیون تومن , یه نگاهی به خرج و مخارج مغازه , مالیات . پول آبو و برق به صورت تجاری . اجاره ماهی خداد میلیون تومن و الی ماشالله بنداز بعد معیار قیمت مصرف کننده با کسی که ماهی چند میلیون هزینه مغازi داری میکنه رو تعیین کن .
شما نشستی تو خونه و نه اجاره میدی و نه سالی خداد میلیون مالیات . بعدش چطور قیمتت رو مثل یه مغازه دار بلکه بیشتر تعیین میکنی ؟
میشه کمی توضیح بدی ؟ اگه قانعم کردی من ستم رو 1000 تومن میدم بهت . اونم محض اینکه جای عریضه خالی نباشه ;)

Last edited:

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
پهلون ۱/۵کمه ۲/۵بده فرصت
شما با افتخار گفتی بالاترین خریدار کنوود
منم بالاترین قیمت رو بهت گفتم .
ظاهراً باید برعکسشو مینوشتی !
دستگاه در حد آک و بدون کوچکترین خش میدم بهت best condition

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
آقا حراجش کردم. از این سوراند ها کسی داشت خریدارم
$T2eC16dHJHYFFkLsiUj3BRr6dT7mF!~~60_35.JPG

080635802_0803183322072d5c088410dd6ad6d1ffec89dcea1eff8d169.jpg

images

Last edited:

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
قصد دخالت ندارم ولی هر مدلی از ضبط های 5 طبقه حالا فرق نمی کنه کنوود یا سونی
بیشتر از 1 میلیون نمی ارزن چرا دارید خودتون گول می زنید
اون مغازه دار ها را نگاه نکید به قول اقای اکسیژن اونا کرایه مغازه و پول برق و هزار تا چیز دیگه می دن
بعدشم جا تخفیف هم می زارن مثلا می گن 1.5 میلیون که تا مشتری چونه بزنه و بالا و پایین کنه نهایت 1200 بدش بره
من می دونم اقای اکسیژن مثل من عاشق مارک سونی هستند و شما هم کنوود دوست دارید که هر دو برند های بزرگی هستند
پس با هم کنار بیایید
همین کار ها را می کنیم که به ما می گن کشور جهان سومی
بابا دوران این ضبط ها مرد دیگه الان دور دور تکنولوژی هست دیگه کی به این ضبط ها اهمیت می ده
تمام ضبط های قدیمی و تاریخ گذشته تون را بفروشید و 3 میلیون یک شک 7 بخرید مطمعن باشید پشیمون نمیشد تازه اکبند
تازه usb می خوره و افکت های دیجی داره خیلی با حال هست و ال ای دی های قشنگی داره و باند های غول پیکری داره که وقتی تو خونه گذاشتید هر کس دید حال می کنه
و از همه مهمتر بلوتوث داره
و از همه مهم تر چنان بیس می زنه که مو هاتون سیخ بشه :D
اگر یک شک 7 سونی با قیمت مناسب هم پیدا کردید من را بی خبر نذارید:)

بالا