• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شیطان کده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انگار تعصب تو تیم ملی مرده,اون رحمان رضاییه بدرد نخور چرا کناره گیری کرد؟
همه بازیکنا دارن دونه دونه میرن کنار.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
با این همه تحریمات و دشمنی هایی که اونا( آمریکایی ها) با ایران دارند،جالبه پیشنهاد دیدار دوستانه میدن!!!

من که قبول نمیکنم همچین چیزی رو، حالا تو ایران میخوات برگزار باشه یا لاس وگاس!

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
گل های تیم ملی روکی زد !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
یکی بازیکن اندونزی به خودشون زد
دومی رو زندی زد
سومی رو برهانی زد
چهارمی رو خلعتبری زد
و پنجمی رو هم زندی زد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
برد روحیه بخش مقابل اندونزی

timmelli_iran.jpg

ایران 5 – اندونزی صفر

سایت گل – هنوز فشار حملات ایران روی دروازه اندونزی به حداکثر نرسیده بود که سيسوانتومدافع این تیم سانتر خسرو حیدری را به زیبایی وارد دروازه خودی کرد.این تنها گل ایران در نیمه اول بود که مقابل حریف ضعیف شرق آسیایی بارها تا آستانه فروریختن دروازه این تیم پیش رفت.

ایران با ترکیب سیدمهدی رحمتی ، هادی عقیلی ، سیدجلال حسینی ،حسین کعبی ، حسین کاظمی ،فرزاد آشوبی ، خسرو حیدری؛ فریدون زندی ، احسان حاج صفی ، آندرانیک تیموریان و آرش برهانی بازی را آغاز کرد که در نیمه اول درخشش خسروحیدری و حسین کعبی که اولین تجربه کاپیتانی را هم پشت سر می گذاشت مشهود بود.

در نیمه دوم با خنک تر شدن هوای ورزشگاه انقلاب کرج و ورود محمدرضاخلعتبری آهنگ تهاجمی ایران تندتر شد و تیم ملی 4 بار دیگر به گل رسید. با شدت گرفتن حملات ايران گل دوم را فريدون زندي در دقيقه 54 به ثمر رساند اما در ادامه آرش برهاني در دقيقه 63 توانست زننده‌ي گل بعدي ايران باشد.

گل چهارم اين ديدار را نيز خلعتبري در دقيقه 72 به ثمر رساند و در دقيقه 88 فريدون زندي گل دوم خود و گل پنجم ايران را وارد دروازه كرد تا تيم ملي فوتبال ايران در اولين ديدارش با هدايت قطبي به يك پيروزي روحيه‌بخش دست يابد.

بهترین بازیکن : از بین فریدون زندی و خسرو حیدری ، سخت است که یکی را انتخاب کنیم اما این دو به خصوص درنیمه دوم با نمایش فردی فوق العاده ، الهام بخش برد پرگل تیم افشین قطبی بودند.

اتفاق ویژه: تیم ملی خجالت را کنار گذاشته و با آرم بزرگ سایپا بازی کرد.به هرحال آنها در خانه سایپا بازی می کردند و جای پرده پوشی نبود اما این آرم احتمالا بزرگترین آرم تبلیغاتی تاریخ بازیهای ملی ایران بود!

نکته نگران کننده :ایران به وضوح در سمت چپ خط دفاعی مشکل دارد. قطبی در این بازی به احسان حاج صفی جوان بازی داد اما او در اصل یک هافبک تهاجمی است .

نگاه تاکتیکی : اندونزی تیم چغری بود اما آنها برای نبرد با تیم ایران تجربه و وزن کافی را نداشتند.در بازی امروز استفاده از زوج فرزادآشوبی و آندو تیموریان در میانه میدان امیدوار کننده بود.ضمنا زندی می تواند مرد آزاد خط هافبک باشد...ا. سریع و باهوش است و خوب گل می زند.چرا که نه؟

موافقت قطعی با سفر تیم ملی به آمریکا

44919_news.jpg

سایت گل - محمد علي آبادي رئیس سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی ایران و دوست نزدیک رئیس جمهوری ،در مصاحبه با خبرنگاران موافقت خود را با سفر تیم ملی به آمریکا و بازی دوستانه با این تیم اعلام کرد. او که برای تماشای بازی تیم ملی به کرج رفته بود، در پایان بازی گفت: "تمام پيشنهاداتي كه به ما مي‌رسد بر اساس احترام متقابل است.

در چند مورد ورزشكاران ما به آمريكا رفتند و بدون مشكل و با احترام خاصي از سوي ميزبان مسابقاتشان را انجام دادند. در مورد ديدار ايران و آمريكا نيز با توجه به اينكه احترام متقابل در اين پيشنهاد وجود دارد، با اين مسابقه موافق هستيم." او البته به خبرنگاران یادآوری کرد که شورای برون مرزی سازمان تربیت بدنی است که باید در این باره تصمیم بگیرد اما در نهایت جمع بندی ها کاملا مثبت است.

منبع : http://www.goal.com/iran

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این آرش برهانی هنوز همون گل خراب کن قبله!!!!
3-4 تا گل رو حداقل نزد!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: امروز جشني براي فوتبال ايران بود كه اين جشن را در بازي‌هاي آينده تيم ملي نيز ادامه مي‌دهيم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، افشين قطبي در پايان بازي تيم‌هاي ايران و اندونزي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: دو اردوي خوب را پشت سر گذاشته‌ايم و بازيكنان پيشرفت زيادي كردند، من امروز افتخار كردم كه بر روي نيمكت اين تيم نشسته‌ام. امروز كرج نشان داد تا چه اندازه مردم ما به فوتبال علاقمند هستند و تماشاگران با صورت‌هايي به رنگ سبز، سفيد و قرمز در ورزشگاه تيم ملي را تشويق كردند. من از تلاش‌هاي فدراسيون فوتبال براي برگزاري اين بازي و هم‌چنين تيم اندونزي كه پذيرفت به ايران بيايد قدرداني مي‌كنم.
وي افزود: بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران نشان دادند كه با نظم و سازمان فوتبال بين‌المللي بازي مي‌كنند من تابستان در اندونزي بودم و بازي‌هاي خوبي از اين تيم ديدم.
قطبي خاطرنشان كرد: فردا صبح فهرست بازيكنان تيم ملي را اعلام مي‌كنم البته بايد بازيكنان اروپايي، اماراتي و تيم پرسپوليس را نيز به اين جمع اضافه كنيد و در واقع ما دو تيم بسيار خوب داريم. امروز در تيم ايران بازيكني با 60 بازي ملي به ميدان رفت و در طرف ديگر يك بازيكن 19 ساله مانند حاج‌صفي قرار داشت.
قطبي گفت: بازي امروز جشن فوتبال ايران بود و اميدواريم اين جشن را تا كره‌شمالي ادامه دهيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خاطرنشان كرد: 26 بازيكن را با خود به چين مي‌بريم البته متاسفانه برخي از بهترين بازيكنان به دليل فصل طولاني در فرم ايده‌آل نيستند اما من با لفظ خط خوردن بازيكن مخالفم. هدف ما رفتن به جام جهاني است و بايد از تمام سرمايه‌ها استفاده كنيم. معتقدم تيم ما بازي بسيار خوبي انجام داده و اگر بازيكنان اروپايي و اماراتي خود را هم به اين تيم اضافه كنيم يكي از بهترين تيم‌هاي جهان را در اختيار داريم و معتقدم تيم ملي ايران به مرور باكيفيت‌تر مي‌شود و تمامي آن‌ها اعلام كردند كه تا آخرين لحظه در خدمت تيم ملي فوتبال هستند.
سرمربي تيم ملي فوتبال افزود: بايد اين تيم را در جام جهاني ببينيم تيم ما شيرهاي بسياري دارد كه بايد صداي آن‌ها در آسيا بپيچد.
قطبي درباره اهدافش از برگزاري بازي مقابل اندونزي هم گفت: اولين هدف من اين بود كه انرژي مثبتي را در تيم ايران ايجاد كنم، هدف دوم‌ من استفاده از چهار بازيكن در خط دفاعي بود كه در واقع اين همان خط دفاعي ما در بازي مقابل كره‌شمالي است و من خواستم تا اين ساختار دفاعي را امتحان كنم.
وي افزود: اندونزي تيمي بود كه 9 نفر از آن‌ها در پشت توپ قرار داشتند بنابراين ما بايد براي باز كردن فضا مقابل آن‌ها فوتبال بازي مي‌كرديم و شاهد بوديد كه چه كارهاي تركيبي و مثلث‌هايي در تيم ايران ايجاد شد. البته معتقدم بايد سرعت بازيكنان و سرعت توپ را بيشتر كنيم.
قطبي ادامه داد: زماني كه ما چهار گل از حريف پيش افتاديم بازيكنان كمي تمركز خود را از دست دادند در هر صورت ما نبايد به اين شرايط راضي باشيم و بايد تلاش كنيم سطح خود را بالاتر ببريم.
وي در ادامه گفت: تمام تلاش ما اين است كه تيم ايران در جام جهاني بازي كند.
قطبي پيرامون بازي ايران مقابل آمريكا نيز گفت:‌ بازي بسيار خوبي است و معتقدم آمريكا حريف بسيار باكيفيتي براي تيم ايران خواهد بود به همين دليل از برگزاري اين بازي استقبال مي‌كنم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
قطبي در گفت‌وگو با AFC:
اتمسفر مثبت درس بزرگ هيدينك بود
اميدوارم در پيونگ ‌يانگ گل اول را ما بزنيم
به اندازه كافي در ايران گلزن فوق‌العاده تربيت نشده‌اند

wh120-920.jpg

افشين قطبي سومين مربي تيم ملي فوتبال ايران از روز بازي با عربستان تا به حال است. بسياري به او اميدوارند چون با نام هاي بزرگ کار کرده و در دو جام جهاني حضور داشته است. او با بحث آناليز ويدئو بازي‌ها وارد کره شد و در سال 2007 توانست تا سمت کمک مربي بالا بيايد. در کره جنوبي مردم او را دوست دارند چون بخشي از موفقيت بزرگ سال 2002 بوده است. کره‌اي‌ها مي‌گويند او ما را ياد خاطرات خوبي مي اندازد. قطبي تلاش مي‌کند تا همين ذهنيت را اين بار در مقام سرمربي در ايران بسازد.

به گزارش ايسنا؛ افشين قطبي با سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت‌وگوي داشته است كه متن كامل آن به اين شرح است:

* شما وقتي به ايران فراخوانده شديد که فوتبال با نااميدي همراه بود. براي تغيير اين شرايط چه برنامه‌اي داريد؟

- سعي کردم حس اتحاد بوجود بياورم. سعي کردم به همه مربيان بازيکنان، طرفداران و باشگاه احترام ويژه‌اي نشان دهم. ما به حمايت همه احتياج داريم و بايد نزديکتر باشيم. الان هم تلاش مي‌کنم همه احساس کنند يک تيم دارند. يک تيم که متعلق به خود آنهاست.

* البته افشين قطبي محبوبيت قابل ملاحظه‌اي در بخشي از طرفداران هم دارد اما، يک شکست در کره شمالي مي تواند همه چيز را عوض کند. آماده روزي هستيد که طرفداران از شما رو گردان شوند؟

- ما بايد از لحاظ ذهني آماده باشيم. ما فقط مربي و بازيکن نيستيم. منظورم رسانه ها و طرفداران و اهالي فوتبال هم هست.گرفتن حداقل شش امتياز ضروري است. ما 270 دقيقه بازي داريم نه فقط 90 دقيقه برابر کره شمالي. کار ما در پيونگ يانگ تمام نمي شود.آنجا آخر جهان نيست و اين ديدار مرگ و زندگي نخواهد بود پس بازي ادامه خواهد داشت و بايد ظرفيت خود را بالا نگه داريم.

* البته اين داستان مي‌تواند به پلي‌آف هم بکشد.

- من اميدوارم کار را در همين گروه تمام کنيم. اما خودمان را براي هر دو بازي در پلي آف هم آماده کرده‌ايم و نگراني نداريم. من هم ازبکستان را مي شناسم که ممکن است تيم سوم گروه يک شود و هم نيوزلند را. با تمريناتي که در تهران داشتيم من خيلي اميدوارم و ذهنيت مثبتي دارم.

* و اگر در هر صورت ايران به جام جهاني نرسيد در ايران خواهيد ماند؟

- من تا روزي که فدراسيون فوتبال و ميليون ها طرفدار بخواهند در خدمت تيم ملي خواهم بود. کار در فوتبال ايران برايم افتخار است.

* ادامه همکاري شما به طور رسمي منوط به چه چيزي شده است؟

- من و فدراسيون فوتبال ايران خيلي سريع به توافق رسيديم. البته فکر آينده را هم کرده‌ام. قرار است وقتي بازي‌هاي انتخابي تمام شد بنشينيم و با فدراسيون صحبت کنيم و شايد تا يک‌سال ديگر همکاري را تمديد کنيم.

* يکي از دلايل اميد طرفداران به شما تجربه کار با مربيان بزرگ است. مي‌شود بگوييد گاس هيدينك در تيم کره جنوبي بطور خاص چه تاثيري روي شما داشته است؟

- او در شرايط سختي کره جنوبي را در سال 2002 به مقام چهارم جام جهاني رساند. تمرکز هيدينك در کار فقط روي کارهاي تاکتيکي نيست. او در آن زمان ايده ايجاد گروه هاي قوي پزشکي، فني و رسانه را به تيم ملي آورد. هيدينك هوش بالايي دارد و از هر فرصت براي پيشبرد کارها استفاده مي کند حتي سر صبحانه و شام. نکته اصلي کار او ايجاد فضاي مثبت در تيم است تا تمرکز همه روي برنامه ها باشد. هيدينك مي‌داند چگونه اتمسفر خوبي درست کند.

* هنوز با هيدينك در تماس هستيد؟ يا مي‌توانيد مشورتي از او بگيريد؟

- من تماس‌ام را نه فقط با هيدينك که با بقيه همکاران سابق‌ام حفظ کرده‌ام. هنوز به ادووکات، پيم وربيک ( مربي استراليا)، استيو سمپسون ( مربي سابق آمريکا) و ديگران ايميل مي زنم و ارتباط دارم.

* يکي از مشکلات فعلي ايران گلزني است. احتمالاً شما با همين مشکل را در کره جنوبي هم داشته ايد. آنها سال هاست که گلزن خطرناک ندارند. شايد " آن" در 2002 کمي متفاوت باشد. هيدينك چه روشي براي حل اين مسئله در جام جهاني 2002 داشت؟

- اين مشکل کره جنوبي تنها نيست. کره شمالي و ژاپن هم تا حدي همين مسئله را دارند. به نظرم آنها در يک سوم آخر زمين دچار استرس مي‌شوند. از ترس اشتباه کردن در پاس ها و ضربات آخر ضعيف کار مي کنند. خيلي از پاس هاي گل دقت شان از بين مي رود. فکر مي‌کنم حضور مربيان خارجي سال هاي اخير در ژاپن و کره جنوبي و تمرينات متفاوتشان اين مشکلات را کمتر کرده است.

* مشکل فوتبال ايران نبود گلزن است يا همين مسئله رواني؟

- هيچکدام. مشکل گلزني ايران، ميدان نديدن گلزن هاي متفاوت در سال هاي اخير است. به اندازه کافي گلزن فوق العاده تربيت نشده است. اما بايد بگويم که کيفيت مهاجمان ايراني با شرق آسيا خيلي فرق دارد. ايراني ها از موقعيت صفر به گل مي رسند و نبوغ خاصي دارند.

* حالا که به گذشته فکر مي‌کنيد مشکل تيم ملي در بازي‌هاي قبلي را در چه چيز مي بينيد؟

- نمي‌خواهم درباره قبل صحبت کنم. اجازه بدهيد در گذشته جا نمانيم. ايران پتانسيل بالايي دارد. ايران حتي به جام جهاني 2006 هم رسيد اما بازهم حداکثر توانش را نشان نداد. بگذاريد به آينده و موفقيت هاي بزرگتر فکر کنيم.

* شما تا پايان جام ملت‌هاي 2007 با کره بوديد. اين شناخت شما از آنها چه کمکي به ايران مي‌کند؟

- من و وربيک بعد از جام جهاني 2006 بازيکنان جوانتري به تيم آورديم تا براي بازيهاي آسيايي دوحه 2006 و المپيک 2008 آماده شويم. من خودم کيم سون يو که شماره 16 مي پوشد را از اف سي سئول به تيم ملي آوردم. خيلي از آنها اينک بازيکنان ثابت هستند. ما آنها را با تاکتيک هاي جديدي آشنا کرديم که به عنوان برنامه هاي تيم کره جنوبي جا افتاده است.

* و البته از سال 1999 در آن کشور زندگي کرديد. خود کره اي ها اعتراف مي کنند که شما آنها را خيلي خوب مي شناسيد.

- براي همين با فرهنگ و طرز تفکرشان خوب آشنا هستم. مي دانم که در شرايط مختلف بازي چطور فکر مي‌کنند و چه احساسي دارند. البته کره جنوبي شش بار مداوم است که به جام رفته و تجربه فوق العاده اي دارد. اميدوارم بازي در سئول آن قدرها مشکل نباشد و تکليف صعود آنها تا آن روز روشن شده باشد.

* ولي اين تجربه در مورد کره شمالي نزديک به صفر است. جام جهاني فقط بخشي از خاطره آنهاست و بس.

- براي همين زير فشار زيادي هستند. آنها در فوتبال همان تفکرتان سنتي جنوبي ها را دارند. ما در بازيهاي دوحه آنها را در يک‌چهارم 3-0 برديم. فکر مي کنم با خوردن يک گل در زمين خودي تمرکزشان مختل شود. مي دانم که آنها در پيونگ يانگ اگر يک گل عقب بيفتند چه حالي پيدا مي کنند. مقابل تماشاگراني که دارند. اميدوارم بتوانيم زودتر گل اول را بزنيم.

---------------
مهدي تاج:
فدراسيون وظايفش را انجام داد؛ نوبت قطبي و بازيكنان است
موبايل‌ها را به كره‌اي‌ها تحويل نمي‌دهيم
ملي‌پوشي محروم نمي‌شود

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اگر ایران قرار باشه با این چین بازی کنه، محک خوبی برای تیم ملی مخصوصا مهاجم ها خواهد بود.

بازی فکر کنم دوشنبه ساعت 16:00 باشه. اگه پخش بشه خوبه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دیدار تیم های فوتبال ایران و چین از شبکه سوم پخش می شود

دیدار دوستانه تیم های ملی فوتبال ایران و چین امروز دوشنبه از شبکه سوم سیما به طور مستقیم پخش خواهد شد. به گزارش خبرنگار مهر، بنابراعلام سازمان صدا و سیما دیدار دوستانه و تدارکاتی تیم های فوتبال ایران و چین ساعت 16:05 دقیقه به وقت تهران بطور زنده و مستقیم برای علاقمندان به روی آنتن خواهد رفت.

تیم ملی فوتبال کشورمان خود را برای دیدار روزشنبه مقابل کره شمالی در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی آماده می کند. این دیدار روز 16 خرداد در پیونگ یانگ برگزار خواهد شد.

بازيكنان جام جهانى روزانه 1600 دلار خواهند گرفت
خبرگزاري آريا- سخنگوى اتحاديه باشگاه هاى فوتبال گفت: باشگاه هاى ايرانى هرچه سريع تر براى حفظ حقوق شان در فيفا اقدام كنند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،درودگر اظهار كرد: فيفا طرح جديدى را در آستانه جام جهانى 2010 آغاز ساخته است و قصد دارد تا به باشگاه هايى كه بازيكنان شان در جام جهانى حضور دارند، مبلغ قابل توجهى را پرداخت كند.
وى افزود: در اين طرح 2 باشگاه آخر بازيكنانى كه در قالب تيم هاى ملى كشورشان در جام جهانى به ميدان مى روند روزانه 1600 دلار به ازاى هر بازيكن دريافت مى كنند.
درودگر هشدار داد كه باشگاه هاى ايرانى تنها تا 15 خرداد ماه براى ارسال اين فرم فرصت دارند و افزود: فدراسيون فوتبال و باشگاه ها هر 2 بايد اين فرم ها را ارسال كنند، البته من تعجب مى كنم كه چرا در اين زمينه اطلاع رسانى نشده است.
وى ادامه داد: در هر صورت اين فرم ها هم اكنون در اختيار اتحاديه باشگاه هاى فوتبال است و از اين طريق به تمامى باشگاه ها اطلاع مى دهيم كه براى دريافت اين فرم ها به اتحاديه مراجعه كنند چرا كه به دليل تعطيلات 14 و 15 خرداد ماه در ايران فرصت بسيار اندكى براى تكميل و ارسال اين فرم ها باقى مانده است.

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اقا این علی کریمی کجاست پس؟
کریمی هم که به همه بازیکنا اشاره کرد جز کریمی.
مگه قرار نیست تو بازی کره شمالی باشه؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دفاع رو بگو
توپ رو كه ميزنن به جاي اينكه وايسه جلو توپ يكيش از اين طرف فرار مي كنه يكيش از او نطرف انگار لولو خرخره است :wacko:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
نیمه اول 1-0 به سود چین :lol: با این بازی ضعیف چطوری امید دارن کره شمالی رو توی خونشون ببرن؟!

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
نیمه اول 1-0 به سود چین :lol: با این بازی ضعیف چطوری امید دارن کره شمالی رو توی خونشون ببرن؟!
میگه هفت تا از بازیکنای چین اولین بازیشون هست! دروازه بانشون 22 سالشه اولین بازیشه ! یه گلم خوردیم

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
درسته که بد بازی میکنم و میبازیم ولی عوضش مربی و بازیکن های خوشگل و نانازی داریم!!! اون موقع که مایلی کهن زشت قیافه!!! میگفت با این بازیکن ها نمیشه کاری کرد و از تو بازیکن های لیگ یه عده جوان بی ادعا رو باید آورد تو تیم ملی و توی این یه ماه باهاشون کار کرد به خیلی ها برخورد و میگفتن نه آقای مایلی کهن شما چرت و پرت میگی، چون خوش تیپ نیستی و بلد نیستی به مردم به دروغ بگی که دل شیر دارن!

نمیدونم به حال این تیم باید گریست یا خندید :lol: هرکی از راه میرسه ایران رو میبره! عرب و عجم هم نداره!

میگه هفت تا از بازیکنای چین اولین بازیشون هست! دروازه بانشون 22 سالشه اولین بازیشه ! یه گلم خوردیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو باختیم. بازی خوبی نبود. اصلا هماهنگ نبودیم......

البته بازی تدارکاتی بود.

باید دید تو بازی اصلی جلو کره شمالی چیکار میکنن. اگه مثل امروز باشند که باختمون حتمیه...

البته کریمی و شجاعی هم نبودند.

ولی من فکر کنم ترکیب بازی کره شمالی خیلی متفاوت باشه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
به نظر من این باخت اهمیتی نداره.

چون بازیکن هایی مثل کریمی - حیدری و شجاعی نبودن. خلعتبری هم مدت کمی تو بازی بود و البته همون چند دقیقه هم 1-2 حرکت خوب داشت.
همچنین خیلی بازیکن ها تعویض شدن.
گل را هم روی اشتباه خوردیم.

در کل بازی تدارکاتی همینه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا