addel
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 66
- لایکها
- 48
ممنونمهایپر مارکت اگر در محل مناسبی باشه گزینه خوبیه
ممنونمهایپر مارکت اگر در محل مناسبی باشه گزینه خوبیه
حساب نکردم ولی خودم تا حالا بیشتر از 100 میلیون توی حسابم نبوده با این پول کلی ترس استرس اومده سراغم که نکنه همشو به باد بدماین پول شما چند تا صفر داره
کشش قیمت ملک تجاری در هر شهری وجود نداره اما خوب تهران فرق داره با هر کجای کشور بهرحال جهان سوم تشریف داریم.نظر خودمم همین مغازه و پاساژه
ممنونمکشش قیمت ملک تجاری در هر شهری وجود نداره اما خوب تهران فرق داره با هر کجای کشور بهرحال جهان سوم تشریف داریم.
شما فعلا مغازه تهران بخرید {بینهایت مراقب باشید سرتونو کلاه نذارند} بعد رهن بدید و پول رهنشو طلا بخرید، اونوقت طلاهاتونو اجاره بدید این شکلی سود مرکب میکنید.
بعضی پاساژهای کوچک مغازه هاشون 500 میلیونیهچجوری پاساژ با 15 تومن میخواین بخرین؟؟ الان تو شهرهای 200-300 هزار نفری هم یه مغازه 30-40 متری تو جای متوسط 2-3 تومن قیمتش هست!
ممنونم بنده هم نظرم همینه که پول در بانک ارزش سرمایه رو میاره پایین به نظرم مغازه و خونه بهتره اما مغازه چون تجاریه بیشتر رشد میکنه کشاورزی سررشته ندارم متاسفانهمن رفیق بابلی دارم زمین کشاورزی برنج دارن میگه خیلی سود داره اگه کشاورز هستید که راحت براتون اما اگه نیستید یه تحقیقی راجبش کنید
یا میتونید چند تا آپارتمان بخرید کرایه بدید یا ویلا
ولی بهتون پیشنهاد میدم هیچ وقت پول تو بانک نزارید پدر من این اشتباه رو کرد الان ارزش پولش ۱۰ برابر اومده پایین
میتونید علاوه بر موارد بالا مقداری هم رو این موارد سرمایه گذاری کنید مثلا ارز مجازی هم خوبه اما نه اینکه میلیاردی سرمایه گذاری کنید در حد ۵۰ تومن فعلا براتون خوبه
دلار و طلا و سکه هم میتونید بخرید مطمئن باشید فقط سود یا حداقل ارزش پولتون ثابت میمونه
مطمئنا خیلی میره روی قیمتش ولی چون واقعا هزینه ها رفته بالا و زندگی سخت شده دنبال یه منبع درآمد بهتر هستم برای همین تصمیم به فروش گرفتیمزمینی که اینقدر رشد داشته بنظرم بزارید بمونه بیشتر سود میکنید تا اینکه نقدش کنید
ممنونم از توصیه شما به نظرم اگر خواستم مغازه یا آپارتمان بگیرم اجاره یک سال رو یه جا از مستاجر بگیریم که دردسر نکشم البته این زمین که گفتید هم پیشنهاد خوبیه میشه این زمین 15 میلیاردی رو بفروشم و با 5 میلیارد سرمایه گذاری کنم با 10 میلیارد دیگه 2 تکه زمین آینده دار بگیرماصلا مغازه نخرید که جز دردسر چیزی نداره...خرید مغازه فقط وقتی خوبه که خودتون یه هنری /تخصصی داشته باشید و توی مغازه برای خودتون کار کنید و درامد داشته باشید. مغازه خریدن به امید اجاره دادن یک اشتباه واقعی هست...انقدر مستاجر / مالیات /اماکن/تعزیرات اذیتتون میکنن که اخرش پشیمون میشید
اگر هیچ ایده ای ندارید و نه تولید نه هنر خاص یا مهارت خاصی ندارید:
بهترین کار به نظر من خرید چند واحد اپارتمان هست. شما اپارتمان ها رو میتونید راحت اجاره بدید و مستاجر اپارتمان چون زن و بچه اش اونجان اجاره اش رو خیلی راحت تر میده تا مغازه.ضمن اینکه قوانین برای مستاجر اپارتمان هم از نظر گرفتن اجاره هم تخلیه کردن مستاجر فوق العاده راحت تره از مغازه/ اپارتمان همسو با تورم رشد میکنه و همیشه هم میتونید به راحتی بفروشیدش هر زمان لازم شد.
مغازه مثل اپارتمان رشد نمیکنه چون تجاری زیاد شده و همش هم در حال زیاد شدن هست. چقدر مگه مشتری میاد تو یه مغازه تا بتونید بگید پاخور مغازه خوبه دیگه مثل 20 سال قبل نیست. مغازه زیاد شده چون سیاست شهرداری ها اینه که تجاری ها رو زیاد کنه و ازشون مرتب پول دربیاره هم اولش جهت اجازه ساخت هم جهت عوارض سالانه هم جهت عوارض تابلو و عوارض کسب و خیلی موارد دیگه
----------------
اگر هم بتونید با همون پول مثلا 2 تا زمین حالا یکم اینورتر اونورتر ضعیف تر ولی با اینده بهتر بخرید که بهترین کاره چون اپارتمان به مرور زمان چند سال ساخت میشه و باید هر چند مدت یه بار مثلا بفروشید و یه نو ساز تر بخرید ولی زمین هیچی اش نمیشه و هر روز هم به قیمتش اضافه میشه.//
و در انتها توصیه اصلی من اینه که با این وضعیت ممکلت اگر مقدوره براتون اصلا فعلا دست به همون زمین اصلی نزنید و بزارید بمونه. بعدها پیشمون خواهید شد اصلا از فروشش /
ممنون اینم پیشنهاد خوبیه چون با سود ارز و طلا میشه تفاوت نرخ سود و تورم رو جبران کرد ولی خرید ماهیانه 200 میلیون طلا و ارز خطرناکه جایی هست برای نگهداری؟ در شهر ما صندوق امانات بانکی وجود نداره15 میلیارد بزارید بانک, از ماهی 250 میلیون سود هر ماه 50 میلیون رو برای خرج و مخارج خودتون و خانواده برداشت کنید و 200 میلیون باقیمونده رو طلای خام و یا ارز بخرید
اگر در شهر شما صندوق امانات بانکی وجود نداره , قاعدتا باید در مرکز استان وجود داشته باشهممنون اینم پیشنهاد خوبیه چون با سود ارز و طلا میشه تفاوت نرخ سود و تورم رو جبران کرد ولی خرید ماهیانه 200 میلیون طلا و ارز خطرناکه جایی هست برای نگهداری؟ در شهر ما صندوق امانات بانکی وجود نداره
خوب چرا همون تاپیک قبلیتو که گفتی 100 میلیارد داری ادامه ندادی؟پدرم یه زمین تو منطقه مسکونی داره قیمت بهش 15 میلیارد اعلام کردن میخوایم بفروشیم بزنیم به یه کاری که بتونیم از درآمدش هم استفاده کنیم اگر بزاریم بانک ماهیانه 250 میلیون تومن سود میدن ولی چون تورم بالاست در حقیقت ضرر میکنیم چون ارزش پولمون میاد پایین از طرفی تجربه کارای تولیدی هم نداریم پدرمم بازنشستست شما چه پیشنهادی میکنید؟
دنبال کاری هستیم که اداره کردنش ساده باشه مثل مغازه داری که دردسرش کمه
فکر میکنم خرید زمین جای طلا به صرفه تر باشهاگر در شهر شما صندوق امانات بانکی وجود نداره , قاعدتا باید در مرکز استان وجود داشته باشه
البته فکر نکنم صندوق امانات بانک برای نگهداری هر ماه 200 میلیون تومن ارز یا طلا کفایت کنه
باید راهکار دیگه ای برای نگهداری پیدا کنید