addel
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 66
- لایکها
- 48
فکر میکنم با این پول فقط بشه یه خونه توی اروپا یا کانادا خریدمهاجرت!
فکر میکنم با این پول فقط بشه یه خونه توی اروپا یا کانادا خریدمهاجرت!
یک کانال و یک سایت فروشگاه اینترنتی و فروش یک محصول به کل ایران
سپاس از پیشنهادتون البته زمین رو فروختم به مبلغ 13 میلیارد و خورده ایاستارتر عزیز با توجه به شرایطی که فرمودید، پیشنهاد میکنم ترجیحا یک آشنا که مورد اعتماد هست و سرمایش رو داره توی ملکتون شریک خودتون کنید و سه دنگ زمین رو حفظ کنید
با 7.5 میلیارد هم میتونید اکثر سرمایه گذاری هایی که دوستان پیشنهاد دادن رو انجام بدید ضمن اینکه 50 درصد مالکیت ملکتون رو هم دارید
شخصا پیشنهاد میکنم با توجه به عدم تخصصی که میگید تو زمینه خاصی ندارید با راهنمایی و مشاوره یک کارشناس اقدام به خرید واحدهای مسکونی کنید سپس رهن و اجاره بدید به اینصورت حفظ سرمایه میکنید و همینطور خرجی ماهانتون درمیاد و مهمتر اینکه خودتونم درگیری خاصی ندارید...
سعی کنید یک مقدارشو مجدد زمین بخرید و حتما تو اینکار از مشاوره کارشناس آشنا به بازار منطقه استفاده کنید معمولا ملک کمترین ریسک رو داره ، موفق باشیدسپاس از پیشنهادتون البته زمین رو فروختم به مبلغ 13 میلیارد و خورده ای
ممنونم همه توصیه های شما و دوستان رو به کار میگیرمسعی کنید یک مقدارشو مجدد زمین بخرید و حتما تو اینکار از مشاوره کارشناس آشنا به بازار منطقه استفاده کنید معمولا ملک کمترین ریسک رو داره ، موفق باشید
سلام توضیح میفرمایید؟سلام، زمینه ای سراغ دارم که میتونید حدودا سالیانه ۷۰-۱۰۰ درصد بدون ریسک سود کنیدمیشه تقریبا ماهیانه ۹۰۰ میلیون تومان برای سرمایه شما
سلام توضیح میفرمایید؟
ممنونم فعلا مبلغ در بانک هستش اتفاقا در مورد فروشگاه هم تحقیق کردم متاسفانه بعضی ها گفتن سود چندانی نداره به خصوص اینکه بنده در یک شهر نسبتا کوچک هستم در حال حاضر پول رو برای سوددهی در بانک گذاشتم و دارم پیشنهادات مطرح شده در این تاپیک رو کم کم بررسی و سبک سنگین میکنمدوست عزیز نمیدونم کارتون به کجا رسید اما میخواستم بهتون پیشنهاد دایر کردن فروشگاه زنجیره ای بدم ، مواد غذایی همیشه تو اولویت مردمه و اقلام زیادی داره که روی هر جنس حداقل ۱۰ درصد سود دارید علاوه بر این شما راحت چند نفر رو میتونید استخدام کنید ، همینطور روی ملک سرمایه گذاری کردید که ارزش سرمایتون رو حفظ میکنه فقط برای اینکار حتما تراکم جمعیتی منطقه مورد نظرتون رو باید بسنجید اگر بعنوان شعبه فعالیت کنید از امتیازات خاصی برخوردار میشید که سودتون رو افزایش میده ، تو اینکار مهمترین بخش خود ملک فروشگاه هست که بیشترین قسمت سرمایه رو درگیر میکنه
کارخونه ها بهترین و بیشترین خلاقیت رو تو بسته بندی محصول دارن و خود خرید و فروش ، پول دادن و پول گرفتن واسه من لذت خاصی داره
در این مورد هم تحقیق کنید بد نیست
ممنونم فعلا مبلغ در بانک هستش اتفاقا در مورد فروشگاه هم تحقیق کردم متاسفانه بعضی ها گفتن سود چندانی نداره به خصوص اینکه بنده در یک شهر نسبتا کوچک هستم در حال حاضر پول رو برای سوددهی در بانک گذاشتم و دارم پیشنهادات مطرح شده در این تاپیک رو کم کم بررسی و سبک سنگین میکنم
بادآورده را باد میبرد خیلی مراقب باشید و محافظه کارممنونم فعلا مبلغ در بانک هستش اتفاقا در مورد فروشگاه هم تحقیق کردم متاسفانه بعضی ها گفتن سود چندانی نداره به خصوص اینکه بنده در یک شهر نسبتا کوچک هستم در حال حاضر پول رو برای سوددهی در بانک گذاشتم و دارم پیشنهادات مطرح شده در این تاپیک رو کم کم بررسی و سبک سنگین میکنم
پول رو برای سوددهی در بانک گذاشتم
سپاس از شما همچنینواستون آرزوی موفقیت دارم
چشم حتمابادآورده را باد میبرد خیلی مراقب باشید و محافظه کار
چون میخوام سریعتر پول رو خارج کنم تا ارزشش افت نکنه کوتاه مدت عادی 10 درصد گذاشتمچند درصد سود گذاشتین؟
برادر ، مغازه داری دردسرش کمه ؟ مطمئنی کمه ؟پدرم یه زمین تو منطقه مسکونی داره قیمت بهش 15 میلیارد اعلام کردن میخوایم بفروشیم بزنیم به یه کاری که بتونیم از درآمدش هم استفاده کنیم اگر بزاریم بانک ماهیانه 250 میلیون تومن سود میدن ولی چون تورم بالاست در حقیقت ضرر میکنیم چون ارزش پولمون میاد پایین از طرفی تجربه کارای تولیدی هم نداریم پدرمم بازنشستست شما چه پیشنهادی میکنید؟
دنبال کاری هستیم که اداره کردنش ساده باشه مثل مغازه داری که دردسرش کمه