این چیزی که شما میگی ، بستگی به خودتون داره
گفتم که من واس خودم ملک ، بورس و تامین سرمایه رو جلو میبرم و یه جاهایی هم حرکتای دلالانه زالو صفتی میزنم
شما مثلا میگی ، باشگاه خوبه ؟
من میگم آره خوبه ! پخش سیبزمینی هم خوبه ! باید ببینی تخصص چی رو داری
با 100 تومن آره میشه یه باشگاه 400-500 متری محله خوب با مالکیت ( نه اجاره ) راه بندازی ولی باید کننده باشی که بازده داشته باشه وگرنه وقت تلف کنیه
شما اگه نخوای با این سرمایه مالکیت رو هم داشته باشی میتونی کسب و کارهای آماده زیادی رو که اجاره ای هستن ، برداری و بچرخونیش ولی اون چرخوندنه اصل داستانه
بهترین رستوران یا کافه ها رو میتونه اجاره بکنی ، با بهترین شرکت ها یا تولیدی ها میتونی شراکت بکنی
ولی تا وقتی که شما جدی جدی بلند نشی و تخصص هاتو نریزی روی کاغذ ، روابطتت رو مشخص نکنی ، تخصص های اطرافیانت رو رو نکنی بعد متناسب با اونا پیگیرش نباشی ، به نتیجه نمیرسی
بین کارخونه آب معدنی ، باشگاه ، صادرات واردات ، فروشگاه مبلمان زمییییین تا آسمون شکاف وجود داره
هرکدوم تقریبا یه سازی میزنه
اونی که باشگاه راه میندازه یه آدم اجتماعی و رفیق بازه و چندسالی بچه کف باشگاهه و عاشق این کاره
اونی که کارخونه و تولیدی رو شروع میکنه ، عشق تولیده . سمجه ، پیگیره و روابطی داره که خیالش راحته و اصلا نیاز نداره بیاد یه جایی مثل پی تی مشورت بخواد . باید اینقدری پیش نیازهاش رو داشته باشه که نیازی به مشورت با بقیه نداشته باشه
اونی که فروشگاه مبلمان میزنه ، قبلا شاید تجربه دکوراسیون داخلی داشته ، چندتا کارگاه تولیدی میشناسه . میدونه از کجا بخره ، آینده بازارش چیه و الی آخر
صادرات و واردات هم همینه . توی پی تی کسایی هستن که حرفه ای اینکارو میکنن ولی همشون مقیاس کوچیکه و سرمایه در گردششون زیر 5 میلیارده ! خوب اون عزیزان که نمیتونن مسیر درستی رو پیشنهاد بدن یا حتی باهاشون شراکت بکنی . شاید کارشون کشش سرمایه زیاد رو نداشته باشه
تیپ شخصیتی کسایی که توی هر کدوم از اینا جدای از مسائل اقتصادی میتونن موفق بشن با هم خیلی تفاوت داره
نتیجه اینه که شما مثلا میگی کارخونه آب معدنی خوبه ؟ من میگم آره عالیه ! یا باشگاه رو همه میگن عالیه ! آیا شما انجام میدی ؟ قطعا خیر
شما به روش خودت میشینی تحقیق میکنی ، پرس و جو میکنی و پی این داستان رو میگیری یا نظرت جلب میشه یا نه . اینجا هزار تا پیشنهاد هم داده بشه ، شما بیشتر سر درگم میشی و فرصت هات از بین میره
شما اگه واقعا 30 میلیارد نقد تو حسابت باشه ، روزانه به خاطر تورم ایران 30 میلیون تومن ضرر میکنی ! پس باید دنبال منطقی ترین و سریع ترین فرصت باشی که بتونی اجراش بکنی هرچند که باید از چند ماه قبل از اینکه نقد بشه مسیر مشخص میشد ...