• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با سرمایه 30 تا 100 میلیاردی چه کاری خوبه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
در باره میگو تحقیق کردم . اصلا سمتش نمیشه رفت حد اقل برای من چون یه بیماری پوستی دارن که بگیرن تلفاتش وحشتناکه
فیلماشو دیدم که چطوری یدفه میمیرن با اینکه اونا هم مزرعه داشتن و حرفه ای بودن ولی باز این بیماری به جون میگو ها افتاد
و ورشکستشون کرد . کلا چیزی که با موجود زنده سر و کار داره ریسکش خیلی زیاده

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
میدونی چرا این رو گفتم؟ چون فقط پول دارید و فاقد تجربه هستید
از روی ایده می‌خواید وارد مسیری بشید که شناختی روش ندارید و تا به خودتون بیاید هزار مشکل جلوتون سبز میشه

در حال حاضر انقدر شرایط شرکت‌ها خیط هست که فقط برای حفظ بقا بدون سود دارن کار میکنن که متلاشی نشن

در مورد استارت‌آپ هم اصلا توصیه‌اش نمیکنم، به امثال علی با با یا مجموعه اسن پ نرید، همون زمان که پول ارزش داشت 500 میلیارد مجموعه اسنپ نقدا داشت برای شروع کار یا مجموعه علی با با ماهانه نزیدک 300 میلیون هزینه برنامه نویس‌اش هست
تجربه که والا دیگه آخر تجربه ایم . من بیزینس خیلی کردم و توی 95 % خیلی موفق بودم تو اونی هم که نبودم چون درست بررسیش نکردم
خدا 2 تا مزیت بزرگ به من داده خیلی حواسم جمع هست مثلا تو مترو اگه یه روز برم دو نفر راجع به بیزینس حرف بزنن و اون بگه مثلا داییم
تو کار کاغذ رفت و مثلا از روسیه مواد اورد اینجا فلان کرد سریع میگیرم مطلبو میرم تحقیق و اینا و یهو بیزینسشو استارت میزنم و توش موفق میشم
و 2 اینکه ژن مدیریتی و **** بودن رو به من داده که باعث میشه تو بیزینس هام بتونم مدیریت خوب نظم و انضباط کاری خوبی داشته باشم
کلا اینکه 2 یا 3 تا بیزینس خوب داشته باشم برای چرخه کاری بدین معنی که وقتی یکیش به بحران اقتصادی با مواد یا هر چی خورد
بشه پولو تو بیزینس دیگه تزریق کرد

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
تجربه که والا دیگه آخر تجربه ایم . من بیزینس خیلی کردم و توی 95 % خیلی موفق بودم تو اونی هم که نبودم چون درست بررسیش نکردم
خدا 2 تا مزیت بزرگ به من داده خیلی حواسم جمع هست مثلا تو مترو اگه یه روز برم دو نفر راجع به بیزینس حرف بزنن و اون بگه مثلا داییم
تو کار کاغذ رفت و مثلا از روسیه مواد اورد اینجا فلان کرد سریع میگیرم مطلبو میرم تحقیق و اینا و یهو بیزینسشو استارت میزنم و توش موفق میشم
و 2 اینکه ژن مدیریتی و **** بودن رو به من داده که باعث میشه تو بیزینس هام بتونم مدیریت خوب نظم و انضباط کاری خوبی داشته باشم
کلا اینکه 2 یا 3 تا بیزینس خوب داشته باشم برای چرخه کاری بدین معنی که وقتی یکیش به بحران اقتصادی با مواد یا هر چی خورد
بشه پولو تو بیزینس دیگه تزریق کرد
خیلی عالی هست که حساب شده کار می‌کنید، متاسفانه بعضی‌ها جفت پا میرن داخل یک کاری و بعدا دچار مشکلات نادیده گرفته شده میشن

حوزه کالاهای تند مصرف به صورت تجارت الکترونیک رو یک نگاه بندازید، یعنی اینکه شما بخش فروش اینترنتی یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای رو به عهده بگیرید و تمام شهرهایی که اون اون فروشگاه شعبه داره شما فعالیت فروش مجازی و تحویل کالاشون رو به عهده بگیرید
سرمایه اندیکی در بخش CAPEX و OPEX هم نیاز داره

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دوستان نظرتون روی سرمایه گذاری روی استارتاپ های خاص چیه ؟ مثلا 3 تا 4 تومن رو روی استارتاپایی که به نظر خاص میرسن بزاریم
اونوقت از کجا میخوای پیداشون کنی؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من جای شما بودم چندتا برنامه نویس توپ رو پیدا می کردم ، می زدم تو کار فری لنسر ، درآمدی که می خواین رو باید داشته باشه ولی بحث تحریم و این حرفا رو باید احتمال بدید .
اگر مدیر تیم خوبی باشه با کمترین هزینه سود سازی می تونی داشته باشی . فقط به بما به برنانویس ها رو نده و اصل کار رو خودت انجام بده و پروژه بسپار بهشون .

در هر حال هیچی به پای ملک نمی رسه بازم ، مک بخر حالشو نداری بده بسازن بنداز یک گوشه تا 5 سال چند برابر تحویلت می شه .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
در باره میگو تحقیق کردم . اصلا سمتش نمیشه رفت حد اقل برای من چون یه بیماری پوستی دارن که بگیرن تلفاتش وحشتناکه
فیلماشو دیدم که چطوری یدفه میمیرن با اینکه اونا هم مزرعه داشتن و حرفه ای بودن ولی باز این بیماری به جون میگو ها افتاد
و ورشکستشون کرد . کلا چیزی که با موجود زنده سر و کار داره ریسکش خیلی زیاده
در مورد شتر مرغ هم تحقیق کن
این بیماری ها هم عادیه و شما اگر تو این سمت میری حتما باید دامپزشت مجرب تمام وقت داشته باشی

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
من جای شما بودم چندتا برنامه نویس توپ رو پیدا می کردم ، می زدم تو کار فری لنسر ، درآمدی که می خواین رو باید داشته باشه ولی بحث تحریم و این حرفا رو باید احتمال بدید .
اگر مدیر تیم خوبی باشه با کمترین هزینه سود سازی می تونی داشته باشی . فقط به بما به برنانویس ها رو نده و اصل کار رو خودت انجام بده و پروژه بسپار بهشون .

در هر حال هیچی به پای ملک نمی رسه بازم ، مک بخر حالشو نداری بده بسازن بنداز یک گوشه تا 5 سال چند برابر تحویلت می شه .
متاسفانه برام جذاب نیست این کار

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
در مورد شتر مرغ هم تحقیق کن
این بیماری ها هم عادیه و شما اگر تو این سمت میری حتما باید دامپزشت مجرب تمام وقت داشته باشی
کلا موجود زنده خیلی دردسر داره . بیشتر کارایی که با مرگ و میر و مریضی در کار نباشه برام جذابتره
درباره شتر مرغ هم فکر کنم یکم اشباع شده

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
برعکس گفتی یه کم پرسو جو کن
مخصوصا بازار صادراتش عالیه
صادراتو نمیدونم اما داخلی یکم اشباعه
یادمه پرورش اردک یدفه مثل طلا شد طرف 5000 تا پرورش میداد یهو سود وحشتناک میکرد
سال بعد پرورشش 100 برابر شد همه انجام دادن همشونم به زور یر به یر کردن

us12

Registered User
لایک‌ها
410
کسب و کار بی دردسر تو ایران وجود نداره و قبلا هم گفتم ، 99 درصد کارها مافیایی هست ، یعنی شما از 0 اگر رفتی تو یه کار مطمعن باش کمتر از یکسال سٌفره ات را جمع میکنن ( حالا هر کس و هر کسب و کاری را به یک ترفند و یک روش خاص )

در کل به نظر من فروش زمین اشتباه بوده و حالا دیگه اون یکی زمین را نفروش و سعی کن این پول را روی اون یکی زمین خرج کنی فقط سر گرفتن مجوز ها اذیت میشی که اونم اگه راه ش را بلد باشی میتونی رد کنی .

Edare-Agahi

Registered User
لایک‌ها
433
مرسی از عزیزان بابت پاسخاشون . ببینید عزیزان چند نکترو بگم خدمتتون یکی اینکه این رقم واقعا پول زیادی نیست
متاسفانه ارزش پول ما نابود شده . قبلا همین زمین ارزشش متری 200 هزار بود تا همین 3 سال پیش یعنی جمعا میشد
مبلغ 1 میلیارد . تو سه سال 30 برابر شد . یعنی حساب کنید میبینید رقم عجیبی نیستش . این قدر آدم میشناسم که زمیناشون
اصلا قیمت نداره یعنی برو بالای 600 700 میلیارد بابت یک قطعه زمین تازه . پول خیلی بی ارزش شده
الان 30 میلیارد میشه 1 میلیون دلار حتی بخوای مهاجرت کنی یه خونه تقریبا خوب هم نمیتونی بخری . خونه خیلی معمولی بهت میدن
پس همونطور که میبینید چیزی نیست . حتی تو ترکیه هم باهاش نمیشه خونه خوب خرید .
بعضی نکاتو دوستان توجه نمیکنن خدمتتون گفتم خودم میخوام توش بیزینس کنم نه فروشگاه رفاه یا بورس یا از این دست
نظرتون راجع به راه اندازی یک باشگاه خیلی خفن چیه ؟
لطفا همه نظر بدن . باشگاهی که توش مثلا 20 تا دستگاه پی اس 5 بزاری + باشگاه بیلیارد + بدن سازی + استخر سونا جکوزی
یعنی باشگاهی که بتونه درگیر کنه مشتریو هم قبلش بیاد پس اس بازی کنه هم بیلیارد هم ورزششو بکنه و هم استخرشو بره
حتی استخر فضای باز هم داشته باشه . شاید چیزی حدود 100 میلیارد با تجهیزو زمین خوب و دکوراسیونش هزینه بر باشه
به نظرتون خوبه ؟

با همچین باشگاهی حتمافکر کنید
من باشگاه دارم ( کوچیک ولی تخصصی رشته خاصی هست )
بهتون میگم باشگاه تو این حجم و ایده تو ایران منفجر میشه تو تهران مطمئن باشید یکی از قطب های ورزش یا هر دوره برگذار کردنی میشه
فدراسیون ها باهاتون همکاری میکنن دوره های خارجی و ایرانی توش برگذار میشه
میتونه کمپ تیم های ملی خاص باشه برای بدنسازی رشته های خاص
میتونید مانور بزرگی بدید همینقدر میگم خدمتتون چون ریز شدنش که خب کار بزرگی هست و نیازمند طراحی پلن خفن ولی مطمئنن این کار بزرگی هست و ارزش بالایی داره جدا از بحث مادی

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بهتون میگم باشگاه تو این حجم و ایده تو ایران منفجر میشه تو تهران مطمئن باشید یکی از قطب های ورزش یا هر دوره برگذار کردنی میشه
میتونید مانور بزرگی بدید همینقدر میگم خدمتتون چون ریز شدنش که خب کار بزرگی هست و نیازمند طراحی پلن خفن ولی مطمئنن این کار بزرگی هست و ارزش بالایی داره جدا از بحث مادی

حداقل 50 درصدش باید واگذار کنه به یک نهادی وگرنه سه سوت آبگوشتش بار میزارن, توی ایران کار توی چشم و بزرگ حتما باید قبلش اتصالات بزنی به 2 شاخه مورد نظر :(

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
صادراتو نمیدونم اما داخلی یکم اشباعه
یادمه پرورش اردک یدفه مثل طلا شد طرف 5000 تا پرورش میداد یهو سود وحشتناک میکرد
سال بعد پرورشش 100 برابر شد همه انجام دادن همشونم به زور یر به یر کردن
من اسفند ماه دنبالش بودم حتی کلاس های آموزشی رو هم رفتم
با کسایی که آشنا شدم گفتند محصولتو تا 2 سال پیش خرید میکنیم مخصوصا پوست و چشمشو
حالا نمیدونم برای بازار داخل میخواستن یا صادرات
مشکل من برای نرفتن سمت این بازار حساس بودن شتر مرغ بود چون خودم نمیتونستم کاری کنم

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
کسب و کار بی دردسر تو ایران وجود نداره و قبلا هم گفتم ، 99 درصد کارها مافیایی هست ، یعنی شما از 0 اگر رفتی تو یه کار مطمعن باش کمتر از یکسال سٌفره ات را جمع میکنن ( حالا هر کس و هر کسب و کاری را به یک ترفند و یک روش خاص )

در کل به نظر من فروش زمین اشتباه بوده و حالا دیگه اون یکی زمین را نفروش و سعی کن این پول را روی اون یکی زمین خرج کنی فقط سر گرفتن مجوز ها اذیت میشی که اونم اگه راه ش را بلد باشی میتونی رد کنی .
نه داداش اینجوری که شما میگی نیست من 10 تا بیزینس داشتم تا حالا 95 % سود کردم و اونی هم که اوکی نبوده خودم خوب بررسیش نکرده بودم
مافیا و این چیزا تو بعضی بیزینسا اونم به شکل خیلی بزرگ هست الان 20 30 میلیارد رقمی نیست که جدیدا شهردار فلان ااستانو با 4000 نیلیارد اختلاس
گرفتن . 4000 میلیارد میدونی یعنی چی ؟ حالا این اختلاس کرده بود ولی این قدر رقمای 500 600 700 میلیارد هستن که اصن حساب نمیشن

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153

اره ولی با پول من نمیشه . یعنی اون چیزی که میخوام فک کنم 200 خرجشه . چون زمین تو نیاوران فرمانیه ولیعصر تو متراژ 2000 متر خودش 100 پولشه حد اقل
بخوای رو زمین 500 متریم اجرا کنی عملا زیاد چیز تاپی در نمیاد البته دارم باز روش تحقیق میکنم ببینم میشه کاریش کرد یا نه

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
حداقل 50 درصدش باید واگذار کنه به یک نهادی وگرنه سه سوت آبگوشتش بار میزارن, توی ایران کار توی چشم و بزرگ حتما باید قبلش اتصالات بزنی به 2 شاخه مورد نظر :(
تو این زمینه به شکل غیر مستقیم یکم آمار دارم متاسفانه چند تا استخر دار غول هستن که خیلی کرم میریزن
ببینن درشون داره تخته میشه فشار میارن و حتی آمار دارم مثلا نیرو میفرستن بعد یارو حجابشو رعایت نکرده
کیگیرن میبرنش و اسم باشگاه بد در میره که بری اونجا بگیر بگیره و این داستانا . باید ببینم میتونم اون آدمی که
میخوامو پیدا کنم پشت قضیه بیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا