• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با سرمایه 30 تا 100 میلیاردی چه کاری خوبه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مطمین باش برای صادراته من طبق فرمایش شما یکم روش تحقیق کردم الان بالغش حدود 8.5 تا 9 میلیونه
3 ماهش حدود 1.5 میلیون قیمتشه . یعنی 200 تا بخوای بخری بالغ برات 2 میلیارد در میاد
رسیدگی خیلی نمیخواد ولی باید کفشون حتمااا شن و ماسه باشه که توشم هیچچچچی نیفته
چون حتی یه تیکه پلاستیک ته سیگار بیفته اینا میخورن و ممکنه خفه بشن . مریضیشونم زیاده
بعد بخوای استارت بزنی مثلا باید بری 1000 قطعه بخری و طبق آمار 40 تا 50 درصد بهت سود میده
یعنی مثلا 20 تومن حیوون بخری بعد 1 سال بهت اگه مرگ و میر هیچی ندی 10 سود میده
زمین و تشکیلاتشم 10 تومن حساب کن . در کل کار بدی نیست اما جای فکر زیاد داره
بعلاوه علاقه شخصی خودم شدیدا روی واردات صادرات و باشگاه خفن هستش
دوست دارم از کارم لذت ببرم و با عشق انجامش بدم مثلا یکی گفت بیا پرورش زالو خفن
راه بنداز بشه قطب این کار همرو برات میفروشم و اینا اما خوب جذاب نیست برام
دوستان اگه کسی دوست داره میتونه انجام بده و درامدشم خیلی خوبه

این بحث شتر مرغ رو در نظر داشته باشید که تحقیق کاملی انجام بدید

یه عزیزی پرورش شتر مرغ زده بود کنار ساختمونش یکی اومده بود ماشین آجر خالی کرده بود حالا از ترس یا هرچی اینا مشکل دفع پیدا کردن و چند تاشون مردن !

پرورش موجود زنده یه مقدار دردسر داره

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
درود
به نظر من باشگاه ورزشی از همش بهتره
باشگاه بدسنازی با دستگاه های خفن تو بالاشهر بتونی بزنی خیل خوب در میاد..بوفه اش هم اجار بده من:)

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
اصن پولی نیست فکر میکنی خیلیه باهاش حتی یه خونه خوب و ماشین خوب همزمان نمیشه داشت
سلام خب بستگی به موقعیت فرد داره
ولی سی میلیارد که هیچ ! یک دهم این مبلغ یعنی سه میلیارد! خیلی (یعنی خیلی خیلی ) از خانواده های که دارای فرزند بزرگ هم هستن با همین وضعیت و تورم فعلی به معنای واقعی زندگیشونو دگرگون میکنه از همه نظر

mood69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه دوست داشتی لیست استارتاپات و میزان رشدشونو بگو ( اگر خودت راحتی و فکر میکنی مشلی مثلا برای بیزینس یا لو رفتن چیزی پیش نمیاد )
در مورد پیشنهادت هم اگگگگگرررر خودت اوکی هستی و مثلا فکر میکنی خطری برای بیزینس یا ایدت نداره بهم بگو

لنروز با یکی از دوستان که صاحب کارخونه معروف یکی از برند های ماست و پنیر و اینا هستن صحبت کردم و ایشون هم گفت اگر پروژه خوبی داشتی
منم هستم . خودم خیلی با شراکت اوکی نیستم اما اگر ببینم میشه پروژه خفنی جور کرد میشه روش حساب کرد
ارسال شد

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
این بحث شتر مرغ رو در نظر داشته باشید که تحقیق کاملی انجام بدید

یه عزیزی پرورش شتر مرغ زده بود کنار ساختمونش یکی اومده بود ماشین آجر خالی کرده بود حالا از ترس یا هرچی اینا مشکل دفع پیدا کردن و چند تاشون مردن !

پرورش موجود زنده یه مقدار دردسر داره

بله دقیقا صحبت خودمم همینه موجود زنده یا باید دیوانه وار عاشق کارت باشی که بری اصلا نزدیک اونجا خونه بگیری بالا سرشون باشی همش
یا فقط بخوای سرمایه بزاری بسپاری دست اینو اون فایده نداره . حتی نظرم روی میگو خیلی جلب شد اما تحقیقات کردم با چند نفر تو جنوب
گفتن یه بیماری پوستی دارن اینا که یهو سرمایت به باد میره و دوتاشون براشون اتفاق افتاده بود . کلا موجود زنده خیلی ریسک داره

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
درود
به نظر من باشگاه ورزشی از همش بهتره
باشگاه بدسنازی با دستگاه های خفن تو بالاشهر بتونی بزنی خیل خوب در میاد..بوفه اش هم اجار بده من:)
خودمم خیلی دوست دارم خیلییی زیاد شاید بهترین کار و جذاب ترین باشه برای خودمم
مخصوصا که توش اسپا و آرایشگاه شیک و گیم نت با کلاس و کافی شاپ و استخر سونا جکوزی فیتنس بدن سازی بوکس
اسکوتش یا تنیس گلف مصنوعی بتونی راه بندازی که طرف بیاد توش 8 ساعت بمونه در نیاد
بوفشم میدیم شما :cool:

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
سلام خب بستگی به موقعیت فرد داره
ولی سی میلیارد که هیچ ! یک دهم این مبلغ یعنی سه میلیارد! خیلی (یعنی خیلی خیلی ) از خانواده های که دارای فرزند بزرگ هم هستن با همین وضعیت و تورم فعلی به معنای واقعی زندگیشونو دگرگون میکنه از همه نظر

من همیشه نظرم این بوده این قدر پول درارم که بتونم دست 1000 تا خانوادرو بگیرم و زندگیاشونو دگرگون کنم
مطمین هم هستم که انجامش میدم . اما نه اینکه فقط بهشون ماهی بدم . ماهیگیری یادشون میدم
که هم خودشون دیگه زندگیشونو بگذرونن هم اینکه دست بقیرم بگیرن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من همیشه نظرم این بوده این قدر پول درارم که بتونم دست 1000 تا خانوادرو بگیرم و زندگیاشونو دگرگون کنم
مطمین هم هستم که انجامش میدم . اما نه اینکه فقط بهشون ماهی بدم . ماهیگیری یادشون میدم

همینکه بهش فکر میکنی خیلی عالیه

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
همینکه بهش فکر میکنی خیلی عالیه
زندگی زنجیره . وقتی این زنجیر وصل باشه همیشه حرکت و شکوفایی شکل میگیره
حتی از الان پلنشو چیدم که کلی بچه های کارو با خانواده ها جمع کنم
تیم های متخصص کاری بیارم بهشون از نقاشی شبکه مجازی مجسمه سازی و غیره
کار یاد بدن و اینا رو خودم براشون سرمایه اندک بدم و درامدزایی کنن برای خودشون
و وقتی اکسپرت و ماهر شدن دست همنوعای خودشونو کمک کنن

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
زنده باشید بتونی یه کارتولیدی راه بندازی یه عده ای این وسط نون بخورن بسیار حرکت خوبیه و حتما با خیر و برکت خواهد بود وشماهم بسود خوبی البته برسید ان شاا...

MDpC

Registered User
لایک‌ها
72
داداش اگه راه داره یه 10 20 تومنشو به من قرض بده، دعات میکنم، مطمئن باش خدا بیشترشو بهت میده!
بگذریم
کار با این سرمایه واقعا زیاد هست که بتونی انجام بدی!
واردات یه مقدار حساسه، باید خیلی با دقت انجام بدی، نه با لحاظ اینکه ضرر بدی، به لحاظ اینکه به کسی ضرر بزنی و از نون خوردن بندازیش.
مثلا نیای فلان وسیله خاص که داخل ایران تولید میشه و کیفیت خوبی هم داره رو وارد کنی و با قیمت کمتر عرضه کنی که یه عده رو از نون خوردن میندازی.
ولی اگه اومدی نمایندگی فلان شرکت کامپیوترو گرفتی، نون خیلیای دیگه که نون مردمو اجر میکنن رو قطع میکنی که خدا خیرت بده، طرف قطعه رو وارد میکنه با ارز دولتی، با دلار 60 تومنی میفروشه.

کار دیگه هم که خیلی زیاده،
من بودم میرفتم یه زمین میخریدم،(البته شما که فروختی تازه) یه سری تجهیزات پرورش دام یا گیاه تهیه میکردم، بعد از داخل دانشگاه ها، دانشجو های مرتبط با این رشته هارو جذب میکردم، برای ایده هاشون پاداش میذاشتم و... بعدش میتونستم با محصولی که تولید میکنم یه قسمتی از بازار رو دستم بگیرم که این نابسامانی ها تموم شه،
یا حتی یه کارخونه، تمام سعیمو میکردم که بتونم با این پول کار درست کنم، اصلا برام مهم نبود که ازش درآمد داشته باشم یا نه،
فرضا اگه الان 30 تومن باشه، کارخونه یا کارآفرینی ای هم که انجام میدم، علاوه بر اینکه چندین نفر رو میتونه مشغول به کار کنه، ارزشش حفظ میشه،

مطمئن باش اگه میخوای با 30 میلیارد بین 5 تا 10 در آمد داشته باشی، قطعا باید یه جوری سر مردم رو کلاه بذاری تا به این مبلغ برسی، من کسی رو میشناسم که نزدیک به 600 میلیارد سرمایه شه و کارش هم تولید و واردات یه سری یراق آلات و رگلاتور گاز هست(شایدم بیشتر، زمانی که دلار 3تومن بود، حساب کردم نزدیک 60 میلیارد سرمایه داشت، تازه اونموقع توکار تولید هم نبود)، اما بعید میدونم در آمدش بالای 1 باشه

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
داداش اگه راه داره یه 10 20 تومنشو به من قرض بده، دعات میکنم، مطمئن باش خدا بیشترشو بهت میده!
بگذریم
کار با این سرمایه واقعا زیاد هست که بتونی انجام بدی!
واردات یه مقدار حساسه، باید خیلی با دقت انجام بدی، نه با لحاظ اینکه ضرر بدی، به لحاظ اینکه به کسی ضرر بزنی و از نون خوردن بندازیش.
مثلا نیای فلان وسیله خاص که داخل ایران تولید میشه و کیفیت خوبی هم داره رو وارد کنی و با قیمت کمتر عرضه کنی که یه عده رو از نون خوردن میندازی.
ولی اگه اومدی نمایندگی فلان شرکت کامپیوترو گرفتی، نون خیلیای دیگه که نون مردمو اجر میکنن رو قطع میکنی که خدا خیرت بده، طرف قطعه رو وارد میکنه با ارز دولتی، با دلار 60 تومنی میفروشه.

کار دیگه هم که خیلی زیاده،
من بودم میرفتم یه زمین میخریدم،(البته شما که فروختی تازه) یه سری تجهیزات پرورش دام یا گیاه تهیه میکردم، بعد از داخل دانشگاه ها، دانشجو های مرتبط با این رشته هارو جذب میکردم، برای ایده هاشون پاداش میذاشتم و... بعدش میتونستم با محصولی که تولید میکنم یه قسمتی از بازار رو دستم بگیرم که این نابسامانی ها تموم شه،
یا حتی یه کارخونه، تمام سعیمو میکردم که بتونم با این پول کار درست کنم، اصلا برام مهم نبود که ازش درآمد داشته باشم یا نه،
فرضا اگه الان 30 تومن باشه، کارخونه یا کارآفرینی ای هم که انجام میدم، علاوه بر اینکه چندین نفر رو میتونه مشغول به کار کنه، ارزشش حفظ میشه،

مطمئن باش اگه میخوای با 30 میلیارد بین 5 تا 10 در آمد داشته باشی، قطعا باید یه جوری سر مردم رو کلاه بذاری تا به این مبلغ برسی، من کسی رو میشناسم که نزدیک به 600 میلیارد سرمایه شه و کارش هم تولید و واردات یه سری یراق آلات و رگلاتور گاز هست(شایدم بیشتر، زمانی که دلار 3تومن بود، حساب کردم نزدیک 60 میلیارد سرمایه داشت، تازه اونموقع توکار تولید هم نبود)، اما بعید میدونم در آمدش بالای 1 باشه

عزیز دل سو تفاهم نشه نگفتم با این مقدار ماهی 5 تا 10 سود کنم . گفتم به اون درجه برسم حالا ممکنه 2 سال دیگه شاید 4 سال دیگه .
اینم بگم خدمتت کافیه یه کاری انجام بدی و کارت بگیره . نمونش اسنپ . نمونش سایتهایی که سفارش غذا مثل اسنپ فود و ریحون و چنگال و اینا انجام میدن
میدونی شما هر سایت خوب غذایی که فقط داره Referral Marketing انجام میده چه درامدی داره ؟ مثلا اسنپ فود ( فقط فودشو دارم میگم ) با 10 هزار تا
رستوران قرار داد داره . شما حساب کن سراسر ایران روزی بالای 5 تا 10 میلیارد ازش سفارش میگیرن . 15 درصدش مال اسنپه . دیگه بقیش بماند
مهم فکر خوب و ایده جدیده . مگه اپلیکیشن اینا چقدر هزینش شده ؟ من از دوستم که یکی از غول های این کار هست صحبت کردم بهترین اپ با بهترین
اجرا نهایت بشه 50 تا 100 میلیون . دیگه بترکون اگه بخواد بسازه با ساپورت . پس همه چیز سرمایه اولیه نیست فکر خوب از 1000 تا پول زیاد مهم تره

MDpC

Registered User
لایک‌ها
72
عزیز دل سو تفاهم نشه نگفتم با این مقدار ماهی 5 تا 10 سود کنم . گفتم به اون درجه برسم حالا ممکنه 2 سال دیگه شاید 4 سال دیگه .
اینم بگم خدمتت کافیه یه کاری انجام بدی و کارت بگیره . نمونش اسنپ . نمونش سایتهایی که سفارش غذا مثل اسنپ فود و ریحون و چنگال و اینا انجام میدن
میدونی شما هر سایت خوب غذایی که فقط داره Referral Marketing انجام میده چه درامدی داره ؟ مثلا اسنپ فود ( فقط فودشو دارم میگم ) با 10 هزار تا
رستوران قرار داد داره . شما حساب کن سراسر ایران روزی بالای 5 تا 10 میلیارد ازش سفارش میگیرن . 15 درصدش مال اسنپه . دیگه بقیش بماند
مهم فکر خوب و ایده جدیده . مگه اپلیکیشن اینا چقدر هزینش شده ؟ من از دوستم که یکی از غول های این کار هست صحبت کردم بهترین اپ با بهترین
اجرا نهایت بشه 50 تا 100 میلیون . دیگه بترکون اگه بخواد بسازه با ساپورت . پس همه چیز سرمایه اولیه نیست فکر خوب از 1000 تا پول زیاد مهم تره

عاره، مگه یه همچنین استارتاپی رو بشه یافت که باهاش چنین درامدی داشت، اما خب همین اسنپفود یه تیم پشتیبانی حاضر و پاسخگو هم داره که باید حقوق اونها تامین شه، از طرفی کد های تخفیف که میده، از جیب خود اسنپفوده، نمیشه گفت 15 درصد خالصا میره تو جیب اسنپفود.
مثلا همین فردی که گفتم نزدیک 600 میلیارد سرمایشه، یه بار تو بخش حسابداریش بودم، کالایی که میفروشه، حدود 40 درصد روی مبلغش میکشه، اما تهش چقدر براش میمونه؟!شاید 1-3 درصد روی هر کالا. هزینه های جانبی کم نیست...
شما اگه بتونید چنین کاری برپا کنید، مجبورید یه شخص/شرکت حقوقی رو به ثبت برسونید که کنارش 9 درصد مالیات مسخره دولت هم میاد:(
اخیرا گروه های زیادی دارن وارد دانشگاه ها میشن و روی استارتاپ های مختلف سرمایه گذاری میکنن. به نظرم اگه بتونین یه تیم جمع کنین و به دانشگاه ها و... بفرستین که بتونن کار هارو ببینن و از اون طرف هم شما بتونید برای شروع کار انتخاب داشته باشین، خیلی خوب میشه.
یه نمونش سامسونگ، اومده رسما تو ایران، تو امیرکبیر یه بخش توانمند سازی و سرمایه گذاری روی استارتاپ دانشجو ها گذاشته.

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
عاره، مگه یه همچنین استارتاپی رو بشه یافت که باهاش چنین درامدی داشت، اما خب همین اسنپفود یه تیم پشتیبانی حاضر و پاسخگو هم داره که باید حقوق اونها تامین شه، از طرفی کد های تخفیف که میده، از جیب خود اسنپفوده، نمیشه گفت 15 درصد خالصا میره تو جیب اسنپفود.
مثلا همین فردی که گفتم نزدیک 600 میلیارد سرمایشه، یه بار تو بخش حسابداریش بودم، کالایی که میفروشه، حدود 40 درصد روی مبلغش میکشه، اما تهش چقدر براش میمونه؟!شاید 1-3 درصد روی هر کالا. هزینه های جانبی کم نیست...
شما اگه بتونید چنین کاری برپا کنید، مجبورید یه شخص/شرکت حقوقی رو به ثبت برسونید که کنارش 9 درصد مالیات مسخره دولت هم میاد:(
اخیرا گروه های زیادی دارن وارد دانشگاه ها میشن و روی استارتاپ های مختلف سرمایه گذاری میکنن. به نظرم اگه بتونین یه تیم جمع کنین و به دانشگاه ها و... بفرستین که بتونن کار هارو ببینن و از اون طرف هم شما بتونید برای شروع کار انتخاب داشته باشین، خیلی خوب میشه.
یه نمونش سامسونگ، اومده رسما تو ایران، تو امیرکبیر یه بخش توانمند سازی و سرمایه گذاری روی استارتاپ دانشجو ها گذاشته.

نه این آمارت اشتباهه 40 % بشه یک تا 3 درصد نیست
بعد اسنپ چند تا کارمند داره ؟ مثلا همین قسمت فود بیشتر از 100 تا ؟ حالا به هر کدوم ماهی حتی میانگین 4 میلیونم بده که نمیده میشه 400 تومن
شما 10 میلیاردو 15 درصد حساب کن . میشه روزی 1.5 میلیارد تازه من فکر میکنم خیلی بالاتره چون ما خودمون قبلا روی یکی از رستورانامون حدود 2 میلیون
سفارش اسنپ میومد . حالا فکر کن ما خیلی رو اسنپ و منوش مانور ندادیم و عکاسی نکردیم و اینا . حالا میانگین مثلا 10 هزار تا رستوران ضربدر 2 میلیون
میشه 20 میلیارد . 15 % میشه 3 میلیارد در روز . بگو اصلا روزی 1 میلیارد مثلا . ماهی 30 میلیارد . خدا بده برکت :D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اینم بگم خدمتت کافیه یه کاری انجام بدی و کارت بگیره . نمونش اسنپ .
اسنپ پشتش از ما بهترون هست , هرگز شخص حقیقی عادی نمیتونه همچین چیزی بیزینسی تو ایران راه بندازه , باید از اون کلفتاش باشی !

نکته جالب برام اینه نقل قول از خودتون :
تجربه که والا دیگه آخر تجربه ایم . من بیزینس خیلی کردم و توی 95 % خیلی موفق بودم تو اونی هم که نبودم چون درست بررسیش نکردم
خدا 2 تا مزیت بزرگ به من داده خیلی حواسم جمع هست مثلا تو مترو اگه یه روز برم دو نفر راجع به بیزینس حرف بزنن و اون بگه مثلا داییم
تو کار کاغذ رفت و مثلا از روسیه مواد اورد اینجا فلان کرد سریع میگیرم مطلبو میرم تحقیق و اینا و یهو بیزینسشو استارت میزنم و توش موفق میشم

برام جالبه که با این همه موفقیت نمیدونید با سرمایه ای که دارید چیکار کنید !

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
اسنپ پشتش از ما بهترون هست , هرگز شخص حقیقی عادی نمیتونه همچین چیزی بیزینسی تو ایران راه بندازه , باید از اون کلفتاش باشی !

نکته جالب برام اینه نقل قول از خودتون :

برام جالبه که با این همه موفقیت نمیدونید با سرمایه ای که دارید چیکار کنید !

کی گفتم نمیدونم ؟ خوب اگه میخواستم تو بیزینسای خودم بزارم که اینجا نمیومدم نظر بقیرو بپرسم که
یکی از بیزینس هایی که سالها توش بودم رستوران بوده . الان شما میری با پولت رستوران جدید میزنی وقتی همه دارن میبندن ؟
منم نگفتم الان هاج و واج موندم و سردرگمم یا از این دست صحبتا گفتم بیزینس جدید و خوب سراغ دارید یا ایدشو دارید بگید
نمیفهمم کجای حرفم این قدر برای شما عجیب بوده . بعدم شما تا اخر عمرت یه کاری بکنی دیگه فقط همونو میری جلو ؟
کار جدید با خطی که برات جذاب باشه یا جدید باشرو دوست نداری امتحان کنی ؟

کلا اینجا مثنکه تا 2 روز نتیجه نگیری و بیزینستو راه نندازی خیلیا شاکی میشن :confused:

من همین الان میتونم برم زمین بخرم تفکیک کنم عید به بعد با 50 % سود بفروشم
میتونم تو پتروشیمی که دوستم هست سرمایه بزارم با سود بالا
اما نمیخونی داداش هدف من چیه میای یه چیزی میپرونی میری
هزار تا بیزینس هست میتنم همین الان بزنم وحشتناک پول درارم توش
میتونم هایپر شیک بزنم روزی 20 میلیون از توش درارم
میتونم داروخانه بزنم با دوست داروسازم با سود خداد تومن

بخون نوشتم چه نوع بیزینسیو دنبال میکنم و چرا بعد نظر بده
ملاک من الان فقط سود نیست . علاقه به اون کاره و اینکه فقط سرمایه گذاری نباشه
اشتغال و مدیریت خودم و علاقم باشه که ازش لذت ببرم :(

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اصن پولی نیست فکر میکنی خیلیه باهاش حتی یه خونه خوب و ماشین خوب همزمان نمیشه داشت
داااداااش دیگه اینجوریام نیست
bav3_154fs759111.gif

آره واسه یسری کارا کمه ولی واسه خیییییلی از کارا زیادم هست
mpr.gif

یه BMW سری 7 + یه خونه 200 متری بهترین نقطه تهران = 30 میلیارد
bav3_154fs759111.gif

هرکاری رو که بهش فکر بکنی میشه اجرا کرد . درسته نمیشه باهاش ساخت و ساز سنگین کرد ، نمیشه حجم های کلان وارد تولید یا بازرگانی شد ولی 30 میلیارده ها . 1.2 میلیون دلاره
51.gif

باهاش میشه 2.5% زفکا رو خرید :

@siavashx با 30 میلیارد 7 روز میتونه سهممون رو مثبت 5 بکنه و به 55 هزار ریال برسیم
bav3_154fs759111.gif

هم ما خوشحال میشیم هم گاوای این شرکت
mini-vache-danse.gif

حتی نفرین افتک هم نمیتونه روش اثر بزاره

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
داااداااش دیگه اینجوریام نیست
bav3_154fs759111.gif

آره واسه یسری کارا کمه ولی واسه خیییییلی از کارا زیادم هست
mpr.gif

یه BMW سری 7 + یه خونه 200 متری بهترین نقطه تهران = 30 میلیارد
bav3_154fs759111.gif

هرکاری رو که بهش فکر بکنی میشه اجرا کرد . درسته نمیشه باهاش ساخت و ساز سنگین کرد ، نمیشه حجم های کلان وارد تولید یا بازرگانی شد ولی 30 میلیارده ها . 1.2 میلیون دلاره
51.gif

باهاش میشه 2.5% زفکا رو خرید :

@siavashx با 30 میلیارد 7 روز میتونه سهممون رو مثبت 5 بکنه و به 55 هزار ریال برسیم
bav3_154fs759111.gif

هم ما خوشحال میشیم هم گاوای این شرکت
mini-vache-danse.gif

حتی نفرین افتک هم نمیتونه روش اثر بزاره
:D:D:D:D:D من نوکرتم داداش
نه به خدا پولی نیست ساخت و ساز که هیچی اصن زمینشم نمیشه خرید چه برسه بخوای توش مثلا 15 واحد بسازی
سهام اصلا دوست ندارم ( البته فعلا شاید بعدا خوشم اومد ) وگرنه میومدم همشو سهامتو میخریدم :D:D:D

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
با این پول کار زیاده واسه انجام دادن. من با نیم درصدشم زندگیم از این رو به اون رو می‌شه. البته اگه نرم شلعاب نخرم و به چوخ نرم
4.gif
@s.david.s

می‌تونی وارد کار صادرات زعفرون بشی

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
ملک بگیرید بدید اجاره
کمترین ریسک رو دارد.

میشه 10,000 بیزینس و کار سودآور نام برد ولی هر کدامشون سالها تجربه لازم دارد.
30 میلیارد هم حقیقتا پول زیادی نیست که بشه یه بیزنسی مثل اسنپ یا مشابهش یا حتی کوچکتر راه انداخت. همان طور که دیوید گفت یک خونه توی شمال شهر میشه.
به نظر من با توجه به وضعیت اقتصادی و تورم, ملک بهترین گزینه هست. هم ارزش پول حفظ میشه و هم اجاره بها گرفته میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا