• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با سرمایه 30 تا 100 میلیاردی چه کاری خوبه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
من اسفند ماه دنبالش بودم حتی کلاس های آموزشی رو هم رفتم
با کسایی که آشنا شدم گفتند محصولتو تا 2 سال پیش خرید میکنیم مخصوصا پوست و چشمشو
حالا نمیدونم برای بازار داخل میخواستن یا صادرات
مشکل من برای نرفتن سمت این بازار حساس بودن شتر مرغ بود چون خودم نمیتونستم کاری کنم
مطمین باش برای صادراته من طبق فرمایش شما یکم روش تحقیق کردم الان بالغش حدود 8.5 تا 9 میلیونه
3 ماهش حدود 1.5 میلیون قیمتشه . یعنی 200 تا بخوای بخری بالغ برات 2 میلیارد در میاد
رسیدگی خیلی نمیخواد ولی باید کفشون حتمااا شن و ماسه باشه که توشم هیچچچچی نیفته
چون حتی یه تیکه پلاستیک ته سیگار بیفته اینا میخورن و ممکنه خفه بشن . مریضیشونم زیاده
بعد بخوای استارت بزنی مثلا باید بری 1000 قطعه بخری و طبق آمار 40 تا 50 درصد بهت سود میده
یعنی مثلا 20 تومن حیوون بخری بعد 1 سال بهت اگه مرگ و میر هیچی ندی 10 سود میده
زمین و تشکیلاتشم 10 تومن حساب کن . در کل کار بدی نیست اما جای فکر زیاد داره
بعلاوه علاقه شخصی خودم شدیدا روی واردات صادرات و باشگاه خفن هستش
دوست دارم از کارم لذت ببرم و با عشق انجامش بدم مثلا یکی گفت بیا پرورش زالو خفن
راه بنداز بشه قطب این کار همرو برات میفروشم و اینا اما خوب جذاب نیست برام
دوستان اگه کسی دوست داره میتونه انجام بده و درامدشم خیلی خوبه

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
بچه ها یه پیشنهاد خفن بهم رسیده بد نیست به نظرم . یکی گفت ماشینای خیلی قدیمیو پیدا کن
دوباره نوش کن و با قیمت خیلی خیلی بالا میتونی بفروشی . میگفت سودش استثناییه اما مشکلش پیدا کردنه
میگه اون مدلایی ارزشمند که خیلی قدیمیه سخت پیدا میشه ولی سودش حرف نداره .

پیشنهاد دیگه ای که رسیده کارخونه سوسیس کالباسه که هیچ آشنایی با تولید و سود و ایناش ندارم نمیدونم
طرف که خیلی تعریف میکرد که پوست و تاج خروس و اینارو با قیمت پایین میخرن و اینا

مورد بعدی گرفتن بیلبوردهای تبلیغاتی شهری تو تهران هست که میدونم مافیا بازیهایی داره و سر گرفتن تبلیغ روش رابطه بازی شدیده

پیشنهاد چاپخونه مجهز برای چاپ بنر و گلاسه و این چیزاست که باز برای من جذابیت نداره حتی اگه پر سود باشه بعد کاغذم خیلی بالا
رفته میدونم

واردات لوازم یدکی ماشین های خوب مثل بنز تویوتا بی ام و از عراق یکی گفت استثناییه و سودش وحشتناکه روش تحقیق نکردم
ولی سر انگشتی پرسیدم چند نفر تایید دادن

نکته مهم : برعکس خیلیا که به من میگن پی تی جای این چیزا نیست باید بگم من بر عکس فکر میکنم
من حتی یه بچه 2 ساله بیاد بگه یه پیشنهاد بیزینسی دارم قشنگ به حرفش گوش میکنم چون چند بار شده
از سن های خیلی پایین ایده های خوب گرفتم مثلا یکی گفت فلان مدل غذا رو اضافه کن به منو بچه ها دوست دارن

وقتی اضافه کردیم ترکید . پس کاملا با چشم و گوش باز پذیرای پیشنهاداتتون هستم ;)

Last edited:

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
یک منطقه مرفه نشین هم می تونید ایجاد کنید، اما باید 3 الی 4 نفر رو پیدا کنید سرمایه هاتون رو بزارید روی هم

داداش بشید 4 الی 5 نفر و یک جای خوش آب و هوا و سرسبز در فاصله 30 کیلومتری تهران پیدا کنید، یک قطعه زمین بزرگ از شهرداری خریداری کنید. کافیه 50 تا خونه دوبلکس داخلش بسازید، بعد از یک سال با فروش خونه ها می تونید 700 تا خونه دوبلکس رو پیش فروش کنید. مابقی زمین ها رو هم خدا تومن بفروشید

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
مطمین باش برای صادراته من طبق فرمایش شما یکم روش تحقیق کردم الان بالغش حدود 8.5 تا 9 میلیونه
3 ماهش حدود 1.5 میلیون قیمتشه . یعنی 200 تا بخوای بخری بالغ برات 2 میلیارد در میاد
رسیدگی خیلی نمیخواد ولی باید کفشون حتمااا شن و ماسه باشه که توشم هیچچچچی نیفته
چون حتی یه تیکه پلاستیک ته سیگار بیفته اینا میخورن و ممکنه خفه بشن . مریضیشونم زیاده
بعد بخوای استارت بزنی مثلا باید بری 1000 قطعه بخری و طبق آمار 40 تا 50 درصد بهت سود میده
یعنی مثلا 20 تومن حیوون بخری بعد 1 سال بهت اگه مرگ و میر هیچی ندی 10 سود میده
زمین و تشکیلاتشم 10 تومن حساب کن . در کل کار بدی نیست اما جای فکر زیاد داره
بعلاوه علاقه شخصی خودم شدیدا روی واردات صادرات و باشگاه خفن هستش
دوست دارم از کارم لذت ببرم و با عشق انجامش بدم مثلا یکی گفت بیا پرورش زالو خفن
راه بنداز بشه قطب این کار همرو برات میفروشم و اینا اما خوب جذاب نیست برام
دوستان اگه کسی دوست داره میتونه انجام بده و درامدشم خیلی خوبه
در مورد باشگاه خفن هم خیلی زیاده حتی تا رهن باشگاه 55 میلیارد هم من دیدم ولی به درد ماها نمیخوره هم شهریه بالا داره و ... ولی امکانات فول و لاکچری

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
بچه ها یه پیشنهاد خفن بهم رسیده بد نیست به نظرم . یکی گفت ماشینای خیلی قدیمیو پیدا کن
دوباره نوش کن و با قیمت خیلی خیلی بالا میتونی بفروشی . میگفت سودش استثناییه اما مشکلش پیدا کردنه
میگه اون مدلایی ارزشمند که خیلی قدیمیه سخت پیدا میشه ولی سودش حرف نداره .

پیشنهاد دیگه ای که رسیده کارخونه سوسیس کالباسه که هیچ آشنایی با تولید و سود و ایناش ندارم نمیدونم
طرف که خیلی تعریف میکرد که پوست و تاج خروس و اینارو با قیمت پایین میخرن و اینا

مورد بعدی گرفتن بیلبوردهای تبلیغاتی شهری تو تهران هست که میدونم مافیا بازیهایی داره و سر گرفتن تبلیغ روش رابطه بازی شدیده

پیشنهاد چاپخونه مجهز برای چاپ بنر و گلاسه و این چیزاست که باز برای من جذابیت نداره حتی اگه پر سود باشه بعد کاغذم خیلی بالا
رفته میدونم

واردات لوازم یدکی ماشین های خوب مثل بنز تویوتا بی ام و از عراق یکی گفت استثناییه و سودش وحشتناکه روش تحقیق نکردم
ولی سر انگشتی پرسیدم چند نفر تایید دادن

نکته مهم : برعکس خیلیا که به من میگن پی تی جای این چیزا نیست باید بگم من بر عکس فکر میکنم
من حتی یه بچه 2 ساله بیاد بگه یه پیشنهاد بیزینسی دارم قشنگ به حرفش گوش میکنم چون چند بار شده
از سن های خیلی پایین ایده های خوب گرفتم مثلا یکی گفت فلان مدل غذا رو اضافه کن به منو بچه ها دوست دارن
وقتی اضافه کردیم ترکید . پس کاملا با چشم و گوش باز پذیرای پیشنهاداتتون هستم ;)
برای سوسیس و کالباس میشه از همین گربه های توی خیابون استفاده کرد ؟ یا گربه های مخصوص دارن برای سوسیس؟

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
یک منطقه مرفه نشین هم می تونید ایجاد کنید، اما باید 3 الی 4 نفر رو پیدا کنید سرمایه هاتون رو بزارید روی هم

داداش بشید 4 الی 5 نفر و یک جای خوش آب و هوا و سرسبز در فاصله 30 کیلومتری تهران پیدا کنید، یک قطعه زمین بزرگ از شهرداری خریداری کنید. کافیه 50 تا خونه دوبلکس داخلش بسازید، بعد از یک سال با فروش خونه ها می تونید 700 تا خونه دوبلکس رو پیش فروش کنید. مابقی زمین ها رو هم خدا تومن بفروشید

زمین که عالیه همیشه اما همونطور که گفتم کار زمین و خونه الان نمیخوام بکنم

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام بر دوستان . اخیرا یک زمین 5000 متری فروختیم که 30 تومن دستم اومده و یک زمین 12000 متری دیگه هم هست
که مشتری داره ولی فعلا دست نگه داشتیم تا اگر بیزینس خوبی پیدا شد بفروشیم . خودم کارم جوریه که به اندازه کافی گسترش
پردا کرده و پول بیشتری توش نمیشه گذاشت فایده ای نداره و میخوام ببینم یه کار خیلی سود ده که با پول سنگین بشه
انجام داد چیه ؟ علاقه به ساخت و ساز الان ندارم و بیشتر مثلا دنبال فروشگاه مثل مبلمان یا واردات کالا یا صادرات هستم
کارخونه آب معدنی هم بدم نمیاد کسی میدونه چطوره بیزینسش ؟
علاقه اصلی که خیلی میپسندم صاردات و واردات هست نظر صاحبنظران در این باره چیه ؟ الان زمان مناسبی برای این قضیه هستش ؟
یا کار بهتر پیشنهاد دارید ؟ دقت کنید نمیخوام سرمایه گذاری کنم که دوستان بگن برو دلار مثلا بخر یا خونه بخر یا سهام بخر
میخوام باهاش کار کنم و مشغول اون کار بشم و بتونم افزایش درامد ایجاد کنم . نظر اصلیم روی صادرات واردات هست ولی
نظر دوستانو میشنوم
سرمایه گذاری خارجی ، گزینه بهتری هست تا سرمایه گذاری در کسب و کار داخلی
اگر جای مطمین و معتبری پیدا کنی ، درآمد بهتر و با ثباتی هست

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
به نظرم همونطور که یکی از دوستان گفت شما باید یه مشاوره تخصصی بگیرید. اینجا اکثر افرادی که دارن بهتون پیشنهاد میدن ایده شخصصی خودشون رو میدن که احتمالا زیاد خودشون هم تا حالا امتحانش نکردن . چون عموما ما ایرانیا اگر ایده ای داشته باشیم که مطمئن باشیم سودده هست جایی بیانش نمیکنیم که دست زیاد نشه دی .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
در کشورهایی مثل بریتانیا یا آمریکا، اشخاص یا دفاتری تحت عنوان Financial Advisor هستند که افراد به اونها مراجعه میکنند تا از مشورتشون در زمینه سرمایه گذاری استفاده کنند و کار این مشاورین اینه که به شما پلن و برنامه میدن تا بتونید ریسک سرمایه گذاری رو به حداقل برسونید. حالا یا ایده خود شما رو بررسی میکنن یا بهتون بر اساس بودجه ای که دارید پیشنهاد کسب و کار و سرمایه گذاری میدن. همچنین یک بخش دیگه از خدماتشون اینه که در زمینه های مختلف کسب و کار مثل بودجه ، بیمه ، مالیات و ... شما رو راهنمایی میکنند. خلاصه یک بسته کامل در رابطه با هر چیزی که در ارتباط با سرمایه گذاری و مدیریت ریسک نیاز دارید در اختیار شما قرار میدن.

سوالم اینه که آیا در ایران هم مشاورین مالی و مشاورین کسب و کار متخصص و با تجربه وجود دارند که بشه برای سرمایه گذاری روی دانش و تجربه و اطلاعاتشون حساب کرد؟ کسی تجربه ای در این رابطه داشته؟

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
یه نکته
مشخص کردن هدف کسب و کار خیلی مهم است و هر کسی در زمینه کسب و کار دنبال ایجاد و افزایش و خلق یه ارزش بخصوص هست
و خیلی ها هدف اول و اصلی کسب و کارشون سود هنگفت نیست
نه اینکه دنبال سود مناسب نباشند
نه
ولی گاها به خاطر هدفی که دارند وارد کسب و کاری با سود کمتر می شوند ولی در عوض اون ارزش مد نظرشون بهتر ساپورت می ش
مثلا کسی رو سراغ داریم که مایل است فقط در زمینه خورد و خوراک مردم سرمایه گذاری کند ولو با سود کمتر از دیگر بیزینس ها

اینو گفتم که اگه هدفت صرفا بالاترین سود نیست می تونی مثلا به گردشگری هم فکر کنی
جدیدا چند تا مجتمع گردشگری خوب در کشور داریم
یکی تو کویر هست
یکی توی ترکمن صحرا و...
البته با این پیشفرض که کرونا مهمون دایمی نباشد

.................

.....
یه سری کسب و کارها چند وجهی هستن و برای ورود موفق به کار
لازم که برای هر وجه برنامه مناسب و لازم داشت
تبلیغات اونم بیلبوردهای تهران مهمتر از سرمایه اش فراهم کردن تیم قوی و درست و پیدا کردن سر نخ های مناسب این کار است
اتفاقا تبلیغات محیطی با تیم خوب و بدون پول می تون موفق باش
ولی پول بدون تیم مناسب قطعا موفق نیست

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
به نظرم همونطور که یکی از دوستان گفت شما باید یه مشاوره تخصصی بگیرید. اینجا اکثر افرادی که دارن بهتون پیشنهاد میدن ایده شخصصی خودشون رو میدن که احتمالا زیاد خودشون هم تا حالا امتحانش نکردن . چون عموما ما ایرانیا اگر ایده ای داشته باشیم که مطمئن باشیم سودده هست جایی بیانش نمیکنیم که دست زیاد نشه دی .
همونطور که بالاتر عرض کردم من از یه چیز ساده میتونم ایده بگیرم . اینجا تو چند زمینه ایده گرفتم اتفاقا و دارم بررسی میکنم
مثالش از پرورش ماهی در استخر تو دریا تا پرورش میگو و شتر مرغ و یه سری چیزای دیگه بوده . دلیل نداره حتما طرف با جزییات
بخواد بگه ایده کلیو بگه آدم میتونه تحلیلش کنه . مثلا یکی فقط گفته توریستی تفریحی تو داهات که طرف خودش شیر بدوشه و اینا
همین کافی بوده که برم تحلیلش کنم بالا پایین کنم ببینم چطوره ! این ربطی به اینکه طرف نگه چون دست زیاد نشه نداره

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
در کشورهایی مثل بریتانیا یا آمریکا، اشخاص یا دفاتری تحت عنوان Financial Advisor هستند که افراد به اونها مراجعه میکنند تا از مشورتشون در زمینه سرمایه گذاری استفاده کنند و کار این مشاورین اینه که به شما پلن و برنامه میدن تا بتونید ریسک سرمایه گذاری رو به حداقل برسونید. حالا یا ایده خود شما رو بررسی میکنن یا بهتون بر اساس بودجه ای که دارید پیشنهاد کسب و کار و سرمایه گذاری میدن. همچنین یک بخش دیگه از خدماتشون اینه که در زمینه های مختلف کسب و کار مثل بودجه ، بیمه ، مالیات و ... شما رو راهنمایی میکنند. خلاصه یک بسته کامل در رابطه با هر چیزی که در ارتباط با سرمایه گذاری و مدیریت ریسک نیاز دارید در اختیار شما قرار میدن.

سوالم اینه که آیا در ایران هم مشاورین مالی و مشاورین کسب و کار متخصص و با تجربه وجود دارند که بشه برای سرمایه گذاری روی دانش و تجربه و اطلاعاتشون حساب کرد؟ کسی تجربه ای در این رابطه داشته؟
نه اینجا قوی نیست این سیستم بعد پیشنهادرو ندادن میگن 1 میلیارد بزن حسابمون فعلا :D

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
یه نکته
مشخص کردن هدف کسب و کار خیلی مهم است و هر کسی در زمینه کسب و کار دنبال ایجاد و افزایش و خلق یه ارزش بخصوص هست
و خیلی ها هدف اول و اصلی کسب و کارشون سود هنگفت نیست
نه اینکه دنبال سود مناسب نباشند
نه
ولی گاها به خاطر هدفی که دارند وارد کسب و کاری با سود کمتر می شوند ولی در عوض اون ارزش مد نظرشون بهتر ساپورت می ش
مثلا کسی رو سراغ داریم که مایل است فقط در زمینه خورد و خوراک مردم سرمایه گذاری کند ولو با سود کمتر از دیگر بیزینس ها

اینو گفتم که اگه هدفت صرفا بالاترین سود نیست می تونی مثلا به گردشگری هم فکر کنی
جدیدا چند تا مجتمع گردشگری خوب در کشور داریم
یکی تو کویر هست
یکی توی ترکمن صحرا و...
البته با این پیشفرض که کرونا مهمون دایمی نباشد

یه سری کسب و کارها چند وجهی هستن و برای ورود موفق به کار
لازم که برای هر وجه برنامه مناسب و لازم داشت
تبلیغات اونم بیلبوردهای تهران مهمتر از سرمایه اش فراهم کردن تیم قوی و درست و پیدا کردن سر نخ های مناسب این کار است
اتفاقا تبلیغات محیطی با تیم خوب و بدون پول می تون موفق باش
ولی پول بدون تیم مناسب قطعا موفق نیست
ممنون از شرکتت در این موضوع والا من چند تا بیزینس خودمو دارم میخوام یه چیز خیلی خوشگل تر و تمیز بهش اضافه کنم
که لذت زیادم ببرم ازش

mood69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
یک زمان هست دنبال درآمد خوبی مثلا میگن ساخت و ساز یک موقع دنبال یک کارهستی که ازش لذت ببری یک درآمد خوبی داشته باشی.
چندین سال در حوزه وب فعال هستم و چندین استارت آپ داشتم و دارم.( خواستی تو خصوصی لیست ش برات میفرستم )
باتوجه به شرایط فعلی داشتن یک وب سایت تخصصی فروشگاهی بهت پیشنهاد میدم سودش خوب به شرط اینکه سایت خوب و سئو مناسب داشته باشه ، کالای هم بیاری که مردم با توجه به این شرایط اقتصادی مجبورند استفاده کنند و شک نکن برات سود و درآمد دارد.
یک مورد که الان جواب میده فروش قسطی هست که الان تامین مالی بتونی انجام بدی من میتونم یکسری جنس بهت بگم بخری وشرایط با تضمین کارمندی بفروشی.
گرفتن خونه در مناطق بورسی تهران و بازسازی آن ها و دو باره فروختن.
گرفتن زمین اطراف تهران و باغچه و فروختن آن.
پرورش قارچ و تولید دوغ و تولید قابلمه چدنی و تولید لوازم آشپزخانه و تولید ابزار و ...
این مورادی که گفتم از نزدیک خودم یا رفقا انجام دادن.
خودت باید ببینی چی دوست داری من بیشتر ایده و طرز فکرهام آی تی محور هست.

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
سلام
یک زمان هست دنبال درآمد خوبی مثلا میگن ساخت و ساز یک موقع دنبال یک کارهستی که ازش لذت ببری یک درآمد خوبی داشته باشی.
چندین سال در حوزه وب فعال هستم و چندین استارت آپ داشتم و دارم.( خواستی تو خصوصی لیست ش برات میفرستم )
باتوجه به شرایط فعلی داشتن یک وب سایت تخصصی فروشگاهی بهت پیشنهاد میدم سودش خوب به شرط اینکه سایت خوب و سئو مناسب داشته باشه ، کالای هم بیاری که مردم با توجه به این شرایط اقتصادی مجبورند استفاده کنند و شک نکن برات سود و درآمد دارد.
یک مورد که الان جواب میده فروش قسطی هست که الان تامین مالی بتونی انجام بدی من میتونم یکسری جنس بهت بگم بخری وشرایط با تضمین کارمندی بفروشی.
گرفتن خونه در مناطق بورسی تهران و بازسازی آن ها و دو باره فروختن.
گرفتن زمین اطراف تهران و باغچه و فروختن آن.
پرورش قارچ و تولید دوغ و تولید قابلمه چدنی و تولید لوازم آشپزخانه و تولید ابزار و ...
این مورادی که گفتم از نزدیک خودم یا رفقا انجام دادن.
خودت باید ببینی چی دوست داری من بیشتر ایده و طرز فکرهام آی تی محور هست.

اگه دوست داشتی لیست استارتاپات و میزان رشدشونو بگو ( اگر خودت راحتی و فکر میکنی مشلی مثلا برای بیزینس یا لو رفتن چیزی پیش نمیاد )
در مورد پیشنهادت هم اگگگگگرررر خودت اوکی هستی و مثلا فکر میکنی خطری برای بیزینس یا ایدت نداره بهم بگو

لنروز با یکی از دوستان که صاحب کارخونه معروف یکی از برند های ماست و پنیر و اینا هستن صحبت کردم و ایشون هم گفت اگر پروژه خوبی داشتی
منم هستم . خودم خیلی با شراکت اوکی نیستم اما اگر ببینم میشه پروژه خفنی جور کرد میشه روش حساب کرد

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
نه اینجا قوی نیست این سیستم بعد پیشنهادرو ندادن میگن 1 میلیارد بزن حسابمون فعلا :D
بفکر ارزآوری باشید تا دوشیدن ملت نگون بخت در ارزانترین مملکت جهان چرا که برخلاف تصور عامه کسب درآمد دلاری مشکل نیست.
ضمنا کسی که پیشنهادی نداده قاعدتا پولی نمیگیرد منتها بحث مشاوره تخصصی و با کیفیت بالا کاملا فرق داره با مشاوره های عامیانه ای که ایده های رایج و غالبا کهنه را پیشنهاد میدهند و طرف مقابلو میسپرند به امون خدا، البته این حرفها رو باید به افرادی زد که طعم واقعی vip را درک کرده باشند نه افرادی که سقف ذهنیت محدود دارند و اصطلاحا متوسطند.

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
بفکر ارزآوری باشید تا دوشیدن ملت نگون بخت در ارزانترین مملکت جهان چرا که برخلاف تصور عامه کسب درآمد دلاری مشکل نیست.
ضمنا کسی که پیشنهادی نداده قاعدتا پولی نمیگیرد منتها بحث مشاوره تخصصی و با کیفیت بالا کاملا فرق داره با مشاوره های عامیانه ای که ایده های رایج و غالبا کهنه را پیشنهاد میدهند و طرف مقابلو میسپرند به امون خدا، البته این حرفها رو باید به افرادی زد که طعم واقعی vip را درک کرده باشند نه افرادی که سقف ذهنیت محدود دارند و اصطلاحا متوسطند.

دوشیدن ملت نگون بخت ؟ من دارم میدوشمشون ؟ مشکلی نیست شما بفرمایید ما طبق فرمایش شما جلو بریم ارز آوری هم بکنیم
اگر امون خدا باشه که عالیه چون خدا امانتی که دستش بسپاریو بد بخت یا بیچاره نمیکنه . حالا نمیدونم الان من وی آی پی هستم یا ذهن محدود دارم کدومشم شما بهتر میدونی

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
دوشیدن ملت نگون بخت ؟ من دارم میدوشمشون ؟ مشکلی نیست شما بفرمایید ما طبق فرمایش شما جلو بریم ارز آوری هم بکنیم
اگر امون خدا باشه که عالیه چون خدا امانتی که دستش بسپاریو بد بخت یا بیچاره نمیکنه . حالا نمیدونم الان من وی آی پی هستم یا ذهن محدود دارم کدومشم شما بهتر میدونی
اگر قرار بود کیلویی کار کنم میگفتم بگذریم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا