• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با سرمایه 30 تا 100 میلیاردی چه کاری خوبه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

boy.farda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من جنوب ایرانم هیچی سرمایه ندارم فقط پنجاه میلیون داشتم کلی کار تو جنوب میشه راه انداخت.بااین سرمایه شما بیا جنوب مزرعه پرورش میگو بزن برا صادرات یا کارخونه ابمعدنی که دارن میفروشن بخر و صادر کن اونور خلیج فارس.پای مرغ صادرکن به شرق اسیا.انواع ادویه اصل بسته بندی کن برا پخش درکشور و یا صادرات حتی به اروپا.تولید انواع فراورده های خرما مثل چیپس خرما مثل ترافل مثل حبه خرما که این اخری جایگزین قنده برا بازار کشور وهمینطور صادرات. من جنوبم وعمان رو بتونی بری همه چی نیاز داره از گوشت شترمرغ بگیر تا مصالح ساختمانی و موادغذایی که میشه صادر کرد.الان یه شرکت ابمعدنی تو جاسک داره ابش صادرمیکنه عمان

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
سلام بر دوستان . اخیرا یک زمین 5000 متری فروختیم که 30 تومن دستم اومده و یک زمین 12000 متری دیگه هم هست
که مشتری داره ولی فعلا دست نگه داشتیم تا اگر بیزینس خوبی پیدا شد بفروشیم . خودم کارم جوریه که به اندازه کافی گسترش
پردا کرده و پول بیشتری توش نمیشه گذاشت فایده ای نداره و میخوام ببینم یه کار خیلی سود ده که با پول سنگین بشه
انجام داد چیه ؟ علاقه به ساخت و ساز الان ندارم و بیشتر مثلا دنبال فروشگاه مثل مبلمان یا واردات کالا یا صادرات هستم
کارخونه آب معدنی هم بدم نمیاد کسی میدونه چطوره بیزینسش ؟
علاقه اصلی که خیلی میپسندم صاردات و واردات هست نظر صاحبنظران در این باره چیه ؟ الان زمان مناسبی برای این قضیه هستش ؟
یا کار بهتر پیشنهاد دارید ؟ دقت کنید نمیخوام سرمایه گذاری کنم که دوستان بگن برو دلار مثلا بخر یا خونه بخر یا سهام بخر
میخوام باهاش کار کنم و مشغول اون کار بشم و بتونم افزایش درامد ایجاد کنم . نظر اصلیم روی صادرات واردات هست ولی
نظر دوستانو میشنوم
درود

بهترین کار ایجاد فروشگاه زنجیره ای هستش

در ضمن قبل از شروع کسب و کار طرح توجیهی بدید و پای دولت رو هم بکشید وسط تا ضرر سنگین ندید
در متن طرح حتما بنویسید که که 100 الی 150 نفر استخدام میشه

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
من جنوب ایرانم هیچی سرمایه ندارم فقط پنجاه میلیون داشتم کلی کار تو جنوب میشه راه انداخت.بااین سرمایه شما بیا جنوب مزرعه پرورش میگو بزن برا صادرات یا کارخونه ابمعدنی که دارن میفروشن بخر و صادر کن اونور خلیج فارس.پای مرغ صادرکن به شرق اسیا.انواع ادویه اصل بسته بندی کن برا پخش درکشور و یا صادرات حتی به اروپا.تولید انواع فراورده های خرما مثل چیپس خرما مثل ترافل مثل حبه خرما که این اخری جایگزین قنده برا بازار کشور وهمینطور صادرات. من جنوبم وعمان رو بتونی بری همه چی نیاز داره از گوشت شترمرغ بگیر تا مصالح ساختمانی و موادغذایی که میشه صادر کرد.الان یه شرکت ابمعدنی تو جاسک داره ابش صادرمیکنه عمان

خیلیی خیلیی ممنون چه پیشنهادات خوب و جالبی دادید . اتفاقا 10 سال کیش بودم و علاقه خاصی دارم دوباره برگردم اونجا
پرورش میگو هم باید خیلی جذاب باشه فقط کلا تو کارهای موجودات زنده یکم ترس هستش که بیماری یا مشکلی باعث
از بین رفتن سرمایه بشه . چون اگر بخوام استارت بزنم سنگین باید کار کنم . کارخونه آب معدنیو خیلی هستم روش زوم کردم
اطلاعات کامل به دست بیارم و ببینم اگر مناسبه یه کاری روش بکنم . با چند نفر قرار گذاشتم بازدید کنم و اطلاعات بگیرم
فراورده های خرما رو نیستم چون کلا به خرما علاقه ای ندارم و دوست دارم کاری که میکنم برام جذاب باشه
از راهنماییت ممنونم

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
درود

بهترین کار ایجاد فروشگاه زنجیره ای هستش

در ضمن قبل از شروع کسب و کار طرح توجیهی بدید و پای دولت رو هم بکشید وسط تا ضرر سنگین ندید
در متن طرح حتما بنویسید که که 100 الی 150 نفر استخدام میشه

کلا دوست دارم خودم توش کار کنم هایپر مارکت سودش عالیه روزی 100 میلیون فروش کنی 25 میلیونش سوده
ولی جزو کارای باب میلم نیست .

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
به ما که بهترین ایده مناسب موقعیت و شخصیت شما ارائه بدیم.
سود پروژه/پروژه ها کاملا برای شماست چرا که مجریشون شمایید و تعهداتی نیز جهت ضمانت سوددهی میتونیم بهتون بدیم.
هزینه این کار مانند یک مشاوره رایج مبهم و همگانی ارزان نیست، خیلی بالاتره و کاملا مختص شخص شماست نه فرد دیگری ...
جزئیات بیشتر در پی وی
ممنون از شما ولی به این شکل که پرداخت بابت ایده داشته باشم برام جالب نیست . قطغع پیشنهاد شما خوب هستش

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
داداش یک چیزیه مدت ها تو ذهن من هستش
متاسفانه پول کافی براش ندارم

اونم ایجاد شتابدهنده هستش
خیل عظیم اختراعات و اکتشافات و طرح های استارتاپی هست و شما با سرمایه گذاری اولیه در اون طرح با 51 درصد صاحب اون کسب و کار میشید (در واقع با سرمایه گذاریتون، 51 درصد طرح رو می خرید و اون اشخاص مبتکر کار انجام میدن و شما فقط روی کارشون نظارت می کنید)

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
داداش یک چیزیه مدت ها تو ذهن من هستش
متاسفانه پول کافی براش ندارم

اونم ایجاد شتابدهنده هستش
خیل عظیم اختراعات و اکتشافات و طرح های استارتاپی هست و شما با سرمایه گذاری اولیه در اون طرح با 51 درصد صاحب اون کسب و کار میشید (در واقع با سرمایه گذاریتون، 51 درصد طرح رو می خرید و اون اشخاص مبتکر کار انجام میدن و شما فقط روی کارشون نظارت می کنید)

اینو که خودم اعلام کردم و دوستی هر هر به ما خندید :D

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
اینو که خودم اعلام کردم و دوستی هر هر به ما خندید :D
والا منظورم استارت آپی که از طریق بیزینس به جایی رسیده نیست، چون اونها به سرمایه احتیاجی ندارند

منظور من استارت آپی هست که یک تکنولوژی جدید تو ایران معرفی می کنه
متاسفانه شتابدهنده ها تو ایران، اصلا و ابدا روی طرح های خوب سرمایه گذاری نمی کنند، و این قدر طرف رو می برن توی بروکراسی و سردرگمی و اتلاف وقت که طرف قید کار رو می زنه

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
ممنون از شما ولی به این شکل که پرداخت بابت ایده داشته باشم برام جالب نیست . قطغع پیشنهاد شما خوب هستش
کلا اون چیزی نیست که تو ذهن عامه است و کاملا مختص شخص شما خواهد بود نه فرد دیگری وگرنه خودم ۱۰۰تا پروژه لیست کردم که سر وقت بفروشم اونها رو پیشنهاد میدادم بهتون.
به دوستی که ایده خرید زمین بهتون داد و ۲۹میلیارد سود حاصل شد چقدر کادو دادید؟

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
کلا اون چیزی نیست که تو ذهن عامه است و کاملا مختص شخص شما خواهد بود نه فرد دیگری وگرنه خودم ۱۰۰تا پروژه لیست کردم که سر وقت بفروشم اونها رو پیشنهاد میدادم بهتون.
به دوستی که ایده خرید زمین بهتون داد و ۲۹میلیارد سود حاصل شد چقدر کادو دادید؟

تو یک جمعی بودیم که ایشون اصرار کرد هر کی پول داره بره اینجا زمین بخره به این دلایل
من تو ذهنم بررسی کردم دیدم دلایلش خوب و قویه و تاثیر داره و این کارو انجام دادم
نیومد به من فقط بگه یا مثلا بگه به من چی میدی . کلا داشت پیشنهاد میداد
مثل اینکه من بگم بچه ها هر کی پول داره بره مثلا شیراز سمت فلان جا زمین بخره
چون 2 سال دیگه مثلا مترو میره .

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
عرض بندرو متوجه نشدید من میخوام کاری باهاش انجام بدم وگرنه همین الان زمین میخرم میزارم بمونه 4 سال دیگه میفروشم
میدونی چرا این رو گفتم؟ چون فقط پول دارید و فاقد تجربه هستید
از روی ایده می‌خواید وارد مسیری بشید که شناختی روش ندارید و تا به خودتون بیاید هزار مشکل جلوتون سبز میشه

در حال حاضر انقدر شرایط شرکت‌ها خیط هست که فقط برای حفظ بقا بدون سود دارن کار میکنن که متلاشی نشن

در مورد استارت‌آپ هم اصلا توصیه‌اش نمیکنم، به امثال علی با با یا مجموعه اسن پ نرید، همون زمان که پول ارزش داشت 500 میلیارد مجموعه اسنپ نقدا داشت برای شروع کار یا مجموعه علی با با ماهانه نزیدک 300 میلیون هزینه برنامه نویس‌اش هست

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
@s.david.s جان یکجا گفتی با سرمایه حدود 30 تومن میشه منطقه متوسط تهران ساخت و ساز کرد

خواستم بپرسم اگر سه نفر بتونند 40 تومن سرمایه جور کنن میتونند ساخت و ساز در تهران داشته باشن
چه متراژی و چند واحدی؟
بعد از اونجایی که این 40 تومن کل دارایی این سه نفر هستش چه کاری به غیر ملک پیشنهاد میدید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
@s.david.s جان یکجا گفتی با سرمایه حدود 30 تومن میشه منطقه متوسط تهران ساخت و ساز کرد

خواستم بپرسم اگر سه نفر بتونند 40 تومن سرمایه جور کنن میتونند ساخت و ساز در تهران داشته باشن
چه متراژی و چند واحدی؟
بعد از اونجایی که این 40 تومن کل دارایی این سه نفر هستش چه کاری به غیر ملک پیشنهاد میدید
30 تومن نه ، 100 تومن :p
ببین منطقه متوسط تهران الان زمین متری 90 تومن کمتر نداریم . زمین درست حسابی . یک قواره 600 متری حدودا 55 تومن میشه
توی 600 متر زمین 350 تا 400 متر میتونی در بیاری . باید اینقدر بالاپایین بشه تا بهینه ترین متراژ ساخت رو با خلافی و همه داستاناش بتونی در بیاری
شما 370 متر بنای غیر مفید فرض بکنی ، حدودا 80% بنای مفید میشه ، یعنی 300 متر بنای مفید میشه توش ساخت . مثلا 2 تا 150 متری
هر طبقه 300 متر ضرب در 5 طبقه ، 1500 متر بنای مفید در میاد
هزینه هر متر ساخت بنای مفید توی تهران متری 10 تومن هم بندازی ( قیمت الان ، آینده معلوم نیست ) ، حدودا 15 تومن هم ساختش در میاد
جمعا 55 به علاوه 15 چیزی در حدود 70 تومن میوفته . با فرض اینکه تورم نداشته باشیم هزینه ساخت 15 تومنه ...
پس برای یدونه پروژه جمع و جور منطقه متوسط تهران 70 تا نقد لازمه . فروش هم حدودا 90 تومن . بدون تورم . چیزی در حدود 30% سود واقعی میندازه که 3 سال از خرید زمین تا فروش آخرین واحد هم طول بکشه ، ساده حساب بکنی ، سالی 10% بازدهی داره ( به غیر از تورم )

با 40 تومن یه پروژه متراژ کوچیک تر باید انجام بشه و با قبول ریسک تورم و اینکه ممکنه پروژه نصفه نیمه بشه ....

پیشنهاد که به دوستمون هم گفتم کار خودم اینه ملک رو میگیریم ، رهنش میدیم و با رهن کار میکنیم . کاری هم که با رهن میکنیم بخش عمده اون بورسه و یه بخشی هم تامین سرمایست یه بخشی هم سوپرمارکته . تامین سرمایه هم در این حده که با کلیت کار آشنا میشیم و شراکت میکنیم ( با کسایی که میشناسیم ) . پیشنهاد من همینه چون کار دیگه ای نمیکنم :D
هر پیشنهاد دیگه ای بدم فقط صحبت گفته و شنیده هاست و ممکنه غلط باشه ، پس فایده نداره

با 40 تومن میتونن همینکارو بکنن . 10-12 تا واحد مسکونی بخرن . 8 الی 9 تومن هم نقدینگی رهنی دستتونه که توی بورس هم مبلغ خوبی حساب میشه ، یه سبد خوب میشه چید . ولی تخصص و تجربه میخواد وگرنه همش میپره :p
این پیشنهاد منه ، که قبلا هم داده بودم ولی میدونم که با بورس حال نمیکنی :D

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
تو یک جمعی بودیم که ایشون اصرار کرد هر کی پول داره بره اینجا زمین بخره به این دلایل
من تو ذهنم بررسی کردم دیدم دلایلش خوب و قویه و تاثیر داره و این کارو انجام دادم
نیومد به من فقط بگه یا مثلا بگه به من چی میدی . کلا داشت پیشنهاد میداد
مثل اینکه من بگم بچه ها هر کی پول داره بره مثلا شیراز سمت فلان جا زمین بخره
چون 2 سال دیگه مثلا مترو میره .
شانس همیشه در خونه آدمو اتفاقی نمیزند موفق باشید

Scrooch

Registered User
لایک‌ها
153
میدونی چرا این رو گفتم؟ چون فقط پول دارید و فاقد تجربه هستید
از روی ایده می‌خواید وارد مسیری بشید که شناختی روش ندارید و تا به خودتون بیاید هزار مشکل جلوتون سبز میشه

در حال حاضر انقدر شرایط شرکت‌ها خیط هست که فقط برای حفظ بقا بدون سود دارن کار میکنن که متلاشی نشن

در مورد استارت‌آپ هم اصلا توصیه‌اش نمیکنم، به امثال علی با با یا مجموعه اسن پ نرید، همون زمان که پول ارزش داشت 500 میلیارد مجموعه اسنپ نقدا داشت برای شروع کار یا مجموعه علی با با ماهانه نزیدک 300 میلیون هزینه برنامه نویس‌اش هست

عزیزم اشتباه داری میگی امار علی بابا رو کامل دارم چون میشناسمشون اصلا این خبرا که میگی نیست

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
خیلیی خیلیی ممنون چه پیشنهادات خوب و جالبی دادید . اتفاقا 10 سال کیش بودم و علاقه خاصی دارم دوباره برگردم اونجا
پرورش میگو هم باید خیلی جذاب باشه فقط کلا تو کارهای موجودات زنده یکم ترس هستش که بیماری یا مشکلی باعث
از بین رفتن سرمایه بشه . چون اگر بخوام استارت بزنم سنگین باید کار کنم . کارخونه آب معدنیو خیلی هستم روش زوم کردم
اطلاعات کامل به دست بیارم و ببینم اگر مناسبه یه کاری روش بکنم . با چند نفر قرار گذاشتم بازدید کنم و اطلاعات بگیرم
فراورده های خرما رو نیستم چون کلا به خرما علاقه ای ندارم و دوست دارم کاری که میکنم برام جذاب باشه
از راهنماییت ممنونم
من خودم تا حالا 3-4 تا کارخونه ورشکسته آب معدنی دیدم که مجبور شدن بفروشن.

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
یکی رو میشناختم 20 سال پیش کسی نمی دونست میگو چیه رفت بوشهر و پرورش میگو زد .خیلی کارش گرفت از ایران رفت اسپانیا همون جا مزرعه میگو زد

boy.farda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
از راهنماییت ممنونم
میگو رو بری شیلات هم راهنمایی میکنن هم جنوب مزرعه پرورش میگو هست که دراختیار میزارن.بله موجود زنده ترس داره ولی در ابزیان این ترس کمتره.حتی درکنارمیگو میتونی پرورش ماهی زینتی اب شور هم داشته باشی هم دارای رنگ متنوع هستن هم قیمت بالایی دارن برا فروش.درمورد ابمعدنی تو کشور کارخونه های زیادی هستن بنظرم بتونی هم نوع بسته بندیت جدید و تک باشه و هم بازار صادراتی پیدا کنی خیلی خوبه. کارگر هم خواستی خودم هستم

boy.farda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یکی رو میشناختم 20 سال پیش کسی نمی دونست میگو چیه رفت بوشهر و پرورش میگو زد .خیلی کارش گرفت از ایران رفت اسپانیا همون جا مزرعه میگو زد
نوع میگو پرورشی ایران تو منطقه ودنیا خیلی طرفدار داره ازنوع درشت و
عالی ودرجه یکه

boy.farda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من خودم تا حالا 3-4 تا کارخونه ورشکسته آب معدنی دیدم که مجبور شدن بفروشن.
بله کارخونه های زیادی تو کشور هستن ولی اگر نوع بسته بندی جدید باشه وقیمت رقابتی و بازار صادراتی بشه پیدا کرد قابل رقابت وسوداوره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا