حاجی یه جوری گفتی من استرس گرفتمیا علی! بزرگترین ریسک زندگیمو کردم الان!!!!!!! واقعا برای من مبلغ بالایی بوده!!!! نتیجه رو بعد از اتمام بازی میزارم!![]()
از من میشنوی اینطوری ریسک نکن من که قلبم ضعیفه![]()
@khunires برنده شدی پاتوق خیرخواهان یادت نره![]()
حاجی یه جوری گفتی من استرس گرفتم
اقا نگرفتی چی گفتم میگم مثلا 0.4 بزنی بهت بگه 0.45 پولتو پس بگیرالبته 100% اوکیه ولی خوب بازم همه چیز دست خدا و شانسه!
اسکرین شات بازی رو بعد از بازی میزارم!![]()
آره شده! ضرایب پولی 100% نیست! یعنی زده 1.44 مثلا 1.445 بوده که اینا میزنن 1.44 پول که خرد میشه بعضی موقع ها زیاد میزنن واست در حد چند سنت
planetofbet.com از همشون بهتره چون امتحانشو خیلی خوب پس داده ...والا دوستان من این یه هفته ای که درحال بت زدن در سایت لئون بتس هستم مشکلی ندیدم
اگه مشکلی هست بهم بگین خواهشا
اگه یه سایت بهتر از لئون معرفی کنید ممنون میشم
مرسی
ببینیم طمع چی کار می کنه ؟یا علی! بزرگترین ریسک زندگیمو کردم الان!!!!!!! واقعا برای من مبلغ بالایی بوده!!!! نتیجه رو بعد از اتمام بازی میزارم!![]()
اقا نگفتین اصن buy back میدونین چیه؟!!؟!؟من مثلا 0.4 زدم 0.5 بهم بای بک داد به این میگن بت
112 دلـار ســود خالص عالیه ایشالله همیشه موفق باشیبرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررد![]()
همچین بزرگ نبود ولی برای من ارزش داشت!!![]()
خـــــــــــــــدایا ممنون![]()
نتیجش شد 1-1
حدود 1 میلیون پول گذاشته بودم دیگه :general210:
![]()
خب پس از فردا منم میام پلانت!!
به khunires هم تبریک میگم
تو لایو معنی این یعنی چی؟
3Way - result
112 دلـار ســود خالص عالیه ایشالله همیشه موفق باشی
خسته نباشی اینم نمیدونی یعنی چی یعنی برد باخت مساویتو لایو معنی این یعنی چی؟
3Way - result
تازه شروع کردم یعنی میخواستی تو 1هفته کل قوانین سایت پلنت رو یاد بگیرم!!خسته نباشی اینم نمیدونی یعنی چی یعنی برد باخت مساوی
برررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررد![]()
همچین بزرگ نبود ولی برای من ارزش داشت!!![]()
خـــــــــــــــدایا ممنون![]()
نتیجش شد 1-1
حدود 1 میلیون پول گذاشته بودم دیگه :general210:
![]()
مرسی عزیز،ایشالله برد شمارو هم ببینیم
یعنی برد میزبان یا مهمان یا مساوی تا تا اخر بازی...:general508:
مرسی عزیز، همچنین برای شما آرزوی موفقیت دارم، ایشالله شمام مبالغ بزرگتر از این بزنی ما جیگرمون حال بیاد![]()