هلند امشب گند زد به کمبوی به این خوبی!over&under
Euro Qualifying
Netherlands/Iceland Over 2.5 )
Belgium/Bosnia and Herz Over 2 )
Israel/Andorra Over 3 )
Italy
Cittadella/Varese Over 2
فک میکنم خونیرس با پلنت قرارداد داره ! 10٪ از هر باختی که شما بیارین به خونیرس میرسه!
چیزی میخواستی بزنی بزار اینجا ما هم فیض ببریم هلند گند زد به اعصابموننه عزیز الان خودمم 25.34$ باختم![]()
الان بزار بازی 12:40 یا بازی 1 شب جبران میکنم 200 تا میگیرم ازش دوباره!![]()
چیزی میخواستی بزنی بزار اینجا ما هم فیض ببریم هلند گند زد به اعصابمون
خب حداقل ضررا کم شد!آره عزیز دقیقا! ولی برای من سود قلمبه ایی داره زیر این میزان!![]()
ایشالله ببری کفمون ببره![]()
من هستم! 5 دلار هم موجوده!عزیزان دل، هرکسی موافق بود گروپ 9 نفره تو خصوصی بزنیم بگه،ظرفیتش فقط 9 نفره! خواستید بگید توی مجموعه بیارمتون! کار رو توی تاپیک تعطیل کنیم بریم خصوصی خیلی جالب انگیز میشه...! حداقل سرمایه ایی که باید داشته باشین فقط 5 دلاره...!![]()
منو اضاف کن ممنونعزیزان دل، هرکسی موافق بود گروپ 9 نفره تو خصوصی بزنیم بگه،ظرفیتش فقط 9 نفره! خواستید بگید توی مجموعه بیارمتون! کار رو توی تاپیک تعطیل کنیم بریم خصوصی خیلی جالب انگیز میشه...! حداقل سرمایه ایی که باید داشته باشین فقط 5 دلاره...!![]()
برنامه ای داری که 5 دلار لازمه یا نه !
من هستم! 5 دلار هم موجوده!
منو اضاف کن ممنون
عزیز تو تاپیک جالب انگیزترهعزیزان دل، هرکسی موافق بود گروپ 9 نفره تو خصوصی بزنیم بگه،ظرفیتش فقط 9 نفره! خواستید بگید توی مجموعه بیارمتون! کار رو توی تاپیک تعطیل کنیم بریم خصوصی خیلی جالب انگیز میشه...! حداقل سرمایه ایی که باید داشته باشین فقط 5 دلاره...!![]()
عزیزان دل، هرکسی موافق بود گروپ 9 نفره تو خصوصی بزنیم بگه،ظرفیتش فقط 9 نفره! خواستید بگید توی مجموعه بیارمتون! کار رو توی تاپیک تعطیل کنیم بریم خصوصی خیلی جالب انگیز میشه...! حداقل سرمایه ایی که باید داشته باشین فقط 5 دلاره...!![]()
اگه جا برا اماتور داری منو هم اضافه کن
عزیز تو تاپیک جالب انگیزترههمه استفاده میکنن
![]()
موضوع گروپ چیه؟؟؟
توضیح بیشتر بدی مشتاق میشیم
منم حسابعزیزان دل، هرکسی موافق بود گروپ 9 نفره تو خصوصی بزنیم بگه،ظرفیتش فقط 9 نفره! خواستید بگید توی مجموعه بیارمتون! کار رو توی تاپیک تعطیل کنیم بریم خصوصی خیلی جالب انگیز میشه...! حداقل سرمایه ایی که باید داشته باشین فقط 5 دلاره...!![]()