saeed_70_nagi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 22
اگه جا بود ما هم هستیم
حاجی این کمبو نیست ... یه بازی دو بار نمیشه انتخاب کرد ....کمبوی امروز من با ریسک تقریبا کم :
http://s5.picofile.com/file/8145826018/Capture4.JPG
هیچ مسئولیتی ندارم اگه خواستین تحلیل کنین و بزنین
اینم یه کمبوی اورآندری ! با ضریب 48
این میکسو با تحلیل عمیق انتخاب کردم ، دوستان میتونن استفاده کنن. 99٪ مطمعنم!
مشاهده پیوست 686183
حاجی کیفیت عکس زیاده سیستمم هنگ کرد :دی
راس میگه ضریباشم خوبهحاجی کیفیت عکس زیاده سیستمم هنگ کرد :دی
ولی اور اندر بسکتبال لایو بزنی خوب جواب میده :دی
خخخشانس آوردم :دی
مشاهده پیوست 686260
چجوری به این نتیجه رسیدی؟!؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟!؟؟!قابل توجه دوستانی که عضو اتاق فکر خونیرسن ! من مطمعنم این آقا با پلنت دستش تو یه کاسس و میخواد پولتونو بالا بکشه!
حالا ببینید لاین هایی که از این اتاق فکر درمیاد چن درصدش درسته.اگه +10 درصدش درست بود من حرفمو پس میگیرم. دوستان این آقا 10٪ درصد از باختاتونو به جیب میزنه.
ببین کی گفتم !
فازت چیهقابل توجه دوستانی که عضو اتاق فکر خونیرسن ! من مطمعنم این آقا با پلنت دستش تو یه کاسس و میخواد پولتونو بالا بکشه!
حالا ببینید لاین هایی که از این اتاق فکر درمیاد چن درصدش درسته.اگه +10 درصدش درست بود من حرفمو پس میگیرم. دوستان این آقا 10٪ درصد از باختاتونو به جیب میزنه.
ببین کی گفتم !
قابل توجه دوستانی که عضو اتاق فکر خونیرسن ! من مطمعنم این آقا با پلنت دستش تو یه کاسس و میخواد پولتونو بالا بکشه!
ببین کی گفتم !
به مولا اینجا بزای عکس کمبوتو بنویسی اختیاری چیزی ازت کم نمیشه حد اقل بره دیدنفقط دعا كنيد آراژانتين دو گل بزنه همه شرط هاي كه رد كردم برد شدن مونده همين بازي ارژانتين دو گل رو بزنه تقريبا 2400 دلار ميبرم ضريب كمبو گرفتم 49.24 فقط همين بازي ارژانين مونده 50 دلار رفتم رو كمبو:general711: