• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
انشالله براي روز شنبه چند تا كمبو خوب دارم دارم بررسي ميكنم چند تا تيم رو ميخوام 5 تا كمبو 50 دلاري بزنم دهن اين بوكي ها رو اسفالت كنم

از الان يه كمبو در نظر دارم ضريب 930 هست اگه بگيره چي ميشه

یا خدا!!! 930؟؟؟؟ : |
چه خبره :|
دست مارو هم بگیر مرد مومن :D

تبریک به رفیق گل ... همیشه شاد باشی ...

مرسی عزیز دل برادر:D:general406:

خیلی شانس آوردی واقعا

آره خداییش :general410:

alirezaseyfallahe

Registered User
لایک‌ها
130
انشالله براي روز شنبه چند تا كمبو خوب دارم دارم بررسي ميكنم چند تا تيم رو ميخوام 5 تا كمبو 50 دلاري بزنم دهن اين بوكي ها رو اسفالت كنم

از الان يه كمبو در نظر دارم ضريب 930 هست اگه بگيره چي ميشه
داداش اگه زحمتی نیس به ما هم نظری کن

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
برررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررد
Bananezorro.gif

همچین بزرگ نبود ولی برای من ارزش داشت!!
acigar.gif

خـــــــــــــــدایا ممنون
rainbowf.gif

نتیجش شد 1-1
حدود 1 میلیون پول گذاشته بودم دیگه :general210:
mou6xcmcppw61z3t32x9.jpg
اخه ادم به این 20 ساله ها اعتماد میکنه :D من که یکی زدم 3-2 بود دقیقه 84 زدم دقیقه 85 خراب شد:D
از این کارا نکن

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
یه شب آلمان از لهستان 2.0 میبازه، امشب هم که هلند از ایسلند 1.0 عقبه!!!
یعنی چی اخه!
میدونستم هلند چند تابازیکنشو نداره ولی دیگه از ایسلند اخه!!!
............ شد 2.0 !!! :general208:

khunires

لایک‌ها
4,947
اخه ادم به این 20 ساله ها اعتماد میکنه :D من که یکی زدم 3-2 بود دقیقه 84 زدم دقیقه 85 خراب شد:D
از این کارا نکن

چون باخته بودم 50 دلار! اجبارا باید این ریسک رو میکردم! یا میباختم بدبخت میشدم یا میبردم که بردم و خوشبخت شدم
voodoodoll_2.gif
:D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
چون باخته بودم 50 دلار! اجبارا باید این ریسک رو میکردم! یا میباختم بدبخت میشدم یا میبردم که بردم و خوشبخت شدم
voodoodoll_2.gif
:D
ولی دیگه طمع گنده نکن
موفق باشی

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

saeed_70_nagi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
یکی میشه بگه هلند کی رو نداره تو بازی امشب یا ترکیبش رو قرار بده ممنون
هلند: سیلسن، فن در ویل، دی فری، مارتینز ایندی، بلیند، اشنایدر، دی یونگ، آفلای، جرمی لنز، فن پرسی، روبن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اقا نگرفتی چی گفتم میگم مثلا 0.4 بزنی بهت بگه 0.45 پولتو پس بگیر
کسی نشده پس من اولین نفرم :D
اقا نگفتین اصن buy back میدونین چیه؟!!؟!؟من مثلا 0.4 زدم 0.5 بهم بای بک داد به این میگن بت

اگه زمان بای بک شرط رو برده باشی مسلما مبلغی که بهت میده بیشتر از پولت هست اما از بردت کمتره
و اگه اون لحظه بازنده باشی بای بک کمتر از پولته

فروش نیوآیپد سیمکارت خور در پ خ!

khunires

لایک‌ها
4,947
دوستانی که قدرت ریسک دارند!

این روش رو من خیلی وقته دارم کار میکنم! بلاخره باخت هم داشته! بت یعنی همین دیگه! ولی خوب خیلی توپ میشه برد! اگر پول بالا بگذارید سود خوبی داره! چون هرچی باشه زیر 3 دقیقس!

دقیقه 88:50 بیاید Under بگیرید، مثلا اگر 2 گل کل تیم ها داشته باشند به شما ضریب Under 2,5 میده با ضریب پولی تقریبا 1.15 که خیلی خوبه! مثلا 50 تا بگذارید میشه 6 دلار سود تو 3 دقیقه!!!!!
دقایق پایانی برای تیم های 20 ساله 21 ساله و تیم های در پیتی خیلی سخته بخوان گل بزنن و همه بازیکن ها کل انرژیشونو تو 85 قبل گذاشتن! مخصوصا اگر بازی ها کم گل باشه خیلی مورد خوبیه!

2bw1uu7xlg7i8ejro52c.gif
البته خیلی ها شاید نخوان اینجوری بزنن که به عهده خودشون هستش! ولی کلا حرکت خوبیه و الان یه نمونه زدم مثلا...
k3dul99fsfzb79pvg2id.gif

7vhje02crwj3gbacume1.jpg

Last edited:

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
دوستانی که قدرت ریسک دارند!

این روش رو من خیلی وقته دارم کار میکنم! بلاخره باخت هم داشته! بت یعنی همین دیگه! ولی خوب خیلی توپ میشه برد! اگر پول بالا بگذارید سود خوبی داره! چون هرچی باشه زیر 3 دقیقس!

دقیقه 88:50 بیاید Under بگیرید اگر 2 گل کل تیم ها داشته باشند به شما ضریب Under 2,5 میده با ضریب پولی تقریبا 1.15 که خیلی خوبه! مثلا 50 تا بگذارید میشه 6 دلار سود تو 3 دقیقه!!!!!
دقایق پایانی برای تیم های 20 ساله 21 ساله و تیم های در پیتی خیلی سخته بخوان گل بزنن و همه بازیکن ها کل انرژیشونو تو 85 قبل گذاشتن! مخصوصا اگر بازی ها کم گل باشه خیلی مورد خوبیه!

2bw1uu7xlg7i8ejro52c.gif
البته خیلی ها شاید نخوان اینجوری بزنن که به عهده خودشون هستش! ولی کلا حرکت خوبیه و الان یه نمونه زدم مثلا...
k3dul99fsfzb79pvg2id.gif

7vhje02crwj3gbacume1.jpg

كاركردن با ضرايب زير 1.60 اصلا ارزشي نداره

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
این هلند و خونیرس دست به دست هم دادن که من بقیه کل پولم (البته فقط 3.5 دلار!) رو بزارم روی ایسلند که باخت امشب رو جبران کنم!!!
فقط اگه هلند مساوی کنه که ...!!! کلا صفر میشم!!!

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
بازیهای ملی فوق العاده مضخرف هستند اصلا نمیشه روشون بت رد کرد نمونش بازی دیشب المان لهستان و امشب هلند ایسلند حالا لهستان یه چیزی ولی اخه ایسلند هم شد تیم!خاک عالم بر سر هلند کنند

khunires

لایک‌ها
4,947
كاركردن با ضرايب زير 1.60 اصلا ارزشي نداره

آره عزیز دقیقا! ولی برای من سود قلمبه ایی داره زیر این میزان!
SpiderpMan.png

این هلند و خونیرس دست به دست هم دادن که من بقیه کل پولم (البته فقط 3.5 دلار!) رو بزارم روی ایسلند که باخت امشب رو جبران کنم!!!
فقط اگه هلند مساوی کنه که ...!!! کلا صفر میشم!!!

ایشالله ببری کفمون ببره
4.gif

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
بازیهای ملی فوق العاده مضخرف هستند اصلا نمیشه روشون بت رد کرد نمونش بازی دیشب المان لهستان و امشب هلند ایسلند حالا لهستان یه چیزی ولی اخه ایسلند هم شد تیم!خاک عالم بر سر هلند کنند
با این که از فوتبال زیاد سر در نمیارم ولیی رو کاغذ ایسلندو زدم و عجله نکن هنوز زیاد مونده بازی تموم بشه. المان هم با 100 تا مصدومی انتظار داشتی ببره ؟

khunires

لایک‌ها
4,947
با این که از فوتبال زیاد سر در نمیارم ولیی رو کاغذ ایسلندو زدم و عجله نکن هنوز زیاد مونده بازی تموم بشه. المان هم با 100 تا مصدومی انتظار داشتی ببره ؟

این دوستمون راس میگه
cerealguy.png

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
این دوره ایتالیا اوضاش خرابه مالت 10 نفره بود 1 گل زد الان ایتالیا هم 10 نفره شد
بازی هلند -- ایسلند من هندیکاپ +1 ایسلند زدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا