aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
بچه ها یک سوال ازتان دارم.
بازی رئال امشب رئال میزبان هست.
بازی رئال امشب رئال میزبان هست.
ایول به شما که توانستی با این کار 3840 دلار سود بکنی. ولی واقعا خیلی ریسکه.براي ضريب 3.56 من 1500 دلار رفتم روش برد شده داداش عزيز
يكي از دوستانم كار شما رو مي كرد روي يك 1.06 5 هزار دلار رفته بود باخت شده كار شما خيلي هم كم ريسك نبوده
به نظرم بالانست روي 1000 باشه بهتره 10 درصد بالانست رو هر روز بت بزني با شرط هاي مختلف نتيجه بهتري هست سود هر روزم برداشت كني خوبه
آره اون 1.01 ها بیشتر هم میبازه بعضی موقع ها! ولی کلا فوتبال کم میگیرم چون ریسکش بالاست خیلی!
اینترنتی کار نکردم اما کازینو بالای 2500 برابر پولو نمیده تا 2500 میتونی ببندی. یعنی 1یورو بزاری نهایت 2500 ببری. فکر کنم هر کدوم سقفی دارن این عکسا هم همه دست کاری شدن.
حاجی کلا ما رو پیچوندیداداش عزيزم عكس ها دست كاري نشده هستند كسي دروغ نداره بياد عكس رو دستكاري كنه به نمايش ديگران بزاره منبع اين عكس خود سايت https://www.bet-at-home.com/en هست سايت خودش در صفحه اصلي خودش كساي كه مبالغ بالا برنده مي شند رو براي نمايش و ديدن كاربرا خودش عكس برد هاشون رو مي گذاره قسمت
Top Winners رو مشاهده كنيد شاخ در مياريد
اين افتخار رو دارم 4 بار عكس برد هام تو صفحه اصلي نمايش داده شده
حاجي پيچوندن نيست براي اون كاري كه شما ميگي وقت زيادي طلب ميكنه بايد بشينم هر چي تو ذهنم هست رو برات تايپ ميكنم وقت نميكنم واقعيتش از ساعت 8 تا 12 شب وقت ازاد دارم كي بايد هم به كار هاي نتم برسم و هم به خانواده وقت ازاد داشتم گفتم كه به روي چشمحاجی کلا ما رو پیچوندی
تو 19 تا 5 بار باختم : اون دوستمون که گفت رو under 1.5 ببنید واسه مبالغ پایین به صرفه نیست . اما اگه مبلغ بالاباشه یکم ، سود خوبی داره.
4 تا بازی هم under 1.5 رفتم همش برد داشت
رفیق نظرت در مورد بازی رئال و الچه برای بستن روی نتیجه بازی چی هستحاجي پيچوندن نيست براي اون كاري كه شما ميگي وقت زيادي طلب ميكنه بايد بشينم هر چي تو ذهنم هست رو برات تايپ ميكنم وقت نميكنم واقعيتش از ساعت 8 تا 12 شب وقت ازاد دارم كي بايد هم به كار هاي نتم برسم و هم به خانواده وقت ازاد داشتم گفتم كه به روي چشم
حاجی مگه هر روز بت نمیزنی ؟ دیروز نزدی ؟حاجي پيچوندن نيست براي اون كاري كه شما ميگي وقت زيادي طلب ميكنه بايد بشينم هر چي تو ذهنم هست رو برات تايپ ميكنم وقت نميكنم واقعيتش از ساعت 8 تا 12 شب وقت ازاد دارم كي بايد هم به كار هاي نتم برسم و هم به خانواده وقت ازاد داشتم گفتم كه به روي چشم
آرهدر مجموع باختی درسته ؟
حاجی مگه هر روز بت نمیزنی ؟ دیروز نزدی ؟
خوب همونو چجوری زدیو شرح کن دیگه
کار سختی که نیست برات
الان تو کدوم سایت ها بت می زنید و کدوم برا فعایت خوبه ؟دوست داري يوز پسورد سايت هاي كه توش بت ميزنم رو برات بفرستم خودت چك كن كه 2 روز هست بت نزدم
چه قدر جالبه بنده در چند روز پیش بهتان پیام دادم. و الانم چند بار ازتان سوالی را پرسیدم و جواب نمی دهید.دوست داري يوز پسورد سايت هاي كه توش بت ميزنم رو برات بفرستم خودت چك كن كه 2 روز هست بت نزدم
با https برام بازم نشد و آدرس معمولی اش چیتلر هستچه قدر جالبه بنده در چند روز پیش بهتان پیام دادم. و الانم چند بار ازتان سوالی را پرسیدم و جواب نمی دهید.
امیدوارم موفق باشید.
ولی یک سوال این ادرس سایتی که دادید
بت ات هوم . ایا فیلتره یا نه
تو چرا اینجوری حرف میزنی ؟:general705:چه قدر جالبه بنده در چند روز پیش بهتان پیام دادم. و الانم چند بار ازتان سوالی را پرسیدم و جواب نمی دهید.
امیدوارم موفق باشید.
ولی یک سوال این ادرس سایتی که دادید
بت ات هوم . ایا فیلتره یا نه
اقای با افتخار 13 صفحه خوندم شما فقط بعد نتیجه بازی میگی من درست پیش بینی کردم . خب جلو جمع شما که استادی بگو ما چی بزنیم امشب که درس در بیاد که بعد بازی ببینیم چه کاره ایداداش عزيزم عكس ها دست كاري نشده هستند كسي دروغ نداره بياد عكس رو دستكاري كنه به نمايش ديگران بزاره منبع اين عكس خود سايت https://www.bet-at-home.com/en هست سايت خودش در صفحه اصلي خودش كساي كه مبالغ بالا برنده مي شند رو براي نمايش و ديدن كاربرا خودش عكس برد هاشون رو مي گذاره قسمت
Top Winners رو مشاهده كنيد شاخ در مياريد
اين افتخار رو دارم 4 بار عكس برد هام تو صفحه اصلي نمايش داده شده