باز تنیس :| طمـع نکنید تو رو قران :|
:general304: به خودت میگی طمع نکنین؟باز تنیس :| طمـع نکنید تو رو قران :|
ما منتظریم بالاخرهاغلب كم بت ميزنم دوست ندارم وقتم رو بيهوده تلف كنم بشينم پشت نت يك دلار 10 دلار بزارم استك ثابتم دارم براي بازي هاي مختلف بتونم سود كنم نميخوام بيشتر وقتم رو رو بت بزارم به خودم اعتماد دارم اگه وقت بزارم رو بت ميتونم ماهي به راحتي 50 هزار تا در بيارم ولي ارزشش رو نداره بايد از زندگي لذت برد براي ايجاد احساس هيجان و تفريح و كسب درامد بت زد.منتظر بازي شكار هستم كه بهش اعتماد كرد وقتي زدي نتيجه اي كه بخواي رو بگيري شما صبر كن بت زدم برات ميفرستمم حس تايپ كردن نيست بيام اناليز رو برات بنويسم بايد يك ساعت تايپ كنم برات.
http://persiantipster.co.vuدوستان هر کي سايت خوب ايراني ميشناسه که بازي ها رو تحليل ميکنه معرفي کنه ممنون
دوست عزیز توی این شرایط به نظر من روی ارسنال و لیورپول بستن اشتباهه بازی های قبلی بد ظاهر شدن به خصوص اینکه بازی دیشب ارسنال با ذخیره هاش اومده بود. چرا بازی ریال و بایرن نزاشتی همین پنج دلار رو روی اور هر کدوم میزاشتی دو برابر میشدآرسنال1 - 2ساوتهمپتون
ليورپول2 - 2ميدلزبورو
امپولي2 - 2آث ميلان
و دیشب من به فنا رفتم . 5 دلار پر و 0.5 بیشتر برام نمانده
سلام از کجا فهميديد که آرسنال با ذخيره هاش قراره بازي کنه ؟ منظورم اينه که اگه اخبار و ... رو از کجا ميفهميد ؟؟ ممنوندوست عزیز توی این شرایط به نظر من روی ارسنال و لیورپول بستن اشتباهه بازی های قبلی بد ظاهر شدن به خصوص اینکه بازی دیشب ارسنال با ذخیره هاش اومده بود. چرا بازی ریال و بایرن نزاشتی همین پنج دلار رو روی اور هر کدوم میزاشتی دو برابر میشد
من اصلا قبل بازی نمیبندم فقط لایو . شاید قبل بازی بعضی سایت ها ترکیب دو تا تیم رو بدن ولی من از سایتسلام از کجا فهميديد که آرسنال با ذخيره هاش قراره بازي کنه ؟ منظورم اينه که اگه اخبار و ... رو از کجا ميفهميد ؟؟ ممنون
دوستان از امروز قراره با 30 دلار توی bet at home فعالیت کنم و فقط لایو بزنم دعا کنین تنیجه بگیرم مرسی
دوستان از امروز قراره با 30 دلار توی bet at home فعالیت کنم و فقط لایو بزنم دعا کنین تنیجه بگیرم مرسی
چرا اونجا؟
چراش که معلومه
چون معتبرترین و بهترین سایته برای ما
ولی یه هفته ای میشه که وبمانی رو برداشته و راهی برای واریز و برداشت ما دیگه نداره
مدارك نداشته باشيد كار نكنيد باهاش گير اساسي ميده موقع برداشت