من کی گفتم روش دارم ؟؟؟
بازی رو با عقلم تحلیل می کنم و برنده رو مشخص می کنم !
تست کن صفر شدی خبرشو بده !!!![]()
خوب داداش روش عقلی تو به ما هم بگو . البته اگه دوس داشتی .
من کی گفتم روش دارم ؟؟؟
بازی رو با عقلم تحلیل می کنم و برنده رو مشخص می کنم !
تست کن صفر شدی خبرشو بده !!!![]()
گل نمیزد هم شما بازنده بودید دایی علی جانباته گل را خورد. یعنی چه قدر بد . خوبی اینه روی کاغذ می زنیم.
خدارو شکر که اولیش جواب داد ضریب هاش هم معمولا از 1.3 شروع میشه چند تا تست دیگه برم که مطئن شم درصدش بالاس میذارم براتونخوب داداش روش عقلی تو به ما هم بگو . البته اگه دوس داشتی .
بنده فعلا هر چی می گذارم تفریحی و بر روی کاغذ هست. اره خودمم فهمیدم اشتباه کرده ام.گل نمیزد هم شما بازنده بودید دایی علی جان
زیرا که در شرط انتخابی جنابعالی میبایست تیم منتخبتان حداقل یک گل به ثمر میرساند تا شما برنده باشید
توجه داشته باشید در چنین شرط هایی شما میبایست نتیجه قبلی را در نظر نگیرید و سایت تنها نتیجه به دست آمده در آن بازه زمانی را محسوب و منظور مینماید
آری دایی علی جان
اینگونه است
بخت با شما یار بود که تنها بر روی کاغذ شرط خود را ثبت کرده اید!!
الان هر چی من روی این بازی می گویم دارد برعکس می شود. چه قدر جالبه .مثلا شاید الان این روش روی بازی باته جواب بده.
دقیقه 78 الی 79 هست . و بازی یک بر یک داره ادامه پیدا می کنه.
روی nogoal کسی بزنه. شاید جواب بده .
ضریبشم 1.38 هست
داداش از چه سایتی؟
فک کنم اين سايت بوده http://www.betscout.com سايت خوبيه آمار بازي ها و ... داره
اره خیلی بهتره ولی ماه... ها معمولا اکثر بازی ها رو ساپرت نمیکنن.. الان من هاتبرد رو دارم و فقط بازی های مهم رو میدندوستان کسانی که بتوانند بازی ها را انلاین نگاه بکنند. قطعا به راحتی می توانند به صورت لایو
درامد های عجیبی به دست بیاورند . از خارجی ها.
ببین دوست عزیز من الان بلاروس هستم چند ماهه . لیگ اینجا 100دلار بدی به تیم میبازن . کشور فوق العاده مافیایی . اصلا رو بلاروس شرط نبندین که نتایج از پیش تعیین شدن .بچه ها بازی باته در لیگ بلاروس چه بازی شده است. 2 بر یک عقب بود. یک بازیکنش نیز اخراج شد. و الان بازی را کرد 2 بر 2
واقعا می گویم. برای کسانی که می خواهند لایو بزنند. باید حتما بازی را نگاه بکنند.
نه بنده شرط نبستم همین طوری روی کاغذ زدم. چون دارم یک سیستم را تست می کنم.ببین دوست عزیز من الان بلاروس هستم چند ماهه . لیگ اینجا 100دلار بدی به تیم میبازن . کشور فوق العاده مافیایی . اصلا رو بلاروس شرط نبندین که نتایج از پیش تعیین شدن .
ببین دوست عزیز من الان بلاروس هستم چند ماهه . لیگ اینجا 100دلار بدی به تیم میبازن . کشور فوق العاده مافیایی . اصلا رو بلاروس شرط نبندین که نتایج از پیش تعیین شدن .
حاجی دایی چند سالته ؟یک سوال ار دوستان تا الان بیشتریت مبلغی که در بت باختید چه قدر بوده است و ایا روی کمبو بوده یا تکی
20 سالمه. دایی.حاجی دایی چند سالته ؟
بازی تراکتور سپاهان به نظرم یا مساوی میشه یا سپاهان میزنه!!
بازی گالاتاسرای رو هم داشته باشید