اره واسه همینه میگم که شما که الان کمک خیلیا میکنی اینجا بهشونم بگی که اقا ممکنه 95% ببازی . بگی که ممکنه برزیل 7 تا از المان بخوره تو کشورش. کلا شما که کمک ازت زیاد میگیرن راهنمای درستی باشی در این صورت دمت گرم .
دستت درد نکنه کمک بچه ها میکنی . اگه جایی تندم حرف زدم ببخشید منظوری نداشتم بیشتر قصدم همین بود که بگم کار پر ریسکیه .از بچه هاي كه بهم پ.خ هم دادن بپرسي به همشون اكثرا تو جواب گفتم تازه كار هستيد بت نزنيد شايد از دستم خيلي هم ناراحت بشند بگند ادم مغروري هست بهشون جواب نميدم ولي فقط به خاطر خودشون هست جواب نميدم چون تجربه ندارن نميخوام بت بزنن اندوخته مالي خودشون رو به فنا بدن من خودم زماني كه بت رو شروع كردم مثل اين دوستان هر چي دم دستم ميومد و باخت هاي سنگيني داشتم و سرمايه دستم نموند ولي بعدا بت رو ول كردم نشستم مثل اين دوستي كه ميگه روي كاغذ بت رد ميكنه براي تفريح خودش همون كارو كردم الان دفتر هام مونده 5 تا دفتر نوشتم هر بازي رو روي دفتر ياداشت ميكردم برد باختشون دلايل باختشون قبل بازي اناليز خودم رو مينوشتم بعد بازي بررسي كاملي مي نوشتم كم كم راه افتادم بعد يك سال بت رو شروع كردم با مبالغ خيلي كم رفته رفته كار به دستم امد مبالغ رو بالاتر بردم و دارم سود ميكنم
داداش شرمنده این روشت اوکی نشد ؟ازچه شبکه هایی میبینی؟
دوتا زدم تا الان که درست بوده جفتش براتون میفرستمداداش شرمنده این روشت اوکی نشد ؟![]()
خواستی به منم بفرس ...دوتا زدم تا الان که درست بوده جفتش براتون میفرستم
بت خراب شد روی کاغذ و بازی مساوی شد. صفر بر صفرSuperligaen, Denmark
Aalborg BK - Randers FC
1393-07-04 20:00:00
اگر بتوانید over1.5 به بالا بزنید. خوبه. چون هر دو تیم در پنج بازی اخیر خود همیشه بیش از 1 گل زده اند یا خورده اند.
فعلا over1.5 به بالا را ضریب ندارم.
در مورد بازی هم یک نوع شرط دیگه نیز میشه بست
برنده نیمه ی اول
Randers FC
ضریبش 3.6 هست.
این را برای امروز گذاشتم. که می شود. دو تا شرط در یک بازی.
هیچ مسئولیتی را قبول نمی کنم. همین جوری روی کاغذ زدم ببینم چی در می اید.
عزیز برا منم بفرستدوتا زدم تا الان که درست بوده جفتش براتون میفرستم
شانس میاری روی برگه میزنیبت خراب شد روی کاغذ و بازی مساوی شد. صفر بر صفر
سایتت کاملهدو سه روزه نیستم و مشغولم
نتیجه این شد : http://winmoney.rozblog.com تقدیم به همه دوستای گل تاپیک
نظم و ثبات تاپیک رو حفظ کنید و به آدرس بالا هم سر بزنید
خداییش چند روزه دارم زحمتشو میکشم ، خوشحال میشم
موفق باشید
سایتت کامله
ممنون
مشاهده پیوست 675831
این الان چرا بیشتر موقعا عوض میشه ؟ یه بار 3 دلار هست یک بار 20 سنت و .................
پول زیر مجموعه
کسی می دونه لطفا بگه چه جوری هست