در طول روز مدام تغییر میکنه؟mehrashkan در مورد این سوال من چیزی میدونی ؟
عجب پس سالتاویگو برد ...گل دقيقه 90 نوليتو شب خوبي رو برام امشب رقم زد و ضرر هام تبديل به سود شد خدايا شكرت امروز روز خيلي بدي بود برام از 5 بازي كه بت زده بودم 4 تاش باخت شده بود ولي سلتاويگو ضرر رو تبديل به سود كرد
ارهدر طول روز مدام تغییر میکنه؟
\
عجب پس سالتاویگو برد ...
پس اون تحلیل هام برای سلتاویگو درست بوده ...! ضریبش هم خوب بود ...
از الان ادم میترسه دیگه روی بارسا / منچستر ببنده
من که دیگه بهشون اعتماد ندارم به شموشک نوشهر اعتماد میکنم به اینا نه روی هم 10 ما رو از بین بردن
از الان ادم میترسه دیگه روی بارسا / منچستر ببنده
من که دیگه بهشون اعتماد ندارم به شموشک نوشهر اعتماد میکنم به اینا نه روی هم 10 ما رو از بین بردن
QPR تيم غير قابل پيش بيني هست خيلي وقت ها روش حساب نميري نتيجه اي ميگيره كه تعجب ميكني بعضي وقت ها هم روش حساب ميري ادم رو به فنا ميدهSouthampton - Queens Park Rangers
Southampton هم تیم بسیار خوبی هست .. بازی خیلی خوبی جلوی ارسنال داشت
داخل خونه 1 برد - 1 مساوی داره
Queens Park Rangers هم خارجه خونه 8 گل خورده و حتی 1 دونه گل رو هم نزده (در هر 2 بازی هم باخته )
Queens Park Rangers اما در کل تیم خطرناکی هست
نظرتون درباره این بازی چی هست
sulduz195 محترمشرمنده منظورم رو درست نرسوندم براتون منظورم سود گرفتن از كافر بود
فعلا من دارم تو بت سود ميكنم پس دارم از كافر سود ميگيرم.زماني كه ببينم دارم ضرر ميكنم بت رو ميزارم كنار
فعلا همين بت غنيمت جنگي من هست
خواهش میکنم نظر شما دوستان باعث دلگرمیه
فردا ایشالا جزوه 0 تا 100 که کاملترین جزوه در این زمینه هست و چند روزه فقط مشغول تایپ و تهیه عکساش هستم آپلود میکنم
بسیار عالی و ممنون بابت زحمتی که کشیدیدوستان اگه یه زمانی تاپیک قفل شد یا به هر دلیلی خواستین یه جای بهتر و جامع تر با هم گفتگو کنیم همگی دعوتین اینجا
تالار گفتگوی مسابقات ورزشی
تشریف بیارید خوشحال میشم اونجا جمع بشیم
خب من دیگه حسابی خسته شدم بهرحال امروز تونستم سایت و تالار گفتگو رو استارت بزنم
از فردا اونجا منتظرتون هستم
شب همگی بخیر