• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
توضیحی در مورد سیستم پلنگ زخمی : سیستمی که در آن تیم های بزرگ مانند رئال , بارسا , ... اگه یه بازی رو ببازن تحت فشار قرار میگیرن و بازی بعدی رو باید ببرین که همیشه نه ولی اکثرا اینجور بوده

اكثر مواقع اين سيستم جواب ميده ولي من زياد روش حساب نميرم مهم بازي تيم تو زمين بازي هست

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
شرمنده شدم از بس پرسیدم :D
یه سایت که هندیکپ فسخی داره معرفی کنین لطفاااااا:cool:

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
رو کاغذ میزنیم ببینم چی میشه;)
England

Manchester United/West Ham Over 3 )

Blackburn/Watford Over 2.5 )

Crewe/Colchester Over 2.5)

Germany

Bayer Leverkusen/Freiburg Over 2.5 )

Italy

Cittadella/Bologna Over 2)

Frosinone/Pro Vercelli Over 2)

Scotland

Stranraer/Stirling Albion Over 3 )

Arborath/Elgin City Over 3

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
مشاهده پیوست 676086
اورتون هم همیشه خطرناک بوده . کار ادمو خراب میکنه .. لیورپول هم تیم قابل اعتمادی نیست
روی این بازی شک دارم

اين لاين رو در يكي از سايت هاي خارجي گذاشتم با تحليلم. برد باخت به من ربطي نداره من تحليل خودم رو از بازي نوشتم بعدا نيايد بگيد چرا باختيم يا برديم اورتون تيم شاخي هست و بعضا خيلي خطر ناك كار ميكنه تحليل من از بازي اين هست كه ميزارم مهم بازي كردن تيم مورد نظرم تو زمين بازي هست ديديد بازي نكرد زد زد باخت شد پس كليه عواقب بر عهده خودتون هست.lمبلغ بتي هم كه رو اين بازي ميزارم 50 دلار هست دوستان بانك رول خودتون رو هم مديريت كنيد من الان بالانسم تو پلانت 6 هزار دلاره 50 دلار روي اين بازي رفتم بازي پر ريسكي هست.پس مواظب سرمايتون باشيد
Bet on: LIVERPOOL FC
Odds: 1.92
pinnacle.png

It's derby day in Anfield road today between two teams with a lot of potential, but not in great shape. Liverpool is at the 11th position and Everton is at the 14th position after 5 championship matches. At home this season, Liverpool already won against Southampton, Ludogorets and Boro in overtime. This team likes to have possession of the ball but has many problems in finishing, the game against Villa (0-1) is the perfect example with 18 shots for an only one framed. For this match the team has no right to miss so many opportunities. This game is really important for the team and also for the fans to consider an interesting end of year. If the defense seems to have found the balance with Manquillo, Lovren, Skrtel and Moreno, Balotelli, Sturridge and Sterling have problems to score. For this derby I imagine a big match for the 3 scorers against the defense of Everton. Everton took 13 goals in 5 games and the system with Jagielka and Stones could suffer today especially if Baines and Coleman play too offensive. The team will be without Ross Barkley and the last victory of Everton in Anfield was in 1999. Liverpool could play with Mignolet - Manquillo, Skrtel, Lovren, Moreno - Henderson, Gerrard, Lallana - Sterling - Sturridge, Balotelli Everton could play with Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Mc Carthy, Barry - Mirallas, Naismith, McGeady - Lukaku I imagine a victory for Liverpool today or at least a draw, but I take the risk to bet on a victory. Lets the game decide of the result

Last edited:

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
خیلی ممنون ... 3 دلار روش گذاشتم

Last edited:

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
خیلی ممنون ... 3 دلار روش گذاشتم

در كل بازي پر ريسكي هست بهتره سرمايتون رو مديريت كنيد خيلي وقت ها اوني كه فكر ميكني اتفاق بيفته بر عكس اتفاق ميفته
هدفم از قرار دادن اين باز اين بود كه با تحليلي كه ميكنم اشنا بشيد مي خوام چنديدن نمونه از تحليل هام بزارم بچه ها بيشتر اشنا بشند كه چطوري لاين انتخاب ميكنم

تو يه سايت خارجي هم لاين ميزارم براي استفاده اين اجنبي ها ببينم از بچه ها كسي واقعا بت زن هست لينك پروفايلم رو ميدم خودشون هر روز چك كنند چون هر روز بت ميزارم تو اون سايت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تحلیل بازی امروز لیورپول با اورتون
تیم لیورپول رتبه 11 و تیم اورتون رتبه 14 در لیگ برتر انگلیس را دارد.
تیم لیورپول 5 بار اورتون را برده است. و تیم اورتون 1 بار. و چهار بار بازی به تساوی کشیده شده است. البته این ده بازی اخیر
این دو تیم بوده است.
تیم لیورپول در پنج بازی اخیر خود 3 برد یک باخت و یک تساوی داده است.
تیم اورتون در پنج بازی اخیر خود 3 باخت. یک برد و یک تساوی داده است.
نتیجه بازی به نظرم امروز 2 بر یک به نفع لیورپول به پایان برسد که ضریبش 8.25 است.
این دو تیم بازی های اخیرشان گل های زیادی نیز داشته است. و می شود روی over یا under نیز بت زد.
در مورد over میشه over2.5 زد که ضریبش 1.56 هست. و در مورد under میشه under 3.5 زد که ضریبش 1.49 هست.
البته این روی کاغذ هست. و مسئولیتی نمی پذیرم.

Last edited:

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
شانس من روی no gol هست :D بازی های که نیمه 2 گل نداشته خیلی خوب می تونه جواب بده
یا تیم میزبان جلو باشه درصد بردش بیشتر هست
nogol.png

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
در كل بازي پر ريسكي هست بهتره سرمايتون رو مديريت كنيد خيلي وقت ها اوني كه فكر ميكني اتفاق بيفته بر عكس اتفاق ميفته
هدفم از قرار دادن اين باز اين بود كه با تحليلي كه ميكنم اشنا بشيد مي خوام چنديدن نمونه از تحليل هام بزارم بچه ها بيشتر اشنا بشند كه چطوري لاين انتخاب ميكنم

تو يه سايت خارجي هم لاين ميزارم براي استفاده اين اجنبي ها ببينم از بچه ها كسي واقعا بت زن هست لينك پروفايلم رو ميدم خودشون هر روز چك كنند چون هر روز بت ميزارم تو اون سايت
میشه لینک این سایت خارجی رو واسه من بفرسید ممنون

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شانس من روی no gol هست :D بازی های که نیمه 2 گل نداشته خیلی خوب می تونه جواب بده
یا تیم میزبان جلو باشه درصد بردش بیشتر هست
مشاهده پیوست 676135
دقیقا جریانش اینه که ببینی توی چه بازیهایی احتمالش بیشتره
نظرت در مورد تیمهای عربی چیه؟ فقط برای no goal منظورمه

ارسال شده توسط نیوآیپد سیمکارت خور ۶۴ گیگ فروشی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا