• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
شما ده هزار دلارم بدي تباني نمي كنند.
بيشتر تباني هاي فوتبال ده هفته اخر ليگ ها اتفاق ميفته به همين راحتي هم كه ميگي نيست يه تيم بياد خودش رو به خاطر100 دلار منو شما خراب كنه.اينو هم بدون روي بازي تباني ميشه كه هيچ كسي احتمال تباني در اون بازي رو نميده. به قولي دست هاي پشت پرده سايت هاي بت در كار هست.درسته در كشور هاي كه از شوري سابق جدا شده هستند تباني بيشتر اتفاق ميفته ولي در ليگ هاي دسته پايين ترشون اين اتفاق زياد ميفته نه خود ليگ اصليشون به همين راحتي كه ميگفتي با 100 دلار بدي تيم ميبازه انوقت همه اين سايت هاي شرط بندي بايد بساطشون رو جمع ميكردن و پول كاربراشون رو مي خوردن نه اين كه هر روز از ديروز گردن كلفت تر بشند.

شما بهتره بريد تو كازينو بت بزنيد چون احتمال تباني توش خيلي كمه:general705::general705::general705:
حاجی او پیام رو جواب بده بی زحمت

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
نه عمو
لطف کن حرفای حاشیه ای نزن
اسم تاپیک بت های روزانه است این بنده خدا میاد در مورده بیت میگه لاین میذاره حالا چه بگیره چه نگیره
این حاشیه نیست دوست عزیز حاشیه اینه که شما هیچی نمیذاری میای گیر میدی

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
شما ده هزار دلارم بدي تباني نمي كنند.
بيشتر تباني هاي فوتبال ده هفته اخر ليگ ها اتفاق ميفته به همين راحتي هم كه ميگي نيست يه تيم بياد خودش رو به خاطر100 دلار منو شما خراب كنه.اينو هم بدون روي بازي تباني ميشه كه هيچ كسي احتمال تباني در اون بازي رو نميده. به قولي دست هاي پشت پرده سايت هاي بت در كار هست.درسته در كشور هاي كه از شوري سابق جدا شده هستند تباني بيشتر اتفاق ميفته ولي در ليگ هاي دسته پايين ترشون اين اتفاق زياد ميفته نه خود ليگ اصليشون به همين راحتي كه ميگفتي با 100 دلار بدي تيم ميبازه انوقت همه اين سايت هاي شرط بندي بايد بساطشون رو جمع ميكردن و پول كاربراشون رو مي خوردن نه اين كه هر روز از ديروز گردن كلفت تر بشند.

شما بهتره بريد تو كازينو بت بزنيد چون احتمال تباني توش خيلي كمه:general705::general705::general705:
کازینو با سایت نداره عزیزم شما تشریف بیار کشور های روس زبان وقتی تو مترو روز روشن گواهی نامه رانندگی قلابی ( اما اصلی!) میفروشن انتظار فوتبال پاک داری ؟!
در ضمن اینم بگم که تبانی با ارتباط همین کمپانی های شرط بندی صورت میگیره . وقتی اسپانسر ریال bwin هست حرفی برای گفتن باقی نمیمونه .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
به نظرم ذوب اهن بت خیلی ها را امروز خراب کرد.
همیشه گفته ام. لیگ ایران غیر قابل پیش بینی ترین لیگ دنیاست.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
گند زد به میکسم
هیچ وقت روی ایران کار نکنید. چون واقعا هیچی معلوم نیست. یعنی ثبات در بازی ندارند.
مثلا تیم رتبه اولی می اید و از تیم رتبه 10 می بازد. یا تیم رتبه 15 می اید تیم رتبه 3 را می بره.
کلا نتایج عجیبی به وجود می اید.
ولی در خیلی از بازی های لیگ ایران under 2.5 جواب می ده.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
کلا بازی عجیبی در اومد. بازی ذوب اهن و استقلال . 5 کارت زرد. یک کارت قرمز. 2 بر یک به نفع ذوب اهن.
تازه استقلال اگر اشتباه نکنم دومین باخت پی در پی اش است. درسته

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
گندترین لاین برای بازی های لیگ ایران هست ......
میکسو به هم میریزه ... تجربه شد که دیگه به هیچ عنوان روشون حسابی باز نکنید ..

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
گندترین لاین برای بازی های لیگ ایران هست ......
میکسو به هم میریزه ... تجربه شد که دیگه به هیچ عنوان روشون حسابی باز نکنید ..
بنده که از چند صفحه پیش همیشه می گفتم. لیگ ایران قابل پیش بینی نیست. و هیچ چیز بر اساس امار و غیره نمیشه
نتیجه گرفت.
خوبی داره ما مثل دوستان بت نمی زنیم. روی کاغذ می زنیم. و تست می کنیم.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
کازینو با سایت نداره عزیزم شما تشریف بیار کشور های روس زبان وقتی تو مترو روز روشن گواهی نامه رانندگی قلابی ( اما اصلی!) میفروشن انتظار فوتبال پاک داری ؟!
در ضمن اینم بگم که تبانی با ارتباط همین کمپانی های شرط بندی صورت میگیره . وقتی اسپانسر ریال bwin هست حرفی برای گفتن باقی نمیمونه .

يك سال پيش اسپانسر مادريد بي وين بود الان از اسپانسر هاي فرعي مادريد هست شما واسه من تشريح نكن من خيلي وقته اين راه رو رفتم اكثر سايت هاي بزرگ شرط بندي اسپانسر مسابقات و تورنمنت هاي بزرگ هستند.نمونه هاش bet365 ماراتون بت- بت ات هم -و............زياد هستند. قدرتي كه سايت هاي شرط بندي دارند قابل انكار نيست من هميشه گفت 3 روز از همه افراد دنيا خبرگذاري ها وووو جلو هستند
يه گروه از نخبگان و امار دان ها و رياضي دان ها وووو دور هم جمع شدن با كار تيمي مجموعه عظيمي رو دارن اداره مي كنند. يكم تحقيق كني سايت بي وين كه خودتون فرموديد گردش مالي سه ماهه اين سايت 5 برابر بودجه يك سال كل كشور عزيزمون ايران هست.

تباني هاي زيادي اتفاق مفته اما به اين راحتي كه شما ميگي نميفته تباني اگه بشه منو شما خبر دار نمي شيم اين قبول كن

فوتبال پاك تو هيچ كشوري وجود نداره تباني هاي ريز و درشتي ميشه كه شما و من خبر نداريم ازش

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
يك سال پيش اسپانسر مادريد بي وين بود الان از اسپانسر هاي فرعي مادريد هست شما واسه من تشريح نكن من خيلي وقته اين راه رو رفتم اكثر سايت هاي بزرگ شرط بندي اسپانسر مسابقات و تورنمنت هاي بزرگ هستند.نمونه هاش bet365 ماراتون بت- بت ات هم -و............زياد هستند. قدرتي كه سايت هاي شرط بندي دارند قابل انكار نيست من هميشه گفت 3 رو از همه افراد دنيا خبرگذاري ها وووو جلو هستند
يه گروه از نخبگان و امار دان ها و رياضي دان ها وووو دور هم جمع شدن با كار تيمي مجموعه عظيمي رو دارن اداره مي كنند. يكم تحقيق كني سايت بي وين كه خودتون فرموديد گردش مالي سه ماهه اين سايت 5 برابر بودجه يك سال كل كشور عزيزمون ايران هست.

تباني هاي زيادي اتفاق مفته اما به اين راحتي كه شما ميگي نميفته تباني اگه بشه منو شما خبر دار نمي شيم اين قبول كن

فوتبال پاك تو هيچ كشوري وجود نداره تباني هاي ريز و درشتي ميشه كه شما و من خبر نداريم ازش
من واسه شما چیزیو تشریح نمیکنم . اصلا من با شما حرفی ندارم . اینا رو میگم کسی تو دام نیفته شما که خودت با انجلتو رفیقی کسی نیاز نیست واسه شما تشریح کنه.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
من واسه شما چیزیو تشریح نمیکنم . اصلا من با شما حرفی ندارم . اینا رو میگم کسی تو دام نیفته شما که خودت با انجلتو رفیقی کسی نیاز نیست واسه شما تشریح کنه.

علمش رو داري دوست عزيز اطلاعات درستي بده تا كسي چيزي ياد بگيره

دام چه چيزي بيفته؟
كسي كه تو دام ميفته بلا نسبت اين جمع خيلي احمق هست چون همه گزينه ها براش روي ميز هست مونده كدوم رو انتخاب كنه

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
علمش رو داري دوست عزيز اطلاعات درستي بده تا كسي چيزي ياد بگيره

دام چه چيزي بيفته؟
كسي كه تو دام ميفته بلا نسبت اين جمع خيلي احمق هست چون همه گزينه ها براش روي ميز هست مونده كدوم رو انتخاب كنه
نه باور کن من علم در زمینه پیش بینی ندارم .10 سال من هر تیم و لیگی و ورزش زدم به هر روشی بازم نشد که نشد که نشد . میخوام بگم که پول تو این کار نیست اما کاملا وسوسه برانگیزه . وقتی شما به راست یا بزرگ نمایی میگی من 1000 دلار به فرض گذاشتم 50 هزار دلار بردم کسایی که سنشون کمتره وسوسه میشن همون دارایی کوچیکشونم از دست میدن . حالا شاید شما بتونی پیش بینی کنی ، صلاح کار خودتون رو بهتر میدونین.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
نه باور کن من علم در زمینه پیش بینی ندارم .10 سال من هر تیم و لیگی و ورزش زدم به هر روشی بازم نشد که نشد که نشد . میخوام بگم که پول تو این کار نیست اما کاملا وسوسه برانگیزه . وقتی شما به راست یا بزرگ نمایی میگی من 1000 دلار به فرض گذاشتم 50 هزار دلار بردم کسایی که سنشون کمتره وسوسه میشن همون دارایی کوچیکشونم از دست میدن . حالا شاید شما بتونی پیش بینی کنی ، صلاح کار خودتون رو بهتر میدونین.

حرف شما رو تاييد ميكنم.من براي بزرگ نمايي يا خود برتر بيني عكس نميزارم كه من فلان قدر بردم يا سود كردم عكس ها رو گذاشتم فقط براي روحيه دادن و نشان دادن اين كه ميشه تو بت برد و سود كرد.من حرفي رو كه ميزنم اگه نتونم اثباتش كنم نميزنم اون عكس هاي كه گذاشتم فقط مال يك سايتي بودي كه بت ميزدم تو 3 سايت هم بت ميزنم.ولي كسي كه مياد سنش كمه وسوسه ميشه فكر ميكنه من دارم سود ميكنم اونم حتما سود ميكنه سخت در اشتباه هست چون من 7 سال هست تو اين كار هستم با فوت فن اين كار اشنا شدم ميدونم چي به چي هست ميدونم كجا بايد بت بزنم كجا بايد بت نزنم از اخبار لحظه به لحظه تيم ها رو دنبال ميكنم توي خونه چند تا تي وي وصل كردم به رسيور هاي جداگانه از طريق كانال هاي ورزشي پولي بازي هاي لايو تيم ها رو دنبال ميكنم روشون بت رد ميكنم خيلي فرق بين منو و بقيه افرداي كه ميبازن وجود داره الان بيشتر افرادي كه ازشون تو بازي لايو بت رد مي كند بپرسي مي گند همينطوري رد كرديم بازي رو نديديم اين دوستاني كه تو اين تاپيك هستند دارم ميبينم هر چيزي دستشون مياد بت ميزنن روش بعدا با اه ناله مي گند فلان مبلغ باختيم ولي من اينطوري بت نميزنم ميشينم چند تا بازي انتخاب ميكنم اناليز و تحليل ميكنم اخبارش رو دنبال ميكنم در بهترين حالت برد يا باختش رو براي بت رد ميكنم كارم ديمي نيست بشينم هر چي تو سايت هاي بت هست روشون شرط رد كنم منم اين كارو كنم حتما مي بازم اگه تاپيك رو دنبال كرده باشي مي بيني يكي از دوستان درخواست لاين كرد ازم كه گفتم براي روز شنبه دنبال بازي هستم شكار خوب بيفته بهتون ميدم روش بت رد كنيد الان 4 روز هست چند تا تيم انتخاب كردم دارم بررسيشون ميكنم كه بهترين لاين رو بردارم

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
حرف شما رو تاييد ميكنم.من براي بزرگ نمايي يا خود برتر بيني عكس نميزارم كه من فلان قدر بردم يا سود كردم عكس ها رو گذاشتم فقط براي روحيه دادن و نشان دادن اين كه ميشه تو بت برد و سود كرد.من حرفي رو كه ميزنم اگه نتونم اثباتش كنم نميزنم اون عكس هاي كه گذاشتم فقط مال يك سايتي بودي كه بت ميزدم تو 3 سايت هم بت ميزنم.ولي كسي كه مياد سنش كمه وسوسه ميشه فكر ميكنه من دارم سود ميكنم اونم حتما سود ميكنه سخت در اشتباه هست چون من 7 سال هست تو اين كار هستم با فوت فن اين كار اشنا شدم ميدونم چي به چي هست ميدونم كجا بايد بت بزنم كجا بايد بت نزنم از اخبار لحظه به لحظه تيم ها رو دنبال ميكنم توي خونه چند تا تي وي وصل كردم به رسيور هاي جداگانه از طريق كانال هاي ورزشي پولي بازي هاي لايو تيم ها رو دنبال ميكنم روشون بت رد ميكنم خيلي فرق بين منو و بقيه افرداي كه ميبازن وجود داره الان بيشتر افرادي كه ازشون تو بازي لايو بت رد مي كند بپرسي مي گند همينطوري رد كرديم بازي رو نديديم اين دوستاني كه تو اين تاپيك هستند دارم ميبينم هر چيزي دستشون مياد بت ميزنن روش بعدا با اه ناله مي گند فلان مبلغ باختيم ولي من اينطوري بت نميزنم ميشينم چند تا بازي انتخاب ميكنم اناليز و تحليل ميكنم اخبارش رو دنبال ميكنم در بهترين حالت برد يا باختش رو براي بت رد ميكنم كارم ديمي نيست بشينم هر چي تو سايت هاي بت هست روشون شرط رد كنم منم اين كارو كنم حتما مي بازم اگه تاپيك رو دنبال كرده باشي مي بيني يكي از دوستان درخواست لاين كرد ازم كه گفتم براي روز شنبه دنبال بازي هستم شكار خوب بيفته بهتون ميدم روش بت رد كنيد الان 4 روز هست چند تا تيم انتخاب كردم دارم بررسيشون ميكنم كه بهترين لاين رو بردارم
اره واسه همینه میگم که شما که الان کمک خیلیا میکنی اینجا بهشونم بگی که اقا ممکنه 95% ببازی . بگی که ممکنه برزیل 7 تا از المان بخوره تو کشورش. کلا شما که کمک ازت زیاد میگیرن راهنمای درستی باشی در این صورت دمت گرم .

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
من يا هر كسي وقتي بت رد ميكنم بايد اين وبدونيم 50 درصد برديم 50 درصد باختيم از اين دو حالت خارج نيست يا برد يا باخت
مهم نحوه انتخاب درست ما هست من تو اين تاپيك و هيچ جا هر كسي گفته يه لاين پيشنهاد بده مستقيم نگفتم اين لاين رو تظمين ميكنم هميشه ميگم يه سر برد هست يه سر باخت مهمترين نكته اون تيمي كه بازي كنه ميبره و اتفاقاتي كه تو زمين بازي ميفته از دسترس ما و اناليز و تحليل ما خارج هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا