کازینو با سایت نداره عزیزم شما تشریف بیار کشور های روس زبان وقتی تو مترو روز روشن گواهی نامه رانندگی قلابی ( اما اصلی!) میفروشن انتظار فوتبال پاک داری ؟!
در ضمن اینم بگم که تبانی با ارتباط همین کمپانی های شرط بندی صورت میگیره . وقتی اسپانسر ریال bwin هست حرفی برای گفتن باقی نمیمونه .
يك سال پيش اسپانسر مادريد بي وين بود الان از اسپانسر هاي فرعي مادريد هست شما واسه من تشريح نكن من خيلي وقته اين راه رو رفتم اكثر سايت هاي بزرگ شرط بندي اسپانسر مسابقات و تورنمنت هاي بزرگ هستند.نمونه هاش bet365 ماراتون بت- بت ات هم -و............زياد هستند. قدرتي كه سايت هاي شرط بندي دارند قابل انكار نيست من هميشه گفت 3 روز از همه افراد دنيا خبرگذاري ها وووو جلو هستند
يه گروه از نخبگان و امار دان ها و رياضي دان ها وووو دور هم جمع شدن با كار تيمي مجموعه عظيمي رو دارن اداره مي كنند. يكم تحقيق كني سايت بي وين كه خودتون فرموديد گردش مالي سه ماهه اين سايت 5 برابر بودجه يك سال كل كشور عزيزمون ايران هست.
تباني هاي زيادي اتفاق مفته اما به اين راحتي كه شما ميگي نميفته تباني اگه بشه منو شما خبر دار نمي شيم اين قبول كن
فوتبال پاك تو هيچ كشوري وجود نداره تباني هاي ريز و درشتي ميشه كه شما و من خبر نداريم ازش