amir3408
Registered User
- نوشتهها
- 3,251
- لایکها
- 1,416
مگه پرداخت حضوری هم داریم؟
چطور؟
همه بانکها میتونن بگیرن ولی نمیگیرن. دفاتر خدماتی هم حضوری میگیرن
مگه پرداخت حضوری هم داریم؟
چطور؟
اون شماره حساب فرمتش چه جوری هست همون جوری داخل کادر مربوطه بنویس شباشو تحویل بگیر ضمنا شماره شبا 24 رقمی هستیه شماره 13 رقمی" بانك قرض الحسنه مهر ايران " هست اینو چطوری شماره شباش رو بگیرم ؟ 18 رقم جا داره . 5 تا از کدوم طرف خالی بزارم ؟ از کجا مطمئن بشم کدی که گرفتم درسته ؟ :wacko:شبا
یه شماره 13 رقمی" بانك قرض الحسنه مهر ايران " هست اینو چطوری شماره شباش رو بگیرم ؟
18 رقم جا داره . 5 تا از کدوم طرف خالی بزارم ؟ از کجا مطمئن بشم کدی که گرفتم درسته ؟ :wacko:
شبا
در این لینک: http://cbi.ir/simplelist/6231.aspx مشخصات شناسه شبا رو توضیح داده و نحوه کنترل درستیش هم توش شرح داده می تونید بخونید.
اون شماره حساب فرمتش چه جوری هست همون جوری داخل کادر مربوطه بنویس شباشو تحویل بگیر ضمنا شماره شبا 24 رقمی هست
دوستان عزیزم، سلام
شماره حسابی 16 رقمی از بانک گردشگری دارم، می خوام شماره شبای اونو دربیارم، در سایت خود بانک گردشگری ظاهرا تعداد ارقام شماره حساب کم هست.
آیا باید به اولش صفر اضافه کنم؟
ممنون
شماره حساب روی دفترچه، هر بخشی که با خط تیره جدا شده به ترتیت در خانه ها وارد کن
سقف انتقال کارت به کارت از اینترنت بانک ۳ میلیون تومن هست و قابل افزایش نیست.سلام
من اینترنت بانک سامان دارم.حالا میخواستم بدونم در روز تا چقدر میتونم انتقال بدم؟(مثلا از سامان به بانک دیگه..مثل دی یا صادرات یا ملی یا...)
هم کارت به کارت و هم ساتنا ؟
اینها حد خاصی دارند؟چه طور میشه افزایش داد؟
ممنونم
اختتتامیه سومین کنگره ملی بانکها و بانکداری الکترونیکسومین کنگره ملی بانکها و بانکداری الکترونیک برگزار میشود
مگه میشه؟
وصول چک از طریق موبایل
دولت انگلیس اعلام کرد برای دریافت چک میتوان با موبایل از آن عکس گرفت و از طریق سیستم بانکی پول را دریافت کرد.
در حال حاضر در انگلیس امکان وصول آنی چک وجود ندارد و مشتریان برای پرداخت و وصول چک خود باید ابتدا برگه چک را به بانک تحویل داده و پس از انتظار 2 الی 6 روز امکان دریافت پول برای آنها وجود دارد.
خير تو سيستم پايا فقط شماره شبا چك ميشهسلام مجدد دوستان عزیز
من یه شماره حساب گردشگری از یه بنده خدایی دارم، می خوام براش حواله پایا بزنم. تو چندتا بانک که قبلا کارکردم باهشون (مثل ملی)، وقتی شماره حساب میدادی، علاوه بر شماره شبا، نام صاحب حساب رو هم میداد که این خیلی خوب بود چون آدم مطمئن میشد که شماره ها درسته و تا الان هم مشکلی نداشتم.
اما گردشگری فقط شماره شبا میده و نام صاحب حساب رو نمی ده که آدم مطمئن بشه.
حالا سوالم اینه که من شماره حساب رو طبق همون چیزی که اون بنده خدا بهم گفت، (اینکه تو هر کادر چند رقم باشه) تو سایت بانک گردشگری زدم و شماره شبای اونو بهم داد.
می خوام ببینم که اگر من اسم اون بنده خدا و شماره شبایی که بانک بهم داد رو تو سیستم اینترنت بانک ملت به عنوان حواله پایا بزنم، امکان داره اشتباه بشه و پول بره تو یه حساب دیگه؟
به عبارت دیگه، آیا موقع حواله پایا، حتما نام صاحب حساب هم چک میشه؟ و اگر نام صاحب حساب با شماره شبا مطابقت نداشته باشه، حواله انجام میشه یا نه؟
ممنون