• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
هوو

کارگردان: عليرضا داوودنژاد
تهيه كننده: عليرضا داوودنژاد
نويسنده : عليرضا داوودنژاد
مدير فيلمبرداري: مجتبي رحيمي
مدير توليد : جواد شفق
صداگذار : پرويز آبنار
تدوين : مصطفي خرقه پوش
طراح صحنه و لباس: شيرين شازده احمدي
عکس : هادي شفق , حيدر رضايي
چهره پرداز : نگين ريحاني
صدابردار: امين ميرشكاري
موسيقي: بهمن سپهري شكيب , شهريار مسرور
تاريخ اکران : 1384

بازيگران : رضا عطاران ،علي صادقي ، مريم كاوياني ،سپيده اعطايي ، رضا داوودنژاد ،احترام السادات حبيبيان،رعنا آزادي فر ، محمدرضا داوودنژاد، ثمين وزيريان

خلاصه داستان:
ماجراي فيلم بر اساس روابط هووها با همديگر بنا شده است.

يادداشت: « هوو » پس از سه فيلم ارزان و خانوداگي « مصائب شيرين » (1377)، « بهشت از آن تو » (1379)، « بچه هاي بد » (1380) و فيلم هاي « ملاقات با طوطي » (1382) و « هشت پا » (1383) (كه بازگشتي بود به سينماي حرفه اي) بار ديگر بازگشت داودنژاد به سينماي ارزان است. با اين تفاوت كه داودنژاد علاوه بر خانواده اش به سراغ كمدين هاي محبوب تلويزيون ( رضا عطاران و علي صادقي) نيز رفته است. « هوو » پانزدهمين ساخته عليرضا داودنژاد طي سي سال فيلمسازي است.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بر باد رفته

کارگردان و نويسنده : صدرا عبداللهي
تهيه كنندگان: صدرا عبداللهي
مدير فيلمبرداري: فرج حيدري
صدابردار: پرويز آبنار
صداگذار : ايرج شهرزادي
تدوين : بهرام دهقان
طراح صحنه و لباس: محسن شاه ابراهيمي
عکس : اكبر اصفهاني
چهره پرداز : عبدالله اسكندري
موسيقي: بهرام سعيدي

بازيگران : نيكي كريمي ، محمدرضا فروتن ...

خلاصه داستان:
قصه ي فيلم روايت آدم هاي از دست رفته است، زن و مردي كه در عرصه هاي سياسي و اجتماعي عشق ورزي را فراموش كرده اند و به خاطر جاه طلبي هايشان همه چيز را قرباني يك چيز كرده اند و اين بازي به نوبت تكرار مي شود....

يادداشت :
بر باد رفته كه قبل از اين پيش از آنكه بگويم خداحافظ نام داشت، اولين فيلم بلند سينمايي صدرا عبداللهي است. اين كارگردان خارج از ايران در رشته سينما تحصيل كرده و سابقه تجربه ساخت فيلمهاي مستند و تلويزيوني را نيز دارد. - پخش اين فيلم را هدايت فيلم بر عهده دارد. - بر باد رفته بعد از فيلم دوزن دومين تجربه مشترك محمدرضا فروتن و نيكي كريمي است.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
غروب شد بيا

کارگردان: انسيه شاه حسيني
تهيه كننده: مسعود جعفري جوزاني
نويسنده : انسيه شاه حسيني
مدير فيلمبرداري: محمد احمدي
مدير توليد : حسين لبافي
صداگذار : محسن روشن
تدوين : كاوه ايماني
طراح صحنه و لباس: داريوش پيرو
عکس : امير عابدي
چهره پرداز : عبدالله اسكندري
صدابردار: ساسان باقرپور، بهمن حيدري، بابك اخوان
موسيقي: محمدرضا عليقلي

بازيگران : لادن مستوفي، بيژن امكانيان، فرهاد اصلاني، فرهاد قائميان، عليرضا اوسيوند

خلاصه داستان:
غروب شد بيا قصه ي زندگي ساحل نشيناني است كه به سادگي در زير بار مشكلات روزگار شانه تسليم خم نمي كنند و در بازار داد و ستدشان سكه تمام عيار رفاقت، همچنان رونق ديرينه دارد، تا آنجا كه در آن مبارك دم حادثه، در مصاف نابرابر مهر و كين، به اقتضاي غيرت جناب عشق، شير، بلاگردان آهو مي شود و مرد تنها با برگ برنده اش مي بازد....

يادداشت: انسيه شاه حسينی فعاليت حرفهای خود با ساخت فيلم های کوتاه و مستند آغاز کرد. فيلم مستند « بچه های بلوچ » وی، برنده جايزه اول فيلم های اجتماعی آبادان شده است. همچنين اين فيلم درچند شبکه خارجی به نمايش درآمده است

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
زير درخت هلو

کارگردان: ايرج طهماسب
تهيه كنندگان: حميد مدرسي ، مجيد مدرسي
نويسندگان : ايرج طهماسب ، حميد جبلي
مدير فيلمبرداري: عزيز ساعتي
مدير توليد :حميد مدرسي
چهره پرداز : مهرداد ميركياني
عکاس : ميترا محاسني
آهنگساز : محمدرضا عليقلي
تدوين : هايده صفي ياري

بازيگران :
حميد جبلي ، فاطمه معتمدآريا ، ايرج طهماسب ، شهره لرستاني ، آتش تقي پور، پوراندخت مهيمن ، علي اصغر شهبازي

خلاصه داستان: داستان فيلم در يك خانواده مي گذرد، در بين افراد يك خانواده بزرگ، شخصيتي وجود دارد كه از هلو بدش مي آيد، هيچ كس حق ندارد نامي از هلو بر زبان بياورد، ماجرا از زماني آغاز مي شو كه در بين ميوه ها يك هلو وجود دارد، اين شروع يك دعواي خانوادگي است....

يادداشت: اين فيلم پس از « كلاه قرمزي و سروناز » (1381) جديدترين ساخته ايرج طهماسب در مقام كارگردان و با همان گروه هميشه (فاطمه معتمدآريا و حميد جبلي) است.

reza.mehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پر فروش ترین فیلم ایران با 1میلیارد فروش (فقط در تهران) آتش بس است البته این مقدار فروش در 3-2 ماه بدست آمد در حالی که مارمولک در عرض 3 هفته 900 میلیون فروخت
قبول دارین آتش بس ارزش این همه فروش رو نداشت؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ایران هم مثل بقیه کشورهای جهان هست...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
من این نظرات را دارم:

اولا که من نگاه فمینیستی میلانی را دوست ندارم. خیلی تند میره.
ثانیا که فروش این فیلم بخاطر چهره افشار و گلزار هستش و نه چیز دیگه. (متاسفانه) این دو بیشتر مدل هستند تا بازیگر!
ثالثا : من هنوز عقیده دارم که این فیلم Mr.& Ms. Smith ایرانی هست. این شباهت هم در جذب تماشاگر خیلی موثر بوده.
رابعا: زمان اکران و تبلیغات بسیار مناسب بوده.
خامسا: به نظر نمیاد همچین فیلمی یه اثر هنری و ماندگار باشه.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
به نقل از amin-asemi :
من این نظرات را دارم:

اولا که من نگاه فمینیستی میلانی را دوست ندارم. خیلی تند میره.
ثانیا که فروش این فیلم بخاطر چهره افشار و گلزار هستش و نه چیز دیگه. (متاسفانه) این دو بیشتر مدل هستند تا بازیگر!
ثالثا : من هنوز عقیده دارم که این فیلم Mr.& Ms. Smith ایرانی هست. این شباهت هم در جذب تماشاگر خیلی موثر بوده.
رابعا: زمان اکران و تبلیغات بسیار مناسب بوده.
خامسا: به نظر نمیاد همچین فیلمی یه اثر هنری و ماندگار باشه.

كاملا" موافقم.
نگاه تند خانم ميلاني به مردها در اين فيلم به شدت توي ذوق ميزنه.تمام مردهاي فيلم ايراد دارند.پدر يوسف معلوله , دوست يوسف معتاد و بدبينه , پدر سايه اصلا" حضوز نداره و اگر هم هست حرفي نميزنه و در آخر هم مرد دو جنسه.فقط زنهاي فيلم كامل و باهوشند و حتي كاركرد مادر يوسف در حد همان يك سوزن به خود خانم ميلاني نمايش داده ميشه.دوست سايه هم اصلا" نكته منفي نداره.
تنها مرد كامل فيلم دكتر روانشناسه كه خوب بايد عيب نداشته باشه تا بتونه يوسف رو سر عفل بياره. جالبه برنامه ده روزه دكتر رو يوسف انجام ميده و سايه فقط در دو نما جلوي لپ تاپ قيافه فكورانه ميگيره.
فيلم به شدت سطحيه و انگار يك كارگردان تازه كار ساخته. يكساعت اول فيلم كه سايه داره با دكتر حرف ميزنه و يوسف هم داره دنبالش ميگرده هيچ خبري از يوسف نيست. چون هيچ دورنمايي از ساختمان نديديم نمي دونيم چرا يكساعت اول فيلم يوسف در مطب پيداش نميشه و مگه اين ساختمان چند طبقه است كه اينقدر حضور يوسف طول ميكشه.در مورد شخصيت سايه هيچ چيز نمي دانيم اما راجع به يوسف اطلاعات كاملي به دست مي آوريم.
از سطحي انگاريهاي ديگرفيلم ميشه به تبليغات به شدت تو ذوق زن فيلم اشاره كرد.كارگردانهاي بزرگ تبليغات در فيلم رو طوري ارائه مي دهند كه اصلا" تو چشم نمياد.
در مورد بازيها با توجه به بازيهاي قبلي گلزار به غير از فيلم بوتيك به نظرم يك گام به جلو برداشته اما مهناز افشار هنوز همون افه هاي مانكني رو مياد.
نمي دونم چرا از فيلمهاي خانم ميلاني اينقدر حمايت ميشه حتي فيلم بي ارزشي مثل نيمه پنهان فقط به لطف جوسازي روزنامه ها در مورد دستگيري خانم ميلاني فروش كرد و بعد هم كه علت دستگيريش اعلام شد اصلا" مورد خاصي نبود.جالبه كه هيچ كدام از فيلمهاي اين خانم در گذر زمان ارزش خاصي پيدا نكردند و همه تاريخ مصرف دارند.حتي فيلم دوزن كه شايد تا حدي قابل تحمل ترين فيلم ايشونه الان اصلا" تازگي نداره.
نمي دونم شما هم متوجه شديد يا نه كه در اغلب صحنه هاي فيلم در سالن سينما بيشتر صداي خنده خانمها به خاطر حركات جسورانه سايه اتفاق مي افتاد و فقط چند صحنه معدود تمام جمعيت خنديدند.
بهر حال واقعا" ارزش اين همه فروش رو نداشت. ولي خوب ما ايرانيانيها هم مثل ساير مردم دنيا غير قابل پيش بيني هستيم.

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نکته ای که دقت نکرده اید:

فیلم پرفروش را در همه کشورهای جهان , 12 تا 15 درصد جمعیت می بینند

در حالی که آتش بس را فقط 1.5 درصد مردم ایران دیدند.

:lol:

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
به نقل از easter :

درسته پرفروش بودن دليل بر تعداد زباد تماشاگران نيست. فكر مي كنم تا اكران مارمولك هنوز فيلم اجاره نشينها ركورد بيشترين تماشاگر راداشت.اگه بخواهيد با قيمت تورم حساب كنيد پرفروشترين فيلم ايراني فكر مي كنم در امتداد شب باشه. البته اين مطلب رو يكي دوسال پيش يكي از روزنامه ها نوشته بود.ضمنا" نكته اي كه يادم رفته بود بگم اين بود كه اكران آتش بس رو اينقدر طولش دادند تا شامل افزايش بهاي بليط سينما هم بشه.اين هم يكي از همون حمايتهاي بي دليله.

Shahnaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاملا موافقم. ارزش اينهمه فروش را نداشت.

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
کسی سایتی میشناسه که این فیلم رو گذاشته باشه آنلاین برای دانلود؟

a_homaie

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من آتش بس یکی از بدترین فیلمهایی است که من تا کنون دیده ام.
من هر چه فکر می کنم فرق تهمینه میلانی را با فیلم سازانی از قبیل سعید مطلبی و ایرج قادری نمی فهمم.(به غیر از اینکه این مرد هستند و اون یکی زن).
آنچه در این فیلم به عنوان طنز مطرح می شود شوخیهایی لوسی است که هر فردی در زندگی چند بار همه آنها را شنیده.(مثل شوخی لوس سر میز که افشار برنج خام و گوشت نپخته میارد سر میز تا قدر خانمها را بیشتر بدانیم)
من از تهمینه میلانی انتظار حتی فیلم متوسط هم ندارم اما به این بدی هم ...
فقط یک نکته خانم میلانی خیلی هم از خود متشکرند نه تنها افراد عقب مانده ای (لابد مانند ما) که از فیلم بدشان می آید ایشان را خوشحال می کند بلکه ایشان معتقدند از جامعه جلوترند و این را بعدها خواهید فهمید.(یکی هم نیست بهش بگه بابا اینو که تو نباید بگی.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از a_homaie :
به نظر من آتش بس یکی از بدترین فیلمهایی است که من تا کنون دیده ام.
من هر چه فکر می کنم فرق تهمینه میلانی را با فیلم سازانی از قبیل سعید مطلبی و ایرج قادری نمی فهمم.(به غیر از اینکه این مرد هستند و اون یکی زن).
آنچه در این فیلم به عنوان طنز مطرح می شود شوخیهایی لوسی است که هر فردی در زندگی چند بار همه آنها را شنیده.(مثل شوخی لوس سر میز که افشار برنج خام و گوشت نپخته میارد سر میز تا قدر خانمها را بیشتر بدانیم)
من از تهمینه میلانی انتظار حتی فیلم متوسط هم ندارم اما به این بدی هم ...
فقط یک نکته خانم میلانی خیلی هم از خود متشکرند نه تنها افراد عقب مانده ای (لابد مانند ما) که از فیلم بدشان می آید ایشان را خوشحال می کند بلکه ایشان معتقدند از جامعه جلوترند و این را بعدها خواهید فهمید.(یکی هم نیست بهش بگه بابا اینو که تو نباید بگی.
بی خیال ...
شما به فیلم هالیوودی ؛ تجاری ؛ بلاک باستر اعتقاد داری ؟!
اگر اعتقاد داشته باشی موضوع حل میشه !

a_homaie

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
بی خیال ...
شما به فیلم هالیوودی ؛ تجاری ؛ بلاک باستر اعتقاد داری ؟!
اگر اعتقاد داشته باشی موضوع حل میشه !

آره به شرطی که خداتا ادعا نداشته باشند.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از easter :

چیه ایران شبیه بقیه دنیاست که باشن!فروش فیلماش باشن!;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بعد عمري رفتم سينما ... فيلم زن ها فرشته اند

براي 1.5 سرگرم شدن بد نبود و انصافا چند تا صحنه خنده دار هم داشت، ولي از نظر كيفي خيلي پائين بود. بازي ها نسبتا ضعيف (امين حيايي مثل هميشه خوب بود، ولي مهتاب كرامتي ... آخ آخ ...
nosebleed[1].gif
)، داستان فمنيستي كليشه اي ... مشخص بود كه 4 تا هنرپيشه پولساز رو جمع كرده بودن كه گيشه رو فتح كنن. اين وسط فيلم نامه درست و حسابي كيلوئي چند؟!
annoyed.gif

كلا يكي دو ساله سطح كيفي سينماي ايران خيلي خيلي افت كرده ... حالا نمي دونم دليلش مسائل اقتصادي و اجتماعي و ... باشه يا نه ... آدم ديگه اصلا رغبت نمي كنه بره سينما
thumbsdown.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بعد عمري رفتم سينما ... فيلم زن ها فرشته اند

براي 1.5 سرگرم شدن بد نبود و انصافا چند تا صحنه خنده دار هم داشت، ولي از نظر كيفي خيلي پائين بود. بازي ها نسبتا ضعيف (امين حيايي مثل هميشه خوب بود، ولي مهتاب كرامتي ... آخ آخ ...
nosebleed[1].gif
)، داستان فمنيستي كليشه اي ... مشخص بود كه 4 تا هنرپيشه پولساز رو جمع كرده بودن كه گيشه رو فتح كنن. اين وسط فيلم نامه درست و حسابي كيلوئي چند؟!
annoyed.gif

كلا يكي دو ساله سطح كيفي سينماي ايران خيلي خيلي افت كرده ... حالا نمي دونم دليلش مسائل اقتصادي و اجتماعي و ... باشه يا نه ... آدم ديگه اصلا رغبت نمي كنه بره سينما
thumbsdown.gif

مهتاب کرامتی تو این فیلم واقعا بد بود ! . از اون گریه های مسخرش بگیر که در حد سریال های نود شبی هم نبود تا اون نیش خندهاش مثل آخر فیلم. ولی یه پیشنهاد برات دارم. برو حس پنهان رو ببین. من تو جشنواره دیده بودم. انصافا فیلمه خوبیه. مهتاب کرامتی هم خوب بود تو اون. کلا فیلم خوبی بود. سراغ تیغ زن هم اصلا نرو:D

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کاش این تاپیک همیشه آپدیت بمون, شانس بد- خیلی وقته نتونستم چیزی ببینم
حتی دایره زنگی رو هم نشد ( خیلی دلم میخواست )

ولي مهتاب كرامتي ... آخ آخ

یعنی انقدر بد بود (
hanghead.gif
)
یکی از هنرپیشه های محبوب من هست

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حس پنهان رو ببین. من تو جشنواره دیده بودم. انصافا فیلمه خوبیه. مهتاب کرامتی هم خوب بود تو اون. کلا فیلم خوبی بود. سراغ تیغ زن هم اصلا نرو:D

دقیقا موافقم :)

منم حس پنهان رو تو جشنواره دیدم و خیلی خوشم اومد، حرف نداشت مخصوصا " حامد بهداد "

تیغ زن هم که چی بگم بعد از فیلم " هوو " که تنها فیلمی بود که وسطش از سینما خارج شدم ! قسم خوردم که اگه فیلمی از داوودنژاد اسکار هم گرفت !! نرم ببینم !!

البته ذکر خیر تیغ زن خیلی بگوش رسیده !! نکته جالبش هم اینه که جناب داوود نژاد فرمودن این فیلم تحولی در سینمای ایرانه !!!!! :D

راست گفته خوب !! البته تو " مهمل بافی " ! ;)

بالا