• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

آقا يه وقت خداي نكرده هوس نكنيد بريد فيلم " 10 رقمي " ها ؟!!!!

از ما گفتن ! بسيا مهمل و آشغاله :hmm:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام

آقا يه وقت خداي نكرده هوس نكنيد بريد فيلم " 10 رقمي " ها ؟!!!!

از ما گفتن ! بسيا مهمل و آشغاله :hmm:

ایول !

تا الان کلی فروش کرده !!!

بالاخره جوان رضویان هم پولساز شده الان !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0291475.jpg

اكران «سه زن» در عيد فطر قطعي شد

خبرگزاري فارس: صابري گفت: اكران فيلم «سه زن» در گروه سينمايي عصر جديد براي عيد فطر قطعي شد.

سخنگوي شوراي صنفي نمايش در گفتگو با خبرنگار سينمايي فارس در مورد مصوبات امروز جلسه شورا گفت: طبق جلسه اين شورا از چهارشنبه اين هفته فيلم «هميشه پاي يك زن در ميان است» (كمال تبريزي) به جاي «تيغ زن» (عليرضا داودنژاد) در گروه سينمايي قدس و فيلم «فرزند خاك»(محمدعلي باشه آهنگر) به جاي فيلم «انعكاس»‌(رضا كريمي) در گروه سينمايي استقلال به نمايش درمي‌ايد.

وي افزود: همچنين فيلم «سه زن» (منيژه حكمت) به عنوان فيلم ويژه اكران عيد فطر در گروه سينمايي عصر جديد اكران مي شود.

بنا بر اين گزارش پيش از اين اكران فيلمهاي «آواز گنجشك‌ها» ساخته مجيد مجيدي در گروه سينمايي استقلال،‌ «كنعان» ساخته ماني حقيقي در گروه سينمايي آزادي، «نسكافه داغ داغ» ساخته علي قوي‌تن در گروه سينمايي قدس و «دعوت» ساخته ابراهيم حاتمي‌كيا در گروه سينمايي آفريقا به همراه دو فيلم «آتش سبز» و «پرونده هاوانا» در گروه سينماهاي آزاد قطعي شد.​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0474203.jpg

فردا؛ آغاز اكران «هميشه‌پاي يك زن...» در عيد مبعث

خبرگزاري فارس: از فردا اكران فيلم «هميشه‌پاي يك زن...» همزمان با عيد مبعث آغاز مي‌شود، ضمن اين كه شش سينما با فيلم «فرزند خاك» قرارداد امضا كرده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس، از فردا چهارشنبه (9 مرداد)‌ مصادف با عيد مبعث، قرار است دو فيلم جديد ايراني جايگزين فيلم‌هاي روي پرده شوند كه از اين بين نمايش «هميشه پاي يك زن در ميان است» قطعي شده، اما «احمد ميرعلايي» تهيه‌كننده «فرزند خاك» قصد دارد نمايش عمومي فيلمش را يك هفته به تعويق بياندازد تا هم تبليغات فيلم گسترده‌تر شود و هم سينماهاي ديگري به سينماهاي نمايش دهنده اين فيلم اضافه شود، گرچه بر اساس مصوبه شوراي صنفي نمايش،‌ نمايش اين فيلم بايد از فردا آغاز شود.

بنا بر اين گزارش،‌ از فردا اكران فيلم «هميشه پاي يك زن در ميان است» (كمال تبريزي) از فردا به جاي «تيغ زن» (عليرضا داودنژاد) در گروه سينمايي قدس آغاز خواهد شد.

به گزارش فارس، «هميشه پاي يك زن در ميان است» از فردا در 18 سينماي تهران و 23 سينماي شهرستان‌ها، اكران خواهد شد.

در تهران، فيلم‌هاي قدس، صحرا، ماندانا، اريكه ايرانيان، پيروزي، شهرهنر، بهمن، شاهد، عصرجديد2، پارس، ملت، جوان، كارون، پايتخت، مركزي، تهران، زندگي و جمهوري فيلم «كمال تبريزي» را نمايش مي‌دهد و شهرهاي مشهد، اصفهان،‌شيراز، تبريزي، اهواز،‌همدان، رشت، قزوين، اراك، يزد، قم، بوشهر، اردبيل، بندعباس، اروميه، كاشان، خرم آباد، ساري، چالوس، آمل، بابلسر، اسلامشهر، كرج و شهرك انديشه نيز اين فيلم را اكران مي‌كنند.

از هفته سوم اكران «هميشه پاي يك زن در ميان است»‌ با سينماهاي بيشتري ادامه مي‌يابد.

حبيب رضائي، گلشيفته فراهاني، مهران مديري، رضا كيانيان،آهو خردمند، اسماعيل خلج، حسن معجوني، صبا كمالي،حبيب‌الله حداد، سياوش چراغي‌پور، شبنم مقدمي، مژگان جودي و هنگامه صالحي بازيگران اين فيلم هستند.

در خلاصه داستان اين فيلم آمده: «به يك خيابان پر از ترافيك دقت كنيد به اكثر قهر و دعواي همسايه‌ها، هم محله‌اي‌ها و خانواده‌ها توجه كنيد. حتي دعواي هابيل و قابيل را دوباره مرور كنيد. هميشه پاي يك زن در ميان است.»
«هميشه پاي يك زن در ميان است» را محسن علي‌اكبري تهيه‌كرده و داريوش بابائيان كه يكي از سرمايه‌گذاران فيلم است آن را در شكوفافيلم پخش مي‌كند.

نمايش فيلم «فرزند خاك» نيز در از فردا يا هفته آينده گروه سينمايي استقلال آغاز مي‌شود.

پخش‌كننده اين فيلم (سازمان توسعه سينمايي سوره) تاكنون با 6 سينماي استقلال، فرهنگ، بهمن، ايران، شاهد و سپيده قرارداد بسته است.

فيلم سينمايي «فرزند خاك» ساخته محمدعلي باشه‌آهنگر در حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي توليد شده است.

اين فيلم تاكنون جوايز فراواني از جمله تنها سيمرغ زرين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر ويژه بهترين فيلم از نگاه ملي، سه سيمرغ بلورين در بخش‌هاي مختلف داخلي و بين‌المللي جشنواره فيلم فجر و جايزه بهترين بازيگر و بهترين كارگردان جشن انجمن منتقدين و نويسندگان سينماي ايران را از آن خود كرده است، و با توجه به مضمون جذاب و بديع و ويژگيهاي داستاني و ساختاري پيش‌بيني مي‌شود با استقبالي چشمگير از سوي مخاطبين نيز روبرو شود.

«فرزند خاك»‌ بازگوكننده داستان زني است كه براي بازگرداندن جنازه همسر شهيدش كه در كردستان عراق مدفون شده، راهي اين ديار مي‌شود و در آنجا با اتفاقات جديدي روبرو مي‌شود.

محمدعلي آهنگر و محمدرضا گوهري، «سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه» و مهتاب نصيرپور،‌ «سيمرغ بلورين نقش دوم زن» بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر را به خاطر اين فيلم از آن خود كردند.
از بازيگران اين فيلم مي‌توان به: مهتاب نصيرپور، قاسم زارع، حميد ابراهيمي و حسين آهنگر اشاره كرد.

به گزارش فارس، نمايش فيلم حس پنهان(مصطفي‌رزاق كريمي) در گروه سينمايي آزادي ادامه مي‌يابد و از هفته‌هاي آينده فيلم پرچم‌هاي قلعه كاوه (محمد نوري‌زاد) جايگزين آن خواهد شد و نمايش فيلم 10رقمي(همايون اسعديان) نيز تا 30 مرداد در گروه سينمايي عصرجديد ادامه خواهد يافت و بعد از آن فيلم ريسمان باز (مهرشاد كارخاني) اكران خواهد شد. نمايش فيلم ديوار(محمدعلي طالبي) نيز در گروه سينمايي آفريقا تا عيد فطر و آغاز نمايش فيلم دعوت(ابراهيم حاتمي‌كيا) ادامه مي‌يابد.​

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
والا آخرين فيلمي كه ديدم حس پنهان بود
بازيها فوق العاده بود . مخصوصا حامد بهداد
كس ديگه اي نمي تونست اينقدر خوب اون نقش رو در بياره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
همیشه پای یک زن در میان است هم روئیت شد ! :cool:

خیلی باحال نبود ..... معمولی بود و البته ...... کمی خسته کننده ! :f34r:

بازم البته کیانیان شاهکار بود ... :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0474203.jpg

«هميشه پاي يك زن...» و فروش 61 ميليوني در دو روز

خبرگزاري فارس: فيلم «هميشه پاي يك زن درميان است» ساخته «كمال تبريزي» در دو روز نخست نمايش عمومي، 160 ميليون تومان در تهران و شهرستان‌ها فروخته است كه در اين بين فروش 61 ميليوني فيلم در 18 سينماي تهران قابل تأمل است.

«داريوش بابائيان» پخش‌كننده فيلم «هميشه پاي يك زن در ميان است»‌ در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس اظهار داشت:‌اين فيلم در دو روز نخست نمايش عمومي خود حدود 61 ميليون تومان فروش داشته است.

وي تصريح كرد: اين فيلم در دو روز چهارشنبه و پنجشنبه به ترتيب 26 ميليون و 35 ميليون تومان در 18 سينما فروخته كه در مقايسه با فروش فيلم‌ها در ماه‌هاي اخير، دستيابي اين رقم براي دو روز نخست نمايش اين فيلم جالب توجه است ضمن اين كه به نظرم فيلم آقاي تبريزي اين پتانسيل را دارد كه امروز (جمعه) بتواند در سومين روز نمايش به 100 ميليون تومان برسد.

بابائيان همچنين گفت: فيلم «هميشه پاي يك زن در ميان است» اكران خود را در شهرهاي مشهد، اصفهان،‌شيراز، تبريز، اهواز،‌همدان، رشت، قزوين، اراك، يزد، قم، بوشهر، اردبيل، بندرعباس، اروميه، كاشان، خرم آباد، ساري، چالوس، آمل، بابلسر، اسلامشهر، كرج و شهرك انديشه آغاز كرده و در اين اكران گسترده حدود 100 ميليون تومان فروش داشته است، ضمن اين كه از يكشنبه تعداد ديگري از سالن‌هاي شهرستان‌ها اين فيلم را نمايش خواهند داد.​

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
همیشه پای یک زن در میان است هم روئیت شد ! :cool:

خیلی باحال نبود ..... معمولی بود و البته ...... کمی خسته کننده ! :f34r:

بازم البته کیانیان شاهکار بود ... :happy:

خب من این فیلم رو تو جشنواره دیدم!
البته اونجا هم سانسور شده بود!
اما نسخه ای که الان روی پرده هست نسبت به همون نسخه هم چندتا سانسوری داره (که یکیش نکته ای بود که تو جشنواره سالن رو ترکوند)
به هر حال فیلم شاهکاری نیست اما تو فیلمهای امسال فیلم قابل تحملتری هست

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب من این فیلم رو تو جشنواره دیدم!
البته اونجا هم سانسور شده بود!
اما نسخه ای که الان روی پرده هست نسبت به همون نسخه هم چندتا سانسوری داره (که یکیش نکته ای بود که تو جشنواره سالن رو ترکوند)
به هر حال فیلم شاهکاری نیست اما تو فیلمهای امسال فیلم قابل تحملتری هست

میشه اون صحنه سانسوری رو بگید چی بوده ؟ :)

( به نظرم " حس پنهان " قوی ترین فیلم بوده امسال )

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
میشه اون صحنه سانسوری رو بگید چی بوده ؟ :)

( به نظرم " حس پنهان " قوی ترین فیلم بوده امسال )

من اتفاقآ حس پنهان هم تو جشنواره دیدم.
اصلآ خوشم نیومد
حامد بهداد شاید تنها نقطه قوت فیلم بود
که بهداد هم کمی تو تکرار افتاده!
نقشهای عصبی با مشکلات روحی و روانی داره با اسمش همراه میشه.

سانسوری همیشه پای یک زن در میان هست

خب من دوتا صحنه یادم میاد که تو نسخه ای که من تو سینما دیدم اخیرآ حذف شده بود
چند دیالوگ از جایی که میرن کلانتری و افسر نگهبان با اون خانوم صحبت میکنه حذف شده بود

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
همیشه پای یک زن در میان است را من در جشنواره ندیدم الان هم باید برم ببینم ولی دیوار و کنعان را دیدم
فیلم های خوبی هستند ولی من از کنعان بیشتر خوشم اومد یعنی فیلم هست که از دیدنش پشیمون نمیشید برای من که اینطور بود و به نظر من از دیوار خیلی بهتر بود
و فکر کنم فیلم خاک آشنا از قبادی هم فیلم خوبی باشه ولی تو جشنواره اکران نشد کسی می دونه تو سینما هم اکران میشه یا نه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
همیشه پای یک زن در میان است را من در جشنواره ندیدم الان هم باید برم ببینم ولی دیوار و کنعان را دیدم
فیلم های خوبی هستند ولی من از کنعان بیشتر خوشم اومد یعنی فیلم هست که از دیدنش پشیمون نمیشید برای من که اینطور بود و به نظر من از دیوار خیلی بهتر بود

کنعان واقعا خوب بود. من هم تو جشنواره دیدم کلی حال کردم. همیشه پای ... هم من دیدم تو همون جشنواره. گرچه کمی نا امید شدم (خب توقع خیلی بالا بود) ولی جزو فیلمهای خوب بود. من ازش بدم نیومد. در ضمن اون فیلم 5 تا صحنش ظاهرا سانسو شده. در ضمن من این فیلم رو از حس پنهان بیشتر دوست دارم. البته بهترین فیلمی که من جشنواره دیدم همون کنعان بود. فقط دیوار رو ندیدم که باید برم ببینم حتما.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با حسام موافقم شاید با انتظار زیادی به پای همیشه پای یک .... نشستم ؟
البته وقتی فیلمی انقدر سانسور داشته باشه باید هم بی سر و ته به نظر بیاد ... :hmm:

خاک آشنا فکر کنم از امروز صبح به اکران در اومده

کنعان رو هم هنوز ندیدم مقصودم از بهترین ، بین اونهائی بود که اکران شده

هنوزم نظرم رو حس پنهانه :blush:

شخصیت پردازی قوی ، بازی قابل قبول حتی از مهتاب کرامتی ، حامد بهداد رو هم که دوستان اشاره داشتن و کنار اونها داستانی که عین سادگی تماشاگر رو هم همراه میکنه و واسش ابهام نمیذاره

از این نکته هم نباید گذشت که کار اول کارگردان بوده ( فکر کنم )

البته من ایراد رو به پایانش میگیرم .... شاید اگه تو همون بیابون تموم میشد بهتر بود شاید نمیخواست تماشاچی خیلی پکر شه ! ولی اونجوری کمی عادلانه تر بود

دیوار رو هم نمیدونم آخر برم .. یا که نرم !! بعضی میگن خوبه بعضی بد ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با حسام موافقم شاید با انتظار زیادی به پای همیشه پای یک .... نشستم ؟
خاک آشنا فکر کنم از امروز صبح به اکران در اومده

در مورد همیشه پای ... واقعا توقع همه بالا بود. همه با این همه بازیگرو سازندگان عالی و اون تیپ های جالب مهرام مدیری انتظار یک فیلم عالی رو داشتند، به خاطر همین کمی از فیلم نا امید شدیم. ولی اگه برای بار دوم ببینیش حتما نظرت کمی مثبت تر میشه.
این خاک آشنا هم ظاهرا آخره فیلمه. من تو جشنواره 90% فیلمها رو دیدم، ولی هر چه قدر سعی کردم دیدن این فیلم رو تو برنامم جا بدم نشد. شدیدا دوست دارم ببینمش، مخصوصا مهتاب نصیر پور که خیلی خوب بازی کرده ظاهرا.

ادیت.
پ.ن : کسی نمیدونه نسل جادویی کی اکران میشه ؟ . شدیدا دلم برای دیدن هدیه تهرانی رو پرده سینما تنگ شده :rolleyes:

Last edited:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
جدول فروش فیلم ها :

http://www.************/files/fjxcge6bq6f5kif8xh8m_thumb.jpg

همچنان 10 رقمی میفروشه....

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سربلند, خیلی دوست دارم ببینمش ولی هنوز فرصت نشده, به نظر میاد شکستی تجاری باشه, به هر حال ساختش هم ریسک بوده ...

Sarboland_p_306988.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سربلند, خیلی دوست دارم ببینمش ولی هنوز فرصت نشده, به نظر میاد شکستی تجاری باشه, به هر حال ساختش هم ریسک بوده ...

Sarboland_p_306988.jpg

منم خیلی دوست دارم ببینم این فیلم رو!
چه سینماهایی اکران میکنند؟!
و همینطور مینای شهر خاموش هم دوست دارم ببینم! اون رو هم اگر یکی بگه کدوم سینماها اکران میکنند خیلی ممنون میشم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
منم خیلی دوست دارم ببینم این فیلم رو!
چه سینماهایی اکران میکنند؟!
و همینطور مینای شهر خاموش هم دوست دارم ببینم! اون رو هم اگر یکی بگه کدوم سینماها اکران میکنند خیلی ممنون میشم

" اینجا " لیستشون هست

-
فرهنگ مدتیه Black Dahlia رو گذاشته

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
فرهنگ مدتیه Black Dahlia رو گذاشته
این فیلم الان مدتهاست که اکران هستش...چندوقت پیش هم تلویزیون داشت یه نقدی روی این فیلم میکرد و اگه درست ذهنم یاری کنه کارگردان همین فیلم بود میگفتن اصلا جایی در سینمای هالیوود از لحاظ اعتبار و این چیزها نداره و به نوعی یه کارگردان ترد شده هست و با اینکه کارهای خوبی داشته و فکر کنم گفت ضد آمریکایی یا یه همچین چیزی و حتی همین فیلم نامزد یه مورد اسکار شده نه کارگردانی( دقیق یادم نیست)

داستان فلم هم تا اونجایی که من اطلاع دارم واقعی هستش.. یه زن که میخواد بیاد به هالیوود ول به طرز بدی به قتل میرسه...

Sarboland_p_306988.jpg
میگم این فیلم هم خوب تبلیغی داشتا...به سبک قدیمی..تبلیغش من رو یاد خدا بیامرز فردین انداخت..بنظر میاد از اون فیلم های لوتی بازی و مشتی وار باشه..

Last edited:
بالا