::::> قرار نمايشگاه در اين تاپيك<::::
به نقل از nokhodi :احسان که فرصت سرخاروندن نداره وقتش تلف میشه اگه بخواد عکس شماری از علافان ابزارهای فارسی را ببیند.
چرا دوست دارید این وقت ارزشمندش را که می تونه در آن به کارهای صواب دار بپردازه، این جوری بگیرید؟
باز نقطه چين ديديبه نقل از buf :ولي اين سيا بازي توقيف و اينا خوب به مارمولك ساخت ها!
به نقل از mori_nokia_6230 :باز نقطه چين ديدي![]()
:wacko:
اوه اوه اوه ! حسین این چه امضائیه ؟؟؟؟؟؟به نقل از Sajjadi :جا داره كه همشونو مسخره كنن.
جالبه كه با چوب همديگه، همديگه رو ميزنن.
به نقل از Kako :اوه اوه اوه ! حسین این چه امضائیه ؟؟؟؟؟؟
کی گفته بود اینو شهید اهل قلم ؟؟؟؟
آوینی ! نه ؟
يه نمه !به نقل از Sajjadi :آره...چطور مگه؟ خفنه؟
پژمان جان كجايي بابايي ؟ نيستي ؟ بابا چقدر درس ميخوني ؟! ,به نقل از ei_baba_bi_khial :از اين ميتي روزگار ياد بگيرين همه عكساشونو سه سوت گذاشته بود همه ديدن...گدا!! بازي در نيارين!...قزويني نداريم تو فروم به خدا
من عكس ميخام يالا...يكي به مام بده عكسا رو
قربونت محسن جان . اون روز سینما هم کلاس داشتی ؟ " بنازم به این تواضع ! " یادته که ؟ کی میگفت ؟ لیلی با من است !به نقل از Sabzine :پژمان جان كجايي بابايي ؟ نيستي ؟ بابا چقدر درس ميخوني ؟! ,
از من ياد بگير همه كلاسامو جيم ميشم , صداي همه ديگه در اومده از غيبتهاي من! :happy: ( بد آموزي نشه ها ! )
قزويني هم داريم داداش من ! ( البته من جد در جد تهراني ام , خودمو نميگم )
طرف بياد خودشو معرفي كنه ! اگه كيف پول كسي افتاد زمين :blink: حواس بچه ها جمع باشه !
اين علي سفيداري رو ديدين جلو سينما چقده بچه ي آروم و مظلومي بود ؟ درست مث آقا هومن !
من هي گفتم گول اين چهره ي آروم رو نخورين !اين عكسمون بياد دستش ميخواد باج بگيره !!! اي نا قلا !
ديدين پيش بيني هاي " نوستر آداموس " محقق شد ؟!
اي روزگااااااااار غداااااااار !!!!!!!!!!! ( نه مهدي روزگار ها , دور و زمونه رو ميگم ! )
از اين ميتي روزگار ياد بگيرين همه عكساشونو سه سوت گذاشته بود همه ديدن...گدا!! بازي در نيارين!...قزويني نداريم تو فروم به خدا.![]()
كل تلويزيون به اين معني تندروي محسوب ميشه عزيز دل برادرجان !به نقل از rasoul03 :سلام
كسي طنز نقطه چين چند شب پيش رو ديد
اين مردك مهران مديري داره چه كار مي كنه از مجلس شروع كرده تا رسيده به سينما
تو اين قسمت اول مارمولك بعد مخملباف و بعد كل سينما رو برد زير سوال
راستي كسي نيست جلوي اين تند روي هارو بگيره