• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

براي آموزش دوره شبكه ، Cisco ، CCNA ، MCITP چه آموزشگاهي رو پيشنهاد ميكنيد ؟

themayhemman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
........جدیداً مثل سال گذشته مدعی شده که بهترین با برترین آموزشگاه آی تی و سیسکو و مایکروسافت در ایران است. خوب است که حد اقل شرکتی که کارش آموزش است حد اقل کمی صادق باشد. آموزش که قسمت کوچک است شما فقط به فیلم این خبر نگاهی بیاندازید متوجه می شوید این موضوع چقدر صحت دارد.
هم برگزار کنندگان و هم شرکتهایی نظیر این موسسه جای سوال دارند!!!!!

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
........جدیداً مثل سال گذشته مدعی شده که بهترین با برترین آموزشگاه آی تی و سیسکو و مایکروسافت در ایران است. خوب است که حد اقل شرکتی که کارش آموزش است حد اقل کمی صادق باشد. آموزش که قسمت کوچک است شما فقط به فیلم این خبر نگاهی بیاندازید متوجه می شوید این موضوع چقدر صحت دارد.
هم برگزار کنندگان و هم شرکتهایی نظیر این موسسه جای سوال دارند!!!!!

شما که اومدی کل فروم پر کردی برادر!
چه کاریه آخه اول برو سایتشون رو درست بخون بعد بیا شایعه پراکنی کن
این لینک خبر

tirdadrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مجتمع فنی تهران خوب یاد میده، اما خوب هزینش به نظرم بالاتر از بقیه آموزشگاهاست. دوستان فقط یادتون باشه هیچ وقت هزینه بالا دلیل بر بهتر بودن نیست!

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
ccna که کلاس نمیخواد.. کاری نداره... وقتی به تجهیزات احتیاج پیدا میکنین که واسه ccnp شروع کنین به بالا تر.... واسه سیسکو عصر شبکه خوبه و واسه mcitp جهاد دانشگاه شریف... اقلا برای من که خیلی خوب بود

mrischi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
rd2002rd عزیز من با بررسیهای بسیار به این نتیجه رسیدم که اگر قصد گذراندن دوره های MCITP و CCNA را دارند بیشتر به انتخاب استاد توجه کنند تا آموزشگاه چون من قبلا دوره NETWORK +را در سایبرتک گذراندم و اصلا راضی نبودم ولی الان که این دوره ها رو با استاد صمیمی دارم میگذرونم خیلی واقعا راضی هستم

arminCisco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[FONT=&quot] ممنون از پیشنهادت من هم با بررسیهای بسیار به همین نتیجه رسیدم و الان از شاگردهای استاد صمیمی هستم.[/FONT]

ehsan2020

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
4
من خودم مجتمع فنی میخونم کرج
واقعا تجهیزاتشون عالیه از جمله سیستم هاشون که همشون core i7 هستن
من تعریف شعبه سعادت آباد تهران خیلی شنیدم اگه میتونی بری حتما یه سری بزن داداش

mehran asadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها من توی سماتک چندتا کلاس رفتم که عالی بودن حالا اسم استاداشم میگم که خودتونم یه تحقیقی بکنین. از کسایی که الان سر کار میرن و مدیر IT یه جایین بپرسین کجا خوبه بهتر راهنمایی میکنن.
1- دوره Network+ با استاد علی بیزمارک:
بسیار دوره خوبی بود من فکر می کردم که چون رشتم کامپیوتره نمیخاد که این دوره رو برم و می تونم از بعدیش شروع کنم ولی خوب شد رفتم. استاد خیلی خوبیه، خیلی معلوماتش زیاده، خیلیم عملی کار میکنه که قشنگ مفاهیم برات جا بیفته. معمولا جاهای دیگه یه استاد سطح پایین میذارن برای Network+ ولی این آقای بیزمارک فوق العاده بود. تمرین میده و ازتون تحویل میگیره و خیلیم سخت گیره و مطمئن میشه که همه بچه ها کاملا موضوع رو گرفتن.
2- دوره MCITP با استاد داعی:
آقای داعی خیلی مسلطه یادمه روز اول یکی از بچه ها که چند سال تجربه داشت شروع کرد چند تا سوال خیلی پیشرفته پرسید. آقای داعی اول خیلی مسلط جوابشو داد بعدشم بهش گفت دوست عزیز میدونم که میخای منو امتحان کنی ببینی عملی بلدم یا نه ولی اینایی که پرسیدی سر جای خودش بهتون درس میدم. حتی سوالای سیسکویی یا VMWARE هم جواب میداد. فوق العاده مسلطه، ازون مدلام هست که جزوه میگه و خیلی منظم درس میده و از این شاخه به اون شاخه نمیره.
3- دوره CCNA هم با استاد بیزمارک:
به قدری خوب درس میده که آخر دوره دستت اینقدر سریع میشه توی command زدن که همکارات کف میکنن. در ضمن من بعد از این دوره خیلی راحت عیب یابی می کنم. یعنی تمام تجربشو تو این دوره منتقل می کنه به دانشجو.
4- دوره ISA و TMG با استاد داعی:
الان دارم میرم دورشو، بی نظیره
5- دوره CCNP هم با استاد دلجو:
آقای دلجو هم بسیار خوب درس میده و خیلی کمک می کنه که برای امتحانای بین المللی آماده شی.

استاد خوب هم باید تئوری خوب بلد باشه، هم باید تجربه عملی داشته باشه و هم اینکه معلمیش خوب باشه، ارائه مطلب بلد باشه. مثلا آقای اسلامی تو CCIE حرف اول رو میزنه اما تو مشاوره و کار عملی، تدریسش خیلی خوب نیست.
آموزش دوره های سیسکو (CCNA)، برگزاری دوره ISMS، برگزاری دوره ITIL و آموزش دوره های مایکروسافت MCITP و MCSE
وب سایت سماتک

artman13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من توی سماتک چندتا کلاس رفتم که عالی بودن حالا اسم استاداشم میگم که خودتونم یه تحقیقی بکنین. از کسایی که الان سر کار میرن و مدیر IT یه جایین بپرسین کجا خوبه بهتر راهنمایی میکنن.
1- دوره Network+ با استاد علی بیزمارک:
بسیار دوره خوبی بود من فکر می کردم که چون رشتم کامپیوتره نمیخاد که این دوره رو برم و می تونم از بعدیش شروع کنم ولی خوب شد رفتم. استاد خیلی خوبیه، خیلی معلوماتش زیاده، خیلیم عملی کار میکنه که قشنگ مفاهیم برات جا بیفته. معمولا جاهای دیگه یه استاد سطح پایین میذارن برای Network+ ولی این آقای بیزمارک فوق العاده بود. تمرین میده و ازتون تحویل میگیره و خیلیم سخت گیره و مطمئن میشه که همه بچه ها کاملا موضوع رو گرفتن.
2- دوره MCITP با استاد داعی:
آقای داعی خیلی مسلطه یادمه روز اول یکی از بچه ها که چند سال تجربه داشت شروع کرد چند تا سوال خیلی پیشرفته پرسید. آقای داعی اول خیلی مسلط جوابشو داد بعدشم بهش گفت دوست عزیز میدونم که میخای منو امتحان کنی ببینی عملی بلدم یا نه ولی اینایی که پرسیدی سر جای خودش بهتون درس میدم. حتی سوالای سیسکویی یا VMWARE هم جواب میداد. فوق العاده مسلطه، ازون مدلام هست که جزوه میگه و خیلی منظم درس میده و از این شاخه به اون شاخه نمیره.
3- دوره CCNA هم با استاد بیزمارک:
به قدری خوب درس میده که آخر دوره دستت اینقدر سریع میشه توی command زدن که همکارات کف میکنن. در ضمن من بعد از این دوره خیلی راحت عیب یابی می کنم. یعنی تمام تجربشو تو این دوره منتقل می کنه به دانشجو.
4- دوره ISA و TMG با استاد داعی:
الان دارم میرم دورشو، بی نظیره
5- دوره CCNP هم با استاد دلجو:
آقای دلجو هم بسیار خوب درس میده و خیلی کمک می کنه که برای امتحانای بین المللی آماده شی.

استاد خوب هم باید تئوری خوب بلد باشه، هم باید تجربه عملی داشته باشه و هم اینکه معلمیش خوب باشه، ارائه مطلب بلد باشه. مثلا آقای اسلامی تو CCIE حرف اول رو میزنه اما تو مشاوره و کار عملی، تدریسش خیلی خوب نیست.
آموزش دوره های سیسکو (CCNA)، برگزاری دوره ISMS، برگزاری دوره ITIL و آموزش دوره های مایکروسافت MCITP و MCSE
وب سایت سماتک
با همه استاد های سیسکو که گفتی کلاس داشتم به جز اسلامی استاد خوب واسه ccie کیه؟

سهر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

برای آموزش NETWORK+ , CCNA , CCNP کدوم یکی از آموزشگاه های زیر و اساتید رو پیشنهاد میکنید و یا خودتون در کدوم آموزش دیدید ؟ و نظرتون ؟
ممنون

سایبرتک cybertech-ir.com
نوین پارسیان novinparsian.ir
جهاد دانشگاهی
مجتمع فنی تهران
عصر شبکه ern-co.com
کهکشان kahkeshan.com
موسسه امیر چوپانی amirchoupani.com

دوستانی که در شیراز این دوره ها رو گذروندن آیا موسسه ای هست که واقعا از نظر تجهیزات و اساتید هم سطح تهران باشه ؟؟؟؟

مممنون

--------------------------------
من ۳ دوره CCNA,Route ,Pack CCSP را در کاریار ارقام گذروندم و بسیار هم راضی بودم و هستم .اینم بگم چون قبلش یک تجربه بد در یکی از اموزشگاههایی که نام برده شده داشتم (از نظر کیفیت آموزشی و استاد) ،این بار کلی بررسی کردم بین بقیه اموزشگاهها و در نهایت کاریار ارقام و انتخاب کردم و واقعا تجربه عالی بود هم استاداش عالی بودن هم لابراتوارش (INE) خیلی کامل بود . به نظرم اگه کیفیت آموزش برات مهم است کاریار ارقام بهترین اموزشگاه در زمینه سیسکو و شبکه است.
خیلی از دوره های رده بالای سیسکو رو فقط در کاریار ارقام می تونی بگذرونی بقیه اموزشگاهها فقط اسم این دوره ها رو دارن . واین به نظرم من مهم بود چون نشون می داد که چقدر توی این زمینه قوی و دارای تجهیزات فنی و با تجربه هست

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
تاپیک تقریبا زیر خاکی هست !
دوستان با تجربه بهترین استاد شبکه مایکروسافت و سیسکو کیه تو ایران ؟ چه موسسه ای خوبه ؟
ممنون

من درکل سایبرتک رو بهت پیشنهاد می کنم به چند دلیل. چون هم اساتید قوی و با دانشی داره و هم اینکه سر کلاس هاش با دیواس هم کار میکنی (واسه دوره های سیسکو میگم) باقی آموزشگاه ها معمولآ اکتفا می کنن به simulator ها ولی خب سایبرتک روتر و سویچ رو سر کلاس میاره واستون.
من تو سیکسو شاملو رو خیلی قبول دارم.

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان وضعیت درآمدش چه طوریه؟ میارزه آدم برا کلاساش هزینه کنه؟
نتیجه داره یا خیر؟

namiso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای یاد گیری شبکه و کلا دوره های microsoft و cisco حتما باید کتابهای مرجع را خوب مطالعه کنید و در ضمن آنهایی که می رن کلاس
. رشته تحصیلیشون کامپیوتر نیست ظاهر کامپیوتر را بلدن و از جزئیات بی اطلاع هستند تو این کلاسها هر کسی که از رشته اش فراری یا بیکاری گول تبلیغات این اموزشگاهها را می خوره و می ره ثبت نام می کنه بدون اینکه اطلاع داشته باشه شبکه فقط این کلاسها نیست یک پایه اساسی دانشگاهی می خواد
. متاسفانه خیلی از مدرسین این آموزشگاهها از رشته های دیگه هستند و اگه تو کلاسهاشون یک جلسه آزمایشی برید و در مورد 2 تا تکنولوژی جدید و یا یک سوال پایه ای بکونید توش می مونن و رزومه ای که ارائه میدهند مثلا راه اندازی شبکه یک وزارتخانه اما واقعا معلوم نیست منظور کدام وزارتخانه یا سازمان یا ؟؟؟؟؟ متاسفانه پایه همه اینها دروغین است و فقط راهی برای گول زدن خیلی از افرادی که فکر می کنند با این مدارک چه کارهای بزرگی می شه کرد اما آخرش هیچه .
فعلا این کلاسهای شبکه مد است نه چیز دیگه متاسفانه وضعیت خوبی هم ندارن چه مدرسات و چه سطح کلاسها تو رزومه چند تا از این اساتید برو این رشته ها را می بینی : مهندس معدن ، مهندس مکانیک ، مهندس برق قدرت و...... ؟؟؟؟ حالا ارتباط معدن با شبکه و مکانیک با شبکه و برق قدرت با شبکه چیه را نمی دونم ؟؟؟؟؟؟

اگه واقعا بخوای موفق باشید در شبکه باید اولا مهندس کامپیوتر باشید و دید مهندسی کامپیوتر را داشته باشید 2 با مطالعه کتابهای مرجع ئ استفاده از شبیه سازیها و در نهایت اجرای چند پروژه در کنار یک دوست یا آشنا در یک محل واقعی نه آموزشگاهی ، آنوقت می تونی بگی شبکه بلدم .

سعی کنید همیشه تو رشته خودتون موفق باشین و پا توی رشته های دیگه فقط حاکی از این شاخه به اون شاخه شدن است

Sina khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای یاد گیری شبکه و کلا دوره های microsoft و cisco حتما باید کتابهای مرجع را خوب مطالعه کنید و در ضمن آنهایی که می رن کلاس
. رشته تحصیلیشون کامپیوتر نیست ظاهر کامپیوتر را بلدن و از جزئیات بی اطلاع هستند تو این کلاسها هر کسی که از رشته اش فراری یا بیکاری گول تبلیغات این اموزشگاهها را می خوره و می ره ثبت نام می کنه بدون اینکه اطلاع داشته باشه شبکه فقط این کلاسها نیست یک پایه اساسی دانشگاهی می خواد
. متاسفانه خیلی از مدرسین این آموزشگاهها از رشته های دیگه هستند و اگه تو کلاسهاشون یک جلسه آزمایشی برید و در مورد 2 تا تکنولوژی جدید و یا یک سوال پایه ای بکونید توش می مونن و رزومه ای که ارائه میدهند مثلا راه اندازی شبکه یک وزارتخانه اما واقعا معلوم نیست منظور کدام وزارتخانه یا سازمان یا ؟؟؟؟؟ متاسفانه پایه همه اینها دروغین است و فقط راهی برای گول زدن خیلی از افرادی که فکر می کنند با این مدارک چه کارهای بزرگی می شه کرد اما آخرش هیچه .
فعلا این کلاسهای شبکه مد است نه چیز دیگه متاسفانه وضعیت خوبی هم ندارن چه مدرسات و چه سطح کلاسها تو رزومه چند تا از این اساتید برو این رشته ها را می بینی : مهندس معدن ، مهندس مکانیک ، مهندس برق قدرت و...... ؟؟؟؟ حالا ارتباط معدن با شبکه و مکانیک با شبکه و برق قدرت با شبکه چیه را نمی دونم ؟؟؟؟؟؟

اگه واقعا بخوای موفق باشید در شبکه باید اولا مهندس کامپیوتر باشید و دید مهندسی کامپیوتر را داشته باشید 2 با مطالعه کتابهای مرجع ئ استفاده از شبیه سازیها و در نهایت اجرای چند پروژه در کنار یک دوست یا آشنا در یک محل واقعی نه آموزشگاهی ، آنوقت می تونی بگی شبکه بلدم .

سعی کنید همیشه تو رشته خودتون موفق باشین و پا توی رشته های دیگه فقط حاکی از این شاخه به اون شاخه شدن است
ممنون دوست عزیز.
یعنی شسما میگی کلاس مفید نیست؟
مثلا من بشینم کتاب بخونم فول فول بسم، فردا چطور کار بگیرم و ثابت کنم ایبن کار بلدم؟
اونم تو جامعه مدرک گرای ما! البته میبدونیم تو کشورهای دیگه هم داشتن مدرک لازمه و بیخود نیست.

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان

میخواستم بدونم دوره های msce 2012 شعبه ابن سینا خوبه؟هزینه دوره 2 میلیون و خورده ای

و سوال مهم اینکه من قراره تا 2 ماه دیگه برم خدمت...میتونم مثلا 2 کورس این دوره رو برم و بقیشم بعد از اموزشی ادامه بدم؟

اصلا میشه 2 کورس رو طی کرد و مدرک گرفت از مجتمع فنی؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
برای شبکه مشهد جای معتبری هست؟؟؟؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

بالا