بچه ها من توی سماتک چندتا کلاس رفتم که عالی بودن حالا اسم استاداشم میگم که خودتونم یه تحقیقی بکنین. از کسایی که الان سر کار میرن و مدیر IT یه جایین بپرسین کجا خوبه بهتر راهنمایی میکنن.
1- دوره Network+ با استاد علی بیزمارک:
بسیار دوره خوبی بود من فکر می کردم که چون رشتم کامپیوتره نمیخاد که این دوره رو برم و می تونم از بعدیش شروع کنم ولی خوب شد رفتم. استاد خیلی خوبیه، خیلی معلوماتش زیاده، خیلیم عملی کار میکنه که قشنگ مفاهیم برات جا بیفته. معمولا جاهای دیگه یه استاد سطح پایین میذارن برای Network+ ولی این آقای بیزمارک فوق العاده بود. تمرین میده و ازتون تحویل میگیره و خیلیم سخت گیره و مطمئن میشه که همه بچه ها کاملا موضوع رو گرفتن.
2- دوره MCITP با استاد داعی:
آقای داعی خیلی مسلطه یادمه روز اول یکی از بچه ها که چند سال تجربه داشت شروع کرد چند تا سوال خیلی پیشرفته پرسید. آقای داعی اول خیلی مسلط جوابشو داد بعدشم بهش گفت دوست عزیز میدونم که میخای منو امتحان کنی ببینی عملی بلدم یا نه ولی اینایی که پرسیدی سر جای خودش بهتون درس میدم. حتی سوالای سیسکویی یا VMWARE هم جواب میداد. فوق العاده مسلطه، ازون مدلام هست که جزوه میگه و خیلی منظم درس میده و از این شاخه به اون شاخه نمیره.
3- دوره CCNA هم با استاد بیزمارک:
به قدری خوب درس میده که آخر دوره دستت اینقدر سریع میشه توی command زدن که همکارات کف میکنن. در ضمن من بعد از این دوره خیلی راحت عیب یابی می کنم. یعنی تمام تجربشو تو این دوره منتقل می کنه به دانشجو.
4- دوره ISA و TMG با استاد داعی:
الان دارم میرم دورشو، بی نظیره
5- دوره CCNP هم با استاد دلجو:
آقای دلجو هم بسیار خوب درس میده و خیلی کمک می کنه که برای امتحانای بین المللی آماده شی.
استاد خوب هم باید تئوری خوب بلد باشه، هم باید تجربه عملی داشته باشه و هم اینکه معلمیش خوب باشه، ارائه مطلب بلد باشه. مثلا آقای اسلامی تو CCIE حرف اول رو میزنه اما تو مشاوره و کار عملی، تدریسش خیلی خوب نیست.
آموزش دوره های سیسکو (CCNA)، برگزاری دوره ISMS، برگزاری دوره ITIL و آموزش دوره های مایکروسافت MCITP و MCSE
وب سایت سماتک