به نقل از shervinrv :يه جوري يه مونيتورينگ ولي با فرقهاي اساسي مهمترينش اينه که توي مونيتورينگ صاحب سايت درسته که داره فعاليت رو نشون مديه ولي فقط به فکر سود خودشه.
به نقل از navdl :خیلی فکر خوبیه دیوید جان
هر کمکی از من بر میاد میتونین رو من حساب کنین:thumbsup:
البته اینم بگما این فکر دیوید مال یکی دو هفته نیست الان یه 2 3 ماهی میشه دنبال این کاره من در جریان کاراش هستم .
به نقل از shervinrv :5 ديقه اي يکي ميسازم. اگه دوست داشتي بگو . بريمجدا بحث کنيم البته اگه مديران تاپيک اختصاصي بزارن که خيلي محشره
به نقل از david_sh :مرسي نويد جان اتفاقاً من روي تو خيلي حساب باز كردم چون مثل خيلي از بچه هاي ديگه واقعا بچه درست و پاكي هستي اين به من ثابت شده . البته من حدوداً هفت ماهه كه روي اين كار فكر كردم ولي باز هم بدون شما و بدون كمكتون مطمئنم هيچ كاري نميتونم بكنم ( گرچه اگر هم ميتونستم ابداً اين كار رو بدون شما نميكردم) و همونطور كه گفتم خوبيه اين كار اينه كه اگه حتي يه نفر درستكار نباشه كل گروه منحل خواهد شد . ولي در كل يه چيزي رو به همه ميگم اونم اينه كه ما هيچي از بقيه كشورها از نظر فكري و كار درست گروهي كم نداريم مطمئن باشيد گروه ما كاري ميكنه كه در دنيا صدا كنه .
warning: ********بچه هاي كه تازه وارد اين تاپيك ميشوند خواهش ميكنم مطالب اين تاپيك رو از ابتدا بخونند و از دادن نظر قبل از خوندن كل مطالب به شدت پرهيز كنند چون روند و روال كار رو از بين ميبرند ***********
به نقل از navdl :مرسی:blush:
100% موافقم مگه ما چیمون از بقیه کمه!!! انشاالله کارمون بگیره یه جوری بشه که همه بدون ما حتی نتونن اب بخورن چه برسه پول مردمو بخورن!!!