• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسي سايتهاي سود ده!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
يه چيزي ديويد جان.همه ما مي دونيم كه تا حالا هيچ سايت هايپ درست و حسابي وجود نداشته.يكي از اونا هم كه مثلا بهترين سايت هايپ بود همين گلدن استار بود كه بالاخره اسكم شد.حالا منظورم اينه كه ما كه مي دونيم همه اونا بالاخره يه روزي متقلب از آب در مي يان چه جوري مي خوايم گواهي نامه بهشون بديم؟

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Annapaquin :
يه چيزي ديويد جان.همه ما مي دونيم كه تا حالا هيچ سايت هايپ درست و حسابي وجود نداشته.يكي از اونا هم كه مثلا بهترين سايت هايپ بود همين گلدن استار بود كه بالاخره اسكم شد.حالا منظورم اينه كه ما كه مي دونيم همه اونا بالاخره يه روزي متقلب از آب در مي يان چه جوري مي خوايم گواهي نامه بهشون بديم؟

وحيد جان متأسفانه شما مطالب رو از اول نخوندي وگرنه جواب شما توي همين گفتگوهاي قبلي هست ولي در كل گواهينامه اي كه ما ارائه ميكنيم مثل گواهينامه هايي نيست كه سايتهاي مونيتورينگ به هايپها ميدند(اصلاً اونا گواهينامه نيستند) البته بهتره در اينجا موضوع رو بيشتر از اين باز نكنم و اجازه بديد مباحث در يك تاپيك خصوصي ادامه پيدا كنه ولي باز هم من خواهش ميكنم قبل از خواندن مطالب گذشته نظر نديد --- ممنون.

------------------------------------------------------------------------------
warning: ********بچه هاي كه تازه وارد اين تاپيك ميشوند خواهش ميكنم مطالب اين تاپيك رو از ابتدا بخونند و از دادن نظر قبل از خوندن كل مطالب به شدت پرهيز كنند چون روند و روال كار رو از بين ميبرند ***********

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
در ضمن اينكار واقعاً سخته و دردسرهاي زيادي براي همه ما خواهد داشت ولي مطمئن باشيد هيچ كاري نيست كه از عهده ما انسانها بر نياد مخصوصاً ما "بچه هاي تالار كسب درآمد " در كل دوستان عزيز من و شما هيچي كمتر از آدماي بقيه كشورها نداريم تازه ما هوشمون از همشون بيشتره

------------------------------------------------------------------------------
warning: ********بچه هاي كه تازه وارد اين تاپيك ميشوند خواهش ميكنم مطالب اين تاپيك رو از ابتدا بخونند و از دادن نظر قبل از خوندن كل مطالب به شدت پرهيز كنند چون روند و روال كار رو از بين ميبرند ***********

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از david_sh :
اگه همه موافق باشند من ميگم اين كار رو در يك تاپيك خصوصي دنبال كنيم چون اينكار نياز به افراد صادق و سالم و پاك داره چون ماهيت كار ما همينه و اگه يكي از بچه ها خداي نكرده بخواد از راه ناسالم اقدامي رو انجام بده مطمئن باشيد علاوه بر اينكه خودش ميره زير آب بلكه بقيه بچه هاي گروه رو هم با خودش از بين ميبره پس من از مديران محترم تالار كسب درآمد خواهش ميكنم اگه امكان داره از صاحب پرشين تولز تقاضاي يك تاپيك مجزا و كاملاً خصوصي بكنند (البته با مديريت خودشان) و فقط بچه هايي رو اجازه بدند وارد اين تاپيك بشوند كه از فعاليت سالمي در طول عضو بودنشون در " تالار كسب درآمد " پرشين تولز برخوردار بودند. البته ببخشيد كه اين رو ميگم ولي همونطور كه ميدونيد افرادي افرادي هستند كه سود جو هستند و ممكنه باعث خراب شدن كار بشوند .
مي بخشيد مي تونيد بگيد مديران چطوري مي توانند افراد سالم تو بخش پيدا كنند؟:blink:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
وحيد جان متأسفانه شما مطالب رو از اول نخوندي وگرنه جواب شما توي همين گفتگوهاي قبلي هست ولي در كل گواهينامه اي كه ما ارائه ميكنيم مثل گواهينامه هايي نيست كه سايتهاي مونيتورينگ به هايپها ميدند(اصلاً اونا گواهينامه نيستند) البته بهتره در اينجا موضوع رو بيشتر از اين باز نكنم و اجازه بديد مباحث در يك تاپيك خصوصي ادامه پيدا كنه ولي باز هم من خواهش ميكنم قبل از خواندن مطالب گذشته نظر نديد --- ممنون.
مطالب قبلي رو خوندم ديويد جان.به خاطر شما يه بار ديگه هم مي خونم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ما که منتظريم ببينيم اين فکر بکر چيه

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mahiar0 :
مي بخشيد مي تونيد بگيد مديران چطوري مي توانند افراد سالم تو بخش پيدا كنند؟:blink:

متأسفانه دوستان توضيحات رو خوب نميخونن ولي دوست عزيز اگه خوب صحبتهاب من رو خونده باشيد گفتم افرادي كه فعاليتشون سالم بوده اين رو به خاطر اين گفتم مديران انتخاب كنند چون اونا بيشتر در جريان فعاليت بچه ها بودن .
به هر حال اميدوارم دوست عزيز و دوستان لطف بفرماييد مطالب رو خوب از ابتدا بخونند كه ديگه انشالله شاهد پستهاي اينشكلي نباشيم .;)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
فقط خواهش ميكنم در اينكار --- جدي ، جدي ، جدي باشيد اگر هم حوصله كارهاي سخت رو نداريد بيخيال اين كار بشيد چون متأسفانه اخلاق ما ايرانيها اينه كه از كار سخت فراري هستيم ويه اخلاق بد ديگه اي كه هممون داريم تا ميبينيم شكست ميخوريم ديگه از همه چي دلزده ميشيم ولي دوستان توي اين كار بايد قوي باشيد و عاشق كار باشيد وگرنه به بقيه بچه هاي گروه صدمه ميزنيد . اديسون براي اختراع برق 999 راه رو رفت ولي همش اشتباه بودند تا اينكه راه 1000 ام رو رفت و موفق شد و الان ميبينيم كه بشر مديون ايشان هستند . پس خواهش ميكنم اگر از روحيه ضعيفي برخورداريد وارد اين كار مشكل نشيد .

فقط مديران جواب بدهند ما شروع ميكنيم .

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
نميدونم اين مديراي محترم كجا هستند ؟!!!!!

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بابا شما الان به یک فروم خصوصی محتاجین بعد چجوری کسی که به یک فروم ناچیز محتاجه می خواد دنیا رو بترکونه .بعدشم کدوم کشوری زبون ما رو می فهمه که بیاد از مطالب ما استفاده کنه؟:blink: بعدشم کدوم سایت مانیتورینگی احتیاج به گواهی شما داره؟ اصلا یه کشور بگین که ایران قبول داشته باشه ؟ کوتاه بیاین اگه واقعا صادقین می خواین به بچه ها کمک کنین(تو این دوره زمونه که هیچ کس به هیچ کس کمک نمی کنه) تو همین تاپیک که تا حالا بسته نشده بگین فلان سایت 2 سال کار می کنه خوبه به این دلیل این دلیل ...
در ضمن تو این سایت های هایپ رفرال گیری که مهم نیست انقدر گندش کردید که هر کی رفرال گیری می کنه ادم بدی ممکنه 50 درصد بد باشه 50 درصد خوب.مطالب کامل خوندم دیوید جان
نمی خوام کارت خراب کنم منم خیلی موافق کارت هستم چون 99 درصد این هایپ ها چه اونا که مدیراشون جواب می دن چه نه کلاه بردارن امید وارم موفق بشین منم کار هاتون دنبال می کنم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fifty_okay :
بابا شما الان به یک فروم خصوصی محتاجین بعد چجوری کسی که به یک فروم ناچیز محتاجه می خواد دنیا رو بترکونه .بعدشم کدوم کشوری زبون ما رو می فهمه که بیاد از مطالب ما استفاده کنه؟:blink: بعدشم کدوم سایت مانیتورینگی احتیاج به گواهی شما داره؟ اصلا یه کشور بگین که ایران قبول داشته باشه ؟ کوتاه بیاین اگه واقعا صادقین می خواین به بچه ها کمک کنین(تو این دوره زمونه که هیچ کس به هیچ کس کمک نمی کنه) تو همین تاپیک که تا حالا بسته نشده بگین فلان سایت 2 سال کار می کنه خوبه به این دلیل این دلیل ...
در ضمن تو این سایت های هایپ رفرال گیری که مهم نیست انقدر گندش کردید که هر کی رفرال گیری می کنه ادم بدی ممکنه 50 درصد بد باشه 50 درصد خوب.مطالب کامل خوندم دیوید جان
نمی خوام کارت خراب کنم منم خیلی موافق کارت هستم چون 99 درصد این هایپ ها چه اونا که مدیراشون جواب می دن چه نه کلاه بردارن امید وارم موفق بشین منم کار هاتون دنبال می کنم

ببين دوست عزيز ما به هيچ فرومي محتاج نيستيم من خودم ميتونم 10 تا فروم براي استفاده بچه ها بزارم اما هر چيزي يه راهي داره و اگه ميبيني من گفتم مديرا فروم در اختيار ما بزارند براي اينكه احترامشون براي من و بقيه بچه هاي اينجا خيلي واجبه وگرنه من خودم ميومدم 10 تا فروم مختلف راه مينداختم . دوم اينكه همين موانع ذهني ميتونن خيلي در زندگي آدم رو عقب بندازند شما خيالتون راحت باشه توي اينكار ما در ارتباط برقرار كردن با كشورهاي ديگه مشكلي نخواهيم داشت و همينجا بهتون ميگم بزودي شاهد انقلاب جديدي خواهيد بود كه توسط بچه هاي گروه ما اتفاق خواهد افتاد در ضمن من ميدونم هايپها اكثراً كلاهبردارند در واقع گواهينامه ما باعث ميشه مجبور بشند درست كار كنند (ديدي درست مطالب رو نخوندي) .

البته من از اين صحبتها ناراحت نميشم ولي فيفتي عزيز اگه شما دلت به حال كسي نميسوزه من اينطوري نيستم و من طوري تربيت شدم كه معتقدم اگه سفره اي باز بشه همه بايد ازش استفاده كنند(بغير از افرادي كه سفره لگد ميكنن) نه اينكه من تنها بشينم پاي سفره همه غذاها رو خودم تنها بخورم اين به نظر من نامرديه حالا به نظر شما رو ديگه نميدونم چيه. به هر حال در هر كار بزرگي از اين مشكلات بوده و هست و خواهد بود مهم اينه كه آدم به هدف فكر كنه نه به اين مشكلات حاشيه اي در ضمن فيفتي جان اين كار مال من نيست مال همه است.

باز هم از همه بچه ها من خواهش ميكنم پستهاي بي ربط نزنند چون شما در جريان كار نيستيد و اظهار نظرهاتون ممكنه كاملاً بي ربط باشند(البته سوءتفاهم نشه).----------- متشكرم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان با توجه به اينكه افراد سودجو همه جا هستند و چون فرايند كار ما باعث ميشه از نون خوردن بيافتند من پيشنهاد ميكنم هر چه سريعتردر يك فروم اختصاصي به ادامه مباحث بپردازيم چون همونطور كه ميدانيد اين كار گروه ما خيلي ها رو ناراحت ميكنه و ممكنه بيان اينجا و تاپيك رو از مسير خودش خارج كنند ولي باز هم من به دوستان گروه اطمينان ميدم كه ما حتماً موفق ميشيم اگر با هم بشيم .

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
کار جالبیه و همین که این کار توسط یک گروه ایرانی میخاد انجام بشه حای کلی تقدیر داره

امیدوارم موفق باشید

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Roby :
کار جالبیه و همین که این کار توسط یک گروه ایرانی میخاد انجام بشه حای کلی تقدیر داره

امیدوارم موفق باشید

رابي جان شما هم ميتوني توي گروه باشي من كه گفتم همه بچه هاي كسب درآمد رو درگير كار ميكنم (البته فقط اعضايي كه توسط برخي دوستان و مديران محترم انتخاب ميشن ) ببينيد دوستان اين كار مثل مثلاً اداره مخابرات رو در نظر بگيريد كه هر كس مسئول يه كاريه يكي مديره ، يكي حسابداره ، يكي مسئول ارتباطاته و ... فقط تفاوتش اينه كه همه به نوعي مديريت بخشي از كار رو بر عهده دارند . ببينيد دوستان بطور كلي دو **** مديريتي ( مثل كاري كه ما ميخوايم انجام بديم) مواردي بايد رعايت بشوند كه عبارتند از : 1- هدف گذاري ، برنامه ريزي ، اجراي برنامه 2- نظارت و كنترل برنامه ها كه البته كار ما هردوي اين موارد رو نياز داره كه برخي دوستان بايد مسئول شماره 1 و برخي ديگه بايد شماره 2 رو در دست بگيرند كه البته هر گروه دسته بندي خواهد شد يعني با توجه به توانايي افراد ( كه البته همه دوستان با شناختي كه من دارم تواناييهاي خوبي براي كار دارند) و توجه كنيد كه اگه اين موارد رعايت بشوند يه سازمان موفق خواهد بود در غير اينصورت با شكست مواجه ميشيم البته توضيحات بيشتر در فروم خصوصي مطرح خواهد شد .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کلا با اين کار موافقم ولي بايد ريز کار رو ديد بعد بحث کرد.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از shervinrv :
کلا با اين کار موافقم ولي بايد ريز کار رو ديد بعد بحث کرد.

من هم با حرف شروين موافقم فقط بايد منتظر باشيم مديرا بياند ببينيم چيكار كنيم از دوستان هم ميخوام تا اون موقع سوالي در اين مورد نپرسند تا تكليف روشن بشه;) . ----- مرسي

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا دیوید چند سالته؟ یه چیزم نگفتی که ایرانیها انتقاد پزیر نیسن .من که گفتم امیدوارم موفق بشی .اینها سوالات من بود که از این کار شما داشتم چرا مثل جو زده ها صحبت می کنی ما می خواهیم ما گروه ما مجوز ما . تو یک نفری .ممکنه بعدا ما بشی ولی وقتی خودت پست می دی بگو من.
هیچ کس مخالف این کار نیست چه برسه به من که خودمم خیلی کفری شدم از این همه سایت هایپ کلاه بردار.من حتی حاضر به همکاری بودم.کی ناراحت می شه که شما بیاین سایت های خوب معرفی کنی و جلو این کلاه بردارها بگیری ولی بار اخرت باشه وقتی با من صحبت می کنی به صورت کلی پیغامتو به من می رسونی!
بعد هم نمی خواد جول بشی واسه مدیران محترمه .سعی کن یک یوزر باشی تا یک ......
در ضمن شما احتیاج به یک سایت داری نه یک فروم اختصاصی .هیچ سایتی نمی یاد افتخار کنه که ما مجوز فروم پرشین تولز داریم .یا اگر هم اینجوری نیست روشن صحبت کن چرا می خوای سوپرایز کنی . بازم میگم من موافق این کارم ..

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fifty_okay :
اقا دیوید چند سالته؟ یه چیزم نگفتی که ایرانیها انتقاد پزیر نیسن .من که گفتم امیدوارم موفق بشی .اینها سوالات من بود که از این کار شما داشتم چرا مثل جو زده ها صحبت می کنی ما می خواهیم ما گروه ما مجوز ما . تو یک نفری .ممکنه بعدا ما بشی ولی وقتی خودت پست می دی بگو من.
هیچ کس مخالف این کار نیست چه برسه به من که خودمم خیلی کفری شدم از این همه سایت هایپ کلاه بردار.من حتی حاضر به همکاری بودم.کی ناراحت می شه که شما بیاین سایت های خوب معرفی کنی و جلو این کلاه بردارها بگیری ولی بار اخرت باشه وقتی با من صحبت می کنی به صورت کلی پیغامتو به من می رسونی!
بعد هم نمی خواد جول بشی واسه مدیران محترمه .سعی کن یک یوزر باشی تا یک ......
در ضمن شما احتیاج به یک سایت داری نه یک فروم اختصاصی .هیچ سایتی نمی یاد افتخار کنه که ما مجوز فروم پرشین تولز داریم .یا اگر هم اینجوری نیست روشن صحبت کن چرا می خوای سوپرایز کنی . بازم میگم من موافق این کارم ..

جو زده آره من جو زده هستم اصلاً مگه كاري بدون اينكه آدم رو جو بگيره پيش ميره ؟!!!! من دوست ندارم بگم من من هميشه دوست دارم بگم ما يعني من و بچه ها ( چون بچه ها خيلي وقته گفتند ماهم هستيم پس ميشه ما ) در ضمن من انتقاد پذيرم ولي تهمت پذير نيستم .
در ضمن ما نميخوايم سايت خوب معرفي كنيم (باز هم متأسفانه مطالب رو شما خوب نخوندي) شما هم لطفاً بار آخرت باشه به من تهمت ميزني ! من واسه مديران جول نميشم فقط احترامشون رو ميگيرم ،حالا اگه شما فكر ميكني احترام گذاشتن پاچه خواريه قضيش فرق ميكنه ، ما نيازي به مجوز پرشين تولز نداريم شايد بعدها پرشين تولز بخواد مجوز ما رو بگيره براي ارائه خدمات ، در ضمن من 5 تا فضا براي اين كار خريدم و 4 تا دومين كه يه دومين رو گذاشتم براي اينكه همه بچه ها با هم اسمش رو انتخاب كنند . در ضمن من تشكر ميكنم كه مطالب ما براتون مهم بوده --------- مرسي ولي خداييش اگه لطف كني مطالب رو خوب بخوني اين سوء تفاهما برطرف ميشه . بازم مرسي;) و خوشحال ميشم شما هم جزو گروه ما باشي (البته باز هم ببخشيد ميگم ما) و اين كار يه افتخار واسه همه بچه هاي ايرانه و فكر من هم نيست فكر همه بچه هاست در ضمن اگر كارا خوب پيش بره در يه مركز تحقيقات بين المللي به اسم همه بچه هاي گروه ثبت خواهد شد .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42