به نقل از fifty_okay :
اقا دیوید چند سالته؟ یه چیزم نگفتی که ایرانیها انتقاد پزیر نیسن .من که گفتم امیدوارم موفق بشی .اینها سوالات من بود که از این کار شما داشتم چرا مثل جو زده ها صحبت می کنی ما می خواهیم ما گروه ما مجوز ما . تو یک نفری .ممکنه بعدا ما بشی ولی وقتی خودت پست می دی بگو من.
هیچ کس مخالف این کار نیست چه برسه به من که خودمم خیلی کفری شدم از این همه سایت هایپ کلاه بردار.من حتی حاضر به همکاری بودم.کی ناراحت می شه که شما بیاین سایت های خوب معرفی کنی و جلو این کلاه بردارها بگیری ولی بار اخرت باشه وقتی با من صحبت می کنی به صورت کلی پیغامتو به من می رسونی!
بعد هم نمی خواد جول بشی واسه مدیران محترمه .سعی کن یک یوزر باشی تا یک ......
در ضمن شما احتیاج به یک سایت داری نه یک فروم اختصاصی .هیچ سایتی نمی یاد افتخار کنه که ما مجوز فروم پرشین تولز داریم .یا اگر هم اینجوری نیست روشن صحبت کن چرا می خوای سوپرایز کنی . بازم میگم من موافق این کارم ..
جو زده آره من جو زده هستم اصلاً مگه كاري بدون اينكه آدم رو جو بگيره پيش ميره ؟!!!! من دوست ندارم بگم من من هميشه دوست دارم بگم ما يعني من و بچه ها ( چون بچه ها خيلي وقته گفتند ماهم هستيم پس ميشه ما ) در ضمن من انتقاد پذيرم ولي تهمت پذير نيستم .
در ضمن ما نميخوايم سايت خوب معرفي كنيم (باز هم متأسفانه مطالب رو شما خوب نخوندي) شما هم لطفاً بار آخرت باشه به من تهمت ميزني ! من واسه مديران جول نميشم فقط احترامشون رو ميگيرم ،حالا اگه شما فكر ميكني احترام گذاشتن پاچه خواريه قضيش فرق ميكنه ، ما نيازي به مجوز پرشين تولز نداريم شايد بعدها پرشين تولز بخواد مجوز ما رو بگيره براي ارائه خدمات ، در ضمن من 5 تا فضا براي اين كار خريدم و 4 تا دومين كه يه دومين رو گذاشتم براي اينكه همه بچه ها با هم اسمش رو انتخاب كنند . در ضمن من تشكر ميكنم كه مطالب ما براتون مهم بوده --------- مرسي ولي خداييش اگه لطف كني مطالب رو خوب بخوني اين سوء تفاهما برطرف ميشه . بازم مرسي
و خوشحال ميشم شما هم جزو گروه ما باشي (البته باز هم ببخشيد ميگم ما) و اين كار يه افتخار واسه همه بچه هاي ايرانه و فكر من هم نيست فكر همه بچه هاست در ضمن اگر كارا خوب پيش بره در يه مركز تحقيقات بين المللي به اسم همه بچه هاي گروه ثبت خواهد شد .