• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Sayrex :
آقایون خانومها منم دریابید :

زنگ زدم به یکی از این خدمات ADSL که تنها مرکز خدمات دهی به منطقه سعادت آباد هست میگه ماهیان با سرعت 64K نامحدود زمانی و حجمی ( 24 ساعت آنلاین باشید و هر چه قدر هم میخواهید دانلود کنید ) ماهیانه 35 تومن ! پول مودم هم نمیگیره و فقط یه چک ودیعه 100 تومانی برای ضمانت ... هزینه نصب رو هم نمیگیره ...

حال به صرف من هست ADSL بگیرم یا وايرلس !!! اصلا این وايرلس رو تو محدوده سعادت آباد ( 208-209 ) اراءه میدهند ؟
واي خيلي خوبه كه
14.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sayrex :
آره منم تعجب كردم ! گفتم پهناي باند ماهيانه چقدره ؟ گفت نامحدود گفتم زماني چي در روز گفت 24 ساعته :blink: گفتم چند ! گفت 64 كيلوبايتش ماهيانه 35 تومن بدون هزينه نصبو پول مودم و فقط 100 يه چك وديعه براي ضمانت ... حاالا من چي كار كنم بگيرم يا نه ؟

تلفنشون هم اينه هر كي خواست بزنگه بهشون : 2354100 - 2354200 - 2354300 - 2354400

عزیز جان اسم شرکتم میگفتی

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
البته همونطورکه گفتم فقط سعادت آباد ... بقیه جاها دلشونو صابون نزنند ... :D
اسم شرکتش رو هم یادم رفت این شرکت رو هم از خود مخابرات منطقه پرسیدم مثل اینکه برای محدوده سعادت آباد فقط به همین شرکت دادند ... شما زنگ بزنی بگی راجع به خطوط ADSL زنگ زدي كافيه ...

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sayrex :
البته همونطورکه گفتم فقط سعادت آباد ... بقیه جاها دلشونو صابون نزنند ... :D
اسم شرکتش رو هم یادم رفت این شرکت رو هم از خود مخابرات منطقه پرسیدم مثل اینکه برای محدوده سعادت آباد فقط به همین شرکت دادند ... شما زنگ بزنی بگی راجع به خطوط ADSL زنگ زدي كافيه ...

ما سعادت نیستیم و خیلی به شما نزدیکیم
حالا زنگ بزنم ببینم چی میشه

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sayrex :
آقایون خانومها منم دریابید :

زنگ زدم به یکی از این خدمات ADSL که تنها مرکز خدمات دهی به منطقه سعادت آباد هست میگه ماهیان با سرعت 64K نامحدود زمانی و حجمی ( 24 ساعت آنلاین باشید و هر چه قدر هم میخواهید دانلود کنید ) ماهیانه 35 تومن ! پول مودم هم نمیگیره و فقط یه چک ودیعه 100 تومانی برای ضمانت ... هزینه نصب رو هم نمیگیره ...

حال به صرف من هست ADSL بگیرم یا وايرلس !!! اصلا این وايرلس رو تو محدوده سعادت آباد ( 208-209 ) اراءه میدهند ؟
سعادت آباد كجاي تهران ميشه؟
77.gif

اگه وايرلس بخواي بگيري بايد يكي دو ماه تو صف داتك بموني!
ولي اگه اينو سريع ميدن من اگه جاي شما بودم با كله ميرفتم ميگرفتم! درسته كه با سرعت 64 ، سرعت دانلودش ميشه 8 كيلوبايت ولي چون نا محدود هست ميصرفه. حداقل از dialup كه بهتره!

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
من هم دیروز رفتم داتک 100 تومن رو دادم بهشون ..ولی مشکلی که هست زیاد نمیشه به حرفشون مبنی بر اینکه آخر مرداد مودم ها رو تحویل میدن اعتماد کرد چون از این آخر ماهها به نظر میاد زیاد گفتن

اگر کسی از بچه ها ی اینجا این مودم رو تو این مدت دریافت کرد لطفا اینجا بنویسه که الکی نگن هنوز مودم هاشون نرسیده..

در مورد adsl و wireless (البته از این نوعی که داتک میده ) اگر هر دو رو تو منطقتون ساپورت میکنه حتما برید سراغ وایرلس...جدا از محدودیت دونلود و یا هزینش مسئله ping time هم هست ..که یکی از بچه های اینجا که تست کرده بود و خارج از محدوده هم بود پینگش مثلا به یاهو حدود 250 ms بود که تو ایران همچین پینگی نایاب و ممکنه با نزدیکتر بودن به آنتن پایینتر هم بره...با adsl که یکی از دوستانم استفاده میکنه این پینگ بهمون بدیه dial up هست حدودا 500-600 (البته در ایران به این صورت هست)

در کل این پینگ تایم بیشتر به درد بازیهای آنلاین کامپیوتری میخوره اگر کسی بخواد استفاده کنه.

MSN_Golden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
اين Wireless هم مثل ADSL پول تلفن نمیاد ؟
فقط لازمه همون شارژ ماهیانه بدیم ؟
---------------------------------------
می خواستم بدونم تو مشهدم این سرویس راه افتاده ؟
یکی بود میگفت تو مشهد . سرویس ADSL اصلا چک نمیکنن که چقد دانلود کرده ( واقا همینطوریه ؟ ) :)

MSN_Golden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خوب شد يه چيزي گفتم ها
هيشكي نيست جواب بده ؟ :(

athar

Registered User
لایک‌ها
8
WireLess بوسیله امواج رادیویی کار میکنه و ربطی به خط تلفن و اشغالی و پول تلفن نداره. تنها چیزی که نیاز داره مودم مخصوصش هست که نقش گیرنده و آنتن رو بازی میکنه و البته شرکت در اختیار شما میذاره.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از MSN_Golden :
سلام
اين Wireless هم مثل ADSL پول تلفن نمیاد ؟
فقط لازمه همون شارژ ماهیانه بدیم ؟
می خواستم بدونم تو مشهدم این سرویس راه افتاده ؟
یکی بود میگفت تو مشهد . سرویس ADSL اصلا چک نمیکنن که چقد دانلود کرده ( واقا همینطوریه ؟ ) :)
بعضي از شركت ها كه سرويس ADSL ميدن محدوديت دانلود نذاشتن (البته تعدادشون از انگشتاي دست هم كمتره) در مورد وايرلس بگم كه اصلا ربطي به تلفن نداره.
در مورد مشهد بعيد ميدونم سرويس وايرلس مثل تهران (شركت داتك) داشته باشه ولي سرويسهاي وايرلس با ديد مستقيم تو همه شهرها هست و ميتونين از مخابرات شهرتون و در بعضي از شهرها ، يه تعداد شركتها بگيرين ولي هزينه راه اندازي وايرلس با ديد مستقيم خيلي بالاست (بالاي 1 ميليون) و هزينه ماهيانه اش هم حداقل 50-60 تومن هست.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از MSN_Golden :
خوب شد يه چيزي گفتم ها
هيشكي نيست جواب بده ؟ :(
وايرلس هم پول تلفن نمياد چون ارتباط بدون سيم دوست عزيز
براي مشهد تنها چيزي كه تو اله كامپ ديدم
:: خراسان جنوبی ::

نام نماینده: شرکت ایساتیس رایانه

مدیر عامل: آقای مهندس خسروی

تلفن: 4438367-0561

آدرس: بیرجند- خیایان مدرس - مدرس 34- پلاک 25

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یه شرکت جدید هست مثل اینکه ADSL میده. توی روزنامه چند روز پیش تبلیغشو دیدم. اما اسمش رو یادم رفته. شرایطش رو هم ننوشته بود. فقط نوشته بود با حداقل 17000 تومان در ماه. کسی خبری نداره ازش؟ اسمش چی بود؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

بچها كسي از منطقه 8 مخابرات مركز شهيد كلانتري

كه ميشه طرفاي جردن و گاندي ADSL داره يا شنيده شركتي سرويس بده؟

ealia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
یه شرکت جدید هست مثل اینکه ADSL میده. توی روزنامه چند روز پیش تبلیغشو دیدم. اما اسمش رو یادم رفته. شرایطش رو هم ننوشته بود. فقط نوشته بود با حداقل 17000 تومان در ماه. کسی خبری نداره ازش؟ اسمش چی بود؟
شرکت آزادنت

HTML:
http://www.azadnet.net/

aka

Registered User
لایک‌ها
0
آقا غرب تهران کسی سراغ نداره ؟
اکباتان ؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
برای گیشا کسی سراغ نداره؟ این آزادنت هم که برای گیشا سرویس نمیداد.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
یه خبره خوب
زمستون امسال قراره DSl بیاد

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوز تو adsl موندن اونم بعد از 1 سال وعده و عيد
حالا حالا ها مهمون هستيم ديال آپ جان