• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از astm1834 :
من فقط اون سرويس ساعتيش برام جالبه چون هنوز هيچكي اينو راه نننداخته....
توي سرويس ساعتي مودم رو بايد بخري. اين موجب ميشه كه نمك گير بشي و ...
23.gif

يه بدي ديگه اينه كه سرعتش چندان چشمگير نيست.
25.gif

در ضمن يه خوبي كه داره اينه كه نسبت به حالت economic تعداد ساعتهاي استفاده ات محدود نيست. محدوديت دانلود هم نداره.
30.gif

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
ببينم ...هيچ راهي نيست كه يه مودوم بخري بتوني با همه كار كني!!!!

سرعتش بدك نيست....من كه نميخوام n كيلو دانلود كنم.....

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا كنه با بهره برداري از زير ساخت فيبر نوري 56 هزار كليومتري كه امروز انجام ميشه يك تحولي در شتاب گيري ارائه adsl اتفاق بيوفته والا فكر كنم با آمدن وزير جديد كارها با مشكلات زياد تري برخورد كنه و كلا adsl براي قشر مرفه و پولدار باقي بمونه
دولت جديد هم كه اصلا تو حال و هواي اينطور بحث ها نيست بدبختانه

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
آقا فرهاد چرا به همه چيز نگاه سياسي از نوع منفي اش داري؟ هنوز هيچي نشده آسمون و زمين رو به هم مي بافي! به احمدي نژاد ميگم بياد بن كنه شما رو! :D

اين داتك هم اعصاب ما رو داغون كرد! نامردا اكانتشون فقط 30 روز بود! من فكر كردم الان تابستونه اكانتش يه ماهه هست ميشه 31 روز ولي نبود! ديروز هم نبودم خوابگاه شب كه اومدم ديدم قطعش كردن زنگ زدم گفت بايد صبح خودت پاشي بياي دفتر شركت الان نميشه كاري كرد! اعصابم ريخت به هم!
114.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mahdi206 :
آقا فرهاد چرا به همه چيز نگاه سياسي از نوع منفي اش داري؟ هنوز هيچي نشده آسمون و زمين رو به هم مي بافي! به احمدي نژاد ميگم بياد بن كنه شما رو! :D

اين داتك هم اعصاب ما رو داغون كرد! نامردا اكانتشون فقط 30 روز بود! من فكر كردم الان تابستونه اكانتش يه ماهه هست ميشه 31 روز ولي نبود! ديروز هم نبودم خوابگاه شب كه اومدم ديدم قطعش كردن زنگ زدم گفت بايد صبح خودت پاشي بياي دفتر شركت الان نميشه كاري كرد! اعصابم ريخت به هم!
114.gif
گمونم اينترنتشون تموم شده بوده از دست تو... ميخوان سرت رو زير اب كنن. مواظب خودت باش
21.gif

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از daftarekhaterat :
گمونم اينترنتشون تموم شده بوده از دست تو... ميخوان سرت رو زير اب كنن. مواظب خودت باش
21.gif

به من ايميل زدن گفتن مهدي اومد تبريز ديگه تهران رو نبينه :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mahdi206 :
114.gif
اتفاقا به نظر من از این لحاظ خیلی کارشون درسته. :eh:
یه بار چند وقت پیش که 4-5 روز تعطیلی بود شب قبل ار تعطیلات اکانتم تموم شد آخر شب زنگ زدم همون موقع شارژ کرد و پول ش رو هفته بعد اومد گرفت. چند شب پیش هم ساعت 2 اومدم خونه دیدم اکانتم تموم شده باز هم وقتی تماس گرفتم اکانتم فی الحظه شارژ شد. جداقل بابت این پشتیبانی خوبشون دمشون گرم.:)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از xPlod :
یه بار چند وقت پیش که 4-5 روز تعطیلی بود شب قبل ار تعطیلات اکانتم تموم شد آخر شب زنگ زدم همون موقع شارژ کرد و پول ش رو هفته بعد اومد گرفت. چند شب پیش هم ساعت 2 اومدم خونه دیدم اکانتم تموم شده باز هم وقتی تماس گرفتم اکانتم فی الحظه شارژ شد. جداقل بابت این پشتیبانی خوبشون دمشون گرم.:)

آخه شما مديري مهدي اسپم!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
احتمالا شما اكانت Dialup دارين. من هم اون موقع كه Dialup داتك رو داشتم هيچ مشكلي نبود ، ساعت 3 نصفه شب زنگ مي زدم پشتيباني برام وصل مي كرد ولي اين وايرلس فرق مي كنه! اگه اكانت شما تموم بشه و در نتيجه disable شده باشه فقط و فقط اپراتور بخش وايرلس (كه خانم محسني نامي باشن) در محل دفتر شركت داتك ميتونه اكانت شما رو فعال كنه! الان هم نميدونم وصل شده يا نه ! صبح كه اومدم بيرون از خوابگاه ، ظاهرا دو بار زنگ زدن براي شارژ ولي فعلا ميخوام يه خورده سر كار بمونن تا حساب كار دستشون بياد! :D

نه به خدا! روز آخر اتفاقا اصلا استفاده نكردم! سوختم به خدا! :(
البته يه حساب سرانگشتي كه كردم ديدم تو اين يه ماه حدود 15 گيگ دريافتي داشتيم. :blink: يعني اگه ADSL با همين سرعت ميگرفتم بايد حدود 120 هزار تومان جريمه مي دادم :p

آخه شما مديري مهدي اسپم!
در اين مورد خودشون ميدونن! گفتم بهشون كه اگه زياد دانلود كنيم چي ميشه؟ گفت مشكلي نداره :lol:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
من 1 ماهه تو نوبتم ، برگه هم فکس کردم براشون اما مثه اینکه خبری نیس :((((

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Graveworm :
من 1 ماهه تو نوبتم ، برگه هم فکس کردم براشون اما مثه اینکه خبری نیس :((((

آقا شاتل هم خیلی خوبه ها قیمتش هم مناسبه
تازه هنوز سیستم لیمیت شون هم راه نیوفتاده :D :D
سرعتشم واقعا عالیه من 64 کی دارم همیشه 10 کیلو دانلود میکنم
فکر مینم سریع بدن به من که 11 روزه دادن

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از good_pesar :
آقا شاتل هم خیلی خوبه ها قیمتش هم مناسبه
تازه هنوز سیستم لیمیت شون هم راه نیوفتاده :D :D
سرعتشم واقعا عالیه من 64 کی دارم همیشه 10 کیلو دانلود میکنم
فکر مینم سریع بدن به من که 11 روزه دادن

اره خوب معلومه

چون همون جور كه اطلاع داريد فقط شاتل هست كه داره ADSL2+ رو مي ده و بقيه دارن ADSL مي دن در صورتي كه در تركيه بعد از 4 سال دادن ADSL الان دارن ADSL2+ مي دن و اينكه اينها اينقدر از بقيه جلو هست واقعا عالي هست به نظر من تنها شركتي كه در آينده فقط بماند شاتل هست

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اين سايت كه مثلا داره بهترين سرويس رو ميده تو تهران ، نميخواد يه سايت درست حسابي بزنه ، كه بشه ازش 4 تا اطلاعات گرفت ؟! راحت ميتونم بگم يه كلمه مفيد هم توش نميشه پيدا كرد كه كمك كنه براي گرفتن سرويس از اين شركت !

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از شايان :
اين سايت كه مثلا داره بهترين سرويس رو ميده تو تهران ، نميخواد يه سايت درست حسابي بزنه ، كه بشه ازش 4 تا اطلاعات گرفت ؟! راحت ميتونم بگم يه كلمه مفيد هم توش نميشه پيدا كرد كه كمك كنه براي گرفتن سرويس از اين شركت !
كدوم؟ شاتل يا داتك؟
يه چيزي در مورد داتك بگم! اولا كه سرويس وايرلسشون 30 روزه هست (نه يك ماهه) ثانيا هر ساعتي از روز كه شروع به استفاده كني تو تاريخي كه تو فاكتور نوشته (معمولا 30 روز بعد از از تاريخ شروع) راس ساعت 8 صبح اكانتتون تموم ميشه. حواستون باشه يه روز قبل شارژ كنين كه مثل من نسوزين يه روز از اكانتتون بدون استفاده كردن از بين بره!
مثلا من از ساعت 4 بعدازظهر 21 خرداد شروع به استفاده كردم (اكانتم ساعت 2 بعدازظهر فعال شده بود) ولي ساعت 8 صبح 20 تير قطع شد!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از freeuser :
اره خوب معلومه

چون همون جور كه اطلاع داريد فقط شاتل هست كه داره ADSL2+ رو مي ده و بقيه دارن ADSL مي دن در صورتي كه در تركيه بعد از 4 سال دادن ADSL الان دارن ADSL2+ مي دن و اينكه اينها اينقدر از بقيه جلو هست واقعا عالي هست به نظر من تنها شركتي كه در آينده فقط بماند شاتل هست

آينده از آن وايرلس است و بس! :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من شاتل رو گفتم ! سايتش رو ببين ! هيچي توش نيست !

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از شايان :
البته داتك هم سايتش 7-8 ماه ميشه كه ثابت مونده و تنها فرقي كه با اولش كرده اينه كه صفحه مخصوص وايرلسش حذف شده!!!

در ضمن در مورد شاتل فقط همينو بگم كه تو صفحه اصليش اينو نوشته :

۱۴ خرداد ۱۳۸۴
با سلام
کاربر گرامی - ضمن تشکر شما از اینکه به سایت شرکت مراجعه نمودید.
سایت در دست طراحی نهایی می باشد
برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن خدمات شرکت ۰۷۶۱ - ۲۲۴۵۷۹۶ تماس حاصل نمایید

بيشتر از يك ماه گذشته و اينا خجالت نميكشن! هنوز همونه!
يه جا هم سمت راست منوي اصلي رو نوشته موني اصلي!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
همين ديگه ! من نميدونم اينا چه جور شرمت اينترنتي هستن ... كه ادعاشون #$%$#^ ! بعد يه طراح تو اون شركت ندارن براشون سايت بزنه ! داتك كه سايتش رسما مرخصه ... تو يه قسمت ميري Menu ش 5 تا گزينه داره ، يه قسمت ميري بيشتر ميشه ، يه قسمت ميري كم ميشه ! اين شاتل هم كه ... ديديد ديگه !

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :

بله سایتش واقعا بیخده
ولی یه زنگ بزنی شرکتشون هر سوالی که داشته باشی جواب میدن یه شماره فکس هم بدی همه اطلاعات رو برات فکس میکنن

ealia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسم الله
ماجراهاي آقاي داتك:
حدود دو يا سه هفته پيش(اوائل تير ماه) زنگ زدم داتك كه راجع به تحت پوشش بودن محلمون براي وايرلس بپرسم گفتندكه تا اوائل مهر تحت پوشش قرار ميگيره ديروز گفتم بزار دوباره زنگ بزنم زنگ زدم گفتند كه تحت پوشش ولي مودم نداريم ولي تا اخر مرداد مودم هاموم مياد كه اگه مي خواهيد بايد 100 هزار تومن به ما به عنوان ديپوسيت (به قول خودشون ) :blink: بدهيد.
اولا تحت پوشش قراردادن اين منطقه توي اين مدت كم امكان پذيره و يا براي اينكه مشتري هاشون نپره اينجوري ميگن
ثانيا به نظر شما ارزشش رو داره كه 100 تومن بدم به داتك تا آخر مرداد يا صبر كنم اخر مرداد برم سرغ مودم

بالا