بابا تو ديگه كي هستي! كار ياد ملت نده!به نقل از mahdi206 :خب من خودم سفته دادم! ولي خداييش سفته اي كه من دادم يك ريال هم اعتبار نداره! من فردا برم شهرمون اينا ميخوان منو چطوري پيدا كنن؟![]()

بابا تو ديگه كي هستي! كار ياد ملت نده!به نقل از mahdi206 :خب من خودم سفته دادم! ولي خداييش سفته اي كه من دادم يك ريال هم اعتبار نداره! من فردا برم شهرمون اينا ميخوان منو چطوري پيدا كنن؟![]()
از بانكبه نقل از hwt :از كجا بايد سفته خريد؟؟:blush:
ممنون .به نقل از DonVito :از بانك
بعضي از دكه هاي روزنامه فروشي هم سفته دارن!به نقل از hwt :از كجا بايد سفته خريد؟؟:blush:
ممنون مهدي جان .به نقل از mahdi206 :بعضي از دكه هاي روزنامه فروشي هم سفته دارن!
من هم به نوبه خودم تشكر ميكنم!به نقل از hwt :ممنون مهدي جان .
تازگی ازشون گرفتی؟يا همون اوائل؟به نقل از mahdi206 :اینترنت وایرلس داتک : سرعت خفن! فیلتر : خفن! :blink:
من که سرعت 128 اش رو گرفتم ماهیانه 39000 تومان. خیلی توپه! فقط مشکل ما اینه که در آخرین نقاط منطقه تحت پوشش هستیم یه چیز تو مایه های لب مرز! واسه همین یه مقدار قطع و وصل داره ولی از بس سرعتش خوب هست اصلا قطع و وصل احساس نمیشه! در این 3-4 روز که کمتر تو اینترنت میومدم در حدود 800 مگابایت دانلود داشتم! حالا حساب کنین اگه مثل گذشته بشینم پای اینترنت چی میشه!
در مورد چک تضمینی هم بگم که هر کسی نمیتونه تهیه کنه میتونه بره به اندازه 300 هزار تومان سفته بخره! سفته هم هر 100 هزار تومان میشه 300 تومان! که اصلا پولی نیست![]()
دو هفته پيش با واسطه گرفتم!! البته دستگاه نيمه خراب بهم دادن! چراغاش خرابنبه نقل از en2fa :تازگی ازشون گرفتی؟يا همون اوائل؟
من ديروز زنگ زدم گفتن مدم نداريم؟امروز هم نمايشگه بودم ديدم بد نيست اين شاتل....صبر کنم واسه مدم اينا يا اينکه از همون شاتل بگيرم؟
بابا اين نامردا همشون محدوديت دانلود دارن ولي وايرلس داتك نداره! نكته مهم همينجاست! البته احتمالا داتك هم تا چند ماه ديگه اين كار رو خواهد كرد ولي همين كه الان مثل اين شركتهاي جوگير adsl كه تازه كارشون رو شروع كردن محدوديت دانلود نداره خودش خيليهبه نقل از astm1834 :
اي دي اس ال رو فعلا بيخيال چون همشون محدوديت دارن .به نقل از astm1834 :
فدای خودت و اون واسطت شم....به نقل از mahdi206 :دو هفته پيش با واسطه گرفتم!! البته دستگاه نيمه خراب بهم دادن! چراغاش خرابن![]()
اقا اين pte يه سري بروبچ يزدي هستن. خيلي هم كله گنده شدن! (از يه مغازه زپرتي به يه شركت فرا استاني!)به نقل از astm1834 :
اين ساعتي 350 تومن رو ميگي؟!به نقل از astm1834 :من بيشتر اون سرويس adsl ساعتي كه پيشگامان داره چشمو گرفته ....زياد اهله dl نيستم فك كنم براي من خوب باشه....
فقط ميخواستم ببينم كيفيت كارشون چطوري كه پول بيخودي ندم....
--------------------------------------------------------------------------------------
باز اين آواتورشو عوض كرد....بابا بذا يكم عادت كنيم.........بالا رو...
بشين يه حساب سرانگشتي بكن! به نظر من به اندازه همون economic گرونه. فقط فرقش اينه كه تعداد ساعتش دست خودته. يعني ببين. ذره اي ارزونتر در نمياد. فقط خوبيش اينه كه اگه يه روز نتونستي استفاده كني چيزي از كف نميدي. همين!به نقل از astm1834 :آره آره...گرونه؟!؟!؟