اين خبر فكر كنم جهت سوزوندن دل ما بيدبه نقل از esfandiyar2002 :WiMAX جدیدترین فناوری بیسیم است که شرکت آمریکایی اینتل آن را ابداع کرده است.
شرکت آلمانی T – Mobile از راهاندازی یک شبکه ارتباطی پرسرعت بیسیم در جمهوری چک خبر داد که در آن از فناوری جدیدی برای رقابت با WiMAX بهره گرفته شده است. WiMAX جدیدترین فناوری بیسیم است که شرکت آمریکایی اینتل آن را ابداع کرده است.
T – Mobile برای طراحی این شبکه از فناوری VMTS TDD بهره گرفته که مبدع آن یک شرکت دیگر آمریکایی به نام IP Wireless است. قرار است شبکه مذکور تا پایان سال 2005 در پراگ افتتاح شود و تا اواسط سال 2006 کل جمهوری چک را در بر گیرد.
با استفاده از فناوری جدید سرعت انتقال اطلاعات به 5/4 مگابیت در ثانیه هم میرسد. هر چند که سرعت متداول آن 500 کیلوبیت در ثانیه خواهد بود.
به نقل از astm1834 :ببخشيد اين خبر چه ارتباطي با اينجا داره؟؟!؟!
ببين خيلي بچه ها آشنايي كامل ندارن. چون زياد جا نيافتاده. برو توي سخت افزار يا مشاوره براي خريد يه تايپيك بزن. ما هم دنبالش رو ميگيزيم..به نقل از astm1834 :
به نقل از astm1834 :هيج جاي ديگه ساعتي نداره ....فقط سپنتا كه اونم هنوز راه نيفتاده....البته منم عجله اي ندارم....
يه سوال.... نميدونم فك كنم اينجا صحبت كنيم بهتر باشه....البته از بحث سفته و ...و...كه تاپيك را..........حتما بهتره.![]()
اين مودمهاي adsl بهتر و بدتر دارن...از هر نظر...؟!؟؟!؟
سعي كنين يه پارتي تو داتك براي خودتون جور كنين كه هر روز اونجا باشه يا خودتون هر روز اونجا سر بزنيد يا حداقل زنگ بزنين. چون مودم هاشون كه مياد سه سوته ناياب ميشه! اين آخر اين ماه و يه ماه ديگه اينها هم تمومي نداره، مطمئن باشين.به نقل از Graveworm :من زنگ زدم بهشون
يه خانومه گفت 1 ماه ديگه مودم ها ميان
گفتم بازم يه ماه ديگه !!!!!!!!!
گفت ديگه اين اخرين "يه ماه ديگه هست"
![]()
![]()
![]()
به اين ميگن انحصار طلبي!به نقل از Graveworm :بهش میگم خودم میرم مودم میخرم به خدا
میگه نمیشه باید مال خودمون باشه
نا مردااا
والا اين پيشگامان كارش رو از يه زيرزمين توي يكي از خيابونهاي درپيت يزد شروع كرد. كم كم تبديل به اختاپوسي شد كه همه يزد رو فرا گرفت و الان يه شركت بزرگ تاسيس كرده به نام توسعه ارتباطات!به نقل از astm1834 :ببينم اين پيشگامان كارشون درسته؟
سرويس دهي ،پشتيباني و......؟!؟!