• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ealia :
بسم الله
ماجراهاي آقاي داتك:
حدود دو يا سه هفته پيش(اوائل تير ماه) زنگ زدم داتك كه راجع به تحت پوشش بودن محلمون براي وايرلس بپرسم گفتندكه تا اوائل مهر تحت پوشش قرار ميگيره ديروز گفتم بزار دوباره زنگ بزنم زنگ زدم گفتند كه تحت پوشش ولي مودم نداريم ولي تا اخر مرداد مودم هاموم مياد كه اگه مي خواهيد بايد 100 هزار تومن به ما به عنوان ديپوسيت (به قول خودشون ) :blink: بدهيد.
اولا تحت پوشش قراردادن اين منطقه توي اين مدت كم امكان پذيره و يا براي اينكه مشتري هاشون نپره اينجوري ميگن
ثانيا به نظر شما ارزشش رو داره كه 100 تومن بدم به داتك تا آخر مرداد يا صبر كنم اخر مرداد برم سرغ مودم
به داتكي ها پول نده هيچ وقت! اينو راس ميگن مودم هاشون اواخر مرداد مياد.
در مورد اينكه يه منطقه چطور تحت پوشش قرار ميگيره همچين كار خارق العاده اي نيست. يه آنتن فرستنده و البته مجوز مخابرات منطقه و هماهنگي با اون.
شما خونه تون كجاست؟

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
به داتكي ها پول نده هيچ وقت! اينو راس ميگن مودم هاشون اواخر مرداد مياد.
در مورد اينكه يه منطقه چطور تحت پوشش قرار ميگيره همچين كار خارق العاده اي نيست. يه آنتن فرستنده و البته مجوز مخابرات منطقه و هماهنگي با اون.
شما خونه تون كجاست؟

آقا ما دیروز رفتیم داتک گفتیم وایرلز میخواهیم گفتن صد هزار مایه بده + 300 هزار چک تضمین یک ماه دیگه مودمو بهت میدیم :wacko:

این صد هزار برای چیه دیگه ؟؟؟؟؟؟

ealia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما مینی سیتی میشینیم و سوالم اینجاست که ایا واقا اینجا تحت پوشش هست یا فقط برای جذب مشتری میگن تحت پوششه.
راستی یادم میاد یه نفر میگفت که مودم رو خریده اما کی بود یادم نیست اگه کسی می دونه راجع به قیمت راهنماییم کنه.
لیست قیمت وایر لس داتک رو هم اگه کسی بزاره که نور علی نوره.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
ببینم وقتی مودم رو می خری فرقی نمی کنه یا وایرلس یا ای دی اس ال یه چیز یم باید ماهیانه بدی؟یا فقط قیمت مودم رو می دی؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از good_pesar :
آقا ما دیروز رفتیم داتک گفتیم وایرلز میخواهیم گفتن صد هزار مایه بده + 300 هزار چک تضمین یک ماه دیگه مودمو بهت میدیم :wacko:
این صد هزار برای چیه دیگه ؟؟؟؟؟؟
نميدونم والا! شايد اين صد تومن رو ميگيرن كه يه تضميني باشه كه الكي نري اسم بنويسي. ولي حاج مهدي HWT كه يه ماه پيش اسم نوشته بود از اين خبرا نبود. در ضمن چك رو هم موقع قرارداد و تحويل مودم ميگرفتن ديگه اين سياست جديدشون هست حتما!

ما مینی سیتی میشینیم و سوالم اینجاست که ایا واقا اینجا تحت پوشش هست یا فقط برای جذب مشتری میگن تحت پوششه.
اين نقشه مناطق تحت پوشش در حال حاضر:
http://www.datak-telecom.net/images/map.jpg
در ضمن اگه به شما ميگن منطقه تون تحت پوشش هست مطمئن باشين كه هست. چون الان بعضي جاهايي كه خودشون ميگن تحت پوشش نيست هم اين سرويس قابل استفاده هست.

لیست قیمت وایر لس داتک رو هم اگه کسی بزاره که نور علی نوره
اين هم ليست قيمتها:
http://www.datak-telecom.net/archives/ipwlprice.php

راستی یادم میاد یه نفر میگفت که مودم رو خریده اما کی بود یادم نیست اگه کسی می دونه راجع به قیمت راهنماییم کنه.
شما براي استفاده از سرويس داتك فعلا نميتونين مودم رو بخرين.

ببینم وقتی مودم رو می خری فرقی نمی کنه یا وایرلس یا ای دی اس ال یه چیز یم باید ماهیانه بدی؟یا فقط قیمت مودم رو می دی؟
مودم وايرلس داتك به صورت امانتي و در قبال يه چك يا سفته 300 هزار توماني در اختيار شما گذاشته ميشه.
در سرويسهاي ADSL بايد مودم رو خودتون تهيه كنين يا اينكه شركت خودش ميخره و پولش رو از شما ميگيره.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من كه آدرس سايت رو داشتم مهندس ! عرض كردن هيچي تو سايتش پيدا نميشه !

نه لينك ها كار ميكنه ... نه توضيح و اطلاعات خاص و بدرد بخوري توش پيدا ميشه !

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از freeuser :
اره خوب معلومه

چون همون جور كه اطلاع داريد فقط شاتل هست كه داره ADSL2+ رو مي ده و بقيه دارن ADSL مي دن در صورتي كه در تركيه بعد از 4 سال دادن ADSL الان دارن ADSL2+ مي دن و اينكه اينها اينقدر از بقيه جلو هست واقعا عالي هست به نظر من تنها شركتي كه در آينده فقط بماند شاتل هست
کی گفته 2+ دارن میدن
تو نمایشگاه بودن
باهاشون هم صحبت کردم الان دارن همون adsl رو میدن
این چیزها فیص و افاده اشون هست

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
واي يه موقعيت خوب برام پيش اومده...
80 ساعت اينترنت ADSL در يك ماه فقط 35 هزار تومن. سرعت هم 256/64 !!!
هزينه مودم ADSL هم ميتونم 50 هزار تومن اماني بذارم يا اينكه با اقساط بلند مدت بخرم!
به نظرتون عالي نيست؟!
35.gif

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از daftarekhaterat :
واي يه موقعيت خوب برام پيش اومده...
80 ساعت اينترنت ADSL در يك ماه فقط 35 هزار تومن. سرعت هم 256/64 !!!
هزينه مودم ADSL هم ميتونم 50 هزار تومن اماني بذارم يا اينكه با اقساط بلند مدت بخرم!
به نظرتون عالي نيست؟!
35.gif
بعد ميگن همه امکانات در پايتخته. کجا توي پايتخته؟ همه اش خالي بنديه. نصف بيشتر شهرها adsl دارند بدون محدوديت. توي مشهد مطمئنم. سيستم جوريه که فقط يوزر و پسو چک مي کنه. کاري نداره که چه قدر مصرف ردي. همين و همين.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از kami :
بعد ميگن همه امکانات در پايتخته. کجا توي پايتخته؟ همه اش خالي بنديه. نصف بيشتر شهرها adsl دارند بدون محدوديت. توي مشهد مطمئنم. سيستم جوريه که فقط يوزر و پسو چک مي کنه. کاري نداره که چه قدر مصرف ردي. همين و همين.
شركت مزبور به پاس خدمات بي شائبه من در 4 سال خريد كارت اينترنت اين شرايط رو برام گذاشته. خوبه؟!!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
يعني محدوديت اطلاعاتي نداري محدوديت زماني داري.
80 ساعت در ماه ميشه تقريبا روزي 2.5 ساعت. نمي دونم ولي براي من خيلي خيلي خيلي خيلي کمه.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
روزي 2.5 ساعت !؟!؟!؟! من همينطوري dialup دارم روزي بالاي 15 ساعت on ام ! دنبال dsl يا wireless هستم كه بشه 24h ! :D

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از tsotodeh :
کی گفته 2+ دارن میدن
تو نمایشگاه بودن
باهاشون هم صحبت کردم الان دارن همون adsl رو میدن
این چیزها فیص و افاده اشون هست
دقيقا! الان بالاترين سرعتي كه ارائه ميدن 512 هست كه اصلا 80 برابر دايل آپ نيست! قيمتهاشم كه ماشالله چي بگم! تا وقتي محدوديت دانلود ميذارن چيز بيخوديه.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از kami :
يعني محدوديت اطلاعاتي نداري محدوديت زماني داري.
80 ساعت در ماه ميشه تقريبا روزي 2.5 ساعت. نمي دونم ولي براي من خيلي خيلي خيلي خيلي کمه.
خب شما مقايسه كنين با سرويس هايي كه محدوديت 3 ساعت در روز دارن. اونجوري اگه يه روز استفاده نكني از كف رفته اما با اين شرايط ميشه يه هفته استفاده نكرد هفته بعد تلافي كرد.
در ضمن اين سرويس واقعا سرعتش خوبه و به درد پرشين تولز گردي و آنلاين بازي نميخوره! بيشتر همون قضاياي دانلود و آپلود و..
90.gif

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا صرف نداره ماهیانه نامحدود adsl 39 تومنه

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
آقایون خانومها منم دریابید :

زنگ زدم به یکی از این خدمات ADSL که تنها مرکز خدمات دهی به منطقه سعادت آباد هست میگه ماهیان با سرعت 64K نامحدود زمانی و حجمی ( 24 ساعت آنلاین باشید و هر چه قدر هم میخواهید دانلود کنید ) ماهیانه 35 تومن ! پول مودم هم نمیگیره و فقط یه چک ودیعه 100 تومانی برای ضمانت ... هزینه نصب رو هم نمیگیره ...

حال به صرف من هست ADSL بگیرم یا وايرلس !!! اصلا این وايرلس رو تو محدوده سعادت آباد ( 208-209 ) اراءه میدهند ؟

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sayrex :
آقایون خانومها منم دریابید :

زنگ زدم به یکی از این خدمات ADSL که تنها مرکز خدمات دهی به منطقه سعادت آباد هست میگه ماهیان با سرعت 64K نامحدود زمانی و حجمی ( 24 ساعت آنلاین باشید و هر چه قدر هم میخواهید دانلود کنید ) ماهیانه 35 تومن ! پول مودم هم نمیگیره و فقط یه چک ودیعه 100 تومانی برای ضمانت ... هزینه نصب رو هم نمیگیره ...

حال به صرف من هست ADSL بگیرم یا وايرلس !!! اصلا این وايرلس رو تو محدوده سعادت آباد ( 208-209 ) اراءه میدهند ؟

چی بدون محدودیت حجمی و زمانی ؟؟؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
کجا کدوم شرکت ؟؟؟؟
پس چی که صرف میکنه مشتی البته اگر سرعت دانلود 64 رو 10 باشه

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
آره منم تعجب كردم ! گفتم پهناي باند ماهيانه چقدره ؟ گفت نامحدود گفتم زماني چي در روز گفت 24 ساعته :blink: گفتم چند ! گفت 64 كيلوبايتش ماهيانه 35 تومن بدون هزينه نصبو پول مودم و فقط 100 يه چك وديعه براي ضمانت ... حاالا من چي كار كنم بگيرم يا نه ؟

تلفنشون هم اينه هر كي خواست بزنگه بهشون : 2354100 - 2354200 - 2354300 - 2354400

بالا