• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
البته يادم نره اينترنت معمولي يه زماني ساعتي 2000 تومن بود و الان 150 تومن شده:D

meli

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از hwt :
اقا شعار نده دهه:D

راستي قيمت مودمهاي وايرلس چنده؟
------------
نگو كه پدر صاب بچه درمياد
مودمش 2 يا 3 توان مودمش هست و ماهيانه 300 تومن
البته منظورم از 2 يا 3 ميلون هست. :D :blink:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ماهيانه 300 تومن به خاطر چي ؟:blink:

meli

Registered User
لایک‌ها
23
وایرلس دیگه خنگول
فکر می کنی کجا داریم زندگی می کنیم.
اینجا ایران است. صدای جمهوری اسلامی

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اي بابا من قيمت خود مودمشو ميخوام هزينه ماهيانه ديگه چيه ؟!

aka

Registered User
لایک‌ها
0
مودمش 300 تومنه !
یه چک 300 به عنوان وصیقه !
البته الان اگه زنگ بزنی میگه مودم نداریم ! ولی ما واسه خریدن خواستیم گفتن داریم !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خيلي گرونه :( چك از كجام بيارم بدم به اين:(

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
گفتن اول تیر مودم ها میاد.
من میگیرم پیشمرگ شم، بهتون میگم چطوره D:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اتفاقا منم امروز رفتم ثبت نام كردم . ببينم چجورياست

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از hwt :
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
بابا مايه دار .
بابا high speed .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
هنوز پول ندادم فقط درخواست دادم . باور كن از دست اين سرعتهاي مسخره خشته شدم ديگه :( اين مامانه هم هي ميگه قطع كن كار دارم ! ادم حرصش ميگيره:hmm:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
168.gif
پس من چي؟!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از daftarekhaterat :
راستياتش يكي از دلايل ايت تصميم همون قضيه نمايندگي و اينا بود:D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راستي اومدي تهرون ميدم باهاش چك ميل هم بكني:blink: :D

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از hwt :
راستي اومدي تهرون ميدم باهاش چك ميل هم بكني:blink: :D
اینترنت وایرلس داتک : سرعت خفن! فیلتر : خفن! :blink:
من که سرعت 128 اش رو گرفتم ماهیانه 39000 تومان. خیلی توپه! فقط مشکل ما اینه که در آخرین نقاط منطقه تحت پوشش هستیم یه چیز تو مایه های لب مرز! واسه همین یه مقدار قطع و وصل داره ولی از بس سرعتش خوب هست اصلا قطع و وصل احساس نمیشه! در این 3-4 روز که کمتر تو اینترنت میومدم در حدود 800 مگابایت دانلود داشتم! حالا حساب کنین اگه مثل گذشته بشینم پای اینترنت چی میشه!

در مورد چک تضمینی هم بگم که هر کسی نمیتونه تهیه کنه میتونه بره به اندازه 300 هزار تومان سفته بخره! سفته هم هر 100 هزار تومان میشه 300 تومان! که اصلا پولی نیست :D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
مدير فني شركت PAP شاتل، گفت: سرويس +ADSL2 به عنوان جديدترين و مدرن‌ترين تكنولوژي‌هاي ADSL، امكان استفاده از اينترنت را به صورت 24 ساعته و بدون زحمت شماره‌گيري و يا قطع و وصل شدن ميسر مي‌سازد.

به گزارش خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ”فرخي” مدير فني شركت PAP شاتل در يك نشست خبري با معرفي سرويس +ADSL2، به عنوان جديدترين و مدرن‌ترين تكنولوژي‌هاي ADSL، سرعت بسيار بالا را از مزاياي استفاده از سرويس ADSL دانست و اظهار داشت: اين تكنولوژي قابليت انتقال داده را با سرعتي معادل هشت مگابيت بر ثانيه براي فواصل كوتاه و دو مگابيت بر ثانيه براي فواصل زياد دارا مي‌باشد كه اين عدد در واقع حدودا 140 برابر بيشتر از سرويس دايل‌آپ است و از طرف ديگر اين سرويس امكان استفاده از اينترنت را به صورت 24 ساعته و بدون زحمت شماره‌گيري و يا قطع و وصل شدن ميسر مي‌سازد، بدين ترتيب با استفاده از سرويس ADSL امكان استفاده‌ي همزمان از شبكه‌ي اينترنت و تلفن آسان است. همچنين حذف هزينه‌ي تلفن در زمان استفاده از اينترنت نيز از ديگر مزيت‌ها‌ي آن به شمار مي‌رود.

وي با اشاره به تراكم جمعيت و فواصل طولاني بين مراكز مخابرات و كاربران در تهران، سرويس reach DSL و

+ADSL2 را سرويس‌هايي دانست كه در مقايسه با ADSL معمولي با پوشش دو برابر مساحت جغرافيايي و سرعت دو برابر آن مي‌تواند معضل نويز را در تهران حل كند.

فرخي در ادامه اظهار داشت: در فاز اول در 9 مركز مخابراتي تجهيزات نصب شده است و برنامه‌ي ما اين است كه تا سه ماه آينده امكان سرويس‌دهي را داشته باشيم و در اين راستا نصب تجهيزات در كنار سوئيچ‌هاي مخابراتي به خاطر اجبار در استفاده از خطوط تلفن موجود، بهترين حالت نصب در مراكز مخابراتي بود.

وي تصريح كرد: ما به عنوان سرويس‌دهنده قراردادهايي مانند خريد پهناي باند و تجهيزات با سرويس‌دهندگان خارجي داريم كه هر چه حجم خريد بالاتر رود، اثر بهتري بروي قيمت تمام شده‌ي كاربر خواهد گذاشت.

وي ادامه داد: در حال حاضر مراكزي نظير مركز هفت‌تير، شهيد رجايي (ولي عصر)، شهيد مدني (فاطمي)، غريبي (قيطريه)، نحوي (شهرك قدس)، آزادگان (عباس‌آباد - ميدان تختي) داريم كه هر شاستي نصب شده در مركز، امكان سرويس‌دهي به 840 كاربر را دارد، اما در مراكز قديمي كه آنالوگ هستند، سرويس‌ دادن سخت‌تر است زيرا با وجود تراكم جمعيت و كيفيت پايين خطوط مخابراتي مجبوريم از reach DSL استفاده كنيم.

وي با اشاره به CPE به عنوان تجهيزاتي كه در سرويس كاربر نصب مي‌شود، گفت:‌ به كمك يك CPE كه همان ADSL Modem مي‌باشد، امكان سرويس وايرلس را داريم، در حالي كه در مقايسه با مودم‌هاي معمولي از فايروال نيز برخوردار است.

فرخي در مورد نقش مخابرات ميان شركت‌هاي سرويس‌دهنده و كاربران گفت: در ADSL مرز بين سرويس‌دهنده و مخابرات مشخص و مخابرات تامين كننده‌ي سيم مسي است و بقيه‌ي مسؤوليت‌ها به عهده‌ي سرويس‌دهنده است.

وي با در نظر داشتن اشتراك بين سر منشاء ADSL و دايل‌آپ گفت: فيلترينگ در اين سرويس نيز وجود دارد و هزينه‌ي استفاده از ADSL هزينه‌ي ثابت معادل 24 تا 25 هزار تومان به نسبت قيمت جهاني است، به طوري كه هزينه‌ي هر گيگابايت 8 هزار تومان مي‌باشد.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از esfandiyar2002 :
..... گفت:‌ به كمك يك CPE كه همان ADSL Modem مي‌باشد، امكان سرويس وايرلس را داريم، در حالي كه در مقايسه با مودم‌هاي معمولي از فايروال نيز برخوردار است.

من اين تيكه رو نگرفتم...؟!؟!؟!:blink:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از mahdi206 :
اینترنت وایرلس داتک : سرعت خفن! فیلتر : خفن! :blink:
من که سرعت 128 اش رو گرفتم ماهیانه 39000 تومان. خیلی توپه! فقط مشکل ما اینه که در آخرین نقاط منطقه تحت پوشش هستیم یه چیز تو مایه های لب مرز! واسه همین یه مقدار قطع و وصل داره ولی از بس سرعتش خوب هست اصلا قطع و وصل احساس نمیشه! در این 3-4 روز که کمتر تو اینترنت میومدم در حدود 800 مگابایت دانلود داشتم! حالا حساب کنین اگه مثل گذشته بشینم پای اینترنت چی میشه!

در مورد چک تضمینی هم بگم که هر کسی نمیتونه تهیه کنه میتونه بره به اندازه 300 هزار تومان سفته بخره! سفته هم هر 100 هزار تومان میشه 300 تومان! که اصلا پولی نیست :D
جدا سفته هم ميشه داد ؟:blink: :D

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از hwt :
جدا سفته هم ميشه داد ؟:blink: :D
خب من خودم سفته دادم! ولي خداييش سفته اي كه من دادم يك ريال هم اعتبار نداره! من فردا برم شهرمون اينا ميخوان منو چطوري پيدا كنن؟ :D

بالا