------------به نقل از hwt :اقا شعار نده دهه![]()
راستي قيمت مودمهاي وايرلس چنده؟
به نقل از hwt :اتفاقا منم امروز رفتم ثبت نام كردم . ببينم چجورياست
به نقل از hwt :اتفاقا منم امروز رفتم ثبت نام كردم . ببينم چجورياست
راستياتش يكي از دلايل ايت تصميم همون قضيه نمايندگي و اينا بودبه نقل از daftarekhaterat :پس من چي؟!![]()
به نقل از hwt :راستياتش يكي از دلايل ايت تصميم همون قضيه نمايندگي و اينا بود![]()
اینترنت وایرلس داتک : سرعت خفن! فیلتر : خفن! :blink:به نقل از hwt :راستي اومدي تهرون ميدم باهاش چك ميل هم بكني:blink:![]()
به نقل از esfandiyar2002 :..... گفت: به كمك يك CPE كه همان ADSL Modem ميباشد، امكان سرويس وايرلس را داريم، در حالي كه در مقايسه با مودمهاي معمولي از فايروال نيز برخوردار است.
جدا سفته هم ميشه داد ؟:blink:به نقل از mahdi206 :اینترنت وایرلس داتک : سرعت خفن! فیلتر : خفن! :blink:
من که سرعت 128 اش رو گرفتم ماهیانه 39000 تومان. خیلی توپه! فقط مشکل ما اینه که در آخرین نقاط منطقه تحت پوشش هستیم یه چیز تو مایه های لب مرز! واسه همین یه مقدار قطع و وصل داره ولی از بس سرعتش خوب هست اصلا قطع و وصل احساس نمیشه! در این 3-4 روز که کمتر تو اینترنت میومدم در حدود 800 مگابایت دانلود داشتم! حالا حساب کنین اگه مثل گذشته بشینم پای اینترنت چی میشه!
در مورد چک تضمینی هم بگم که هر کسی نمیتونه تهیه کنه میتونه بره به اندازه 300 هزار تومان سفته بخره! سفته هم هر 100 هزار تومان میشه 300 تومان! که اصلا پولی نیست![]()
خب من خودم سفته دادم! ولي خداييش سفته اي كه من دادم يك ريال هم اعتبار نداره! من فردا برم شهرمون اينا ميخوان منو چطوري پيدا كنن؟به نقل از hwt :جدا سفته هم ميشه داد ؟:blink:![]()