مبارکتون باشه . هنوز یه ماه اول رایگانه یا برداشتنش. ما که منتظر رانژه داتکیها هستیم :wacko:
نه دارم یه ماه مجانی رو استفاده می کنم. در ضمن مال من 5 روز پس از درخواست رانژه شد.
مبارکتون باشه . هنوز یه ماه اول رایگانه یا برداشتنش. ما که منتظر رانژه داتکیها هستیم :wacko:
با سلام
الان چند روزی هست که 128 آسیاتک دارم. به نظر من سرعتش با توجه به قیمتش خیلی مناسب هست. و سرعتش از 13 تا 16 تغییر می کنه .فقط نقصش اینکه برخی از نرم افزارهای p2p محدودیت دارند :hmm: ولی می شه با کمی جستجو نرم افزارهایی پیدا کرد که محدودیت دانلود ندارند.:f34r:
داتک هم مثله اینکه جدیداً فقط یکبار آبونمان و مالیت میگیره. درسته؟
تست 64 آسیاتک:
![]()
بیچاره ها فقط 1kbps کش رفتند![]()
آخه این چه ADSL هست من هم که دایال آپ دارم با 5,6kb/sec دانلود می کنم و تقریباً با این adsl 64 هیچ فرقی نمی کنه !!!:wacko:
واقعا داتك فقط يكماه آبونمان و ماليات ميگيره؟دوستاني كه داتك دارند لطفا اعلام بفرمايند.
راستی میدونید که داتک چه جوری هزینه های شارژ رو حساب میکنه!؟
واقعا داتك فقط يكماه آبونمان و ماليات ميگيره؟دوستاني كه داتك دارند لطفا اعلام بفرمايند.
نخیر داتک هر ماه میگیره . من امروز صبح رفتم شرکت که شاژ این ماه خودم و یکی دو تا از فامیل ها رو بدم از همه هم مالیات و آبونمان گرفت
به من هنوز زنگ نزدن که برم پول بدم
یه وقت قطع نکنن
اولین باره میخوام پول بدم بهشون
تازه یه ماه شده
13 هم وصل شدم ماه پیش
صبر کنم زنگ بزنن یا برم بدم تا 13 نشده
اقا این داتک مگه باز بود شما رفتی پول شارژ رو دادی من امروز هر چی زنگ زدم کسی گوشی رو بر نداشت
من شارژ داتک رو 15ام پرداختم، ولی یادم رفت زنگ بزنم بهشون، آخر استفاده از تکنولوژی جدید هستند، میگن ایمیل کنید ولی ایمیل رو چک نمیکنند و قطع میکنند. امروز هم یادم رفت، زنگ بزنم. حالا خدا کنه فردا قطع نکنند وگرنه کلی طول میدن تا وصل کنند.
حالا یه سوال: 128 داتک با تمام آبونمان و عوارض و.... ماهی چقدر در میاد؟(بدون نصب و مودم)
یعنی بدون این که زنگ بزنن قطع هم میکنن ؟
بابا گفتن ما قبلش زنگ میزنیم و ایمیل میزنیم و این چیزا
اینجا که همه داتکین!!!!!!!!!!!!!
حالا یه سوال: 128 داتک با تمام آبونمان و عوارض و.... ماهی چقدر در میاد؟(بدون نصب و مودم)