• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

eliot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارکتون باشه . هنوز یه ماه اول رایگانه یا برداشتنش. ما که منتظر رانژه داتکیها هستیم :wacko:

نه دارم یه ماه مجانی رو استفاده می کنم. در ضمن مال من 5 روز پس از درخواست رانژه شد. :cool:

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
الان چند روزی هست که 128 آسیاتک دارم. به نظر من سرعتش با توجه به قیمتش خیلی مناسب هست. و سرعتش از 13 تا 16 تغییر می کنه .:) فقط نقصش اینکه برخی از نرم افزارهای p2p محدودیت دارند :hmm: ولی می شه با کمی جستجو نرم افزارهایی پیدا کرد که محدودیت دانلود ندارند.:f34r:

قیمت آسیاتک که بی نظیره. در ضمن آسیاتک روی eMule و تورنت محدودیت نذاشته ولی فکر کنم هرچی توی برنامه های دیگه ی p2p پیدا بشه، توی eMule هم پیدا میشه. برای منم 5 روزه خطم رانژه شد.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
سرعت پارس با 64:
97624118.png

با 128:
104024703.png

دوستان من تا عید از پارس 64 میگرفتم والان 128. متاسفانه چند روزی هست که وقتی به سایت www.getip.com سر میزنم ، در بالا میزنه Proxy Detected و برخی از برنامه هایی که استفاده میکردم دیگه به سرورهاشون وصل نمیشن.

آخر این ماه 100% پارس را تغییر میدم یا آسیا تک میگیرم یا صبا.

داتک هم مثله اینکه جدیداً فقط یکبار آبونمان و مالیت میگیره. درسته؟

در ضمن برای اینکه پارس آخر این ماه زودتر از رانژه خارج کنه باید چی کار کنم؟

با تشکر.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آخه این چه ADSL هست من هم که دایال آپ دارم با 5,6kb/sec دانلود می کنم و تقریباً با این adsl 64 هیچ فرقی نمی کنه !!!:wacko:

لااقل قیمتش خیلی از دایل آپ ارزونتر در میاد. منظورم 24 ساعت در روز و 30 روز در ماهه!!!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا داتك فقط يكماه آبونمان و ماليات ميگيره؟دوستاني كه داتك دارند لطفا اعلام بفرمايند.

اره! از دو جا ( ناحیه نه منطقه!) فقط یکبار میگیره! یکی برج بهار یکی هم مجتمع مسکونی سبحان! ولی بقیه جاها باید مالیات و عوارض و ابونمان رو بدن..! یعنی میشه که ما هم در ماه چهار تومن کمتر بدیم!؟ اونوقت در میشه چهل و هشت هزار تومن! معادل دوماه!!!
راستی میدونید که داتک چه جوری هزینه های شارژ رو حساب میکنه!؟ اول ابونمان رو به هزینه شارژ اضافه میکنه بعد شیش درصد مالیات رو بهش اضافه میکنه.. که اینجوری ما دویست تومن بیشتر میدیم!! :hmm: :whistle:

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
راستی میدونید که داتک چه جوری هزینه های شارژ رو حساب میکنه!؟

سلام

اگر برای من وصل کردن و وقت شارژ شد بهتون می گم . دوستان داتکی امروز هم زنگ زدم گفتن هنوز مخابرات رانژه نکرده یه موضوع بسیار بسیار جالب همسایه ما آسیاتک چند روز مونده به عید درخواست داد 28ام وصل شد فقط همون چهار روز - همون مرکز مخابراتی :blink: داره 1 ماه میشه برای من قصه رانژه کردن

voltan

Guest
لایک‌ها
2
واقعا داتك فقط يكماه آبونمان و ماليات ميگيره؟دوستاني كه داتك دارند لطفا اعلام بفرمايند.

نخیر داتک هر ماه میگیره . من امروز صبح رفتم شرکت که شاژ این ماه خودم و یکی دو تا از فامیل ها رو بدم از همه هم مالیات و آبونمان گرفت

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
نخیر داتک هر ماه میگیره . من امروز صبح رفتم شرکت که شاژ این ماه خودم و یکی دو تا از فامیل ها رو بدم از همه هم مالیات و آبونمان گرفت

به من هنوز زنگ نزدن که برم پول بدم
یه وقت قطع نکنن
اولین باره میخوام پول بدم بهشون
تازه یه ماه شده
13 هم وصل شدم ماه پیش
صبر کنم زنگ بزنن یا برم بدم تا 13 نشده

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
با سلام
اقا این داتک مگه باز بود شما رفتی پول شارژ رو دادی من امروز هر چی زنگ زدم کسی گوشی رو بر نداشت

voltan

Guest
لایک‌ها
2
به من هنوز زنگ نزدن که برم پول بدم
یه وقت قطع نکنن
اولین باره میخوام پول بدم بهشون
تازه یه ماه شده
13 هم وصل شدم ماه پیش
صبر کنم زنگ بزنن یا برم بدم تا 13 نشده

خودت برو شرکت یا زنگ بزن بهشون چون این ها اول ماه به اول ماه حساب میکنن . بهت پیشنهاد میکنم خودت حتما بری البته اگه پول بیشتر از 13 روز رو ازت گرفتن بعضی وقت ها فاکتورشون در خونه نمیاد من یکی از اقوامم این مشکل رو داشت وقتی گفتم به شرکت گفتن زنگ بزنید با پیک موتری بفرستیم

اقا این داتک مگه باز بود شما رفتی پول شارژ رو دادی من امروز هر چی زنگ زدم کسی گوشی رو بر نداشت

والا ساعت 11 صبح باز بود که من رفتم ولی تمام منشی ها نشسته بودن توی یه اتاقی که دایل آپ میفورشن و مخ هم رو میخوردن 5 دقیقه ای معطل بودم تا بلاخره یکیشون اومد کارم رو راه انداخت . نامرد سرسید هم نداد

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من شارژ داتک رو 15ام پرداختم، ولی یادم رفت زنگ بزنم بهشون، آخر استفاده از تکنولوژی جدید هستند، میگن ایمیل کنید ولی ایمیل رو چک نمیکنند و قطع میکنند. امروز هم یادم رفت، زنگ بزنم. حالا خدا کنه فردا قطع نکنند وگرنه کلی طول میدن تا وصل کنند.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
من شارژ داتک رو 15ام پرداختم، ولی یادم رفت زنگ بزنم بهشون، آخر استفاده از تکنولوژی جدید هستند، میگن ایمیل کنید ولی ایمیل رو چک نمیکنند و قطع میکنند. امروز هم یادم رفت، زنگ بزنم. حالا خدا کنه فردا قطع نکنند وگرنه کلی طول میدن تا وصل کنند.

یعنی بدون این که زنگ بزنن قطع هم میکنن ؟
بابا گفتن ما قبلش زنگ میزنیم و ایمیل میزنیم و این چیزا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اینجا که همه داتکین!!!!!!!!!!!!!

حالا یه سوال: 128 داتک با تمام آبونمان و عوارض و.... ماهی چقدر در میاد؟(بدون نصب و مودم)

voltan

Guest
لایک‌ها
2
حالا یه سوال: 128 داتک با تمام آبونمان و عوارض و.... ماهی چقدر در میاد؟(بدون نصب و مودم)

24300 تومن

یعنی بدون این که زنگ بزنن قطع هم میکنن ؟
بابا گفتن ما قبلش زنگ میزنیم و ایمیل میزنیم و این چیزا

والا نمیدونم ولی فوری قطع نمیکنن یه زنگ بزن حتما

بالا