• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

voltan

Guest
لایک‌ها
2
سر رسید هم داد .. چرا که نه ! البته گفتیم که عجله نداریم راحت باش
اونم یه نیم ساعتی کاشت ما رو تا داد
واسه دوستم که منو معرفی کرده بود یه ماه مجانی داده بودن .. هر چند چون اونجا کار می کنه تخفیف 50% میدن به اینا
راستی واسه شما هم 21 تومنه یا 24 ؟

والا من 256 دارم و این ماه هم 28600 دادم ولی آمارش رو در میارم اگه آبمونان و .. کم تر شده من هم کم تر بدم
نامردا 20 دقیقه منو کاشتن آخرش هم سر رسید نداد گفت تموم کردیم عجب ادم های هستن ها

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
والا من 256 دارم و این ماه هم 28600 دادم ولی آمارش رو در میارم اگه آبمونان و .. کم تر شده من هم کم تر بدم
نامردا 20 دقیقه منو کاشتن آخرش هم سر رسید نداد گفت تموم کردیم عجب ادم های هستن ها

مال من 128 هست و مثل این که مال همه 24 تومن هست ولی منطقه مل رو گفت 21 تومنه .. نمیدونم این دیگه جریانش چیه
یهنی 256 بگیرم میشه حدود 25 فک کنم
یه منطقه هم بود ابونمان مخابرات رو فقط 1 بار باید بدن و بقیه ماه ها مجانیه

سر رسید هم داد خوبشم داد البته معلوم بود تازه اورده بودن چون شماره پیش فاکتور 20 و خورده ای بود

راستی 256 اش خوبه ؟ چند کیلو میده ؟

voltan

Guest
لایک‌ها
2
برای دانلود به من 24 کیلو میده
یادم باشه فردا برم داتک سر رسیدم رو بگیرم :د

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها برای شما هم سرعت دانلود تورنت اومده پایین!؟
من 256 داتک دارم ولی دو روزه که اکثرا با 12-17 از تورنت دانلود میکنه! ولی برای دانلودهای دیگه سرعتش مثل قبله!! :(

voltan

Guest
لایک‌ها
2
بچه ها برای شما هم سرعت دانلود تورنت اومده پایین!؟
من 256 داتک دارم ولی دو روزه که اکثرا با 12-17 از تورنت دانلود میکنه! ولی برای دانلودهای دیگه سرعتش مثل قبله!!

راستش من بیشتر برای دائم آن بودم دی اس ال گرفتم تا دانلود و دانلودم خیلی کمه یعنی وقت نمیکنم دنبال فایل برای دانلود بگردم ولی سرعتم این چند روزه ثابت بوده و کم نشده البته بیشتر دانلود از سایت های کوچیک و سایت های مثل http://sourceforge.net/ بوده

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
من سپنتا 128 دارم . سرعت کمتر شده رسیده به 10-11 . ولی نصف نشده!!!!!!!

ولی الان ساعت 2 بهتر شده
104328272.png

مرسی من قبلا با همین 96/96 سپنتا 26-27 ثابت دانلود میکردم دو ماه اینطوری بود حتی یکی دیگه از بچه ها تو همین فروم هم گفت منم دارم همین سرعت دانلود میکنم در واقع بعضی مرکز مخابرات های خلوت مثل مرکز ما سرعت بالاتری ست میکردن ولی از پریشب شد 12-13 صبح هم زدم جریانو بهشون گفتم کردن همون 96 یعنی 10 :wacko:

دیگه فایده نداره 256 کجا و این کجا :( دلم خوش بود میخواستم شش ماه تمدید کنم :blink:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من در اصفهان ساکن هستم و می خوام برم ایران گیت 128 بگیرم میده ماهی 35تومن خوبه!!!

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان

بالاخره رانژه کردن ولی چطوری بهتون می گم زنگ زدن گفتن .من هم شروع کردم مودم نصب کردم و تمام کارهاش رو کردم زنگ زدم پشتیبانی آی پی رو بگیرم که همون اتفاقی که دوستان چند بار گفتن برای من هم افتاد . بنده خدا یه آی پی داد جواب نداد بعد دوباره یه آی پی دیگه داد باز نشد گفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن من به تکنیسینمون در مرکز مخابراتی که الان حضور داره می گم پورت رو عوض کنه و از این حرفا بعد زنگ زدم یه آی پی جدید داد بازم جواب نداد هی می گفت برای ما مشکلی نداره ولی نمی دونم برای شما چرا مشکل داره خلاصه این بازی 2 ساعت طول کشید آخرش هم وصل کرد مسئولشون گفت گزارش رد می کنیم و فردا دوباره می فرستیم مخابرات و یه نفر حضوری می آد ببینه مشکل چیه .... اینم قصه ما بود با داتک:wacko: دوستان متخصص اگر نظری دارن بفرمایند تا به سمع داتکیهای گرامی برسونم.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

بالاخره رانژه کردن ولی چطوری بهتون می گم زنگ زدن گفتن .من هم شروع کردم مودم نصب کردم و تمام کارهاش رو کردم زنگ زدم پشتیبانی آی پی رو بگیرم که همون اتفاقی که دوستان چند بار گفتن برای من هم افتاد . بنده خدا یه آی پی داد جواب نداد بعد دوباره یه آی پی دیگه داد باز نشد گفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن من به تکنیسینمون در مرکز مخابراتی که الان حضور داره می گم پورت رو عوض کنه و از این حرفا بعد زنگ زدم یه آی پی جدید داد بازم جواب نداد هی می گفت برای ما مشکلی نداره ولی نمی دونم برای شما چرا مشکل داره خلاصه این بازی 2 ساعت طول کشید آخرش هم وصل کرد مسئولشون گفت گزارش رد می کنیم و فردا دوباره می فرستیم مخابرات و یه نفر حضوری می آد ببینه مشکل چیه .... اینم قصه ما بود با داتک:wacko: دوستان متخصص اگر نظری دارن بفرمایند تا به سمع داتکیهای گرامی برسونم.

مهندس و تکنسین رو ول کن و اینجا رو گوش کن و بهشون بگو

اول از همه مودمت چیه؟
اگه مودمت ایسوز هست و بعد از روشن کردن چراغ status روشن میشه و بعد خاموش میشه مشکل از پورت مخابراتی هست
اگه چراغ روشن میشه و بعد چشمک میزنه و ثابت می مونه یعنی همه چی درسته از مخابرات و شما وصلی به شرکت و مشکل از IP هست و یا اشتباه تنظیم کردن
اگه این مورد باشه میگه ایپی رو گزارش میدم تا عوض بکنن و میگه 24 ساعت بعد تماس میگیریم ولی اگه گیر بدی 10 دقیقه ای درست میکنه

اگه مشکلت همون روشن نموندن چراغ هست (احتمال 90 درصد فک کنم اینه) بهت میگن خط شما رو رو یه پورت خراب رانژه کردن و باید نامه بدیم تا عوض کنن و رو یه خط دیگه رانژه بشید
و احتمالا اگه طول کشید میگن شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی پیش اومده برات و .... (البته جدی نگیر)

اگه مثل ادم یه نفر رو بفرسته مخابرات سه سوت وصل میشه

شما اگه از تاریخی که رو قبضت زدن گذشته میتونی زنگ بزنی و یکم خشن صحبت کنی و بگی کارات مونده و ....
و بگی میشه با اقای نجفی مدیر بخش adsl صحبت کنم و با ایشون صحبت بکن و بگو
البته این رو هم بگم یکم حال کنی :
حتما ازت شماره موبایل میگیرن و میگن زنگ میزنیم .. در خونتم نمیان .. صبر نکن .. فقط میگن
خودشون میدونن مشکل از کجاست و دارن رفع میکنن فقط یکم باید شما صبر کنی
زیاد نگران نباشه ..

پشتیبانی زنگ میزنی به این شماره بزن : 88510008 یا 88510009
سعی کن مشکلت رو خانم ابراهیمی یا آقای صالحی حل کنه چون خیلی با حوصله جواب میدن و خوش اخلاق هستن

شماره اولی رو بگیری بهتره .. هر وقت من گرفتم خانم ابراهیمی ورداشته

یکی دو روز صبر کن نشد بگو راه های بهتر بگیم :lol:

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
من آسیاتک دارم.حدود 20 روزه. تا امروز بعد از ظهر همه چیز خوب بود. من کامپیوتر را گذاشته بودم دانلود کنه و خوابیده بودم. خواهرم با اون یکی کامپیوتر از طریق Dial Up به اینترنت وصل میشه. از اون موقع تا حالا تلفن ما خراب شده. و فقط صدای خش خش میده. هر کاری بگی کردم. با یک گوشی دیگه، با مودم و بدون مودم، مودم روشن یا خاموش، از طریق نویز گیر یا با اتصال مستقیم، با دوشاخه برق گیر یا ساده. سیم کشی ها هم درسته. ADSL اصلا مشکلی نداره. حتی سرعتش هم کم نشده. ولی تلفن نداریم. با 17 هم تماس گرفتیم. خونه خودمون هم که زنگ می زنیم اشغال می زنه در هر حالتی.
مودمم هم مودم شبکه هستش.
کسی تا حالا به همچین مشکلی برخورده؟ میدونه ممکنه چه عیبی داشته باشه؟ درسته که با پشتیبانی آسیاتک تماس بگیرم؟ یا اصلا به اونها ربطی نداره؟

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
با سلام
اگر دوستان اجازه دهند بنده عنوان این تاپیک را به "بحث و گقتگوی فنی پیرامون ADSL " تغییر دهم

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان

ببین من همچین مشکلی داشتم. عیبش هم این بود که از دو شاخه برق گیر استفاده می کردم. باید دوشاخه ورودی به خط ساده باشه.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
من آسیاتک دارم.حدود 20 روزه. تا امروز بعد از ظهر همه چیز خوب بود. من کامپیوتر را گذاشته بودم دانلود کنه و خوابیده بودم. خواهرم با اون یکی کامپیوتر از طریق Dial Up به اینترنت وصل میشه. از اون موقع تا حالا تلفن ما خراب شده. و فقط صدای خش خش میده. هر کاری بگی کردم. با یک گوشی دیگه، با مودم و بدون مودم، مودم روشن یا خاموش، از طریق نویز گیر یا با اتصال مستقیم، با دوشاخه برق گیر یا ساده. سیم کشی ها هم درسته. ADSL اصلا مشکلی نداره. حتی سرعتش هم کم نشده. ولی تلفن نداریم. با 17 هم تماس گرفتیم. خونه خودمون هم که زنگ می زنیم اشغال می زنه در هر حالتی.
مودمم هم مودم شبکه هستش.
کسی تا حالا به همچین مشکلی برخورده؟ میدونه ممکنه چه عیبی داشته باشه؟ درسته که با پشتیبانی آسیاتک تماس بگیرم؟ یا اصلا به اونها ربطی نداره؟

کل سیم های تو پریز تلفن رو در بیار
سیم مودم adsl رو در بیار ببین باز اینطوریه
شاید اسپلیتر مشکل پیدا کرده

با خود شرکت تماس بگیر بهتر راهنمایی می کنن تا مخابرات .. مخابرات بد تر خراب میکنه :p

SraRobin

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام

از دوستان عزیز کسی می دونه که آسیاتک مودم های D-Link را هم ساپورت می کنه یا نه!؟
ممنون می شم اگه جواب دهید...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام
اگر دوستان اجازه دهند بنده عنوان این تاپیک را به "بحث و گقتگوی فنی پیرامون ADSL " تغییر دهم
فکر بسیار خوبی است.حالا کلمه ی بحث هم نبود مهم نیست

"گفتگوی فنی پیرامون شبکه ی ADSL"

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام

اين تاپيكي كه فرموديد كجا ايجاد كرديد من هرچي نگاه كردم چيزي پيدا نكردم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اين تاپيكي كه فرموديد كجا ايجاد كرديد من هرچي نگاه كردم چيزي پيدا نكردم.
جناب مدیر در مورد تغییر عنوان(تایتل) همین تاپیک نظر خواهی کرده اند!!!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نظر من باید چند تاپیک جداگانه ایجاد بشه چون بحث های متفاوتی در مورد DSL هست

مثلا یک تاپیک برای سرعت ، یکی برای کیفیت سرویس شرکتها ، یکی برای محدوده پوشش و...

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان به من هم کمک کنید. من که دیگه حالم داره از پارس آفلاین به هم میخوره. خدا خفشون کنه الهی.

دوستانی که پارس دارن به سایت www.getip.com بروید وبالای سایت مثله عکس زیر ببینید Proxy Detected نوشته یا نه.

اعصاب من را خرد کرده . یک سری از برنامه هایی که کار میکردم،اخطار میدن.سال جدید اینطوری شده.گفتن IP ، به صورت Invalid باشه نه پروکسی!!!
2cp2st5.jpg

توی تابستون هم با آی پیه پارس مشکل داشتم چون توی یکسری از سایتها کشور را میزنه انگلیس. حالا که دیگه اینطوری شده.

دوستان پارس آنلاینی اگر لطف کنید چک کنید ممنون میشم.

بالا