• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگر برای من وصل کردن و وقت شارژ شد بهتون می گم . دوستان داتکی امروز هم زنگ زدم گفتن هنوز مخابرات رانژه نکرده یه موضوع بسیار بسیار جالب همسایه ما آسیاتک چند روز مونده به عید درخواست داد 28ام وصل شد فقط همون چهار روز - همون مرکز مخابراتی :blink: داره 1 ماه میشه برای من قصه رانژه کردن

برای من حدود سیزده روز طول کشید اخر سر هم اشتباه رانژه کرده بودن مهندسین مخابرات!! و دو روزی هم به خاطر این الاف شدم و در نهایت شد 15 روز! من کلی باهاشون دعوا کردم! باید هر روز بهشون زنگ بزنی و دعوا کنی! اینا باهاشون اروم حرف بزنی کاری برات نمیکنن!

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
امروز روز اخر بود .. فردا قطع نکنن..
حوصله ندارم باز درگیر بشم تا وصل کنن

کسی از داتکی ها شده پول دیر بده ؟ ببینم چطورن ؟ زنگ میزنن ؟ قطع میکنن تا بری بدی
بعد من پولو ببرم شرکت نقد بدم یا باید بریزم به حساب
به من هیچی نگفتن اینا فقط گفتن قبلش زنگ میزنیم یا ایمیل میدیم که نه زنگ زدن نه ایمیل

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سپنتا کسی اینجا سرویس 96/96 نداره ؟ سرعت دانلودتون نصف نشده ؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یعنی بدون این که زنگ بزنن قطع هم میکنن ؟
بابا گفتن ما قبلش زنگ میزنیم و ایمیل میزنیم و این چیزا

24300 تومن

والا نمیدونم ولی فوری قطع نمیکنن یه زنگ بزن حتما

نه مال من رو دوماه بدون اینکه زنگ بزنن قطع کردند، من هم دیدم اینطوریه تا پرداخت میکردم و ایمیل میکردم، زنگ میزدم شماره قبض رو براشون میخوندم. که بعضی وقتا میگفتند که امروز مثلا روز قطع سرویس بیسیم هست، فردا زنگ بزنید!!!
تازه وقتی قطع میکردند باید 10 دفعه زنگ میزدم تا وصل کنند.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
نه مال من رو دوماه بدون اینکه زنگ بزنن قطع کردند، من هم دیدم اینطوریه تا پرداخت میکردم و ایمیل میکردم، زنگ میزدم شماره قبض رو براشون میخوندم. که بعضی وقتا میگفتند که امروز مثلا روز قطع سرویس بیسیم هست، فردا زنگ بزنید!!!
تازه وقتی قطع میکردند باید 10 دفعه زنگ میزدم تا وصل کنند.

هر ماه چندم قطع می کنن ؟ :wacko:
مال من رو حساب می کنم باید 5 ام پول میدادم دیگه که ندادم
فردا بدم پیک ببره مشکلی نداره ؟ من نمیتونم برم تا اونجا
پولو نقد بدم پیک ببره و قبض بگیره برگرده ؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مهلت پرداخت فروردین داتک تا فردا هست ، اگه ندین قطع میشه ، وصل کردنشم گریه آدمو درمیاره!

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
مهلت پرداخت فروردین داتک تا فردا هست ، اگه ندین قطع میشه ، وصل کردنشم گریه آدمو درمیاره!

فردا میشه ببرم دیگه ؟
نگفتید نقد بدم پیک ببره میشه/؟
یکی هم این که قبلش زنگ بزنم کجا هماهنگ کنم که میخوام بدم پیک بیاد

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
من میخوام آخر این ماه قراردادم را با پارس کنسل کنم باید چی کار کنم که زودتر از رانژه در بیارن بتونم از یک شرکت دیگه بگیرم؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سپنتا کسی اینجا سرویس 96/96 نداره ؟ سرعت دانلودتون نصف نشده ؟
من سپنتا 128 دارم . سرعت کمتر شده رسیده به 10-11 . ولی نصف نشده!!!!!!!

ولی الان ساعت 2 بهتر شده
104328272.png

128 آسیاتک با عوارض و مالیات و آبونمان ماهی 20 تومانه.
http://www.asiatech.ir/fa/services/a...ricetehran.php

با این حساب بینه داتک و آسیا تک به نظر من آسیا تک به صرفه هست.

سایتاشون رو که دیدم.میخواستم ببینم قیمتی که الان هر کس می پردازه کم و زیاد نباشه

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
فردا میشه ببرم دیگه ؟

خوب يه زنگ بزن شركت ازشون سوال كن.ببين با پيك قبول ميكنند يا خير.فكر ميكنم به امور مشتركين زنگ بزني بهتر جواب ميگيري.

voltan

Guest
لایک‌ها
2
فردا میشه ببرم دیگه ؟

من همیشه میبرم شرکت میدم پول رو دیدم پیک موتوری هم میاره و پول میده ولی یه زنگ بزنی شرکته از همه ی این ها راحت تره

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
یه خوبی دیگه که آسیاتک داره اینه که هروقت اشتراکت تموم شد با یه زنگ بلافاصله اینترنتتو وصل می کنن و پیک هم مجانی خودشون می فرستن. حتی بعضی وقت ها پیکشون یه ماه بعد میاد و هزینه ماه قبل و جاری رو یه جا می گیره! از این دندون گرد بازی ها هم در نمیارن:D یه هفته هم قبل از اینکه اشتراک تموم بشه میل می زنن. حتی دوستم می گفت نصف شب اشتراکش تموم شد و زد پشتیبانی و چند روز مجانی براش اینترنت وصل کردن:)

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
خوب يه زنگ بزن شركت ازشون سوال كن.ببين با پيك قبول ميكنند يا خير.فكر ميكنم به امور مشتركين زنگ بزني بهتر جواب ميگيري.

من همیشه میبرم شرکت میدم پول رو دیدم پیک موتوری هم میاره و پول میده ولی یه زنگ بزنی شرکته از همه ی این ها راحت تره

امروز صبح با دوستم که بخش نصب انتن های وایرلس داتک کار می کنه رفتم اونجا
قشنگ برامون چایی اوردن و بیخودی نیم ساعت نشستیم و با کند ترین حالت ممکن کارمون رو انجام دادن
البته ما ناراضی نبودیم .. جامون خوب بود :cool:

خلاصه یه چیز جالب پیش اومد .. بهم گفت ابونمان شما 21 تومنه گفتم مگه 24 نیست ؟ گفت منطقه شما 21 هست . ما هم از خدا خواسته در اوردیم که بدیم بعد یادم اومد ماه قبل 5 روز دیر تر از تاریخی که نوشته بودن وصل شدم
اونو گفتم برام کمش کرد شد 17 تومن

پیک موتوری هم پرسیدم گفت میشه .. گفت بده پولو بیاره ولی قبض بخوایی باید منتظر بمونه اگه نه که بده با شماره اشتراکت و بره ردیفه

جالا من هر ماه میدم همین دوستم میره اونجا سر کار بده .. این ماه مرخصی بود نشد بدم
راستی مثل این که کسی رو معرفی کنیم و مشتری داتک بشه به ما یه ماه اکانت مجانی میدن نه ؟

یه خوبی دیگه که آسیاتک داره اینه که هروقت اشتراکت تموم شد با یه زنگ بلافاصله اینترنتتو وصل می کنن و پیک هم مجانی خودشون می فرستن. حتی بعضی وقت ها پیکشون یه ماه بعد میاد و هزینه ماه قبل و جاری رو یه جا می گیره! از این دندون گرد بازی ها هم در نمیارن یه هفته هم قبل از اینکه اشتراک تموم بشه میل می زنن. حتی دوستم می گفت نصف شب اشتراکش تموم شد و زد پشتیبانی و چند روز مجانی براش اینترنت وصل کردن

والا دوستم از اونجا میگیره ولی اخر ماه نداده بود و عید شده بود و نرسیده بود بره بانک مثل این که قطع کردن ولی پول و که داد زود وصل کردن

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اقا پارس آنلاين کی باز میشه !؟

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
سلام به همه دوستان ميخواستم دونم راهي نداره براي شماره 5538 (مخابرات مهديه) يك ADSL گرفت هيچ شركت من نديدم بده شركتي نميشناسين كه يك ADSL 128 بده يا از طريقي گرفت؟! :wacko:
2 سال ميگن ميديم ولي اصلا نيمدن مخصوصا اين Datak , شاتل هم كه بدتر :blink: :wacko: :wacko: :( :happy:

voltan

Guest
لایک‌ها
2
البته ما ناراضی نبودیم .. جامون خوب بود
من هم چون خوبه هر ماه میرم شرکت دیگه؟

راستی مثل این که کسی رو معرفی کنیم و مشتری داتک بشه به ما یه ماه اکانت مجانی میدن نه ؟

میگن یه ماه ولی چون از اول ماه تا آخر ماه تاریخ وصول پول رو حساب میکنن مثلا سرویس یارو 10 ماه وصل بشه از تو هم پول 20 روز باقی مونده ی ماه رو نمیگیرن
اگه کسی رو میخوای ببری 20 تا 24 ببر که تا اول ماه وصل بشه و طرف پول یه ماه رو بده و یه ماه هم کامل برای تو مجانی بی افته

راستی سررسید گرفتی؟

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
من هم چون خوبه هر ماه میرم شرکت دیگه؟

میگن یه ماه ولی چون از اول ماه تا آخر ماه تاریخ وصول پول رو حساب میکنن مثلا سرویس یارو 10 ماه وصل بشه از تو هم پول 20 روز باقی مونده ی ماه رو نمیگیرن
اگه کسی رو میخوای ببری 20 تا 24 ببر که تا اول ماه وصل بشه و طرف پول یه ماه رو بده و یه ماه هم کامل برای تو مجانی بی افته

راستی سررسید گرفتی؟

مخصوصا میز دوم از سمت چپ :p

-------

پس تبلیغات شروع کنیم مجانی حال میده

سر رسید هم داد .. چرا که نه ! البته گفتیم که عجله نداریم راحت باش
اونم یه نیم ساعتی کاشت ما رو تا داد
واسه دوستم که منو معرفی کرده بود یه ماه مجانی داده بودن .. هر چند چون اونجا کار می کنه تخفیف 50% میدن به اینا
راستی واسه شما هم 21 تومنه یا 24 ؟
خیلی حال داد 21 شد مال من

بالا