• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی هیچ راهی نیست!؟هیچی!؟من حاظرم با 200000 ت هم درت شه!
اوف پولدار!!!!!!!
مشهد وایرلس نداره!؟

SE_w810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این جریان فیبر نوری چیه؟ یعنی فیبر نوری کردن اینترنت با تکنولوژی جدیدی میخوان ارائه بدن؟ یا طوری گند زدن که همین دی اس ال رو هم نمیتونن بدن؟ لطفا یکی که میدونه برای ما هم توضیح بده

این که میگن فیبر نوری مبهمه تازه فیبر از هر چیز دیگه ای پهنای باند بالاتری رو ارائه می ده باید
دید منظورشون چه تکنولوژیه که با dsl سازگار نیست.

voltan

Guest
لایک‌ها
2
انگار یه سیستم های راه انداختن
شرکت لایز

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
این که میگن فیبر نوری مبهمه تازه فیبر از هر چیز دیگه ای پهنای باند بالاتری رو ارائه می ده باید
دید منظورشون چه تکنولوژیه که با dsl سازگار نیست.

درسته ولی به شرط اینکه شما تجهیزات انتقال داده هم داشته باشی!!نه اینکه فقط واسه تلفون زدن بخوایش:D
یکی رو میشناسم رفته از صبانت 3 ماه گرفته 20 روز کار کرده که این جوری شده حیرون مونده چی کار کنه!!:p :happy: پولشم بهش نمی پدن از اونور هم مخابرات وعده سره خرمن میده که در برناه هست!!!
چه برنامه ای خدا می دونه!!
:cool:

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک سوال داشتم!
الان من مثلا ADSL 64 از ParsOnline دارم اگه بخوام به 256 (مثلا) ارتقاء بدم
فقط باید باهاشون تماس بگیرم ؟ یعنی فقط اونا باید یک کلیک تو سرورشون بزنن یا تنظمات دشواری داره و دوباره باید بیان تنظیماتی کنن؟
لطفا کامل توضیح بدید

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
شرکت لایز ؟؟؟؟چیه؟بیشتر بگو...
لینکی ازش داری؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
حالا كه قضيه فيبر نوري پيش اومد يه نكته اي را خدمت دوستان بگم.من الان از شاتل سرويس ميگيرم.چند ماه قبل زنگ زدم چند شركت كه ببينم كي تو مركز ما سرويس ارايه ميدن از جمله به پارس آنلاين.جالبه كه مسول مربوطه ميگفت مركز شما رو فيبر نوري هست و ما هيچ وقت تو مركز شما سرويس نخواهيم داد و اصلا هيچين چيزي ممكن نيست.گفتم اگر نا ممكنه پس چطور شركتي مثل شاتل داره سرويس ميده كه جوابي نداد و گفت ما سرويس نميديم و نخواهيم داد.من اون موقع هم به آقاي قدك ساز كه معرف حضور دوستان قديمي هست گفتم كه ايشون كاملا اين موضوع را منتفي دانستند و مشكل ارايه نشدن سرويس را به همكاري مركز مخابراتي مربوطه و عدم ارايه فضاي كافي در سالن MDF براي نصب تجهيزات شركتهاي PAP دانستند.
حالا بايد قسم حضرت عباس را باور كرد يا دم خروس را؟؟؟شما قضاوت كنيد.:blink: :blink: :blink: :blink:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
به به گل بود به سبزه نیز آغشته گشت !!!پس یعنی ما باید تا آخر دود این دایل آپ نفتی رو بخریم!؟
حالا شاتل تو مشهد" رو فیبر نوری سرویس میده؟
مشهد وایرلس نداره!؟

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک سوال داشتم!
الان من مثلا ADSL 64 از ParsOnline دارم اگه بخوام به 256 (مثلا) ارتقاء بدم
فقط باید باهاشون تماس بگیرم ؟ یعنی فقط اونا باید یک کلیک تو سرورشون بزنن یا تنظمات دشواری داره و دوباره باید بیان تنظیماتی کنن؟
لطفا کامل توضیح بدید

لطفا توضیح بدید ;)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
حالا كه قضيه فيبر نوري پيش اومد يه نكته اي را خدمت دوستان بگم.من الان از شاتل سرويس ميگيرم.چند ماه قبل زنگ زدم چند شركت كه ببينم كي تو مركز ما سرويس ارايه ميدن از جمله به پارس آنلاين.جالبه كه مسول مربوطه ميگفت مركز شما رو فيبر نوري هست و ما هيچ وقت تو مركز شما سرويس نخواهيم داد و اصلا هيچين چيزي ممكن نيست.گفتم اگر نا ممكنه پس چطور شركتي مثل شاتل داره سرويس ميده كه جوابي نداد و گفت ما سرويس نميديم و نخواهيم داد.من اون موقع هم به آقاي قدك ساز كه معرف حضور دوستان قديمي هست گفتم كه ايشون كاملا اين موضوع را منتفي دانستند و مشكل ارايه نشدن سرويس را به همكاري مركز مخابراتي مربوطه و عدم ارايه فضاي كافي در سالن MDF براي نصب تجهيزات شركتهاي PAP دانستند.
حالا بايد قسم حضرت عباس را باور كرد يا دم خروس را؟؟؟شما قضاوت كنيد.:blink: :blink: :blink: :blink:

خوب فکر کنم چپکی اونا فهمیدن :D رو خطوط فیبر نوری که بعضی برج ها و ساختمانهای جدید و بزرگه ، خطوط تلفنشون با فیبره - نمیشه ADSL راه اندازی کرد!! چون سیم مسی نیست! فیبره! جدی میگم :D آفت ADSL یا فیبر یا خطوط PCM :lol:
فعلا

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
اين سيمفنی چجور مودميه؟پارس آنلاين سيمفنی هست مودمش!من زيمنس دارم زنگ زدم ميگم ميخوام از شما سرويس بگيرم ميگه بايد مودم ما رو بخری!!!ميگم چرا آخه من که دارم!ميگه اين سياست شرکته!عجب! خدا وکيلی اين جمله رو کدوماتون تاحالا شنيدين!همشون هرکاری ميکنن بگی چرا ميگن سياست شرکته!حالا زنگ زدم داتک حتی هزينه فعالسازی رو هم ميخواستن نگيرن مودم که سهله!اما مخابرات منطقه ما رو پوشش نميدادن!!!!!:(

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
خودش پاراداین رو میده 75000 تومن
ایسوس ها رو حدود 50 تومن میده
سرعتش خوبه اما الان قبل اینکه بیام پی تی برای اولین بار بعد از
از 20 روز 5 دقیقه لینکم قطع شد!
دانلودشم بین 14-16 هست شبها رو 20-25 میره
نگفتن کی وصل میشه؟

من پاراداین تو بازار پیدا نکردم:( بازم می گردم ببینم میتونم پیداش کنم.اگه گیر آوردم چه مدلی بگیرم؟
ایسوس چه مدلیش خوبه؟همین 602 خوبه؟با هم چه فرقی می کنن؟

گفتن 2هفته دیگه وصل میشه.تا وصل هم بشه اینترنت نامحدود مجانی! هم میدن.

ساشا

Registered User
لایک‌ها
0
من پاراداین تو بازار پیدا نکردم:( بازم می گردم ببینم میتونم پیداش کنم.اگه گیر آوردم چه مدلی بگیرم؟

سلام
شرکت پاراداین ظاهرا توسط شرکت zhone خریداری شده یا در هم ادغام شدن یعنی دیگه چنین مارکی وجود نداره اینم سایتش :
http://www.zhone.com

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

پیدا که نمیکنی ! اما اگه هم پیدا کردی مدل CPE6381 بگیر که حرف نداره ! (البته شاتل شاید داشته باشه)

کی کفته ؟
111.gif

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين سيمفنی چجور مودميه؟پارس آنلاين سيمفنی هست مودمش!من زيمنس دارم زنگ زدم ميگم ميخوام از شما سرويس بگيرم ميگه بايد مودم ما رو بخری!!!ميگم چرا آخه من که دارم!ميگه اين سياست شرکته!عجب! خدا وکيلی اين جمله رو کدوماتون تاحالا شنيدين!همشون هرکاری ميکنن بگی چرا ميگن سياست شرکته!حالا زنگ زدم داتک حتی هزينه فعالسازی رو هم ميخواستن نگيرن مودم که سهله!اما مخابرات منطقه ما رو پوشش نميدادن!!!!!:(
آره پارس آنلاین فقط سیمفونی داره
اجاره هم نمیده.
2.gif

20 تومن هزینه ی راه اندازیش به آدم زور میگه.
14.gif

تازه پولو میگیرن ، بعدش میگن ، ما وقت نداریم بیایم واستون راه اندازی کنیم ، و از پشت تلفنون کارا رو حل میکنن .
میگن اگه میخواین بیایم خونتون راه اندازی کنیم ، 1 هفته طول میکشه.
86.gif

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به به گل بود به سبزه نیز آغشته گشت !!!پس یعنی ما باید تا آخر دود این دایل آپ نفتی رو بخریم!؟
حالا شاتل تو مشهد" رو فیبر نوری سرویس میده؟
مشهد وایرلس نداره!؟

ببین دوست من فیبر نوری کانلیه که پهنای باند چند گیگابیت بر ثانیه داره در حالی که خطوط مسی در بهترین حالت ( که همون خطوط E1 باشه ) نهایت 2 مگابیت بر ثانیه پهنای باندشونه !!!

اما حالا چرا شرکتها نمیتونن روی این خطوط خدمات ADSL ارائه بدن (شما نمیتونی خدمات ADSL داشته باشی) ، هم برمیگرده به ضعف سیستمهای مخابراتی و هم ابتدایی بودن تجهیزات شرکت های ارائه دهنده یا همون PAP .

در واقع در سر راه این کابل های نوری سوییچ های خاصی باید باشه اگه اشتب نکنم به اسم "واسطه های ONU" که نیست !!!

بهمین سادگی ... خب پیش میاد دیگه ، کشوری که دارای دومین ذخایر نفت ، دومین ذخایر گاز ، 3 ملیون اندیشمند خارج کشوری ، دارای 12 نوع آب و هوایی ، میلیارد ها تن ذخایر معدنی باشه ... میشه که از ساده ترین تجهیزات و خدمات ارتباطی بدور باشه !!! پیش میاد دیگه

اما شما دوست من حتما با شاتل تماس بگیر تا خطت رو امکان سنجی کنن ، احتمال زیادی میدم اگه خطت رو فیبر نوری باشه بتونی ازشون خدمات بگیری ! اگر هم منطقه شما رو پوشش نمیدادن با داتک تماس بگیر ، البته خدمات داتک بر مبنای ADSL معمولی هستش اما توانایی ارائه خدمات +ADSL2 رو برای مشتریان در موارد خاص دارن ...

بهر حال از قابلیت های +ADSL2 هست که حتی مشترکین ریموت (فاصله اونها از مرکز مخابراتی دور هست) میتونن از خدمات اینترنت پرسرعت استفاده کنن و حتی شنیدم با اصلاح یکسری از ساختارهای مخابراتی میشه روی خطوط PCM هم از این نوع اینترنت ارائه داد . البته اگه بخوان

موفق باشی ، راستی اگه تونستی اینترنت پرسرعت بگیری حتما خبرمون کن :rolleyes:

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
پیدا که نمیکنی ! اما اگه هم پیدا کردی مدل CPE6381 بگیر که حرف نداره ! (البته شاتل شاید داشته باشه)

merc

کی کفته ؟
111.gif

امروز قرارداد رو آورده.به من هیچی نگفتن.واسه خودشون قرارداد 1ساله بستند.حالا واسه من که فرقی نمیکنه.
اینترنت نامحدود هم ندادن.1کارت تلفن دادن.منتظر می مونیم تا دو هفته دیگه.

بالا