• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
از چه برنامه ای استفاده می کنی؟ Azureus که دیگه عملا کار نمی کنه :(
uTorrent و Bitcomet هم واسه من جون می کنن :wacko:

من 512/128 وایرلس دارم که 3 هفتس تو در و دیواره تورنتش. وب و بقیه عالیه ولی تورنتش داره منو می کشه (واقعا بعد 2.5 سال بهش معتاد شدم!) :blink:

من با utorrent کار می کنم و صبح که گفتی تست کردم تا 12 هم رفت بالا
البته من adsl اشو دارم .. وایرلس نیست

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
امیدوارم سوالم به تاپیکتون بی ربط نباشه چون تاپیکو دنبال نکردم نمیدونم بحث اصلی چیه
میخواستم بدونم کسی میدونه مرکز مخابراتی توکلی (تهرانسر) کی ADSL میده؟
قرار بود عید 85 بدن که هنوز خبری نیست
اگه کسی خبری داره ممنون میشم مارو هم در جریان بزاره

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام دوستان
آیا کسی از دوستان از سرویس بی سیم داتک به منظور دانلود تورنت استفاده می کند؟ اگر جواب مثبته, آیا تو 10-20 روز گذشته مشکلی نداشته؟

. سرعت ارسالش عملا صفره یا 2-3 kb. اونم برای منی که 512/128 دارم

من وايرلسشو ندارم ولي منم تو سرعت آپلود چند وقتي بود که دچار مشکل شده بودم به طوريکه عملا سرعت سندم از 4 بالاتر نمي رفت و بيشتر رو به صفر تمايل داشت. اولش نفهميده بودم که اينجوري شده، فقط براي تورنت ها مي ديدم که سرعت آپلودم خيلي اومده پايين و تعجب کرده بودم که چرا اينجوري شده، ولي نفهميده بودم که سند واقعا مشکل داره تا يه شب که مي خواستم يه فايلي رو اتچ کنم تو جي ميل ديدم سرعت آپلود واقعا افتضاحه و به دايل آپ ميگه تو نيا که من هستم!! ولي فرداي روزي که اينجا پست زدم و از بقيه ي داتکيان پرسيدم که آپلودشون مشکل داره يا نه (که گويا نداشت!) فرداش خودش خود بخود درست شد!! ولي نفهميدم که چرا اينجوري شده و فکر کردم لابد مشکل از من بوده، الان که اين مورد مشابه شما رو ديدم، گفتم بگم که منم همچين موردي رو تو يک ماه گذشته تجربه کردم.

با دانلودر خود اینترنت اکسپلورر از راپید شر هم دان می کنم بالا 11 12 هست .. جالبه اولش که شروع میشه مینویسه 66 و مثل برق دانلود میکنه چند ثانیه بعد کم کم میاد پایین تا دقیق روی 11 گیر میکنه و تا اخر دانلود میشه ..

آه، اين مورد ربطي به سرعت واقعي نداره، چون از همون زمان که شما روي دانلود کليک مي کنيد و در مدت زماني که کارهاي مربوط به انتخاب مسير ذخيره ي فايل و اينا رو انجام دهيد، در واقع عمليات دانلود شروع شده و وقتي سيو رو ميزنيد مقداري که در اين مدت دانلود شده به روي کشه را مي بينيد و حالا از cache منتقل مي کنه به مسير اصلي و براي همين در اين مدت به نظر مياد که واي، چه سرعتي دارم و بعد به حالت طبيعيش ميرسه در صورتيکه هيچ تغييري در نمودار سرعت شما ايجاد نميشه چون اصلا افزايش پيدا نکرده بوده که بخواد حالا کاهش پيدا کنه (من خودم هم اوايل تعجب مي کردم که اين چرا اينجوريه، بعدا فهميدم دليلش اين بوده
306.gif
)

پرشیانا جان ظاهرا مشکل از منطقه مخابراتی شماست چون اینجا یکی دوبار وفقط لینک ریست شد و دیروز هم 10 دقیقه ای اختلال داست.

مرسي از پاسختون تهرانشهر عزيز ^_^ پس باز به منطقه ربط پيدا مي کنه؟ وااااااااي که من چه کنم از دست اين منطقه آخه
gaah.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام دوستان
آیا این واقعیت داره که: "داتک سیستمی رو نصب کرده و فعلاً هم درحال تست هستش که اجازه کار با تورنت رو فقط در طول شب به شما میده و شما در طول روز قادر به استفاده از تورنت نخواهید بود." :blink:

کسی چنین چیزی شنیده؟؟

الان - يعني صبح!- که ظاهرا طبيعيه - يعني بود!! - ولي چند ماه پيش براي من اينجوري شده بود. يعني از صبح تا 6 بعد از ظهر سرعت دانلود از تورنت نصف و يا يک سوم بود و بعد از ساعت 6.30 - 7 سرعتش درست ميشد و به حالت عادي بر ميگشت. اگه باز همون کارو مي خوان بکنند که بايد بگم فاجعه است، اگرم مي خوان به کل در طول روز ببندنش که بايد بگم فراتر از فاجعه است چون خيلي از تورنت ها هستند که سيداشون در طول روزِ ما آن ميشن و وقتي شب شد ديگه خبري ازشون نيست، اونوقت لابد بايد بشينيم با دايل آپ دانلود کنيم
wacko.gif

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این عرضه کنندگان ADSL چرا انقدر بی توجه تشریف دارن ؟
به هر کدومشون که ایمیل میزنم جواب نمیدن ؛ حتی اشکالهای سایتشون رو که گزارش میکنم باز انگار نه انگار !!

اگر پاسخگویی پس از فروششون هم این شکلی باشه باید زد زیر کاسه کوزه همشون ؛ همون Dial up رو بچسبیم انگار بهتره !

به نظر یکی از یکی عوضی تر و کلک تر و پولکی تر هستن !!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
امروز من رفتم از 128 parsonline گرفتم با مودم و هزينه نصب شد 54 تومن
تو جعبش cd نصب نداشت به خودشونم گفتم گفتن اشکال نداره ولی الان که اومدم نصب کنم نصب نميشه
درايور ميخواد
من فقط پورت usb 1 دارم
کسی آدرس دانلود درايور رو داره ؟ ?
symphoni sy800c

تو خود سايت سازنده ي مودم، درايورش براي دانلود موجود نيست؟ بعد مگه از شما هزينه ي نصب نگرفتند، پس خودشون بايد نصبش مي کردند و CD ش رو هم بهتون مي دادند. اصلا چرا با خودشون تماس نمي گيريد و نمي گيد که اينکه درايورشو مي خواد، چرا سي ديشو نداديد؟ اينجوري که هر وقت به مشکل بر بخوريد بايد بهشون زنگ بزنيد که بيان براي نصب مجدد و باز يک هزينه ي اضافه و غيره.

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
44_l.jpg

اين دقيقاً اينه مودم ايه که parsonline به اسم symphony sy800c داده بهم
اين اي که تو عکسه asus e
24 تومان گرفتم يعنی داده parsonline . چطوره قيمتش ؟
درايور اش رو پيدا کردم
مودم رو که گرفتم driver تو جعبه نبود
شنبه يا 2 شنبه برای نصب ميان

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
رو بورد ماله من نوشته asus
aam6010ev-b6 = model
ميدونيد دقيقاً فرقه اين مدل (aam6010ev-b6 يا symphony sy800c ) با 602 چيه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نمی دونم مشکل از دستگاه من هست یا اینکه جای دیگه مشکل هست

ولی من در براوز کردن دو روزی هست که مشکل دارم
پارس آفلاین
اما دانلود از ای میول بزنم به تخته همچنان ادامه داره

در ضمن ، مشکل اینجاست که رپید صفحه اولی که باید اکانت انتخاب کنید ، نیم ساعت طول می کشه که می اد( واقعا سی دقیقه طول می کشه)
کسی می دونه مشکل چیه؟ فایرفاکس تمام private data رو پاک کردم افاقه نکرد
:(

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقا با adsl 256 با 12 تا میشه از emule دانلود کرد؟!
با 128 چی!؟
یکی یه توزیح درباره سرعت از شبکه های p2p بده!
plz

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
اقا با adsl 256 با 12 تا میشه از emule دانلود کرد؟!
با 128 چی!؟
یکی یه توزیح درباره سرعت از شبکه های p2p بده!
plz

یادش بخیر اون موقع که من 128 آسیاتک داشتم تو ای میول با سرعت 13 داونلود می کردم:D

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
داتک از دیروز صبح داره اذیت میکنه .. همه مشکل دارن ؟
با 128 نوسان دارم .. از راپید هم 5 6 کیلو بیشتر بالا نمیره !
قاطی کرده :(

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
از داتکيان عزيز آيا کسي سرعتش دچار مشکل نشده؟ مال من از ساعت 7 بعد از ظهر به ريپ زدن افتاده @_@

اينم تست 256:

100535258.png

حالا اين زده 153 ولي از اينم کمتره، با دانلود منيجر بين 5 تا 13 بالا و پايين ميشه!! باز شيخ فضل الله حالش خراب شد؟!! @_@

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
از داتکيان عزيز آيا کسي سرعتش دچار مشکل نشده؟ مال من از ساعت 7 بعد از ظهر به ريپ زدن افتاده @_@

اينم تست 256:

100535258.png

حالا اين زده 153 ولي از اينم کمتره، با دانلود منيجر بين 5 تا 13 بالا و پايين ميشه!! باز شيخ فضل الله حالش خراب شد؟!! @_@

دو تا پست بالاتر نوشتم که

سرویسم کرده !!
شده دایل آپ !
نوسان شدید .. تایم اوت شدید
حوصله ندارم باز زنگ بزنم
دو روز پیش که قطع شده بود زنگ زدم خانم ابراهیمی گفتن مشکل پیدا کرده داریم حل می کنم و شاید یکی دو روز طول بکشه ..
بعد نیم ساعت زنگ زد گفت ببین وصل شده و تست کردم دیدم وصله ولی سرعت بد و با نوسان :blink:

جالب بود وقتی قطع بود پینگ میکردم درست بود ولی بروزر چیزی باز نمی کرد
معلوم نیست چیکارش کردن

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان شاتل هم امروز قطعي داشت.حتما باز يه خبرهايي هست.البته براي من كه هميشه يه خبرهايي هست.
اصلا به اين قطعي ها عادت كردم اگر يه روز نباشه دق مرگ ميشم:lol: :lol: :lol: زنده باد قطعي;) ;)

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
خوشم میاد تو این هاگیر واگیر ADSL، آسیاتک بیش از یه ماهه که خم به ابرو نیاورده:D

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اسياتك جمعه براي من خراب بود هيچ سايتي رو باز نميكرد فقط سند داشتم

بالا