• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
مرسي از توضيحاتتون، پس يعني اين مورد ربطي به مخابرات و داتک نداره؟ آخه اونباري که همينجوري قطع شده بود و 3 ساعت تمام داشت اين چراغ لينکش چشمک ميزد و وصل نميشد و من زنگ زدم بهشون (يعني نمايندگيشون که با اونا قرارداد دارم) و معلوم شد چون اول ماه بوده يادشون رفته با وجوديکه من شارژ رو دادم اکانتمو نمديد کنند، بعدش فورا وصل شد و چراغ لينک ثابت شد (در اون مورد هم نوشته بود شبکه آنپلاگ شده و بعد از تماس من و پيگيري نماينده شون که بهم گفت اينجوري شده بود کانکت شد)
306.gif

الان 2 تا مسئله هست: یکی ثابت نشدن چراغ Link که مربوط به شرکته و یکی هم Unplug شدن. حالا اون موقع که یادشون رفته بود اکانتو تمدید کنن و چراغ لینک ثابت نمی شد، بازم Connection Unplug بود؟

یعنی اگه مودم به کامپیوتر وصل باشه ولی سیم تلفن از مودم قطع باشه، Unplug نشون میده؟
- اگه نه، می خوای سر ساعتی که هر روز این اتفاق می افته اصلا کلا سیم تلفن رو بکش برون از مودم ببین بازم Unplug میشه یا نه.
- اگه آره، اونوقت دقیق نمیشه گفت مشکل از مودمه یا شرکت یا مخابرات:D

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من ميخوام ADSL بگيرم سررشته ندارم همكارم ميگه shatel بگير پسر خالم ميگه صبا نت خوبه حالا شاتل خوبيش اينه كه مودم داره ميشه انتخاب كردش ارزونترينش 49 هزار تومن هستش ولي صبانت سرعت و دريافتش به صرفه هست فقط ترافيكش كمه و اينكه خودش يه مودم انتخاب كرده به قيمت 60000 تومن نميدونم چيكار كنم نميخوام زياد گرون هم تموم بشه
بعد سرعت 64 ميخواستم ببينم سرعتش خوبه . من كارم بيشتر دانلود نرم افزار اين چيز ها هستش

ممنون ميشم كمكم كنيد چي كار كنم . چرا صبا نت مودم هاي بيشتري ارائه نميده ارزون بگيريم مودم 49000 تومني شاتل خوبه اگه صبا هم داشتش خوب بودش

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
icon13.gif
icon13.gif
icon13.gif

داتکداران عزيز آيا الان همه چي براي شمايان عاديه؟!! آخه از ساعت 7.45 بعد از ظهر يهو ديدم اي داد بيداد، سرعت صفر شده و مجبور شدم برم سراغ اين هومشندها (که البته اونام چندان تعريفي نداشت سرعتشون) و تا الان که ساعت 20.55 هستش من به ضرب و زور تونستم اين صفحه رو باز کنم . براي شما هم همينطوره يا درسته؟ نکنه فيبر باز يه بلايي سرش اومده @_@

تنها سايتي که الان برام بدون مشکل و عادي باز ميشه سايت روزنامه ي جام جمه!!!

----------------------------------------

راستی شما اسپلیتر (میکروفیلتر) دارید دیگه ؟
بله دارم، تازه چندين تا هم دارم، سر هر تلفن يکي، وگرنه که تا يکي زنگ ميزد و گوشي رو بر ميداشتيم اين قطع ميشد
wacko.gif

شما داتکی هستیددرسته؟ . پس یه داتکی دیگه توی منطقه مخابراتی خودتون پیدا کنید.
اگر مشکل رو داشت که تقصیره مخابراته و اگر نه که پس یا مشکل از مودمه یا تنظیمات و....
همين، بايد بگردم يه داتکي پيدا کنم، فقط اشکال کار اينه که فکر کنم فقط من اين نوع مودم رو دارم و نه هيچ کس ديگه
129fs3701414.gif

الان 2 تا مسئله هست: یکی ثابت نشدن چراغ Link که مربوط به شرکته و یکی هم Unplug شدن. حالا اون موقع که یادشون رفته بود اکانتو تمدید کنن و چراغ لینک ثابت نمی شد، بازم Connection Unplug بود؟
خب فکر کنم سيستم اين مودمه اصلا با بقيه فرق داره چون بله، من اگه کابل تلفن رو هم ازش جدا کنم مي نويسه شبکه Unpluged شده @_@

همينه که هنوز خوداشون هم نفهميدند اين مشکلش چيه ^0^ به هر حال ممنون از راهنمايي هاتون ^.^

پ.ن. حالا مگه اين نوشته ارسال ميشه
ugly_hammer.gif

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها من ميخوام ADSL بگيرم سررشته ندارم همكارم ميگه shatel بگير پسر خالم ميگه صبا نت خوبه حالا شاتل خوبيش اينه كه مودم داره ميشه انتخاب كردش ارزونترينش 49 هزار تومن هستش ولي صبانت سرعت و دريافتش به صرفه هست فقط ترافيكش كمه و اينكه خودش يه مودم انتخاب كرده به قيمت 60000 تومن نميدونم چيكار كنم نميخوام زياد گرون هم تموم بشه
بعد سرعت 64 ميخواستم ببينم سرعتش خوبه . من كارم بيشتر دانلود نرم افزار اين چيز ها هستش

ممنون ميشم كمكم كنيد چي كار كنم . چرا صبا نت مودم هاي بيشتري ارائه نميده ارزون بگيريم مودم 49000 تومني شاتل خوبه اگه صبا هم داشتش خوب بودش

شما خودتونم میتونید مودم و جدا تهیه کنید و از صبا سرویس بگیرید مثلا یکی از دوستان من برای مودم ASUS 602 براش گرفتم از صبا سرویس گرفت فقط پول نصب و شارژ ماهیانه رو میدید

اینم بهتون بگم شرکت هایی که محدودیت دانلود دارن برای شما که میخوای نرم افزار دانلود کنید بدرد نمیخوره چون هفته اول محدودیت تموم و سرویستون قطع میشه بنابراین سعی کنید از شرکت هاییی که محدودیت دانلود ندارند بگیرید . البته صبا برای گشت و گذار صفحات عالیه فقط محدودیتش بسرعت تموم میشه

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اين مشکل سرعت هر چي بود بعد از حدودا 2 ساعت برطرف شد، البته فعلا، شايد دوباره اوضاعش شلم شوربا بشه @_@

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

شاتل به نظر من كه به اجبار و به علت نبود سرويس دهنده ديگري در مركز مخابراتيمون از آن دارم استفاده ميكنم اصلا جالب نيست.مخصوصا محدوديت ترافيك كه اصلا جالب نيست و از طرف ديگه قيمت سرويسهاشون خيلي گرونه.سرويس دهيشون با توجه به موارد فوق در مركز ما اصلا مناسب نيست.من به شخصه منتظرم تا شركتهاي ديگه در مركز ما سرويس بدهند تا از شاتل جدا شوم.براي هيچ كدام از دوستان و بستگانم هم از شاتل سرويس نگرفتم و نخواهم گرفت و به كسي هم پيشنهاد نميكنم.

Full

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من دارم از یه شرکت تو شهرستان ADSL می گیرم که می گه از لایزر این سرویس رو تهیه می کنه

می خواستم ببینم خدمات لایزر از نظر سرعت خوبه ؟

در ضمن این شرکتی که من ازش ADSL می گیرم مودم میکرونت با قیمت 24 هزار تومن نصب می کنه

آیا این مودم عمر و دوامی داره ؟

آخه من هر روز 3-2 ساعت تو اینتر نت هستم

اگه این میکرونت مودم قابلی نیست با همین قیمت تا 30 هزار تومن چه مودمی خوبه ؟

تو رو خدا منو به چشم یه تازه وارد نبینید که ارزش جواب دادن نداره

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام به همه ممنون میشم یکی هم به ما کمک کنه ، توی این رنجان گور به گور شده از لحاظه اینترنت کدوم شرکت بهتره ؟
کسی تا حالا از بچه ها توی زنجان adsl گرفته که به ما هم کمک کنه ؟

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
سلام

من دارم از یه شرکت تو شهرستان ADSL می گیرم که می گه از لایزر این سرویس رو تهیه می کنه

می خواستم ببینم خدمات لایزر از نظر سرعت خوبه ؟

در ضمن این شرکتی که من ازش ADSL می گیرم مودم میکرونت با قیمت 24 هزار تومن نصب می کنه

آیا این مودم عمر و دوامی داره ؟

آخه من هر روز 3-2 ساعت تو اینتر نت هستم

اگه این میکرونت مودم قابلی نیست با همین قیمت تا 30 هزار تومن چه مودمی خوبه ؟

تو رو خدا منو به چشم یه تازه وارد نبینید که ارزش جواب دادن نداره

دوست عزیز ، ورودتان را خوشامد میگوییم .

این شرکت شما را بنده نمیشناسم !

در مورد مودم هم اگر از نظر مالی برایتان مشکلی نیست بنده روتر ASUS A620 را توصیه میکنم . فوق العاده است.

فکر کنم خدود 50 تا 60 تومان باشد . در مورد عمر مودم و .. هم هیچ مشکلی نیست .

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان نظر شما رو مودم زیمنس چی هست!؟
چرا همه چی واسه تهرانه !؟
من که دانشجوی بیرجندم رفتم adsl بگیرم میگه:128 با 1 گیگ محدودیت ماهی 20000 تومن!واسه هر گیگ هم 3500 تومن!
شما میگین من که می خوام از emule و ... دانلود کنم میصرفه!؟
مرسی

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
كسي تا حالا با شايان ارتباط يا هياهو كار كرده؟

384 رو ميدن ماهي ده تومن بعلاوه 3600 آبونمان مخابرات.

شايان ارتباط ميگه شبها سرعت 512 هست و اكانتش هم مجانيه
مودم رو هم به صورت اماني ميدن.

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
البته اكانتشون محدويت حجم هم داره:

2G ده تومن
5G پونزده تومن
10G بيست و پنج تومن..........

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
باز اين عيد تموم شد و اين شاتل قطعي هاش تو مركز ما شروع شد.ديشب هم از ساعت 8 تا نيمه شب به سلامتي قطع بود.نميدونم چه مشكلي دارند كه بعد از گذشت بيش از يكسال هنوز نتوانسته اند حلش كنند؟؟:blink: :blink: :blink: :blink: اين هم از اين شاتل با اون قيمتهاش..با اون محدوديت ترافيكش....با اين سرويس مزخرفش...

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من که دانشجوی بیرجندم رفتم adsl بگیرم میگه:128 با 1 گیگ محدودیت ماهی 20000 تومن!واسه هر گیگ هم 3500 تومن!
مرسی

1 گيگ محدوديت براي استفاده از شبکه هاي p2p مانند جوک مي مونه!! به ويژه اي ميول که سختگيري رو آپلودش حتي از تورنت هم بيشتره (البته من با اي ميول کار نکردم، ولي براي تورنت ها که اين ميزان اصلا افاقه نمي کنه #_#).

حتي براي وبگردي هاي معمولي هم خيلي کمه، چند تا سايت عکس دار برويد و 3 تا والپيپر دانلود کنيد و 2 تا هم برنامه، محدوديتش تمام شده است!

تازه تهران هم همچين شاهکاري نيست، اينجام مشکلات خودشو داره که در پست هاي اين تاپيک کاملا مشهوده.

.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی

هم اونطور که خانم پرشیانا گفتن اصلا نمی صرفه
من برای مثال روزی هیچی دانلود نکنم قشنگ 100 مگ میره ... یعنی همینجور از صبح تا شب روشن باشه و کار خاصی به جر وب گردی و دانلود خورده مثل آهنگ و اینا قشنگ 100 تا میره و خودت حساب کن

از یه جا بگیر که محدودیت نداشته باشه
مخصوصا واسه تورنت و دانلود کم میاری و اخر ماه کلی پول ازت میگیرن

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
مرسی

به نظرم مودم ایسوز خوبه چون خودم هم دارم و راضی ام.
در مورد محدودیت حجمی هم از الان خبالت راحت باشه اصلا به درد نمی خوره. چون تو با 128 می تونی ماهی 30 گیگ داونلود کنی. که میشه 29 * 3500 یعنی حدود 100 تومان فقط پول پهنای باند. همون نا محدود بگیر خیلی بهتره.

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
من 20 روزی هست از parsonline service گرفتم
از امروز 3:30 ظهر سرويس ام قطع شده تا الان برای اولين بار
تا الان که وصل نشده
ميگن از مخابرات چيکار بايد بکنم وايسم خودشون درست کنن يا فردا برم آويزون مخابرات شم اگه درست نشده بود تا فردا
منطقه مخابراتی کاظميان 4433

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه چه شرکتی سعادت آباد رو تحت پوشش ADSL قرار داده ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز ، ورودتان را خوشامد میگوییم .

این شرکت شما را بنده نمیشناسم !

در مورد مودم هم اگر از نظر مالی برایتان مشکلی نیست بنده روتر ASUS A620 را توصیه میکنم . فوق العاده است.

فکر کنم خدود 50 تا 60 تومان باشد . در مورد عمر مودم و .. هم هیچ مشکلی نیست .

استاد دیگه 602 خریدن هیچ دلیل و منطقی نداره..UDR هست زیر قیمت و 2-3 گرونتر ازش 604..

اینا به کنار..میکرونت خودش از بزرگترین تولید کننده مودم تو دنیاست که گارانتی خوبی هم تو ایران داره.. اصلا قابل قیاس با ایسوس نیست..

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
استاد دیگه 602 خریدن هیچ دلیل و منطقی نداره..UDR هست زیر قیمت و 2-3 گرونتر ازش 604..

اینا به کنار..میکرونت خودش از بزرگترین تولید کننده مودم تو دنیاست که گارانتی خوبی هم تو ایران داره.. اصلا قابل قیاس با ایسوس نیست..

ممنون وحید جان . نظر شما بسیار صائب است .:) :)

بنده با ASUS 602 کار کرده ام و کیفیت آن را دیده ام . ولی هر چه باشد شما در این زمینه تبحر بیشتری دارید. ممنون از راهنمایی شما .

بالا