مشکلی توی خط شما دیده نمیشه، خط شما 21 مگ رو ساپورت میکنه و روی 19 مگ متصل شده به DSLAM مرکزتون، اگه سرعت کم هست مشکل از پهنای باند/شبکه سرویس دهنده شما هست.دوستان یه مدته سرعت اینترنتم کم شده..خطم یک مگه مخابراته...فکرکنم فن اوا.......سیم رو هم از نوع مخابراتیش از دم در کشیدم سمت مودم یکراست... اگه لطف کنین بگین مشکلی داره؟
مشاهده پیوست 563164
یوزر و پسوردی که باهاش وصل میشی مشکل داره×اگر خط مشترکی رانژه شده باشد و از مرکز هم تست شده باشد از منزل و سر خط هم لینک داشته باشد و چراغ دی اس ال روشن شود و تنظیمات مودم هم درست باشد ولی چراغ اینترنت قرمز رنگ باشد و کانکت نشود ایراد از کجا میتواند باشد؟
حتی اگه اون ها هم درست تنظیم شده باشه چی؟یوزر و پسوردی که باهاش وصل میشی مشکل داره×
حتی اگه با سه تا مودم هم تست کنم؟مشکل از مودم میتونه باشه!
در اون صورت، سیستم اکانتینگ شرکت ممکنه مشکل داشته باشه.حتی اگه با سه تا مودم هم تست کنم؟
ارور 678 میدهدر اون صورت، سیستم اکانتینگ شرکت ممکنه مشکل داشته باشه.
به این نکته هم توجه داشته باشید که اکثر PAP ها از Mac Filtering استفاده میکنند، شما اگه با یه مودم یک بار به شبکه آنها وصل شدید مودم جدید رو برای تست هم حتی اگه باشه باید باهاشون تماس بگیرید تا اجازه اتصال به شبکه بهشت بدهند.
یه نکته دیگه، پسورد و در بعضی از سیستم های اکانتینگ حتی یوزر نیم به حروف کوچک و بزرگ حساس اند، TC با Tc با tC سه نوع شناسه متفاوت هستند.
و نکته آخر هم، VPI و VCI و باقی تنظیمات مودم هم باید با دقت بررسی کنید، مخصوصاً اگه مودم شما ارتباط با شبکه PAP رو به واسطه Virtual Circuit برقرار میکنه، در این حالت باید از عدم تداخل تنظیمات کلیه Virtual Circuit های داخل مودم اطمینان حاصل کنید، برای مثال در مودم های TPLink که از Virtual Circuit استفاده میکنند معمولاً Virtual Circuit 2 برای استفاده از VPI 0 و VCI 35 تنظیم شده و شما میبایست همود Circuit رو برای برقراری ارتباط تنظیم کنید.
ویرایش: برای بررسی بهتر، مودم رو در حالت Bridge ست کنید و کانکشن PPPoE را روی رایانه بسازید تا پیغام خطای برقراری ارتباط را مشاهده کنید.
ارور 678 میده
خودمم موندم مشکل اینجاست که مودم بیسیم هست و اصلا به کامپیوتر وصل نیست ولی چراغ سبز نمیشه هیچ کس هم نمیدونه چش هست حتی پشتیبانیخطای 678 میتونه از خیلی چیزها باشه، دلیل بوجود آمدن این خطا هم عدم برقراری ارتباط بین شماره گیرنده (رایانه شما) با پورت WAN مودم هست. حالا مشکل از تنظیمات IP رایانه میتونه باشه، کابل ارتباطی، نرم افزاری تداخل ایجاد میکنه.
- ببین میتونی مودم رو پینگ کنی؟ اگه نه که تنظیمات IP کارت شبکه رایانه رو بررسی کن، اطمینان حاصل کن که در محدوده آدرس مودم باشه.
- آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی اگه داری موقتاً غیر فعال کن.
- از منوی Run به Command prompt بروید (تایپ کنید cmd در منوی run) و داخل ترمینال این دستور ها را بزنید:
netsh winsock reset
ipconfig /renew
- مجدداً کانکشن PPPoE را بسازید (کانکشن قبلی را هم حذف کنید) و تست کنید.
سلام دوستان
من اینترنت 2 مگ اسیاتک دارم
ولی الان تو تنظیمات پورتم رو 4 مگ بسته شده
ولی سرعت دانلودم روی 50 الی 70
میشه بگین دلیلش چیه
این هم مدارک مورد نیاز
خودمم موندم مشکل اینجاست که مودم بیسیم هست و اصلا به کامپیوتر وصل نیست ولی چراغ سبز نمیشه هیچ کس هم نمیدونه چش هست حتی پشتیبانی