• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام

از طریق وایفای گوشی به مودم وصل میشه ولی سایتا رو باز نمیکنه چرا ؟

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من به تازگی مودم 2750 DLINK رو گرفتم یه مشکلی باهش دارم.
با گوشی میخوام از اینترنت وایرلس استفاده کنم که آنتن رو پیدا میکنه و وصل میشه و کیفیت سیگنال رو هم عالی میزنه اما دریافت داده نداره!!!
اصلا صفحه باز نمیکنه!!!
به نظرتون چکار کنم؟؟؟؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام دوستان

من ADSL مخابرات دارم . البته از ISP گرفتم ولی پورت مخابرات هست. یه مدت هست که یه مشکل خیلی عجیب دارم . در طول این 7-8 سال همچین چیزی ندیدم
اینترنت من 1 مگ 1به 10 هست. البته اسمش 1 به 10 هست ولی سرعتش بیشتر مواقع بالای 90 هست . نکته جالبه اینه که بر خلاف تمام سرویس ها که شب داغون میشن این شب سرعتش فیکس تر میشه !
مشکل عجیب من این هست که از هر لینکی که دانلود میکنم بعد از یه مدت سرعتش میوفته زیر 50 و اکثر مواقع روی 20-30.
اینکه میگم یه مدت مثلا یه روز از اون لینک با سرعت 90 تا 120 میزنه بعد یهو از روز دوم دیگه سرعت بیشتر از 20-30 نمیشه . درواقع یه جورایی با سرور فکر کنم مشکل پیدا میکنه .
چندتا سایت رو تست زدم همه همینجوری هستن . ضمنا با هاست دانلود و غیره هم مشکل داره و کلا سرعت روی 20-30 هست. تقریبا من دیگه نمیتونم چیزی دانلود کنم مگر اینکه از سایت دانلودها و یا مثل اینها که سرور قوری دارند دانلود کنم.
یه قسمت رو که میتونم حدس بزنم احتمالا با آی پی های خارجی مشکل داره ولی قسمت دیگه که بعد از چندساعت افت سرعت پیدا میکنه رو نمیتونم بفهمم جریان چیه
کسی نظری داره ؟

ali sam

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان یه مدته سرعت اینترنتم کم شده..خطم یک مگه مخابراته...فکرکنم فن اوا.......سیم رو هم از نوع مخابراتیش از دم در کشیدم سمت مودم یکراست... اگه لطف کنین بگین مشکلی داره؟
Capture.PNG

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    12.9 KB · نمایش ها: 4

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان یه مدته سرعت اینترنتم کم شده..خطم یک مگه مخابراته...فکرکنم فن اوا.......سیم رو هم از نوع مخابراتیش از دم در کشیدم سمت مودم یکراست... اگه لطف کنین بگین مشکلی داره؟
مشاهده پیوست 563164
مشکلی توی خط شما دیده نمیشه، خط شما 21 مگ رو ساپورت میکنه و روی 19 مگ متصل شده به DSLAM مرکزتون، اگه سرعت کم هست مشکل از پهنای باند/شبکه سرویس دهنده شما هست.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان منم این مشکل تقربا سالی 2دفعه برام پیش میاد مودم رو روشن میکنم چراغ اینترنت ثابت نمیشه و خوب اینجوری هم اینترنت وصل نمیشه اما مثلا شماره کسی میگیرم چراغ ثابت میشه وصل میشه اینترنت و قطع میشه داستان شروع میشه یه سری میگن اسپیلیتر عوض کن خواستم بدونم مشکل از اسپیلتر هست ؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یه مشکل حاد پیدا کردم,یه مودم 8901n گرفتم,با لن کانکت میشه و کار میکنه,اما با wifi یه مثلث زرد میاد روی ارم انتن,کسی میدونه مشکل چیه و چه باید کرد؟DHCP هم فعاله

reza_khoshtip

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوستان نیاز به فیرمور مودم dlink 322t دارم , کسی اگه داره ممنون میشم بزاره.

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
اگر خط مشترکی رانژه شده باشد و از مرکز هم تست شده باشد از منزل و سر خط هم لینک داشته باشد و چراغ دی اس ال روشن شود و تنظیمات مودم هم درست باشد ولی چراغ اینترنت قرمز رنگ باشد و کانکت نشود ایراد از کجا میتواند باشد؟

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
اگر خط مشترکی رانژه شده باشد و از مرکز هم تست شده باشد از منزل و سر خط هم لینک داشته باشد و چراغ دی اس ال روشن شود و تنظیمات مودم هم درست باشد ولی چراغ اینترنت قرمز رنگ باشد و کانکت نشود ایراد از کجا میتواند باشد؟
یوزر و پسوردی که باهاش وصل میشی مشکل داره×

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
حتی اگه با سه تا مودم هم تست کنم؟
در اون صورت، سیستم اکانتینگ شرکت ممکنه مشکل داشته باشه.

به این نکته هم توجه داشته باشید که اکثر PAP ها از Mac Filtering استفاده میکنند، شما اگه با یه مودم یک بار به شبکه آنها وصل شدید مودم جدید رو برای تست هم حتی اگه باشه باید باهاشون تماس بگیرید تا اجازه اتصال به شبکه بهشت بدهند.

یه نکته دیگه، پسورد و در بعضی از سیستم های اکانتینگ حتی یوزر نیم به حروف کوچک و بزرگ حساس اند، TC با Tc با tC سه نوع شناسه متفاوت هستند.

و نکته آخر هم، VPI و VCI و باقی تنظیمات مودم هم باید با دقت بررسی کنید، مخصوصاً اگه مودم شما ارتباط با شبکه PAP رو به واسطه Virtual Circuit برقرار میکنه، در این حالت باید از عدم تداخل تنظیمات کلیه Virtual Circuit های داخل مودم اطمینان حاصل کنید، برای مثال در مودم های TPLink که از Virtual Circuit استفاده میکنند معمولاً Virtual Circuit 2 برای استفاده از VPI 0 و VCI 35 تنظیم شده و شما میبایست همود Circuit رو برای برقراری ارتباط تنظیم کنید.

ویرایش: برای بررسی بهتر، مودم رو در حالت Bridge ست کنید و کانکشن PPPoE را روی رایانه بسازید تا پیغام خطای برقراری ارتباط را مشاهده کنید.

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
در اون صورت، سیستم اکانتینگ شرکت ممکنه مشکل داشته باشه.

به این نکته هم توجه داشته باشید که اکثر PAP ها از Mac Filtering استفاده میکنند، شما اگه با یه مودم یک بار به شبکه آنها وصل شدید مودم جدید رو برای تست هم حتی اگه باشه باید باهاشون تماس بگیرید تا اجازه اتصال به شبکه بهشت بدهند.

یه نکته دیگه، پسورد و در بعضی از سیستم های اکانتینگ حتی یوزر نیم به حروف کوچک و بزرگ حساس اند، TC با Tc با tC سه نوع شناسه متفاوت هستند.

و نکته آخر هم، VPI و VCI و باقی تنظیمات مودم هم باید با دقت بررسی کنید، مخصوصاً اگه مودم شما ارتباط با شبکه PAP رو به واسطه Virtual Circuit برقرار میکنه، در این حالت باید از عدم تداخل تنظیمات کلیه Virtual Circuit های داخل مودم اطمینان حاصل کنید، برای مثال در مودم های TPLink که از Virtual Circuit استفاده میکنند معمولاً Virtual Circuit 2 برای استفاده از VPI 0 و VCI 35 تنظیم شده و شما میبایست همود Circuit رو برای برقراری ارتباط تنظیم کنید.

ویرایش: برای بررسی بهتر، مودم رو در حالت Bridge ست کنید و کانکشن PPPoE را روی رایانه بسازید تا پیغام خطای برقراری ارتباط را مشاهده کنید.
ارور 678 میده

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

خطای 678 میتونه از خیلی چیزها باشه، دلیل بوجود آمدن این خطا هم عدم برقراری ارتباط بین شماره گیرنده (رایانه شما) با پورت WAN مودم هست. حالا مشکل از تنظیمات IP رایانه میتونه باشه، کابل ارتباطی، نرم افزاری تداخل ایجاد میکنه.

- ببین میتونی مودم رو پینگ کنی؟ اگه نه که تنظیمات IP کارت شبکه رایانه رو بررسی کن، اطمینان حاصل کن که در محدوده آدرس مودم باشه.
- آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی اگه داری موقتاً غیر فعال کن.
- از منوی Run به Command prompt بروید (تایپ کنید cmd در منوی run) و داخل ترمینال این دستور ها را بزنید:
netsh winsock reset
ipconfig /renew
- مجدداً کانکشن PPPoE را بسازید (کانکشن قبلی را هم حذف کنید) و تست کنید.

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
خطای 678 میتونه از خیلی چیزها باشه، دلیل بوجود آمدن این خطا هم عدم برقراری ارتباط بین شماره گیرنده (رایانه شما) با پورت WAN مودم هست. حالا مشکل از تنظیمات IP رایانه میتونه باشه، کابل ارتباطی، نرم افزاری تداخل ایجاد میکنه.

- ببین میتونی مودم رو پینگ کنی؟ اگه نه که تنظیمات IP کارت شبکه رایانه رو بررسی کن، اطمینان حاصل کن که در محدوده آدرس مودم باشه.
- آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی اگه داری موقتاً غیر فعال کن.
- از منوی Run به Command prompt بروید (تایپ کنید cmd در منوی run) و داخل ترمینال این دستور ها را بزنید:
netsh winsock reset
ipconfig /renew
- مجدداً کانکشن PPPoE را بسازید (کانکشن قبلی را هم حذف کنید) و تست کنید.
خودمم موندم مشکل اینجاست که مودم بیسیم هست و اصلا به کامپیوتر وصل نیست ولی چراغ سبز نمیشه هیچ کس هم نمیدونه چش هست حتی پشتیبانی

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوستان
من اینترنت 2 مگ اسیاتک دارم
ولی الان تو تنظیمات پورتم رو 4 مگ بسته شده
ولی سرعت دانلودم روی 50 الی 70
میشه بگین دلیلش چیه
این هم مدارک مورد نیاز

فایل های ضمیمه

• m.jpg
    m.jpg
    113 KB · نمایش ها: 12
  • m1.jpg
    m1.jpg
    191.7 KB · نمایش ها: 13
  • m2.jpg
    m2.jpg
    65.1 KB · نمایش ها: 12

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام دوستان
من اینترنت 2 مگ اسیاتک دارم
ولی الان تو تنظیمات پورتم رو 4 مگ بسته شده
ولی سرعت دانلودم روی 50 الی 70
میشه بگین دلیلش چیه
این هم مدارک مورد نیاز

با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید، مشکل از سمت شما نیست.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
خودمم موندم مشکل اینجاست که مودم بیسیم هست و اصلا به کامپیوتر وصل نیست ولی چراغ سبز نمیشه هیچ کس هم نمیدونه چش هست حتی پشتیبانی

اون موردی که بالا اشاره کردم و دستوراتی رو که برای تست گفتم انجام بدید رو در حالتی که WAN مودم روی Bridge تنظیم شده و با کابل سیمی به رایانه وصل میباشد انجام بدید. ببینید همچنان همون ارور رو میده یا پیغام دیگری میگیرید؟

بالا