• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من با USB وصل شدم و چراغ ADSL ثابته اما چراغ USB و چراغ DATA همش چشمک می زنه آیا روال همینطوره یا مودم مشکلی داره؟ البته به اینترنت هم وصلم و صفحات راحت باز می شن. ببخشید اگه سوال ابتدایی هستش چون من تازه ADSL ام وصل شده و اطلاعات زیادی ندارم.
با تشکر
سلام نام و مدل و مودمتون رو نگفتید ؟

ساشا

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مدل مودم Micronet sp3361 و یک پورت اترنت .یک پورت usb دارد.

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به جهت بعضی مشکلات در ISP من هنوز سرویس مشاهد حجم کیلوبایت سند و رسیو راه اندازی نشده است.
آیا نرم افزاری وجود دارد که من خودم بفهمم که هر بار چقدر حجم دیتا انتقال یافته؟
من که با نرم افزار مودم نتونستم چیزی پیدا کنم.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
آقا من يه مودم دارم با مارك sy800c كه تا حالا به وسيله ي usb وصل مي شدم ولي حالا مي خوام با lan وصل بشم . منتها وقتي كابل lan رو وصل مي كنم نمي دونم چرا بالا نمياد . كسي مي دونه بايد چيكار كرد ؟

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خب مشكل رو خودم حل كردم .

اصلا يادم نبود كه lan خودش يه درايو جداجاگانه داره كه بايد نصب بشه .

اون رو نصب كردم مشكل حل شد .

با تشكر از دوستاني كه راهنمايي فرمودند !!!

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام من یک مودم usb مدل aztech dsl208u دارم
امروز صبح به اینترنت وصل شدم و ظهر کارت گرافیکمو از روی مادر بورد باز کردم و بعد از ظهر دوباره
رو سیستم بستم اما وقتی خواستم کانکت بشم دیدم فقط چراغ پاور مودم روشنه یعنی حتی چراغ adsl چشمک هم نمیزنه میخواستم بدونم ایراد از مودم هستش یا رانژه نبودن خط یا شاید مادر بورد مشکل پیدا کرده
خیلی با کامپیوتر ور رفتم اما فایده نداشت میشه یکی بگه مشکل چیه همونطور که گفتم چراغ adsl مودم حتی چشمک هم نمیزنه و خاموشه:(
ممنون

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
به جهت بعضی مشکلات در ISP من هنوز سرویس مشاهد حجم کیلوبایت سند و رسیو راه اندازی نشده است.
آیا نرم افزاری وجود دارد که من خودم بفهمم که هر بار چقدر حجم دیتا انتقال یافته؟
من که با نرم افزار مودم نتونستم چیزی پیدا کنم.
فکر میکنم DialSpy این کار رو بکنه ..

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
مدل مودم Micronet sp3361 و یک پورت اترنت .یک پورت usb دارد.
اینم توضیحاتش

Descriptions of LED status:

ADSL
When connection with Internet (ADSL Connected) is
established, this LED will light up.

When this LED is flashing: NO ADSL physical
connection

DATA When router is transferring data between Internet and
router, this LED will be flashing.

LAN
When connection 10/100MB with end user is
established, this LED will light up. When router is
transferring data between router and end user, this LED
will be flashing.

USB When an active USB cable is connected with router, this
LED will light up.

PWR When an active power adapter is connected with router,
this LED will light up.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام من یک مودم usb مدل aztech dsl208u دارم
امروز صبح به اینترنت وصل شدم و ظهر کارت گرافیکمو از روی مادر بورد باز کردم و بعد از ظهر دوباره
رو سیستم بستم اما وقتی خواستم کانکت بشم دیدم فقط چراغ پاور مودم روشنه یعنی حتی چراغ adsl چشمک هم نمیزنه میخواستم بدونم ایراد از مودم هستش یا رانژه نبودن خط یا شاید مادر بورد مشکل پیدا کرده
خیلی با کامپیوتر ور رفتم اما فایده نداشت میشه یکی بگه مشکل چیه همونطور که گفتم چراغ adsl مودم حتی چشمک هم نمیزنه و خاموشه:(
ممنون
خوب نحوه اتصال مودم چیه اگر USB هست از یه درگاه دیگه اتصال بدید .. ضمنا خط رو چک کنید ببینید درست هست .. سوکت تلفن مشکل نداره .. شرکت ISP شما نترکیده ؟

n73n73

Registered User
لایک‌ها
3
اقا يه سوال داشتم

ميخواستم ببينم ايا بعد از كار با اينترنت و زماني كه كامپيوتر رو خاموش كردم مودمم رو هم خاموش كنم هر روز ايا مشكلي نداره يعني به مودم صدمه نميرسونه يا اينكه احتياجي به خاموش كردن هر روز مودم نيست؟

ممنون ميشم جواب بدين

samuell1

Registered User
لایک‌ها
1
من از سپنتا سرویس میگیرم مودمم هم تی پی لینک 4 پورت لن هست . من الان میخوام 4 تا پروت رو روی رسیورم از مودم فوروارد کنم ولی گزینه پورت فورواردینگش رو پیدا نمیکنم کسی میتونه کمک کنه در این زمینه؟
ممنون

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
اقا يه سوال داشتم

ميخواستم ببينم ايا بعد از كار با اينترنت و زماني كه كامپيوتر رو خاموش كردم مودمم رو هم خاموش كنم هر روز ايا مشكلي نداره يعني به مودم صدمه نميرسونه يا اينكه احتياجي به خاموش كردن هر روز مودم نيست؟

ممنون ميشم جواب بدين
مودم شما خودش پاور برق داره ؟ ... در هر صورت اگر از مودم کار نمی کشید خاموش کنید بهتره چون شوک جریان برق شاید به مودم اسیب برسون ه اگر مودم اداپتور برق جدا داره .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
شما این طوری پیش برو :

ابتدا تو ادرس بار مثلا در IE وارد کنید 192.168.1.1

pass & user را کلمه Admin وارد کنید اگر با Admin وارد نشد تو کاتالوگ مودم توضیح داده که چه کلمه ای برای ورود باید استفاده کنید .

بعد از قسمت WAN وارد تنظیمات اصلی میشید که اونجا باید دو عدد VCI و VPI مناسب رو بدید . و بعد connectin type اونو رو گزینه pppoE تنظیم کنید . و در نهایت تنظیمات رو save میکینید .

البته کانکشن pppoE رو هم میتونید دستی بسازید به طور خلاصه مثل کانکشن دیاال اپ هست اما مراحلش 1 و 2 و 2 است .

موفق باشید .
سلام دوست من ببخشید من طبق گفته شما میخواستم این تنظیمات رو انجام بدم که فکر میکنم تنظیمات رو اشتباه انجام دادم و حالا که میخوام دوباره برم و تنظیمات رو انجام بدم وقتی تو آدرس بار 192.168.1.1 رو وارد میکنم دیگه ازم یوزر و پسورد رو نمیخواد و نمیتونم برم تو تنظیمات برای کانفیگ مودم با ISP :(
دکمه Reset پشت مودم هم زدم اما نشد
مودمم ایسوز AM602 هست لطف کن بگو چکار کنم که تنظیمات برگرده به حالت اولیه

راستی بعد از این ، این مشکل هم برام پیش اومده که عکساشو برات میزارم اگه میشه در مورد اینم راهنمایی کن ممنون

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟!!

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست من ببخشید من طبق گفته شما میخواستم این تنظیمات رو انجام بدم که فکر میکنم تنظیمات رو اشتباه انجام دادم و حالا که میخوام دوباره برم و تنظیمات رو انجام بدم وقتی تو آدرس بار 192.168.1.1 رو وارد میکنم دیگه ازم یوزر و پسورد رو نمیخواد و نمیتونم برم تو تنظیمات برای کانفیگ مودم با ISP :(
دکمه Reset پشت مودم هم زدم اما نشد
مودمم ایسوز AM602 هست لطف کن بگو چکار کنم که تنظیمات برگرده به حالت اولیه

راستی بعد از این ، این مشکل هم برام پیش اومده که عکساشو برات میزارم اگه میشه در مورد اینم راهنمایی کن ممنون
سلام

خوب شما که میخوای رسیت کنی مودم رو باید یه سه چهار ثانیه ای دکه رو فشرده نگه داری بعد هم مودم باید روشن خاموش بشه بعد هم برای محکم کاری شما مودم رو خاموش روشن کن بعد باید مودم بره رو تنظیمات کارخونه ...

این مشکل نیست اطلاع رسانی هست میتونید برید تو مشخصات کانکشن چک باکسش رو بردارید .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
آقا محمد خیلی گلی دستت درد نکنه از بابت راهنمایی

دکمه تشکر هم نیست که تشکر کنم

با تشکر فراوان :heart:

saeed.rg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من يه سوال داشتم
تو مودم corecess 3112 مال شركت آسياتك مگه چراغ adsl مودم موقع روشن شدن كامپيوتر نبايد چشمك بزنه
يا فقط اگه خط رانژه شده باشه روشن ميشه؟ (خط منو مخابرات ميگه رانژه شده ولي چراغ adsl هميشه خاموشه)
ممكنه مودمشون خراب باشه؟

sharmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من مودمcomtrend ct-534 دارم ،وقتی برای تنظیم به آدرس 192.168.1.1 میرم و پس از دادن یوزر و پسورد، صفحه تنظیمی میاد که مربوط به مودم D Link مدلDSL-322T می باشد ،چکار کنم که صفحه تنظیم مودم ct-534 بیاد ،ضمنا مشگل من اینه که بعضی مواقع IP conflict دارم لذا خوشحال میشم اگر برای بر طرف کردن این عیب بیشتر راهنما ئی کنید متشکرم

lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان; من يه چند شبي هست بنا دارم اين adsl رو تزريق كنم به اين دو تا كامپيوتر، كچل شدم!
عرض شود كه مودم يه ADSL Router از كمپاني معظم سيمفوني ست. sy800c. هم پورت usb داره و هم ethernet.
من ميخوام از طريق اين router هم دو كامپيوتر رو lan كنم و هم اينكه هر كودوم به طور جداگانه بتونن از adsl استفاده كنن.

كامپيوتر1 از طريق پورت usb به router وصله با تنظيمات زير:
ip: 192.168.1.2
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1
workgroup: Homenet

كامپيوتر2 از طريق پورت ethernet به router وصله وبا تنضيمات زير:
ip: 192.168.1.3
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1
workgroup: Homenet

مودم هم كه ip ش 192.168.1.1 هست و من از طريق همين آي‌پي آدرس به كنسول تنظيمات مودم وارد ميشم.

بين دو تا كامپوتر شبكه اي تنظيم كردم كه اجازه ي file and printer sharing ميده. حالا از كامپيوتر2 به فايلهاي share شده كامپيوتر 1 دسترسي دارم و نه بالعكس. هر وقت كه ميخوام از كامپيوتر1 به كامپيوتر2 وصل شم، prompt ميده براي user و pass.
اين از مشكل file sharing كه لنگ در هوا مونده.
در مورد adsl هم بايد بگم كه من مي‌خوام وقتي كامپيوترها ميان بالا از طريق همون lan (پورت usb هم يه lan مجازي ميسازه) متصل شن به اينترنت، بطور همزمان، بدون نياز به اينكه يكي اجبارا" روشن باشه.
مودم از پروتكل bridge استفاده مي كرد بطور پيش فرض و فكر ميكنم به خاطر همين هم باشه كه حتما" براي كانكت شدن بايد از يه Broadband connection استفاده كنم. رفتم تو config اين sy800c يه پروتكل pppoe درست كردم و username و pass اس كه isp داده بود زدم. vpi و vci رو هم به ترتيب 0 و 35 دادم و تنظيمات ادامه رو هم انجام دادم و dhcp server رو on گذشتم كه خودش بره بگرده پيدا كنه.
فايده نداشت ، حتي يكي از كامپيوتر ها هم خود به خود connect نميشه و مجبورم از broadband استفاده كنم. وقتي هم كه از broadband استفاده ميكنم، ميدونيد دو تا كامپيوتر رو نميشه با هم connect كرد.

شرمنده به درازا كشيد، تصور ميكنم تو اين چند شب همه اين قروم هارو خوندم ولي هيچ كودوم از تنظيمات كارگر نشد.
ممنون ميشم راهنمايي كنين..

بالا