• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
مارک روتر یا مودمتون چیه؟ پلن سرویسی رو که از صبانت میگیرید عوض کردید؟ هر 5 تا 15 دقیق قطع میشه یا بصورت منظم تقریبا هر 20 دقیقه قطع میشه؟ بعد از اینکه از برق کشیدید و وصل کردید سریع وصل میشه یا طول میکشه؟

سلام دوستان
بچه ها من از صبانت اينترنت دارم بعد از عيد من به يك مشكل بزرگ برخوردم كه خيلي اذيتم ميكنه ميخواستم كمكم كنيد
وقتي كانكت ميشم بعد از 5 تا 15 ديسكانكت ميشم وبايد يك بار مودم را از برق بكشم تا دوباره بتو نم كانكت بشم
وقتي دي سي ميشم علامت خطر روي كامپيوتر پايين صفحه مياد حتي ip هم دادم بازم درست نشد مودم را تنظيم كارخانه اي كردم و دوباره كانفيگ كردم بازم نشد نميدونم چي شده الان 3 روز هست اينجوري شده
خونمونم شهرك غرب هست ميتونه مشكل از مخابرات باشه ؟ يا كامپيوترم ويروس داشته باشه ؟ نميتونم ويندوز را پاك كنم چون چند تا فيلم دارم دانلود ميكنم نصفشون را دانلود كردم اگه ميشه كمكم كنيد

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مارک روتر یا مودمتون چیه؟ پلن سرویسی رو که از صبانت میگیرید عوض کردید؟ هر 5 تا 15 دقیق قطع میشه یا بصورت منظم تقریبا هر 20 دقیقه قطع میشه؟ بعد از اینکه از برق کشیدید و وصل کردید سریع وصل میشه یا طول میکشه؟

مودمم dlink dsl -322t هست سرويسم را عوض نكردم هميشه 2 گيگ ميگيرم به طور نامنظم قطع ميشه ويندوز را عوض كردم بازم درست نشد وقتي از برق ميكشم در حالت روزانه بعد از دو يا سه دقيقه وصل ميشه اما در حالت شبانه تا يك ساعتم ميكشه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
چون نامنظم قطع میشه پس ممکنه دلیلش اونی نباشه که من میدونم
ADSL2+ زیر 30 ثانیه وصل میشه. احتمالا برای این دیر وصل میشه که پروتکل های مختلف رو از بالا به پایین یکی یکی تست میکنه (ADSL2+ , ADSL2 و ...) و آخرش میرسه به ADSL معمولي و وصل میشه یعنی اگر خودتون تو تنظیمات روتر ADSL معمولي رو انتخاب کنید سریع وصل میشه.
به هر حال فکر میکنم ADSL2+ جزو سخت افزار های پیشنهادیه خودشون نیست.
پیشنهاد من اینکه که به جای تلف کردن وقت با توصیه های بخش پشتیبانی! (که احتمالا میگن سیم کشی مشکل داره یا اسپیلتر سوخته یا تعویض ویندوز و ...) خودتون یه مودم/روتر دیگه جور کنید و وصل کنید و ببینید درست میشه یا نه

مودمم dlink dsl -322t هست سرويسم را عوض نكردم هميشه 2 گيگ ميگيرم به طور نامنظم قطع ميشه ويندوز را عوض كردم بازم درست نشد وقتي از برق ميكشم در حالت روزانه بعد از دو يا سه دقيقه وصل ميشه اما در حالت شبانه تا يك ساعتم ميكشه

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون نامنظم قطع میشه پس ممکنه دلیلش اونی نباشه که من میدونم
ADSL2+ زیر 30 ثانیه وصل میشه. احتمالا برای این دیر وصل میشه که پروتکل های مختلف رو از بالا به پایین یکی یکی تست میکنه (ADSL2+ , ADSL2 و ...) و آخرش میرسه به ADSL معمولي و وصل میشه یعنی اگر خودتون تو تنظیمات روتر ADSL معمولي رو انتخاب کنید سریع وصل میشه.
به هر حال فکر میکنم ADSL2+ جزو سخت افزار های پیشنهادیه خودشون نیست.
پیشنهاد من اینکه که به جای تلف کردن وقت با توصیه های بخش پشتیبانی! (که احتمالا میگن سیم کشی مشکل داره یا اسپیلتر سوخته یا تعویض ویندوز و ...) خودتون یه مودم/روتر دیگه جور کنید و وصل کنید و ببینید درست میشه یا نه

الان چند روز هست اينجوري شده قبلا" اينجوري نبود ويندوز را عوض كردم تا حدودي درست شد من ويندوز سرويس پك 2 mrt فارسي ريختم نكنه مشكل از ويندوز باشه

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
بچه ها من از صبانت اينترنت دارم بعد از عيد من به يك مشكل بزرگ برخوردم كه خيلي اذيتم ميكنه ميخواستم كمكم كنيد
وقتي كانكت ميشم بعد از 5 تا 15 ديسكانكت ميشم وبايد يك بار مودم را از برق بكشم تا دوباره بتو نم كانكت بشم
وقتي دي سي ميشم علامت خطر روي كامپيوتر پايين صفحه مياد حتي ip هم دادم بازم درست نشد مودم را تنظيم كارخانه اي كردم و دوباره كانفيگ كردم بازم نشد نميدونم چي شده الان 3 روز هست اينجوري شده
خونمونم شهرك غرب هست ميتونه مشكل از مخابرات باشه ؟ يا كامپيوترم ويروس داشته باشه ؟ نميتونم ويندوز را پاك كنم چون چند تا فيلم دارم دانلود ميكنم نصفشون را دانلود كردم اگه ميشه كمكم كنيد
چه جالب شما هم انگار مشکل من رو دارید . اگه به پست ها من تو صفحه قبل نگاه کنید من هم دقیقآ همین
مشکلات رو دارم و فکر کنم به ویندوز مربوط بشه . من که مودم متاسفانه دیگه توسط دیلینک پشتیبانی نمی شه
ولی به شما توصیه می کنم برید و آخرین نسخه درایور مودموتون رو از سایتش بگیرید و شاید مشکلتون حل شه
الان چند روز هست اينجوري شده قبلا" اينجوري نبود ويندوز را عوض كردم تا حدودي درست شد من ويندوز سرويس پك 2 mrt فارسي ريختم نكنه مشكل از ويندوز باشه
مال من هم سرویس پک دو هست ولی درایور تو سی دی مال ویندوز بدون سرویس پک هست و احتمالا مشکل
از همین جاست . در هر صورت برید و همون درایور رو دانلود کنید
موفق باشید

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه جالب شما هم انگار مشکل من رو دارید . اگه به پست ها من تو صفحه قبل نگاه کنید من هم دقیقآ همین
مشکلات رو دارم و فکر کنم به ویندوز مربوط بشه . من که مودم متاسفانه دیگه توسط دیلینک پشتیبانی نمی شه
ولی به شما توصیه می کنم برید و آخرین نسخه درایور مودموتون رو از سایتش بگیرید و شاید مشکلتون حل شه

مال من هم سرویس پک دو هست ولی درایور تو سی دی مال ویندوز بدون سرویس پک هست و احتمالا مشکل
از همین جاست . در هر صورت برید و همون درایور رو دانلود کنید
موفق باشید

سلام
لينك دانلود يا آدرس سايتش را ميديد البته با اينكه ويندوز را عوض كردم مثل اينكه بازم درست نشده پشتيباني ميگفت احتمالاً ايراد از كيس باشه يا usb آسيب ديده باشه

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا يكي به دادم برسه هي dc ميشم درست نشد

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من امروز يك مطلبي را متوجه شدم هر وقت كه برنامه u torrent را كه براي دانلود از سايت تورنت هست نصب ميكنم و شروع به دانلود ميكنم اينترنتم زود قطع ميشه ولي وقتي پاكش ميكنم ديگه قطع نميشه من اين برنامه را براي داتلود فيلم لازم دارم به نظرتون چكار كنم

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يه مشكل اساسي با تورنت دارم
پايين utorrent هميشه دايره قرمز يا مثلث نارنجيه و هيچ وقت سبز نمي شه
port forwarding‌رو انجام دادم ولي بي فايده بود. firewall ويندوز رو هم براي پورت مورد نظر pen كردم و اين هم جواب نداد
upnp رو هم enable كردم اين هم جواب نداد!!!
از شركت صبا نت Adsl گرفتم و مي دونم كه پورتهاي تورنتش بازه
از node 32 هم استفاده مي كنم
واقعا ديگه نمي دونم چي كار كنم

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما مشكل من را كه DC شدن هست داريد يا نه؟؟

quazgaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!

Last edited:

quazgaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
مشکل من قطع شدن اینترنته!
سلام دوستان
من اینترنتم از سیزده عید به این طرف که برگشتم. به شدت دچار مشکل شده و همش دی سی میشه و دوباره کانکت میشه. مرکز مخابراتم هم شیخ فضل ا... هست.
واقعا موندم چی کار کنم. هر چی به پشتیبانی زنگ میزنم. راه حلی ندارن! و تا الان فهمیدم که اشکال از سیم کشی داخلیمه. آخه توی عید یه خط تلفن جدید توی خونمون وصل شده. و احتمال نود درصد باید از همین باشه.
ولی تلفن هیچ مشکلی نداره و کار میکنه و حتی ذره ای نویز هم نداره.
دوستان چی کار کنم؟
برم کجارو نگاه کنم؟
کجارو دستکاری کنم؟
توی خونه ما یه باکس تلفن هست مثل جعبه تقسیم. تمام خطای تلفن از اونجا میرن توی واحدا. احتمال میدم اشکال از همین باکس باشه چون اون احمقی که خط جدید رو وصل کرده. به باکس وصل کرده.
الان من چی کار میتونم بکنم؟
در ضمن این قطع و وصل شدن ها گاهی خیلی شدید میشه به طوری که اصلا نمیشه هیچ کاری کرد. پشت سر هم کانکت میشه و دوباره دی سی میشه.
پیشاپیش از کمک همه ممنون

quazgaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Last edited:

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من امروز که از اینترنت adsl استفاده میکنم ویندوز پیغام زیر را میدهد:
There is an IP address conflict with another system on network
من مودم پلانت خودم را به کارت شبکه زدم و به عبارتی از طریق کارت شبکه به اینترنت وصل هستم.
این خطا هیچ اشکالی در استفاده و ارتباط با اینترنت ایجاد نمیکند بلکه ویندوز هر چند دقیق یک پیغام هشدار با علامت مثلث در گوشه سمت چپ با همان عبارت نوشته شده ظاهر میکند.
جالب اینکه من قبلا به هیچ یک از تنظیمات کامپیوتر دست نزدم و هیچ سخت افزاری را هم اضافه نکردم و ای ن ایراد خود به خود ظاهر شده.
به نظر شما مشکل چیست و چگونه رفع کنم؟
کامپیوتر را ریست و مودم را خاموش روشن کردم ولی رفع نشد؟
.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال از اساتید ما یک مودم ای دی اس ال داریم و یک اکسس پوینت و 3 تا لپ تاپ ...
قبلنا که احتیاج به یوزر .... نبود راحت باهم وصل میشدیم ولی آلان نمیشه ..
چی کار باید بکنیم که با هم بتونیم وصل بشیم!؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یک سوال از اساتید ما یک مودم ای دی اس ال داریم و یک اکسس پوینت و 3 تا لپ تاپ ...
قبلنا که احتیاج به یوزر .... نبود راحت باهم وصل میشدیم ولی آلان نمیشه ..
چی کار باید بکنیم که با هم بتونیم وصل بشیم!؟

بیشتر توضیح بدید. منظورتون از وصل شدن و قبلاً میخواست و الان نمیخواد چیه؟
اگر برای file transfer میخواید و ویندوزتون ویستا هست باید برای هر ویندوز یه user و pass بذارید و موقع ورود اونها رو وارد کنید.

بالا