• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تازه mehrzadjalali هم قرار بود سرویسش راه بیوفته نمیدونم چی شد ؟:(

من چون همارا وسایلشو از رو خط تلفنم جمع نکرده بود نمیتونستم از شرکت دیگه سرویس بگیرم بلاخره روز 4 شنبه 16 خرداد از دست همارا سیستم خلاص شدم و درست همون روز به صبانت گفتم سرویسمو وصل کنه که روز یک شنبه وصل شد و امروز بعد دو روز تست نتیجه رو اینجا نوشتم. به نظر من سرویسشون فعلا خیلی خوبه اگه میتونی با محدودیت حجمی کنار بیایی شک نکن بهتر از این نمیشه.

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
صبانت سرعت آپلودش در حدود دیال آپ است . با این سرعت فکر میکنم با تورنت ها مشکل داشته باشه

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون mehrzadjalali جان
مبارکه :D

ببین این نتیجه ای رو که من گرفتم درسته :
1- شما اینترنت 128 گرفتی با این وجود سرعتش بالای 40 ، 50 هستش و فقط مشکلش پهنای باند ه و اگه اشتباه نکنم فکر کنم 4 گیگ برا یه ماهه و 10 گیگ برا سه ماهه
2- سرعت اکانت شبانه هم بالای 50 هستش

--- ---

یه لطفی بکن و بگو که سرعت دانلود از سایتهایی مثل رپیدشر و مگاآپلود چطوره ؟
و ساعات اوج مصرف سرعت به چند میرسه ؟
سه ماهه گرفتی یا یک ماهه و کلا چقدر پول دادی ؟
وضعیت مرکزشهید مدنی ( نصف راه ) رو خبر نداری؟
مودم همون ایسوز 602 بهت دادن و چقدر بابتش گرفتن ؟
از ساختمان ونک گرفتی یا از جای دیگه ؟
سایتهای تورنت که بسته نیست ؟
سرعت آپلودت چقدره؟
:f34r:یه چیز دیگه : یکی از دوستان می گفت این الکا پرداز یه مدت چند روز به کاربراش پهنای باند زیاد میده بعدش کلا میاره پایین پهناشو و میشه همون پهنای خودش مثلا برا شما 128 :( ، حالا با این وجود کسی رو سراغ داری که چند ماه از نصب سرویسش میگذره و هنوز با 50 کیلو دانلود میکنه ؟ ( این خیلی مهمه )

بلی من 128 سه ماهه گرفتم و برام 55 تومان تموم شد البته 10 تومن هزینه نصب مخابرات بود 46.100 تومانش مال اشتراک سه ماهه.

البته هزینه نصب رو فقط یه بار میدی و اگه شرکتو عوض نکنی یا شماره تلفن رو عوض نکنی دفعه های بعد که بخوای شارژ کنی لازم نیست فقط 46.100 ت رو میدی

در مورد سرعت من 3 روز تست میکنم مشگلی ندارم یعنی همیشه سرعت حدود 40 تا 60 هست و از او پاین تر ندیدم البته سایتی هم که دانلود میکنی مهم هست بعضی سایتا بالای 6 یا 7 نمیره ولی پهنای باند خالی هست و میتونی یه دانلود دیگه بزاری این موضوع واسه اکانت مجانی شبانه هم صادق هست خیلی به ندرت بعضی مواقع یه 5 10 دقیقه ای شاید 20 و اینا بشه ولی دوباره میره رو 50

البته فردا پس فردا مال دو تا مرکز دیگه رو هم تست میکنم و مینویسم

در مورد رپیدشیر free استفاده کنی پاینه اول تا 20 دقیقه تا نیم ساعت با 50 میاد بعدا از طرف رپید شیر سرعت افت میکنه یعنی دانلود های دیگه سرعتشون خوبه یعنی رپید شیر خودش پهنای باند محدود میکنه

من یه روش امروز پیدا کردم که تونستم فایل 100 مگ رو از راپید شیر تو نیم ساعت دانلود کنم اگه با شبانه هم جواب داد خواستین واستون توضیح میدم

مرکز شهید مدنی رو نمیدونم خبری ندارم ولی اگه مشتری داشتم تست میکنم خبرشو میدم

در مورد مودم نه من asus نگرفتم من مودم رو خودم خریدم از همارا یا الکا نگرفتم مودم من D-Link DSL-322T هست که combo هست هم usb هم ethernet توصیه هم میکنم خودتون تهیه کنین حالا d-link یا asus من که از d-link راضیم

بله از ساختمان ونک گرفتم البته 3 4 روز طول کشید وصل کردنشون ولی مهم نیست

من نه کسی رو که آشنای نزدیک باشه که بدونم واقعا تست میکنه ندارم ولی فکر نکنم همچین کاری بکنه باز من تست میکنم اگه چیزی دیدم میگم

سایتهای تورنت هم بسته نیست ولی چون محدودیت حجمی داریم واسه تورنت صرف نمیکنه چون اون موقع آپلود هم داریم و حجم اشتراک مون هدر میره ولی من با emule هم تست کردم قبلا اکثرا کانکشن زرد بود ولی با این صبا شباها سبز هست روزا تست نکردم

من فقط مشگلم قطع یه ساعت به یه ساعت اکانت مجانی هست اگه اونو هم حل کنم فعلا مشگلی ندارم

بازم اگه مشگلی بود همینجا میگم

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی این صبانت با صبا آنلاین یکیه؟
چون تعرفه هاش مثل همه و شب هم مثل همن

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من می خوام از اول تابستون از صبانت بگیرم ...

1) اگه می شه ، یکی از دوستان که اشتراک 256k داره ، از Speedtest.net یه تست بگیره ، عکس نتیجش رو برام بذاره ، می خوام مطمئن شم اونجوری که میگن ، سرعتش حدود 512 میره یا نه .. واقعا این سرعت رو توی Browse کردن صفحات وب احساس می کنید (چون باید خیلی خیلی بهتر از 128k فعلی من باشه ؟؟ )

2) این سرویس شبانه رایگان چه جوریه ؟؟ با چه User و Pass ی باید وصل شد و آیا این مسئله قطع شدن سر هر ساعت برای همه هست (در سرویس شبانه) ؟؟

3) صبانت هم پولشو هر ماه با پیک میگیره یا باید دائم به حسابشون ریخت ...

تشکر ...

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من می خوام از اول تابستون از صبانت بگیرم ...

1) اگه می شه ، یکی از دوستان که اشتراک 256k داره ، از Speedtest.net یه تست بگیره ، عکس نتیجش رو برام بذاره ، می خوام مطمئن شم اونجوری که میگن ، سرعتش حدود 512 میره یا نه .. واقعا این سرعت رو توی Browse کردن صفحات وب احساس می کنید (چون باید خیلی خیلی بهتر از 128k فعلی من باشه ؟؟ )

2) این سرویس شبانه رایگان چه جوریه ؟؟ با چه User و Pass ی باید وصل شد و آیا این مسئله قطع شدن سر هر ساعت برای همه هست (در سرویس شبانه) ؟؟

3) صبانت هم پولشو هر ماه با پیک میگیره یا باید دائم به حسابشون ریخت ...

تشکر ...

http://forum.persiantools.com/t39413-page19.html

تو این تاپیک تست سرعت هست و سه چهار جای دیگه هم تست کردم سرعت همینه

سرعت 256 یا 128 هم فرقی نمیکنه کلا با 50 دانلود داریم البته من 128 دارم تو بروش صفحه هم بلی قابل احساس هست

شبانه رو هم بلی با یوزر و پسورد جداگانه وصل میشی و قطع 1 ساعت به 1 ساعت فقط مربوط به سرویس مجانی هست

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
من مشتری ذوم این شرکتم ( صبا نت) . اولیش هم مدیر عامل شرکت مهندس اعتماده . تا حالا 100 % راضی هستم

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان تو این یکی دو روزه کسی سرعت دانلودش کاهش پیدا نکرده ؟!؟ من دو روزه که سرعت دانلودم با اشتراک 256 به 15 کیلوبایت در ثانیه رسیده ! چند ثانیه ی اول 50 ~ 40 هست اما بعد رو همون سرعتی که گفتم ثابت میشه !
میخواستم بدونم همچین مشکلی برای شما پیش نیومده ؟ مشکل از کجاست ؟
من قبلا مشکلی نداشتم و سرعت دانلودم بالا بود اما الان کاملا آزار دهنده شده !

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تو این یکی دو روزه کسی سرعت دانلودش کاهش پیدا نکرده ؟!؟ من دو روزه که سرعت دانلودم با اشتراک 256 به 15 کیلوبایت در ثانیه رسیده ! چند ثانیه ی اول 50 ~ 40 هست اما بعد رو همون سرعتی که گفتم ثابت میشه !

من که مشگلی ندارم بعضا یه 3 تا 5 دقیقه سرعتم 1 بار یا دو بار اومد پایین بعد درست شد.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
کسی نحوه کانفیگ مودم برای صبانت رو میدونه ؟

در صفحه اول گفته شده است

سلام
دوستان یه سوال داشتم،من هنوز مشکل قطع دیتا و چشمک زدن چراغ لینک رو متناوبا" دارم؛یه سوال دارم و اونم اینه که آیا دوستانی که از صبا استفاده می کنند،آی پی شون اتوماتیک تنظیم می شه و یا اینکه یه آی پی به خصوص دارن؟ضمنا" می خوام بدونم که آیا داشتن آی پی اختصاصی تاثیری در سرعت داره و یا نه؟در مورد دی ان اس هم اگر توضیحاتی دارید ممنون می شم که من رو هم در جریان بگذارید،آیا دی ان اس روی سرعت تاثیر داره؟
مرسی

از مخابرات درخواست کنید که خط شما را چک کنند چون احتمالن خط شما اتصال زمین دارد
انها به راحتی یک سری تست انجام میدهند و میزان نشت زمین را تخمین میزنند و نسبت به رفع مشکل اقدام میکنند
اگر پی گیری کنید در مخابرات معمولا به نتیجه میرسید (فراموش نکنید که مبلغ 3 هزار تومان هر ماهه از شما دریافت می کنند بنابراین موظف به ارائه سرویس درست دیتا روی خط شما هستند و معمولا این کار را انجام می دهند)
اگر امکان دارد یک مودم دیگر هم روی خط تست کنید هر چند به نظر من مشکل از خطوط فیزیکی مخابرات هست و البته وابسته به نوع و قدرت دستگاه های شرکت ارائه دهنده adsl که در مخابرات نصب میکنند این مشکل میتواند تا افت کامل دینا در منزل مشترک خود نمایی کند

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مهرزاد جان ( و دوستانی که که تبریز هستن لطفا در مورد سوال های پایین راهنمایی کنین!!! ) :rolleyes:
خوبی داداش ؟؟؟
من میخوام این دو سه روزه برم از الکا اکانت بگیرم:D
میخواستم ببینم اگه هنوزم اکانت روزانت با سرعت 512 وصل میشه با این حساب من میتونم یه سرویس 64 بگیرم و البته با محدودیت 5 گیگ تو سه ماه و اگه محدودیتم تموم شد شبا استفاده کنم;)
نظرت چیه ؟:p
راستی چرا هروقت من زنگ میزنم الکا میگم هنوزم سرعتتون روزا 50 کیلو هست میگه نه اینطور نیس !!!
در صورتی که خودت گفتی همینطوره ؟؟؟:f34r:

الکا داره مودم رو 60 تومن میفروشه منم میخوام از همون مودم (asus am602) بگیرم ولی یکی از دوستان میگفت اگه از جای دیگه بگیری شاید ارزونتر هم گر بیاری برا همین جایی رو میشناسی که مودم adsl ، asus بفروشه
اگه آره لطفا آدرسش رو بده !:p
موقعی که سرویست رو گرفتی تخفیف دادن ؟؟؟:blink:
آخه من دو تا adsl لازم دارم برا همین میخوام بدونم تخفیف میدن ؟:blink:
ممنون از راهنماییت:lol:

نظرت چیه صبر کنم تا اول مرداد نمایشگاه کامپیوتر فکر کنم الکا غرفه داششته باشه و خدمات بیشتری بده !!!

من که فعلا با 50 دانلود دارم البته روزانشو زیاد واسه دانلود استفاده نمیکنم و اکثرا واسه وب گردی و دانلودهای ضروری استفاده میکنم ولی تو این مدت فقط دو روز یعنی همین پنجشنبه و جمعه یه خورده سرعت صفحه ها کم شده بود اونم فکر میکنم از کل دیتا بوده چون کسای دیگه ای هم تو فروم که از ماکس نت اکانت داشتن همین مشگل رو داشتن.

واقعیتش نمیدونم که اکه اکانت روزانت تموم بشه میتونی از مجانی شبانه استفاده کنی یا نه میتونی از شرکت بپرسی من قرار واسه دو نفر دیگه هم بگیرم میپرسم خبرشو میدم.

به نظر من اگه وب گردیت زیاده 64 واست کم میاد من با اینکه 128 گرفتم یعنی 110 مگ روزانه ولی تا حدودی کم میارم ولی میتونی تست کنی.

اینم که الکا نمیگه سرعت 512 هست دلیلش اینه که سرعت در اصل 64 یا 128 هست ولی به شما امکان میدن که اگه سیستم پهنای باندش خالی باشه با 512 هم استفاده کنین و شرکت 64 یا 128 رو تضمین میکنه. یعنی اگه یه موقع سرعت اومد رو 64 یا 128 نمیتونی شکاینت بکنی

مودم هم من d-link dsl-322t دارم که کومبو هست. asus هم اونطور که شنیدم خوبه ولی به هر صورت خودت از بیرون بگیر asus رو نمیدونم کی میفروشه ولی d-link رو با گارانتی دو شرکت تو بازار هست هر دوشم معتبره.

در مورد تخفیف هم نه تخفیفی ندادن من تا حالا واسه 7 جا گرفتم تخفیفی نگرفتم

در کل به نظز من فعلا الکا از همه شرکتا بهتره این قطع 1 ساعت به 1 ساعتم نداشت دیگه حرفی نداشت.

bahall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز

این افزایش سرعت دانلود که چند وقتیه که تو شهرستانها رخ داده فقط جنبه تبلیغاتی داره
برای افزایش مشترکین صبانت و بعد از تابستان به حالت قبل برمی گرده

این داستان هم پارسال هم اتفاق افتاد

فقط کسی نتوست قطع شدن یک ساعت به یک ساعت اکانت شبانه
رو یه جوری دور بزنه

erphan

Registered User
لایک‌ها
0

من هم از دیروز تاحالا این مشکل رو دارم اشتراک 256 دیروز 5 بود الان 8 ! :eek:
بقیه هم بیان بگن ببینیم چه خبره ؟

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
من حدود یک سال هست که از سرویس صبانت استفاده میکنم ولی تو این دو سه ماه اخیر معمولا در هر هفت یا دو هفته یه روز قطعی شبکه رو دارم، از نمایندگی پیگیری میکنم میکن مشکل از شبکه اصلیه ( همانروز هاییکه قطعی شبکه وجود داره از چندتا کاربر دیگه هم توی تبریز پیگیری کردم اونا هم این مشکل رو داشتن).
برای مثال آخرینش همین دیروز 85/04/17 بود.
آیا این مشکل توی شهرهای و یا ISP های دیگه هم وجود داره یا نه ؟ چون این قطع شدن ها یواش یواش عصبیم میکنه، اگه مطمئن بشم مشکل از خودشونه از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
براي من هم هست
من رشت هستم
مثلا همين 5شنبه وجمعه قطع بود هرچي زنگ ميزدم ميگن مشكل ازما نيست ازمركز مثلا ميگن مشكل از مركز 3 است :blink:

بايد ساخت:(

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من حدود یک سال هست که از سرویس صبانت استفاده میکنم ولی تو این دو سه ماه اخیر معمولا در هر هفت یا دو هفته یه روز قطعی شبکه رو دارم، از نمایندگی پیگیری میکنم میکن مشکل از شبکه اصلیه ( همانروز هاییکه قطعی شبکه وجود داره از چندتا کاربر دیگه هم توی تبریز پیگیری کردم اونا هم این مشکل رو داشتن).
برای مثال آخرینش همین دیروز 85/04/17 بود.
آیا این مشکل توی شهرهای و یا ISP های دیگه هم وجود داره یا نه ؟ چون این قطع شدن ها یواش یواش عصبیم میکنه، اگه مطمئن بشم مشکل از خودشونه از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم.

احتمالا فیبر نوری لایه چرخ سانتریفوژ گیر کرده و دارن زور میزنن در بیارن

چون این قطع شدن ها یواش یواش عصبیم میکنه :hmm: گور پدر ... جای نقطه چین هر چی به ذهنتون میرسه بزارید چون هر کسی یه تریپی حال میکنه. پارس آنلاینم اینجوریه نزدیک دو هفتس تحریم شامل حالمون شده :wacko: خدا پدر dialup دیزلی زمان تیر کمون شاه بیامرزه رو هر چی دست بزارن الفاتحه من که به دوران ماقبل تاریخ برگشتم و با خر بی پالون dialup کارمو راست و ریس میکنم. یه نکته ای هست این فقره رو نمیتونن قیمتش زیاد کنن از روش آب بستن میرن جلو سرعت 64 میکنن زیر dialup و 128 -64 تا همه یه لول برن بالا و به این نحو به هدفشون برسن. بازم به اون نقطه چین برگردید یه حالی ببریم.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم دوستان می تونید کمکم کنید یا نه من هفته پیش سرویس خودم را در صبا انلاین درخواست قطع کردن دادم
اول این هفته که پیگیری کردم مخابرات گفتند قطع کردن در ضمن همون هفته از اسیا تک اینترنت گرفتم اونها هم قبل از اینکه من بگم قطع شده یا نه نامه برای وصل دادن من روی مودم هنوز چراغ ای دی اس ال روشن هست و شبها با اکانت شب صبا می تونم وارد بشم می خواستم بدونم ممکنه اکانت شب صبا روی اسیا تک کار کنه یا نه؟

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفانه به نظر میرسه این مشکل همه گیر شده ، اونطور که من احساس میکنم این قطع شدن ها کاملا با مسائل سیاسی مرتبطه مثل جریان قطعی SMS ها

بالا