ممنون mehrzadjalali جان
مبارکه 
ببین این نتیجه ای رو که من گرفتم درسته :
1- شما اینترنت 128 گرفتی با این وجود سرعتش بالای 40 ، 50 هستش و فقط مشکلش پهنای باند ه و اگه اشتباه نکنم فکر کنم 4 گیگ برا یه ماهه و 10 گیگ برا سه ماهه
2- سرعت اکانت شبانه هم بالای 50 هستش
--- ---
یه لطفی بکن و بگو که سرعت دانلود از سایتهایی مثل رپیدشر و مگاآپلود چطوره ؟
و ساعات اوج مصرف سرعت به چند میرسه ؟
سه ماهه گرفتی یا یک ماهه و کلا چقدر پول دادی ؟
وضعیت مرکزشهید مدنی ( نصف راه ) رو خبر نداری؟
مودم همون ایسوز 602 بهت دادن و چقدر بابتش گرفتن ؟
از ساختمان ونک گرفتی یا از جای دیگه ؟
سایتهای تورنت که بسته نیست ؟
سرعت آپلودت چقدره؟
:f34r:یه چیز دیگه : یکی از دوستان می گفت این الکا پرداز یه مدت چند روز به کاربراش پهنای باند زیاد میده بعدش کلا میاره پایین پهناشو و میشه همون پهنای خودش مثلا برا شما 128
، حالا با این وجود کسی رو سراغ داری که چند ماه از نصب سرویسش میگذره و هنوز با 50 کیلو دانلود میکنه ؟ ( این خیلی مهمه )
بلی من 128 سه ماهه گرفتم و برام 55 تومان تموم شد البته 10 تومن هزینه نصب مخابرات بود 46.100 تومانش مال اشتراک سه ماهه.
البته هزینه نصب رو فقط یه بار میدی و اگه شرکتو عوض نکنی یا شماره تلفن رو عوض نکنی دفعه های بعد که بخوای شارژ کنی لازم نیست فقط 46.100 ت رو میدی
در مورد سرعت من 3 روز تست میکنم مشگلی ندارم یعنی همیشه سرعت حدود 40 تا 60 هست و از او پاین تر ندیدم البته سایتی هم که دانلود میکنی مهم هست بعضی سایتا بالای 6 یا 7 نمیره ولی پهنای باند خالی هست و میتونی یه دانلود دیگه بزاری این موضوع واسه اکانت مجانی شبانه هم صادق هست خیلی به ندرت بعضی مواقع یه 5 10 دقیقه ای شاید 20 و اینا بشه ولی دوباره میره رو 50
البته فردا پس فردا مال دو تا مرکز دیگه رو هم تست میکنم و مینویسم
در مورد رپیدشیر free استفاده کنی پاینه اول تا 20 دقیقه تا نیم ساعت با 50 میاد بعدا از طرف رپید شیر سرعت افت میکنه یعنی دانلود های دیگه سرعتشون خوبه یعنی رپید شیر خودش پهنای باند محدود میکنه
من یه روش امروز پیدا کردم که تونستم فایل 100 مگ رو از راپید شیر تو نیم ساعت دانلود کنم اگه با شبانه هم جواب داد خواستین واستون توضیح میدم
مرکز شهید مدنی رو نمیدونم خبری ندارم ولی اگه مشتری داشتم تست میکنم خبرشو میدم
در مورد مودم نه من asus نگرفتم من مودم رو خودم خریدم از همارا یا الکا نگرفتم مودم من D-Link DSL-322T هست که combo هست هم usb هم ethernet توصیه هم میکنم خودتون تهیه کنین حالا d-link یا asus من که از d-link راضیم
بله از ساختمان ونک گرفتم البته 3 4 روز طول کشید وصل کردنشون ولی مهم نیست
من نه کسی رو که آشنای نزدیک باشه که بدونم واقعا تست میکنه ندارم ولی فکر نکنم همچین کاری بکنه باز من تست میکنم اگه چیزی دیدم میگم
سایتهای تورنت هم بسته نیست ولی چون محدودیت حجمی داریم واسه تورنت صرف نمیکنه چون اون موقع آپلود هم داریم و حجم اشتراک مون هدر میره ولی من با emule هم تست کردم قبلا اکثرا کانکشن زرد بود ولی با این صبا شباها سبز هست روزا تست نکردم
من فقط مشگلم قطع یه ساعت به یه ساعت اکانت مجانی هست اگه اونو هم حل کنم فعلا مشگلی ندارم
بازم اگه مشگلی بود همینجا میگم