• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دهن صبانت سرویس، امروز اصلاً لینک نداشتم (1 هفته پیش هم شارژ کردم) زنگ میزنم پشتیبانی یه مشت چرت و پرت تحویل میده!
شیطونه میگه یه هفته ای بشینم هیچ کاری نکنم فقط ISPشونو به ... بدم!
مثل اینکه برای شما همون اتفاقی که تو عید برای من افتاد ، افتاده !
اگر درست شده ، چند روز طول کشید؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مثل اینکه برای شما همون اتفاقی که تو عید برای من افتاد ، افتاده !
اگر درست شده ، چند روز طول کشید؟
نه عزیز
هنوز درست نشده، صبا هم که جوابگو نیست! میگه مشکل از شماست :(

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نه عزیز
هنوز درست نشده، صبا هم که جوابگو نیست! میگه مشکل از شماست :(
دروغ میگه مثل س...
مشکل من میدونی چی بود؟همینجا نوشته بودم
یهو ساعت 1 شب لینک رفت دیگه هم نیومد.حتی چشمک زن هم نبود .بعد از سالها... اینا اومدن مرکز مخابراتی ما گفتن اصلا خط شما دیتا نداره
مشخص شد که پورت از دیتا قطع شده :blink: حالا چرا؟ هیچ جوابی ندادن.ولی شانس بیاری 1 هفته ای درست کنن برات

m_maj2004

Registered User
لایک‌ها
0
صبا اولش خوب بود حالا :wacko:
در کل مشکل داره من که فکر یکجای دیگه هستم
درسته شاید سرعتش خوب بشه اما اگر کار واجب پیش بیاد آدم رو لنگ خودش میزاره
فکر کنید دقیقا 90 یک کار اساسی داری هر کاری کنی Page باز نکنه آدم می خواد خط رو ... بده.:mad:

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان من يه مشكلي دارم
وقتي دانلود شروع ميشه تا 6 و7 مگ اول و با سرعت 110 و 120 و بعضي وقتا با 130 دانلود ميكنه ولي بعد كه 6 .7 مگ ميره يكدفعه سرعتم تا آخر دانلود ميمونه رو 20:hmm:
مثلا يه فايل 70 مگي 7 مگش بره با سرعت بالاي صد ولي 63 مگ بقيه رو با سرعت 15 تا 20 دانلود ميكنه اعصابم خيلي خورد شده:(
كسي ميدونه چش شده؟؟؟؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دروغ میگه مثل س...
مشکل من میدونی چی بود؟همینجا نوشته بودم
یهو ساعت 1 شب لینک رفت دیگه هم نیومد.حتی چشمک زن هم نبود .بعد از سالها... اینا اومدن مرکز مخابراتی ما گفتن اصلا خط شما دیتا نداره
مشخص شد که پورت از دیتا قطع شده :blink: حالا چرا؟ هیچ جوابی ندادن.ولی شانس بیاری 1 هفته ای درست کنن برات
اينجا اصفهان که يک روزه درست ميکنن، حتی کمتر. ساعت 10 صبح خبر دادم 13 زنگ زد گفت چک کن، درست بود.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دوستان من يه مشكلي دارم
وقتي دانلود شروع ميشه تا 6 و7 مگ اول و با سرعت 110 و 120 و بعضي وقتا با 130 دانلود ميكنه ولي بعد كه 6 .7 مگ ميره يكدفعه سرعتم تا آخر دانلود ميمونه رو 20:hmm:
مثلا يه فايل 70 مگي 7 مگش بره با سرعت بالاي صد ولي 63 مگ بقيه رو با سرعت 15 تا 20 دانلود ميكنه اعصابم خيلي خورد شده:(
كسي ميدونه چش شده؟؟؟؟
چون اکانتت 128 هست. من تست کردم هر اکانتی سرعت ثابت و پايدارش طبق اسم اکانته. من 8 صبح با اکانت 128 گذاشتم دانلود 9 شب که چک کردم ميانگين دقيقاً 21 بود.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اينجا اصفهان که يک روزه درست ميکنن، حتی کمتر. ساعت 10 صبح خبر دادم 13 زنگ زد گفت چک کن، درست بود.
مشکل قطع شدن پورت رو میگی؟ اصلا برای چی باید قطع بشه؟ پای کسی میره رو سیم؟
به هر حال اینجا تهران جون کندن تا درستش کنن

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
چون اکانتت 128 هست. من تست کردم هر اکانتی سرعت ثابت و پايدارش طبق اسم اکانته. من 8 صبح با اکانت 128 گذاشتم دانلود 9 شب که چک کردم ميانگين دقيقاً 21 بود.

چي ميگي؟؟؟؟:blink::blink: ميانگين بايد اين باشه
من الان نزديك 1 ساله دارم از صبانت سرويس ميگيرم هيچ موقع سرعتم زير 40 نبوده(زير 30 ديگه نبوده)
الان يه روزه اينجوري شده!!!!!!!!

mt_for_ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که هر شب نزدیک هزار و پونصد مگ فایل می‌گیرم و از شبانه صبانت هم خیلی راضی هستم. روزانه‌اش هم که خیلی نسبت به قبل پرسرعت‌تر شده و صفحه‌ها رو مثل بر باز می‌کنه. اصلا هیچ مشکلی هم که دوستان دیگه دارند ندارم به پشتیبانی صبا هم که زنگ می‌زنم خیلی خوب و با دل صبر جواب می‌دن. تنها روزهای بدی که با صبا داشتم چند روز اول عید بود که بعدش هم دیگه همه چیز خوب شد و حتی بهتر از قبل.
فقط ای کاش این اینرتنت شبانه رو همچنان روزها هم می‌تونستیم استفاده کنیم.

کی باشه این مسخره‌بازی‌ای که به نام محدودیت حجم اینترنت پرسرعت سر ما مشترکین در میارن رو تمومش کنن و اگر هم یه ذره پول بیشتر می‌گیرند دست کم هر چه قدر که خواستیم بتونیم ازاینترنت استفاده کنیم.
آمین

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
مشکل قطع شدن پورت رو میگی؟ اصلا برای چی باید قطع بشه؟ پای کسی میره رو سیم؟
به هر حال اینجا تهران جون کندن تا درستش کنن

به خاطر نوسان ولتاژ خط ممکنه فيوز بسوزه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
چي ميگي؟؟؟؟:blink::blink: ميانگين بايد اين باشه
من الان نزديك 1 ساله دارم از صبانت سرويس ميگيرم هيچ موقع سرعتم زير 40 نبوده(زير 30 ديگه نبوده)
الان يه روزه اينجوري شده!!!!!!!!
خوب شما خيلی خوش به حالت بوده. من بيش از 2 ساله که سرويس دارم از صبا و هميشه هم بهترين سرعت در کل منطقه رو داشتم يعنی همون موقع که سرويسها سرعت آزاد بود به من دست کم 55 ميداد به بالا. الان هم همين اکانت 128 که همه جا الان 16-18 ميده به من 20-24 ميده.
به هر حال منطقی همينه که همونی که به شما ميفروشنو تحويل بدن، حالا بيشتر شد خوب کيفشو بکن، ولی کمتر که نشده برات!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من که هر شب نزدیک هزار و پونصد مگ فایل می‌گیرم و از شبانه صبانت هم خیلی راضی هستم. روزانه‌اش هم که خیلی نسبت به قبل پرسرعت‌تر شده و صفحه‌ها رو مثل بر باز می‌کنه. اصلا هیچ مشکلی هم که دوستان دیگه دارند ندارم به پشتیبانی صبا هم که زنگ می‌زنم خیلی خوب و با دل صبر جواب می‌دن. تنها روزهای بدی که با صبا داشتم چند روز اول عید بود که بعدش هم دیگه همه چیز خوب شد و حتی بهتر از قبل.
فقط ای کاش این اینرتنت شبانه رو همچنان روزها هم می‌تونستیم استفاده کنیم.

کی باشه این مسخره‌بازی‌ای که به نام محدودیت حجم اینترنت پرسرعت سر ما مشترکین در میارن رو تمومش کنن و اگر هم یه ذره پول بیشتر می‌گیرند دست کم هر چه قدر که خواستیم بتونیم ازاینترنت استفاده کنیم.
آمین
خوب چون ايران مشکل پهنای باند مصرفی داره فعلاً اين مطلب پا برجا خواهد بود. اولويت پهنای باند و سرعت فعلاً مربوط به ارگانهای خاصی ميشه.

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
خوب شما خيلی خوش به حالت بوده. من بيش از 2 ساله که سرويس دارم از صبا و هميشه هم بهترين سرعت در کل منطقه رو داشتم يعنی همون موقع که سرويسها سرعت آزاد بود به من دست کم 55 ميداد به بالا. الان هم همين اکانت 128 که همه جا الان 16-18 ميده به من 20-24 ميده.
به هر حال منطقی همينه که همونی که به شما ميفروشنو تحويل بدن، حالا بيشتر شد خوب کيفشو بکن، ولی کمتر که نشده برات!

زنگ زدم پشتيباني گفت كه اين مشكل تا يكشنبه حتما درست ميشه
امروز جمعست , يكشنبه اگر درست شد ميام اينجا ميگم:rolleyes:

بالا