Second Life
Registered User
- نوشتهها
- 868
- لایکها
- 61
صبانت هم سرعتش کم شده ها.
بهترین کار اینه که هماهنگ باشیم و اقدام کنییم به 2 صورت
1 : یا همگی باهم با مراجعه و یا به صورت فکس به سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کنییم و شکایت و نارضایتی خودمون رو اعلام کنییم
2 : و یا اینکه به همه جا اعلام کنییم که سرعت افتضاح شده و دیگه یواش یواش مردم ازشون سرویس نخرند و ریزش شدید یوزر به وجود بیاد . که این کار هم همت لازم داره
اما در کل اینکه این سرعت برای سیستم adsl بسیار ناچیز هستش . حد اقل باید قیمتش هم بسیار ناچیز بشه
هم باید 3 ماهه بگیریم و هم باید قیمت 39200 تومان بپردازییم و هم سرعت بسیار کمی داشته باشیم؟؟؟!!!! این با عقل جور در نمیاد
با این تفاصیر دیال آپ بیشتر میصرفه چون هم قیمتش و هم مدتش دست خود شخص هست و فقط سرعت نداره
شاتل و داتک فعلاً خوب هستن!من هم موافق خارج شدن از اینترنت صبا هستم. جایی که خدماتشو میاره پایین به هر بهانه ای باید ترکش کرد، حالا چون فکر کرده مشتری جذب کرده می تونه هر کاری بکنه.
فقط مشکل اینه کدام ISP را پیشنهاد می کنید، من ترجیح میدهم از یه جا 128kb بگیرم اما پول به اینا ندم
کجا را پیشنهاد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز
به PT خوش اومدی
آقا یه راهنمایی میتونی بکنی، من چطور میتونم مشکلمو حل کنم ؟!
از سه شنبه هفته قبل تا الان مودمم چراغ ADSLاش خاموشه، یعنی لینک ندارم (یه چیزی تو این مایه ها که خطم اصلاً رانژه نیست!) (+ تازه هم شارژ کردم)
با پشتیبانی (کرج) هم تماس گرفتم و میگرم. از روز سه شنبه تا الان هر روز زنگ زدم و خبر دادم، یه روز میگن اعلام خرابی میکنیم، یه روز میگن ساعت کاری تماس بگیر، یه روز میگن مسئول اصلیمون رفته ناهار، و دیروز هم که گفتن درستش کردیم (میدونم که خالی میبندن) بیشتر وقتا هم که گوشیو ور نمیدارن!!!
اینقدر خسته شدم که دیگه بی خیالش شدم.
مشکل از مودم هم نیست، یه جا دیگه تست کردم سالم بود، از خود خط هم لینک ندارم!
شما میدونین بنده باید چی کار کنم ؟!
یه سوال دیگه : پشتیبانی 24 ساعته دارین ؟! اگه دارین برام تفهیم کن یعنی چی ؟
من هم سه ماهم تموم شه دیگه میکشم بیرون!!دوست من
این مشکل رو من سال پی شهریور ماه داشتم با صبانت . یه دفعه لینکم پرید یه هفته فقط زنگ می زدم یا ور نمی داشتن یا ناهار یا می گفتن داریم درست می کنیم اعلام مشکل کردیم 7 8 روز گذشت دیدم خبری نشد وپا شدم رفتم شرکتشون تا در وا کردم با حالت عصبانی چنان دادی زدم که مدیر شرکت فر خورد شاید باور نکنی ! یه یارو بود اسمش محمودیه تو اونجا گفتم مسخرم کردین 8 روزه هم پول بدم هم اعصبام خورد شه چرا رسیدگی نمی کنید باید پول غرامتمو بدین . از قضا اون روزم جریمه شده بودم شرکت صبانت تو طرح هست 13 تومن جریمه شدم .خیلی هم عصبانی بودم واس اون جریمه به خصوص .خلاصه گفت تا فردا درست میشه قول شرف میدمو اینا عین صحبت طرف . گفتم غرامت قطعی هم باید بدی خلاصه یه ماه اکانت داد و فرداشم درست شد تیم پشتیبانی رفت بود مخابرات فهمید اسپلیتر ظاهرا یادمه اونجا نمی دونم چی شده بود درستش کردن .
هفته پیشم از صبانت بعد 3 سال کشیدم بیرون .اکانتم تموم شده بود همون روز که تموم شد رفتمی پول ریختم شارژ کردم بعد زنگیدم گفتن جمع اوری کردیم باید چند روز به اتمام قرارداد پول می ریختی
شرکت تخ.. :lol:
الان رفتم شرکتی 128 نامحدود ماهی 17 تومن با هزینه مخابرات ایناش. تازه قرارداد داره 3 صفحه امضا می کنی هدیه و کلی احترام هم می گزارند.به اضای هر قطعی ساعتی سرویس د وبرابرش می دن و هر روز قطعی دو برابر . و..
بعد اینا پول سه ماه یه جا می گیرنو حجمی می دنو اعصاب ملتم خورد می کنن.
64 نامحدود شرف داره به 512 2 گیگ . با 128 نامحدود میشه روزی حدود 1.3 گیگ گرفت.
جات خالی!من هم سه ماهم تموم شه دیگه میکشم بیرون!!
شما الان از کجا گرفتی؟ شماره ای یا آدرس سایتشون رو میدی؟
من هم سه ماهم تموم شه دیگه میکشم بیرون!!
شما الان از کجا گرفتی؟ شماره ای یا آدرس سایتشون رو میدی؟
بچه ها چطور میشه از این صبانت ... شکایت کرد ؟!
اگه خرجش زیاد نیست برم تو کارشون!
ممنون عزیز
ممنون عزیز
چقدر طول میکشه که رسیدگی کنن!
آخه من هم نمیتونم مدرکی ارائه بدم که حق با منه، اونوقت ورق بر میگرده و ...
دوندگی و ... هم داره ؟
* البته ناگفته نماند، این 2 هفته که ADSLام رو قطع کردن، از رانژه در اورده بودن. روزای اول میگفتن برات اوکی میکنیم. از 5شنبه تا الان هم گفتن تو پاپ ما رو هک کردی، یا باید بگی از چه طریقی یا اینکه ازت شکایت میکنیم. گفتم مدرک دارین ؟ گفتن آره. ولی میدونم که مثل سگ (بلا نسبت سگ!) دروغ میگن. امروز هم رفتم شرکتشون هر چی مهندس و ... داشتن رو لوله کردم + تا تونستم به منشیاش تیکه انداختم (حرف میزدن که چرا این کارو کردی ؟ بهشون میگفتم شما به کار خودتون برسین و به این کارا کاری نداشته باشین و ...)
دوستان اگه نظری دارن یا میتونن راهنماییم کنن، ممنون میشم ...
صبانت به همه خط 512 و 1 مگ رو به جای 128 میدهبا سلام میخواستم بدونم چه طوری میشه از صبانت سرویس 512 گرفت؟من یوزر خونگی هستم و الان سرویس 128 دارم(راه در روش چیه؟)
نه عزیزدوستانی که از صبا استفاده میکنن و 1 مگ دارن دو تا سوال ،
اول اینکه صبانت سرویس شبانه مجانی هم داره ؟ مثلا از همین 1 شب تا صبح اینا ؟
دوم اینکه مثلا کسی که 1 مگ داره ، شب میتونه با همون سرعت 1 مگ دانلود کنه ؟ یا نه !
البته من از جای دیگه 512 دارم و شب 512 رو خیلی عالی جواب میده ولی اگر این 1 مگه صبا جواب بده ، باید خوب باشه بخصوص برای دانلود نه ؟
دوستانی که از صبا استفاده میکنن و 1 مگ دارن دو تا سوال ،
اول اینکه صبانت سرویس شبانه مجانی هم داره ؟ مثلا از همین 1 شب تا صبح اینا ؟
دوم اینکه مثلا کسی که 1 مگ داره ، شب میتونه با همون سرعت 1 مگ دانلود کنه ؟ یا نه !
البته من از جای دیگه 512 دارم و شب 512 رو خیلی عالی جواب میده ولی اگر این 1 مگه صبا جواب بده ، باید خوب باشه بخصوص برای دانلود نه ؟
کدوم کارا ؟!آقا شما با این کار هات و نوع بر خوردتون با صبانت خودتون رو به دردسر میندازی. من هم به شدت ازشون ناراحت هستم
فکر کنم داری اشتباه میکنی !!!این شرکت شرکتی نیست که با این بادهابلرزه
اینو از شرکتای دیگه هم پرسیدم، میگن که قانونی 128 کیلو بیته (چقدر زیاد!) برای بیشتر از 128 کیلو باید یه سری شرایطی رو داشته باشی!!!آیا تنظیم مقررات رادیوی مصوبه ای و یا قانونی ارائه داده به شرکتهای پاپ که سرعتشون رو روی 128 بزارن
فکر کنم خط منم به همین دلیل از رانژه دراورده!!!حتی اگه شخص تازه شارژ کرده باشه و صبانت بعدا بفهمه که مثلا 4 روز بعد شارژ کرده خط رو از رانژه در میاره بدونه اینکه خبر بده( اینی که میگم دقیقا برام اتفاق افتاده و دیگه پولت رو هم پس نمیدن. و حتی این کلمه رو هم بهم گفتند که میخاستی شارژ نزنی به ما ربطی نداره. اسم اون کسی رو هم که این حرف روزده میدونم )
آقا منم موافقم!با این احوال برای شکایت باید با هم هماهنگ باشیم و اول تعدادمون رو ببینییم چند نفر هستییم و یکی و یا 2 نفر به وکالت از همه یه نامه بنویسه و امضای همه افراد شاکی رو پای نامه بیاره و ببریم به تنظیم مقررات رادیویی ارائه بدیم