• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

arash_electric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین کار اینه که هماهنگ باشیم و اقدام کنییم به 2 صورت
1 : یا همگی باهم با مراجعه و یا به صورت فکس به سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کنییم و شکایت و نارضایتی خودمون رو اعلام کنییم
2 : و یا اینکه به همه جا اعلام کنییم که سرعت افتضاح شده و دیگه یواش یواش مردم ازشون سرویس نخرند و ریزش شدید یوزر به وجود بیاد . که این کار هم همت لازم داره
اما در کل اینکه این سرعت برای سیستم adsl بسیار ناچیز هستش . حد اقل باید قیمتش هم بسیار ناچیز بشه
هم باید 3 ماهه بگیریم و هم باید قیمت 39200 تومان بپردازییم و هم سرعت بسیار کمی داشته باشیم؟؟؟!!!! این با عقل جور در نمیاد
با این تفاصیر دیال آپ بیشتر میصرفه چون هم قیمتش و هم مدتش دست خود شخص هست و فقط سرعت نداره

من هم موافق خارج شدن از اینترنت صبا هستم. جایی که خدماتشو میاره پایین به هر بهانه ای باید ترکش کرد، حالا چون فکر کرده مشتری جذب کرده می تونه هر کاری بکنه.

فقط مشکل اینه کدام ISP را پیشنهاد می کنید، من ترجیح میدهم از یه جا 128kb بگیرم اما پول به اینا ندم

کجا را پیشنهاد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من هم موافق خارج شدن از اینترنت صبا هستم. جایی که خدماتشو میاره پایین به هر بهانه ای باید ترکش کرد، حالا چون فکر کرده مشتری جذب کرده می تونه هر کاری بکنه.

فقط مشکل اینه کدام ISP را پیشنهاد می کنید، من ترجیح میدهم از یه جا 128kb بگیرم اما پول به اینا ندم

کجا را پیشنهاد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاتل و داتک فعلاً خوب هستن!

ice.plus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان اینترنت 1 مگابیت صبا با 2 گیگ فضا دقیقا هم قیمت هست با Eco512 شاتل با 2.5 گیگ فضا
اگر کسی 1 مگ صبا داره یا داشته سرعت دانلودش چقدره؟

Ami R 940

Registered User
لایک‌ها
52
سلام عزیز
به PT خوش اومدی ;)
آقا یه راهنمایی میتونی بکنی، من چطور میتونم مشکلمو حل کنم ؟!
از سه شنبه هفته قبل تا الان مودمم چراغ ADSLاش خاموشه، یعنی لینک ندارم (یه چیزی تو این مایه ها که خطم اصلاً رانژه نیست!) (+ تازه هم شارژ کردم)
با پشتیبانی (کرج) هم تماس گرفتم و میگرم. از روز سه شنبه تا الان هر روز زنگ زدم و خبر دادم، یه روز میگن اعلام خرابی میکنیم، یه روز میگن ساعت کاری تماس بگیر، یه روز میگن مسئول اصلیمون رفته ناهار، و دیروز هم که گفتن درستش کردیم (میدونم که خالی میبندن) بیشتر وقتا هم که گوشیو ور نمیدارن!!!
اینقدر خسته شدم که دیگه بی خیالش شدم.
مشکل از مودم هم نیست، یه جا دیگه تست کردم سالم بود، از خود خط هم لینک ندارم!
شما میدونین بنده باید چی کار کنم ؟!

یه سوال دیگه : پشتیبانی 24 ساعته دارین ؟! اگه دارین برام تفهیم کن یعنی چی ؟

دوست من

این مشکل رو من سال پی شهریور ماه داشتم با صبانت . یه دفعه لینکم پرید یه هفته فقط زنگ می زدم یا ور نمی داشتن یا ناهار یا می گفتن داریم درست می کنیم اعلام مشکل کردیم 7 8 روز گذشت دیدم خبری نشد وپا شدم رفتم شرکتشون تا در وا کردم با حالت عصبانی چنان دادی زدم که مدیر شرکت فر خورد شاید باور نکنی ! یه یارو بود اسمش محمودیه تو اونجا گفتم مسخرم کردین 8 روزه هم پول بدم هم اعصبام خورد شه چرا رسیدگی نمی کنید باید پول غرامتمو بدین . از قضا اون روزم جریمه شده بودم شرکت صبانت تو طرح هست 13 تومن جریمه شدم .خیلی هم عصبانی بودم واس اون جریمه به خصوص .خلاصه گفت تا فردا درست میشه قول شرف میدمو اینا عین صحبت طرف . گفتم غرامت قطعی هم باید بدی خلاصه یه ماه اکانت داد و فرداشم درست شد تیم پشتیبانی رفت بود مخابرات فهمید اسپلیتر ظاهرا یادمه اونجا نمی دونم چی شده بود درستش کردن .

هفته پیشم از صبانت بعد 3 سال کشیدم بیرون .اکانتم تموم شده بود همون روز که تموم شد رفتمی پول ریختم شارژ کردم بعد زنگیدم گفتن جمع اوری کردیم باید چند روز به اتمام قرارداد پول می ریختی

شرکت تخ.. :lol:

الان رفتم شرکتی 128 نامحدود ماهی 17 تومن با هزینه مخابرات ایناش. تازه قرارداد داره 3 صفحه امضا می کنی هدیه و کلی احترام هم می گزارند.به اضای هر قطعی ساعتی سرویس د وبرابرش می دن و هر روز قطعی دو برابر . و..

بعد اینا پول سه ماه یه جا می گیرنو حجمی می دنو اعصاب ملتم خورد می کنن.

64 نامحدود شرف داره به 512 2 گیگ . با 128 نامحدود میشه روزی حدود 1.3 گیگ گرفت.

Last edited:

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
دوست من

این مشکل رو من سال پی شهریور ماه داشتم با صبانت . یه دفعه لینکم پرید یه هفته فقط زنگ می زدم یا ور نمی داشتن یا ناهار یا می گفتن داریم درست می کنیم اعلام مشکل کردیم 7 8 روز گذشت دیدم خبری نشد وپا شدم رفتم شرکتشون تا در وا کردم با حالت عصبانی چنان دادی زدم که مدیر شرکت فر خورد شاید باور نکنی ! یه یارو بود اسمش محمودیه تو اونجا گفتم مسخرم کردین 8 روزه هم پول بدم هم اعصبام خورد شه چرا رسیدگی نمی کنید باید پول غرامتمو بدین . از قضا اون روزم جریمه شده بودم شرکت صبانت تو طرح هست 13 تومن جریمه شدم .خیلی هم عصبانی بودم واس اون جریمه به خصوص .خلاصه گفت تا فردا درست میشه قول شرف میدمو اینا عین صحبت طرف . گفتم غرامت قطعی هم باید بدی خلاصه یه ماه اکانت داد و فرداشم درست شد تیم پشتیبانی رفت بود مخابرات فهمید اسپلیتر ظاهرا یادمه اونجا نمی دونم چی شده بود درستش کردن .

هفته پیشم از صبانت بعد 3 سال کشیدم بیرون .اکانتم تموم شده بود همون روز که تموم شد رفتمی پول ریختم شارژ کردم بعد زنگیدم گفتن جمع اوری کردیم باید چند روز به اتمام قرارداد پول می ریختی

شرکت تخ.. :lol:

الان رفتم شرکتی 128 نامحدود ماهی 17 تومن با هزینه مخابرات ایناش. تازه قرارداد داره 3 صفحه امضا می کنی هدیه و کلی احترام هم می گزارند.به اضای هر قطعی ساعتی سرویس د وبرابرش می دن و هر روز قطعی دو برابر . و..

بعد اینا پول سه ماه یه جا می گیرنو حجمی می دنو اعصاب ملتم خورد می کنن.

64 نامحدود شرف داره به 512 2 گیگ . با 128 نامحدود میشه روزی حدود 1.3 گیگ گرفت.
من هم سه ماهم تموم شه دیگه میکشم بیرون!!
شما الان از کجا گرفتی؟ شماره ای یا آدرس سایتشون رو میدی؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
جات خالی!
امروز بعد از ظهر رفتم جنگ و دعوا و تهدید :p
اولش گفتن فردا اوکی میشه!
گفتم باید اوکی بشه! + شما باید غرامت بدین، دو راه دارین یکیشو انتخاب کنین
1. پهنای باندمو از 3 گیگ به 10 گیگ افزایش میدین + به جای این 10 روز قطعی 1 ماه رایگان بهم میدین!
2. اگه پهنای باندمو زیاد نکنین، اکانت یوزراتونو هک میکنم، بعد اونا رو شیر میکنم که بیان دهنتونو سرویس کنن!
تا اینو گفتم یارو جا خورد! زنگ زد مدیرشون اومد! یارو با کلی شر و ور گفتن، گفت باشه فردا اوکی میکنم + 1 ماه رایگان برات اضافه میکنم، ولی پهنای باند رو نمیتونیم کاریش کنیم! گفتم باشه Np. ولی با خودم گفتم بذار درست بشه، دهنتونو سرویس میکنم بعد هم میرم یه شرکت دیگه!

* عزیز شما الان از کجا سرویس گرفتین ؟!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دیشب همه دانلودشون عادی بوده؟ الان نگا کردم باورم نشد... برای من فقط 400 مگ دانلود کرده ;o
ظاهرا که همه چیز درست بوده و دانلودها از لینک مستقیم مشکلی نداشتن ( از چند سرور ) حتی توررنت هم آماده بود
نمی دونم فقط منطقه ی ما مشکل داشته یا سراسری بوده؟!

Ami R 940

Registered User
لایک‌ها
52

از ندا رایانه

http://www.neda.net/nsite/home_adsl.asp?q=services

البته فقط مراکز مخابرات فرداسدی، توحید، مالک اشتر، محلاتی و نصرالهی رو 17 تومن میده مراکز دیگه 29 تومنه .

من مالک اشتر بودم 17 تومن دادم

واس من بعد دادن مدارک یک روزه وصل شده رانژه ایناش و.. ! :blink: .

سرعتشم پایدار و عالیه الان چند روزه دارم همون 15 16 14 هست می چرخه .128 واقعیه .

خلاصه از هر نظر این شرکت تایید میشه .

هر شرکتی رفتین رفتیین فقط صبانت نباشید .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها چطور میشه از این صبانت ... شکایت کرد ؟!
اگه خرجش زیاد نیست برم تو کارشون!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ممنون عزیز
چقدر طول میکشه که رسیدگی کنن!
آخه من هم نمیتونم مدرکی ارائه بدم که حق با منه، اونوقت ورق بر میگرده و ...
دوندگی و ... هم داره ؟

* البته ناگفته نماند، این 2 هفته که ADSLام رو قطع کردن، از رانژه در اورده بودن. روزای اول میگفتن برات اوکی میکنیم. از 5شنبه تا الان هم گفتن تو پاپ ما رو هک کردی، یا باید بگی از چه طریقی یا اینکه ازت شکایت میکنیم. گفتم مدرک دارین ؟ گفتن آره. ولی میدونم که مثل سگ (بلا نسبت سگ!) دروغ میگن. امروز هم رفتم شرکتشون هر چی مهندس و ... داشتن رو لوله کردم + تا تونستم به منشیاش تیکه انداختم (حرف میزدن که چرا این کارو کردی ؟ بهشون میگفتم شما به کار خودتون برسین و به این کارا کاری نداشته باشین و ...)

دوستان اگه نظری دارن یا میتونن راهنماییم کنن، ممنون میشم ...

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون عزیز
چقدر طول میکشه که رسیدگی کنن!
آخه من هم نمیتونم مدرکی ارائه بدم که حق با منه، اونوقت ورق بر میگرده و ...
دوندگی و ... هم داره ؟

* البته ناگفته نماند، این 2 هفته که ADSLام رو قطع کردن، از رانژه در اورده بودن. روزای اول میگفتن برات اوکی میکنیم. از 5شنبه تا الان هم گفتن تو پاپ ما رو هک کردی، یا باید بگی از چه طریقی یا اینکه ازت شکایت میکنیم. گفتم مدرک دارین ؟ گفتن آره. ولی میدونم که مثل سگ (بلا نسبت سگ!) دروغ میگن. امروز هم رفتم شرکتشون هر چی مهندس و ... داشتن رو لوله کردم + تا تونستم به منشیاش تیکه انداختم (حرف میزدن که چرا این کارو کردی ؟ بهشون میگفتم شما به کار خودتون برسین و به این کارا کاری نداشته باشین و ...)

دوستان اگه نظری دارن یا میتونن راهنماییم کنن، ممنون میشم ...

آقا شما با این کار هات و نوع بر خوردتون با صبانت خودتون رو به دردسر میندازی. من هم به شدت ازشون ناراحت هستم
این شرکت شرکتی نیست که با این بادهابلرزه . اما برای اینکه بشه کار رو اصولی جلو برد بدونه خونریزی و با منطق
اینه که ما باید اول بدونییم که آیا تنظیم مقررات رادیوی مصوبه ای و یا قانونی ارائه داده به شرکتهای پاپ که سرعتشون رو روی 128 بزارن. اگه بله . وقانونی هست که ارائه شده . پس چرا شرکتهای دیگه مثل . آسیاتک و فن آوا و ... این کار رو هنوز انجام نداده اند. یا اینکه با اینکه توی سایتشون نوشتند که افزایش پهنای سرعت صبانت . اما برعکس سرعتشون کمتر هم شده و با اینکه در پنل مودمdownstream زده 1024 وقتی فایلی رو میخاییم دانلود کنییم تا 4 مگ رو با سرعت 100 میگیره اما بعدش به شدت سرعت کم میشه و به حد 15 میرسه.
از طرفی قوانین مسخره داره و اون اینه که 48 ساعت اگه سرویس رو شارژ نکنی خط رو از رانزه در میاره . اینم قانونه؟!!! پس چرا شرکتهای دیگه این کار رو نمیکنند و با هماهنگی لازم با مشتری که مطمئن بشن این یوزر دیگه نمیخاد شارژ بزنه خط رو از رانژه در میارن. اما صبانت بدونه اینکه خبر بده خط رو از رانژه در میاره . حتی اگه شخص تازه شارژ کرده باشه و صبانت بعدا بفهمه که مثلا 4 روز بعد شارژ کرده خط رو از رانژه در میاره بدونه اینکه خبر بده( اینی که میگم دقیقا برام اتفاق افتاده و دیگه پولت رو هم پس نمیدن. و حتی این کلمه رو هم بهم گفتند که میخاستی شارژ نزنی به ما ربطی نداره. اسم اون کسی رو هم که این حرف روزده میدونم )
با این احوال برای شکایت باید با هم هماهنگ باشیم و اول تعدادمون رو ببینییم چند نفر هستییم و یکی و یا 2 نفر به وکالت از همه یه نامه بنویسه و امضای همه افراد شاکی رو پای نامه بیاره و ببریم به تنظیم مقررات رادیویی ارائه بدیم
این تا اونجایی که من بلد هستم راه بی در دسری هستش تا اینکه بریم اونحا سرو صدا کنییم.
حالا نظر دوستان هم شرطه . بزار ببینییم دوستان دیگه آمادگی دارند ؟!!!

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام میخواستم بدونم چه طوری میشه از صبانت سرویس 512 گرفت؟من یوزر خونگی هستم و الان سرویس 128 دارم(راه در روش چیه؟)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام میخواستم بدونم چه طوری میشه از صبانت سرویس 512 گرفت؟من یوزر خونگی هستم و الان سرویس 128 دارم(راه در روش چیه؟)
صبانت به همه خط 512 و 1 مگ رو به جای 128 میده
اگر منطقتون خلوت باشه به همین اندازه دانلود داری وگرنه ممکنه تا 20 هم دانودت برسه

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی که از صبا استفاده میکنن و 1 مگ دارن دو تا سوال ،

اول اینکه صبانت سرویس شبانه مجانی هم داره ؟ مثلا از همین 1 شب تا صبح اینا ؟

دوم اینکه مثلا کسی که 1 مگ داره ، شب میتونه با همون سرعت 1 مگ دانلود کنه ؟ یا نه !

البته من از جای دیگه 512 دارم و شب 512 رو خیلی عالی جواب میده ولی اگر این 1 مگه صبا جواب بده ، باید خوب باشه بخصوص برای دانلود نه ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

دوم اینکه مثلا کسی که 1 مگ داره ، شب میتونه با همون سرعت 1 مگ دانلود کنه ؟ یا نه !

البته من از جای دیگه 512 دارم و شب 512 رو خیلی عالی جواب میده ولی اگر این 1 مگه صبا جواب بده ، باید خوب باشه بخصوص برای دانلود نه ؟
نه عزیز
نگیر که بد جور ضرر میکنی !!!
شب خبری از دانلود 1 مگابیت نیست + ساعت 3 تا 7 صبحه ولی بعضی وقتا به دلخواه خودشون تغییر میدن :p
فروم رو ببینی همه چی دستت میاد! ;)

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30

صبا کارش معلوم نمی کنه مثلآ من 128 دارم شبانه با120 دانلود می کنم روزانم از 40 بالا تر نمیره یه منطقه دیدی شبانه 1مگ 20 تا30 دانلود میده روزانش 120 کالآ کیفیت صبا نت به شلوغی مرکز مخابراتی بستگی داره.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آقا شما با این کار هات و نوع بر خوردتون با صبانت خودتون رو به دردسر میندازی. من هم به شدت ازشون ناراحت هستم
کدوم کارا ؟!
حرف حق رو زدم، الان 2 هفتست خطمو از رانژه در اوردن، اونم بی دلیل و مدرک. بعد هم که نمیدونن چی کار کنن تهمت میزنن که هک کردی :p
این شرکت شرکتی نیست که با این بادهابلرزه
فکر کنم داری اشتباه میکنی !!!
حداقل نمایندگیشون تو کرج که این جور بوده !!!
آیا تنظیم مقررات رادیوی مصوبه ای و یا قانونی ارائه داده به شرکتهای پاپ که سرعتشون رو روی 128 بزارن
اینو از شرکتای دیگه هم پرسیدم، میگن که قانونی 128 کیلو بیته (چقدر زیاد!) برای بیشتر از 128 کیلو باید یه سری شرایطی رو داشته باشی!!!
حتی اگه شخص تازه شارژ کرده باشه و صبانت بعدا بفهمه که مثلا 4 روز بعد شارژ کرده خط رو از رانژه در میاره بدونه اینکه خبر بده( اینی که میگم دقیقا برام اتفاق افتاده و دیگه پولت رو هم پس نمیدن. و حتی این کلمه رو هم بهم گفتند که میخاستی شارژ نزنی به ما ربطی نداره. اسم اون کسی رو هم که این حرف روزده میدونم )
فکر کنم خط منم به همین دلیل از رانژه دراورده!!!
آخه موعد شارژش 14 فروردین بود که من 19 فروردین شارژ کردم که متاسفانه 23 فروردین هم خطمو از رانژه در اوردن و ... :(
من گفتم این چند وقته که از ADSLام مونده چی میشه ؟ گفتن به ما ربطی نداره!!! یا همکاری میکنی یا ازت شکایت میکنیم :p
با این احوال برای شکایت باید با هم هماهنگ باشیم و اول تعدادمون رو ببینییم چند نفر هستییم و یکی و یا 2 نفر به وکالت از همه یه نامه بنویسه و امضای همه افراد شاکی رو پای نامه بیاره و ببریم به تنظیم مقررات رادیویی ارائه بدیم
آقا منم موافقم!
کرج و تهران میتونم بیام ;)

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
آقا اين شركت تو قرار داد زده حداكثر 3 ماه ممكنه تو نوبت باشيد!!! واسه پرت.
حالا 3 ماه هم گذشته و هنوز خبري نيست تو مشهد واسه تلفن هاي 761.
كار با شكايت راه نمي افته وگر نه ..... (‌ فقط بايد زنگ بزني سرشون داد بزني‌)

بالا