igimax
کاربر فعال کامپیوتر
- نوشتهها
- 3,410
- لایکها
- 1,348
سلام دوستان عزيز
مهم مهم مهم
. امشب هم چك ميكنم تا بيشتر مطمئن شوم. هم چنين دونلود با IDM را هم چك ميكنم ببينم كلن وضعيت سرع چطوره.
. در حال حاظر من شيرازم، دوستان و ساكنان شيرازي صبا دار، لطفن امشب چك كنيد و ببينيد Port Forwarding شما فعاله يا نه، همين الان هم چك كنيد ببينيد در روزانه فعاله يا نه؟! الان PF من كه فعاله اما ديشب نه!.
. روش چك كردن PF: برنامه µTorrent را اجرا كنيد؛ از منوي options به Speed Guide برويد و از پنجره آن برروي دكمه يكي مانده به پايين "Test if port is forwarded properly" كليك كنيد. browser شما باز ميشه و اگر همه چي درست باشه بايد تيك دايرهاي بزرگ سبز را با نوشته OK كنارش ببينيد. در غير اينصورت دايره قرمز رنگ با ضربدر قرمز درونش ديده ميشود!
. لطفن الان و امشب تست كنيد. هم شيرازيها و هم شهراي ديگه... ممنونم و منتظر نتيجه تستهايتان.....
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
88/02/09
مهم مهم مهم
. براي من هم اين 1-2 هفته اخير سرعت شبانه در برنامه µTorrent بسيار متغيير و كم شده بود، بر اساس تجربه گفتم شايد اين حالت بگذره! اما ديشب يه چكي كردم و ديدم كه Port Forwarding من بسته شده!!! باز هم گفتم شايد الان مشكلي در سيستم من يا نمايندگي ما پيش آمده!! صبح چك كردم ديدم نه! PF بازه!! از اونجا كه µTorrent به PF وابسته هست و اين 1-2 هفته آخير سرعت به همين شكل بوده پس اين احتمال هست كه يا كلن صبانت PF را براي اكنت شبانه بسته يا نمايندگي آن. نفرماييد كه نمايندگي ها هيچكارند چون تو همين تاپيك بار ها و بارها ديديم كه فلان كاربر در فلان شهر از صبانت يه سري سايتاش هيتلره و ما ها نيستيم، يا فلاني سرويسش تفاوتهايي با ما داره يا فلاني .... و ما .... و برعكس!!به نقل از Maxton :سرعت اکانت شبانه من توی این 2-3 هفته خیلی اومده پایین..سرعت کل هم مهینطور...اول فکر کردم موقتیه ولی انگار نه...برای شما هم همینطوره؟
. امشب هم چك ميكنم تا بيشتر مطمئن شوم. هم چنين دونلود با IDM را هم چك ميكنم ببينم كلن وضعيت سرع چطوره.
. در حال حاظر من شيرازم، دوستان و ساكنان شيرازي صبا دار، لطفن امشب چك كنيد و ببينيد Port Forwarding شما فعاله يا نه، همين الان هم چك كنيد ببينيد در روزانه فعاله يا نه؟! الان PF من كه فعاله اما ديشب نه!.
. روش چك كردن PF: برنامه µTorrent را اجرا كنيد؛ از منوي options به Speed Guide برويد و از پنجره آن برروي دكمه يكي مانده به پايين "Test if port is forwarded properly" كليك كنيد. browser شما باز ميشه و اگر همه چي درست باشه بايد تيك دايرهاي بزرگ سبز را با نوشته OK كنارش ببينيد. در غير اينصورت دايره قرمز رنگ با ضربدر قرمز درونش ديده ميشود!
. لطفن الان و امشب تست كنيد. هم شيرازيها و هم شهراي ديگه... ممنونم و منتظر نتيجه تستهايتان.....
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
88/02/09
Last edited: