• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1538.gif

مهم مهم مهم

به نقل از Maxton :
سرعت اکانت شبانه من توی این 2-3 هفته خیلی اومده پایین..سرعت کل هم مهینطور...اول فکر کردم موقتیه ولی انگار نه...برای شما هم همینطوره؟
. براي من هم اين 1-2 هفته اخير سرعت شبانه در برنامه µTorrent بسيار متغيير و كم شده بود، بر اساس تجربه گفتم شايد اين حالت بگذره! اما ديشب يه چكي كردم و ديدم كه Port Forwarding من بسته شده!!! باز هم گفتم شايد الان مشكلي در سيستم من يا نمايندگي ما پيش آمده!! صبح چك كردم ديدم نه! PF بازه!! از اونجا كه µTorrent به PF وابسته هست و اين 1-2 هفته آخير سرعت به همين شكل بوده پس اين احتمال هست كه يا كلن صبانت PF را براي اكنت شبانه بسته يا نمايندگي آن. نفرماييد كه نمايندگي ها هيچكارند چون تو همين تاپيك بار ها و بارها ديديم كه فلان كاربر در فلان شهر از صبانت يه سري سايتاش هيتلره و ما ها نيستيم، يا فلاني سرويسش تفاوت‌هايي با ما داره يا فلاني .... و ما .... و برعكس!!

. امشب هم چك مي‌كنم تا بيشتر مطمئن شوم. هم چنين دونلود با IDM را هم چك مي‌كنم ببينم كلن وضعيت سرع چطوره.

. در حال حاظر من شيرازم، دوستان و ساكنان شيرازي صبا دار، لطفن امشب چك كنيد و ببينيد Port Forwarding شما فعاله يا نه، همين الان هم چك كنيد ببينيد در روزانه فعاله يا نه؟! الان PF من كه فعاله اما ديشب نه!.

. روش چك كردن PF: برنامه µTorrent را اجرا كنيد؛ از منوي options به Speed Guide برويد و از پنجره آن برروي دكمه يكي مانده به پايين "Test if port is forwarded properly" كليك كنيد. browser شما باز ميشه و اگر همه چي درست باشه بايد تيك دايره‌اي بزرگ سبز را با نوشته OK كنارش ببينيد. در غير اينصورت دايره قرمز رنگ با ضربدر قرمز درونش ديده مي‌شود!

. لطفن الان و امشب تست كنيد. هم شيرازي‌ها و هم شهراي ديگه... ممنونم و منتظر نتيجه تست‌هايتان.....

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/09
209266.gif
26650.gif

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان عزيز
1538.gif

مهم مهم مهم

. براي من هم اين 1-2 هفته اخير سرعت شبانه در برنامه µTorrent بسيار متغيير و كم شده بود، بر اساس تجربه گفتم شايد اين حالت بگذره! اما ديشب يه چكي كردم و ديدم كه Port Forwarding من بسته شده!!! باز هم گفتم شايد الان مشكلي در سيستم من يا نمايندگي ما پيش آمده!! صبح چك كردم ديدم نه! PF بازه!! از اونجا كه µTorrent به PF وابسته هست و اين 1-2 هفته آخير سرعت به همين شكل بوده پس اين احتمال هست كه يا كلن صبانت PF را براي اكنت شبانه بسته يا نمايندگي آن. نفرماييد كه نمايندگي ها هيچكارند چون تو همين تاپيك بار ها و بارها ديديم كه فلان كاربر در فلان شهر از صبانت يه سري سايتاش هيتلره و ما ها نيستيم، يا فلاني سرويسش تفاوت‌هايي با ما داره يا فلاني .... و ما .... و برعكس!!

. امشب هم چك مي‌كنم تا بيشتر مطمئن شوم. هم چنين دونلود با IDM را هم چك مي‌كنم ببينم كلن وضعيت سرع چطوره.

. در حال حاظر من شيرازم، دوستان و ساكنان شيرازي صبا دار، لطفن امشب چك كنيد و ببينيد Port Forwarding شما فعاله يا نه، همين الان هم چك كنيد ببينيد در روزانه فعاله يا نه؟! الان PF من كه فعاله اما ديشب نه!.

. روش چك كردن PF: برنامه µTorrent را اجرا كنيد؛ از منوي options به Speed Guide برويد و از پنجره آن برروي دكمه يكي مانده به پايين "Test if port is forwarded properly" كليك كنيد. browser شما باز ميشه و اگر همه چي درست باشه بايد تيك دايره‌اي بزرگ سبز را با نوشته OK كنارش ببينيد. در غير اينصورت دايره قرمز رنگ با ضربدر قرمز درونش ديده مي‌شود!

. لطفن الان و امشب تست كنيد. هم شيرازي‌ها و هم شهراي ديگه... ممنونم و منتظر نتيجه تست‌هايتان.....

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/09
209266.gif
26650.gif
تهران که ظاهرا تغییری نکرده

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
چه قدر بد شده این صبانت ... تا میتونه به ملت port میده ... بابا آخه کمتر port بدید .. سرعت دانلود که 50 بود . واسه ماه پیش شد 100 الان از 110 شروع میشه به 17 الی 20 میرسه . 17 سرعت خوبیه اما نه واسه سرویس های محدودیت دار . شبا هم که از ساعت 3 الی 7 صبح سرعت دانلود اگر 1.5 باشه خیلیه !! حالا نمی دونم شاید منطقه ما خیلی شلوغ شده port هاش !

پ . ن : صبانت افتضاح شده . گول قیمتش رو نخرید . 3 ساله دارم سرویس میگیرم . اما 1 ماهی میشه که افتضاحه . دیگه هم درست نمیشه .

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دیگه صبانت هم حال نمیده.
سرعتش اومده پایین این حجم من معلوم نیس کجا میره. سه روز یک گیگ رفته.
کسی یه سرویس دهنده که محدودیت حجمی نداشته باشه و سرعتش خوب باشه میشناسه ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها شاتل داره یک ماهه 512 با 3 گیگ پهنای باند میده 18900 + ساعت 1 شب تا 7 صبح رایگان :D
فکر کنم خوب باشه!!! (تو سرویسهای Echo هست!)

من رفتم ثبت نام کردم ...

از صبا استفاده نکنید

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
بچه ها شاتل داره یک ماهه 512 با 3 گیگ پهنای باند میده 18900 + ساعت 1 شب تا 7 صبح رایگان :D

من رفتم ثبت نام کردم ...

از صبا استفاده نکنید

اوضاع شاتل بدتره.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه عزيزان
1538.gif

. بچه‌هاي صبانتي و به خصوص ساكن شيراز و تورنت كار كن! لطفن امشب و در اكنت شبانه يادتان نرود كه Port Forwarding و بسته شدن يا نشدن آن توسط صبانت را تست كنند! توضيح آن در صفحه قبل هست. دوستاني هم كه در شهراي ديگه هستند هم لطفن تست كنند.! ممنون...

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/10
209266.gif
26650.gif

Maxton

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه عزيزان
1538.gif

. بچه‌هاي صبانتي و به خصوص ساكن شيراز و تورنت كار كن! لطفن امشب و در اكنت شبانه يادتان نرود كه Port Forwarding و بسته شدن يا نشدن آن توسط صبانت را تست كنند! توضيح آن در صفحه قبل هست. دوستاني هم كه در شهراي ديگه هستند هم لطفن تست كنند.! ممنون...

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/10
209266.gif
26650.gif

بی زحمت با idm هم دانلود کن ببین چنده..اما نه برای چند دقیقه!بزار 2-3 ساعت تو دان باشه و ببین در ساعت دوم سرعت چنده؟
چون مال من ساعت اول 100 هست بعد میشه 5 :blink:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه عزيزان
1538.gif

. بـــــــلــــــــه! نمايندگي صبانت Port Forwarding ما رو بسته! بستني!!!

دستشون درد نكنه!
23709.gif

Maxton عزيز:
. آقا IDM را تست كردم! بسيار بد بود!! به شكل منقطع 12KB/s و 22KB/s بود. البته امشب كمي سرعت تورنت بهتر شده بود اما اكثر سرعت در گاهي از اوقات 54KB/s بوده و گاهي فقط به 100 رسيده بوده و اكثرن بين 20 تا 35 بود. در شكل زير مي‌تواني سرعت زمان تورنت و IDM را در برنامه DU-Meter ببينيد. توضيح هر قسمت را برروي شكل نوشتم. نمودار از راست به چپ هركت مي‌كند و فاصله هر نقطه چين عمودي 30 ثانيه هست.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/10
209266.gif
26650.gif

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام بر همه عزيزان
1538.gif

دستشون درد نكنه!
23709.gif

Maxton عزيز:
. آقا IDM را تست كردم! بسيار بد بود!! به شكل منقطع 12KB/s و 22KB/s بود. البته امشب كمي سرعت تورنت بهتر شده بود اما اكثر سرعت در گاهي از اوقات 54KB/s بوده و گاهي فقط به 100 رسيده بوده و اكثرن بين 20 تا 35 بود. در شكل زير مي‌تواني سرعت زمان تورنت و IDM را در برنامه DU-Meter ببينيد. توضيح هر قسمت را برروي شكل نوشتم. نمودار از راست به چپ هركت مي‌كند و فاصله هر نقطه چين عمودي 30 ثانيه هست.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/10
209266.gif
26650.gif
igimax عزیز یه آف تاپیک :D

شما شبانه روز نرم افزار دانلود میکنی؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه عزيزان
1538.gif

gimax عزیز یه آف تاپیک :D
شما شبانه روز نرم افزار دانلود میکنی؟
.
21337.gif
روزها برنامه‌هاي حجم كوچيك و شب‌ها اكثرن فيلم + برنامه‌هاي حجيم و Image برنامه‌ها (ويندوز 7 و Ubuntu و VMware ,...)

. آقا كسي تو شبانه شهرش چك كرد ببينه Port Forwardingش بسته؟!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/10
209266.gif
26650.gif

Ami R 940

Registered User
لایک‌ها
52

من رفتم ثبت نام کردم ...

از صبا استفاده نکنید

با هزینه مخابارت و مالیتاش اینقدر یا نه ؟

و بعد 512 که میگه راحت میده یا اداری و نامه و این حرفا می خوان .

Maxton

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه عزيزان
1538.gif

دستشون درد نكنه!
23709.gif

Maxton عزيز:

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/10
209266.gif
26650.gif

ممنون دادش..پس این سراسری ریده ....:D

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
کی زورش به اینا میرسه همشون مافیا هستند شایدم شمافیا هستن
----------
سلام

با توجه به افت سرعت كليه سرويس‌هاي ارخي شركتهاي ديگر، مرجع قانوني رسيدگي و مطلع از اوضاع شركت‌ها به نام سازمان تنظيم مقررات و تنظيمات راديويي كشور اقدام به دريافت شكايت‌ها به صورت الكترونيكي كرده است. البته توسط تلفن هم مي توانيد با بخش هاي مختلف از جمله بازرسي اين اداره تماس حاصل نماييد.

اگر شما سرويسي را با سرعت مشخصي خريداري كرده ايد بايد سرعت دانلود شما همواره بين 80 تا 100 درصد سرعت فروخته شده باشد اگر چنين نيست يعني اگر سرعت خريداري شده برابر 128 كيلوبيت بر ثانيه است بابد با تقسيم بر 8 شما بتوانيد همواره حداقل با سرعت 12 كيلوبايت بر ثانيه دانلود كنيد و حداكثر هم 16 كيلو بايت بر ثانيه. در غير اين صورت شركت كم فروشي مي كند. در ضمن شركت بايد در ازاي قطعي‌هاي كه ايجاد مي‌شود به هردليل اعم از برق رفتن در مركز و يا خرابي مخابرات شركت بايد خسارت به شما بپردازد مثلا يا بايد حجم دانلود شما را به عنوان خسارت اضافه كند يا زمان استفاده شما را اضافه كند.
با توجه به روند رو به رشد ارائه خدمات مختلف ارتباطي و مخابراتي كشور اين سازمان در نظر دارد تا امكان دريافت شكايات مصرف كنندگان نهايي را به صورت الكترونيك و از طريق اين پايگاه فراهم نمايد.

. همچنين شماره تلفن 88510403-021جهت دريافت شکايات مشترکين عزيز فراهم مي باشد. - فرم شکايت از شرکتهاي ارائه کننده خدمات اينترنتي

فرم شكايت در سايت سازمان مقررات راديويي
http://www.cra.ir/Complain/main.asp

تلفن‌هاي سازمان:

http://www.cra.ir/ContactUs/ContactUs.asp

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه سوال داشتم که شاید قبلا کسی جوابش رو داده باشه ولی چیزی پیدا نکردم
من سرویس 128 گرفتم میخواستم بدونم برای گرفتن سرویس 512 راهی هست؟خود صبانتیه که میگه به خونگیا 512 نمیدیم ولی حتما یه راه در رویی هست کسی بلده؟

ice.plus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو شیراز چون سرویس صبانت تقریبا همه جا پره بعضی از نمایندگی های صبا نت میرن از شرکت هایی مثل فن آوا پورت کرایه می کنن بعد وقتی شما میری میگی صبانت میخوام میگن باشه قرارداد میبندن و بهت میدن اما با این تفاوت که کل پولش گیر خودشون میاد نه صبانت!!! و جالبیش اینه که برای تمام کاربرایی که دارن چون پورت کرایه کردن همه و همه یک آیپی دارن و port forwarding هم بسته هست هر سرعتی هم بخری سرعتش روی 256 تنظیم هست و شبانش هم 2-7 هست من یه 6 ماهی از این داشتم خیلی دردناک بود وقتی بدون اکانت میرفتی رپید شیر میگفت با آیپی شما 24 ساعت دیگه باید صبر کنید تا بتونید دانلود کنید!!! اما برای این شکایت نکردم که یارو که میفروخت خیلی خیلی خل بود رمز پنل مدیریتشو گذاشته بود 12345!!!! ما هم همیشه با اکانت Night وصل بودیم!! درسته Ip و تورنت و این چیزا تعطیل بود اما روزی 2-3 گیگ میشد دانلود کرد
حالا اینا رو گفتم که شاید دوستانی که گفته بودند port forwarding بسته هست شاید این مشکل سرشون اومده باشه!!

بالا