• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من آماده شدم که صبا رو به ... بدم :p
الان 5 روزه که درست نشده،‌هر موقع هم که زنگ ميرنم ميگن درخواست داديم که اوکي کنن!
تا الان دعوا راه ننداختم فقط به خاطر اينکه ميخوام به ....شون بدم! Coming Soon

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من آماده شدم که صبا رو به ... بدم :p
الان 5 روزه که درست نشده،‌هر موقع هم که زنگ ميرنم ميگن درخواست داديم که اوکي کنن!
تا الان دعوا راه ننداختم فقط به خاطر اينکه ميخوام به ....شون بدم! Coming Soon
گفتم که اگه 1 هفته ای درست کنن باید خدارو شکر کنی :D

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به جاي هر روزي که اينترنتم قطع بوده،‌ يک هفته ازشون کش ميرم :D
البته دقت کن که از زمانی که اطلاع دادی تا روزی که درست بشه بايد به اکانتت اضافه کنن.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
البته دقت کن که از زمانی که اطلاع دادی تا روزی که درست بشه بايد به اکانتت اضافه کنن.
زياد برام مهم نيست، چونکه موقعي شارژم تموم ميشه که به تعطيلات ميخوره! بعد از امتحانات دانشگاه ميرم شهرستان تا اول مهر!
بايد يه جوري راضيشون کنم که 2-3 ماه خطمو رانژه نگهدارن!‌ :(
چند راه برام وجود داره :
1. يه جوري دهنشونو سرويس کنم که مجبور بشن خطمو برام رانژه نگه دارن! :p
2. آبونمان 3 ماه رو بدم (فکر نکنم راضي بشن!)
3. پول 3 ماه که استفاده نميکنم رو بدم که من زير بار نميرم.

3 رو که کلاً بي خيال ميشم :D ، ‌اگه 2 رو قبول کردن که هزينه آبونمان رو ميدم، اگه قبول نکردن گزينه 1 رو عملي ميکنم! :p

Caffeine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم اينم براي رفرنس داشته باشيد بد نيست :
بعضي دوستان خبرهاي غلو آميزي راجع سرعت گيگابيتي ديگركشور ها اينجا مينويسن كه اونم درست نيست
هرچند كه از آمار زير مشخصه كه چقدر حتي ار ميانگين آسيا هم عقب تريم : :(:(

ميانگين سرعت كاربران تهراني : ~ 290kb/s و ايران ~ 420kb/s
در حاليكه ميانگين اين رقم براي آسيا : 3.7 Mb/s
و در مقياس جهاني حدود 5 مگابيت بر ثانيه است.

2a9pgld.jpg

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
الان سایتش چرا ریدایرکت میشه به صلوات دات کام

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
کدوم سایت رو میگی؟
http://speedtest.net که سالمه
گفتم اينم براي رفرنس داشته باشيد بد نيست :
بعضي دوستان خبرهاي غلو آميزي راجع سرعت گيگابيتي ديگركشور ها اينجا مينويسن كه اونم درست نيست
بعضی از دوستان میگن:

1- آیا سرعت گیگابایتی وجود داره؟
جواب : بله

2- در چه کشورهایی؟
کشورهای صنعتی و چند کشور دیگر

3- آیا فراگیر است؟
خیر

4- در کشورهای پیشرفته و صنعتی متوسط سرعت چقدر است؟
اعداد متفاوت است ولی بطور متوسط
broadbandspeedchart.jpg

(اعداد متعلق به بیش از 2 سال پیش است)

در ضمن خدمت شما باید عرض کنم که اعداد سایت speedtest فقط شامل تستهایی که انجام شده می شود.بدیهی است کل کاربران اینترنت را در نظر نمی گیرد

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا واسه منم افتضاح شده ، هر روز 2-3 بار قطعی داره ، مثلا چند روزه دقیق سر ساعت 12 قطع میشه ، کسی این مشکل رو داره ؟

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
سرعت downstream در پنل مودم چند روزی هست که شده 1024 یعنی 2 برابرو در واقع سرعت 1 مگ که در دانلود باید حدود 100 کیلوبایت دانلود داشته باشیم . اما در عمل متاسفانه و قتی شما فایلی را میخواهیید دانلود کنیید . تا حدود 1 دقیقه اول را با سرعت 100 میگیره اما ناگهان به عدد 20 میرسه و همونجا میمونه. اینم از صبانت. خیلی خراب شده. البته این کار را میکنند که مجبور بشید سرویس 1 مگ رو بخرید که اونم به هر کسی نمیدن و باید یا دانشجو باشی و یا روزنامه شرکت داشته باشی.
کشورهای دیگه دارن پیشرفت میکنند و سرعت هاشون بیشتر میشه . اما برای کشور ما داره پسرفت میکنه. امروز پشتیبانی صبانت اعلام کرد که سرعتها دیگه برای همیشه روی 128 میمونه . و محدود شده. و قتی صبانت اینطوری بشه که به قول گفته ها اولین شرکت سرویس دهنده adsl در ایران و پرسرعتترین هست . وای به حال شرکتهای دیگه. البته هر چه قدر این وضعیت بدتر بشه به نظر من بهتره. چرا که در وضعیت خوب صدای کسی در نمیاد . اما در وضعیت بد ممکنه تک و توک صدامون در بیاد

Caffeine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی از دوستان میگن:

1- آیا سرعت گیگابایتی وجود داره؟
جواب : بله

2- در چه کشورهایی؟
کشورهای صنعتی و چند کشور دیگر

3- آیا فراگیر است؟
خیر

4- در کشورهای پیشرفته و صنعتی متوسط سرعت چقدر است؟
اعداد متفاوت است ولی بطور متوسط

در ضمن خدمت شما باید عرض کنم که اعداد سایت speedtest فقط شامل تستهایی که انجام شده می شود.بدیهی است کل کاربران اینترنت را در نظر نمی گیرد

نگرفتم اين مثلا در تائيد پست من بود يا ردش؟!

تا جايي كه من اطلاع دارم بالاترين سرعت براي كاربران عادي در كره جنوبي و حدود 90 مگابيت است (همين امسال)
شما از اين كشورهاي صنعتي پيشرفته كه گيگابيتي سرويس به شهروندان ميدن لينكي ، عكسي داري بگذار همه مستفيض بشيم .

و اما در مورد speedtest بايد بگم كه : عجب ! عجب ! دريغا ز عمري كه در اشتباه گذشت!

Caffeine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1مگ که چیزی نیس. مودم من از اسفند تاحالا دانلود رو عدد 7616نشون میده. سرعت دانلودم نزدیک به 500 تا 560 میشه. از همین سرویس 9 گیگ سه ماهه شارژ کرده بودم. برای اطلاع دوستان پیش شماره من420 4 هستش. یک عکس از صفحه مودمم گرفتم که همه گفته هام رو ثابت میکنه. بری اطمینان دوستان این عکس رو گذاشتم .

دوست خوب ، قبل از هرچيز بهت توصيه ميكنم براي امنيت بيشتر خودت عكسي كه از مودمت ميگذاري اطلاعات
حساس شو پاك كن كه خونده نشده (مثل مك آدرس و آيپي ايت) خصوصا كه صبانت از اين بابت ها خيلي نا امنه...

در مورد عكس هم Attainable Rate يا ماكسيمم سرعت قابل دستيابي با اين خط رو داره نشون ميده نه
سرعت تعريف شده توسط صبانت رو كه در همون صفحه اول درج ميشه (Line Rate )
تقريبا هر خطي كه خوب باشه و نويز زياد و اينجور مصائب رو نداشته باشه همين حول و حوش 7 تا 8 و خورده اي رو
بايد بده ( مثلا اين عدد براي مودم من 11232 هست ولي سرعت دانلودم كه 11مگ نيست ) :lol:

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
سرعت downstream در پنل مودم چند روزی هست که شده 1024 یعنی 2 برابرو در واقع سرعت 1 مگ که در دانلود باید حدود 100 کیلوبایت دانلود داشته باشیم . اما در عمل متاسفانه و قتی شما فایلی را میخواهیید دانلود کنیید . تا حدود 1 دقیقه اول را با سرعت 100 میگیره اما ناگهان به عدد 20 میرسه و همونجا میمونه. اینم از صبانت. خیلی خراب شده. البته این کار را میکنند که مجبور بشید سرویس 1 مگ رو بخرید که اونم به هر کسی نمیدن و باید یا دانشجو باشی و یا روزنامه شرکت داشته باشی.
کشورهای دیگه دارن پیشرفت میکنند و سرعت هاشون بیشتر میشه . اما برای کشور ما داره پسرفت میکنه. امروز پشتیبانی صبانت اعلام کرد که سرعتها دیگه برای همیشه روی 128 میمونه . و محدود شده. و قتی صبانت اینطوری بشه که به قول گفته ها اولین شرکت سرویس دهنده adsl در ایران و پرسرعتترین هست . وای به حال شرکتهای دیگه. البته هر چه قدر این وضعیت بدتر بشه به نظر من بهتره. چرا که در وضعیت خوب صدای کسی در نمیاد . اما در وضعیت بد ممکنه تک و توک صدامون در بیاد

آقا من دقيقا همين جوريه سرعتم
زنگ زدم واحد فني گفتن قبلا بهتون حال ميداديم اينجوري دانلود ميكردين و سرعتتون اينجوري بود
الان بعد عيد ديگه سرعت درست ميشه رو همين 20
يعني الان كه با 20 دانلود ميكني داري با سرعت قانوني دانلود ميكنيم
آقا من ميگم بيائيد يه كاري بكنيم يه جوري اعتراض كنيم
اينكه نميشه وضع سرويس دهي بيائيد يه نامه اي چيزي بنويسيم كه سرويس دهي مونو درست كنن:(
كسي نظري داره
خدا لعنت كنه صبا نت و

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
1مگ که چیزی نیس. مودم من از اسفند تاحالا دانلود رو عدد 7616نشون میده. سرعت دانلودم نزدیک به 500 تا 560 میشه. از همین سرویس 9 گیگ سه ماهه شارژ کرده بودم. برای اطلاع دوستان پیش شماره من420 4 هستش. یک عکس از صفحه مودمم گرفتم که همه گفته هام رو ثابت میکنه. بری اطمینان دوستان این عکس رو گذاشتم .
همونطور که دوستمون گفتن اون مقیاس زیاد مرتبط نیست و گرنه من الان به آرزوی دیرین خودم می رسیدم یعنی سرعت: 30520 kbps

aV2rfbe0.jpg

نگرفتم اين مثلا در تائيد پست من بود يا ردش؟!

تا جايي كه من اطلاع دارم بالاترين سرعت براي كاربران عادي در كره جنوبي و حدود 90 مگابيت است (همين امسال)
شما از اين كشورهاي صنعتي پيشرفته كه گيگابيتي سرويس به شهروندان ميدن لينكي ، عكسي داري بگذار همه مستفيض بشيم .

و اما در مورد speedtest بايد بگم كه : عجب ! عجب ! دريغا ز عمري كه در اشتباه گذشت!
هم تایید هم رد :D
یعنی چیزی به عنوان گیگابایتی رایج نیست ولی بین بسیاری از مراکز تحقیقاتی و دانشگاهها این سرعت برقراره و چون دارن ابزار شبکه و سوئیچ ها رو ارتقا میدن ، این موضوع زیاد دور نیست

در مورد اسپیدتست هم که تکلیفش معلومه و نمی دونم شما چرا درست منظور منو نگرفتی
برای مثال همین صفحه نخست رو ببینید: http://speedtest.net/global.php

Top Countries by Upload Speed
1.
8.08 Mb/s
Lithuania
2.
7.49 Mb/s
Japan
3.
4.43 Mb/s
Bulgaria
4.
4.32 Mb/s
Romania
5.
4.28 Mb/s
Russian Federation
6.
4.10 Mb/s
Sweden
7.
3.86 Mb/s
Slovenia
8.
3.86 Mb/s
Latvia
9.
3.35 Mb/s
Moldova, Republic of
10.
3.32 Mb/s
Andorra
:blink:

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من دقيقا همين جوريه سرعتم
زنگ زدم واحد فني گفتن قبلا بهتون حال ميداديم اينجوري دانلود ميكردين و سرعتتون اينجوري بود
الان بعد عيد ديگه سرعت درست ميشه رو همين 20
يعني الان كه با 20 دانلود ميكني داري با سرعت قانوني دانلود ميكنيم
آقا من ميگم بيائيد يه كاري بكنيم يه جوري اعتراض كنيم
اينكه نميشه وضع سرويس دهي بيائيد يه نامه اي چيزي بنويسيم كه سرويس دهي مونو درست كنن:(
كسي نظري داره
خدا لعنت كنه صبا نت و

بهترین کار اینه که هماهنگ باشیم و اقدام کنییم به 2 صورت
1 : یا همگی باهم با مراجعه و یا به صورت فکس به سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کنییم و شکایت و نارضایتی خودمون رو اعلام کنییم
2 : و یا اینکه به همه جا اعلام کنییم که سرعت افتضاح شده و دیگه یواش یواش مردم ازشون سرویس نخرند و ریزش شدید یوزر به وجود بیاد . که این کار هم همت لازم داره
اما در کل اینکه این سرعت برای سیستم adsl بسیار ناچیز هستش . حد اقل باید قیمتش هم بسیار ناچیز بشه
هم باید 3 ماهه بگیریم و هم باید قیمت 39200 تومان بپردازییم و هم سرعت بسیار کمی داشته باشیم؟؟؟!!!! این با عقل جور در نمیاد
با این تفاصیر دیال آپ بیشتر میصرفه چون هم قیمتش و هم مدتش دست خود شخص هست و فقط سرعت نداره

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خوب دوستان جدای این بحثها، مشکلی که من تو پست http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2122082&postcount=1744 گفتم کسی میدونه باید چطور حلش کنم ؟!
یا باید بسوزم و بسازم(بازم سیاسی!) :p

اینو خوندی؟ http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2116763&postcount=1729

:D حالا ببین چقدر دردناکه . من که نصف موهام سفید شد از بس با اینا کل کل کردم.خدایی یکسری ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اینو خوندی؟ http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2116763&postcount=1729

:D حالا ببین چقدر دردناکه . من که نصف موهام سفید شد از بس با اینا کل کل کردم.خدایی یکسری ...
آره بابا 40 بار هم خوندم، خدا خدا میکردم که همچین وضعی برام درست نشه!
حالا اینو ولش کن :D
میدونی باید چی کار کنم ؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
هیچی بشینی تا زیر پات علف سبز بشه ...
هر وقت حال کنن به دیتا میگن پورتت خرابه ، درستش کنن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
از بچه های فروم کسی هست که تو پشتیبانی صبانت باشه ؟!

بالا