گفتم که اگه 1 هفته ای درست کنن باید خدارو شکر کنیمن آماده شدم که صبا رو به ... بدم
الان 5 روزه که درست نشده،هر موقع هم که زنگ ميرنم ميگن درخواست داديم که اوکي کنن!
تا الان دعوا راه ننداختم فقط به خاطر اينکه ميخوام به ....شون بدم! Coming Soon
به جاي هر روزي که اينترنتم قطع بوده، يک هفته ازشون کش ميرمگفتم که اگه 1 هفته ای درست کنن باید خدارو شکر کنی
البته دقت کن که از زمانی که اطلاع دادی تا روزی که درست بشه بايد به اکانتت اضافه کنن.به جاي هر روزي که اينترنتم قطع بوده، يک هفته ازشون کش ميرم
زياد برام مهم نيست، چونکه موقعي شارژم تموم ميشه که به تعطيلات ميخوره! بعد از امتحانات دانشگاه ميرم شهرستان تا اول مهر!البته دقت کن که از زمانی که اطلاع دادی تا روزی که درست بشه بايد به اکانتت اضافه کنن.
بعضی از دوستان میگن:گفتم اينم براي رفرنس داشته باشيد بد نيست :
بعضي دوستان خبرهاي غلو آميزي راجع سرعت گيگابيتي ديگركشور ها اينجا مينويسن كه اونم درست نيست
بعضی از دوستان میگن:
1- آیا سرعت گیگابایتی وجود داره؟
جواب : بله
2- در چه کشورهایی؟
کشورهای صنعتی و چند کشور دیگر
3- آیا فراگیر است؟
خیر
4- در کشورهای پیشرفته و صنعتی متوسط سرعت چقدر است؟
اعداد متفاوت است ولی بطور متوسط
در ضمن خدمت شما باید عرض کنم که اعداد سایت speedtest فقط شامل تستهایی که انجام شده می شود.بدیهی است کل کاربران اینترنت را در نظر نمی گیرد
1مگ که چیزی نیس. مودم من از اسفند تاحالا دانلود رو عدد 7616نشون میده. سرعت دانلودم نزدیک به 500 تا 560 میشه. از همین سرویس 9 گیگ سه ماهه شارژ کرده بودم. برای اطلاع دوستان پیش شماره من420 4 هستش. یک عکس از صفحه مودمم گرفتم که همه گفته هام رو ثابت میکنه. بری اطمینان دوستان این عکس رو گذاشتم .
سرعت downstream در پنل مودم چند روزی هست که شده 1024 یعنی 2 برابرو در واقع سرعت 1 مگ که در دانلود باید حدود 100 کیلوبایت دانلود داشته باشیم . اما در عمل متاسفانه و قتی شما فایلی را میخواهیید دانلود کنیید . تا حدود 1 دقیقه اول را با سرعت 100 میگیره اما ناگهان به عدد 20 میرسه و همونجا میمونه. اینم از صبانت. خیلی خراب شده. البته این کار را میکنند که مجبور بشید سرویس 1 مگ رو بخرید که اونم به هر کسی نمیدن و باید یا دانشجو باشی و یا روزنامه شرکت داشته باشی.
کشورهای دیگه دارن پیشرفت میکنند و سرعت هاشون بیشتر میشه . اما برای کشور ما داره پسرفت میکنه. امروز پشتیبانی صبانت اعلام کرد که سرعتها دیگه برای همیشه روی 128 میمونه . و محدود شده. و قتی صبانت اینطوری بشه که به قول گفته ها اولین شرکت سرویس دهنده adsl در ایران و پرسرعتترین هست . وای به حال شرکتهای دیگه. البته هر چه قدر این وضعیت بدتر بشه به نظر من بهتره. چرا که در وضعیت خوب صدای کسی در نمیاد . اما در وضعیت بد ممکنه تک و توک صدامون در بیاد
همونطور که دوستمون گفتن اون مقیاس زیاد مرتبط نیست و گرنه من الان به آرزوی دیرین خودم می رسیدم یعنی سرعت: 30520 kbps1مگ که چیزی نیس. مودم من از اسفند تاحالا دانلود رو عدد 7616نشون میده. سرعت دانلودم نزدیک به 500 تا 560 میشه. از همین سرویس 9 گیگ سه ماهه شارژ کرده بودم. برای اطلاع دوستان پیش شماره من420 4 هستش. یک عکس از صفحه مودمم گرفتم که همه گفته هام رو ثابت میکنه. بری اطمینان دوستان این عکس رو گذاشتم .
هم تایید هم ردنگرفتم اين مثلا در تائيد پست من بود يا ردش؟!
تا جايي كه من اطلاع دارم بالاترين سرعت براي كاربران عادي در كره جنوبي و حدود 90 مگابيت است (همين امسال)
شما از اين كشورهاي صنعتي پيشرفته كه گيگابيتي سرويس به شهروندان ميدن لينكي ، عكسي داري بگذار همه مستفيض بشيم .
و اما در مورد speedtest بايد بگم كه : عجب ! عجب ! دريغا ز عمري كه در اشتباه گذشت!
آقا من دقيقا همين جوريه سرعتم
زنگ زدم واحد فني گفتن قبلا بهتون حال ميداديم اينجوري دانلود ميكردين و سرعتتون اينجوري بود
الان بعد عيد ديگه سرعت درست ميشه رو همين 20
يعني الان كه با 20 دانلود ميكني داري با سرعت قانوني دانلود ميكنيم
آقا من ميگم بيائيد يه كاري بكنيم يه جوري اعتراض كنيم
اينكه نميشه وضع سرويس دهي بيائيد يه نامه اي چيزي بنويسيم كه سرويس دهي مونو درست كنن
كسي نظري داره
خدا لعنت كنه صبا نت و
خوب دوستان جدای این بحثها، مشکلی که من تو پست http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2122082&postcount=1744 گفتم کسی میدونه باید چطور حلش کنم ؟!
یا باید بسوزم و بسازم(بازم سیاسی!)
آره بابا 40 بار هم خوندم، خدا خدا میکردم که همچین وضعی برام درست نشه!اینو خوندی؟ http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2116763&postcount=1729
حالا ببین چقدر دردناکه . من که نصف موهام سفید شد از بس با اینا کل کل کردم.خدایی یکسری ...
خودم نمیتونم اقدامی کنم، از طریق مخابرات یا ... ؟!هیچی بشینی تا زیر پات علف سبز بشه ...
هر وقت حال کنن به دیتا میگن پورتت خرابه ، درستش کنن